• virs lee
    Én meg arról írtam hogy semmivel nem nagyobb cheat az ancient, mint a ternion, rec, dodge és hasonló táp dolgok. Júliusban is ez ment, mikor kitaláltam az ancientes bulidemet, a sok ternionos csíterezett. :D

Értelemszerűen nem harcoshoz illő dolog, de hát az se hogy kénytelen ilyesmire hagyatkozni, különben leütik. Ha már 1.08-ban 1.20 szintű képességekkel rendelkezett volna, nem kellett volna ilyeneken agyalni. Akkor is elsőnek dual wieldre gyúrtam, de legenden már kevés volt, hiába a +100% élet, muszáj volt neki ancient. Egyébként a lejjebb ismertetett 1.20 conqueror buildem hangsúlyozottan tápmentes, és úgy is k. jó.

ha mar megis a petezest valasztod, akkor csinald ugy, hogy a maximalis hatekonysagot hozod ki beloluk.
    1. Ez az anci build dual wieldnek indult.
    2. Cucc nélkül is életképes (1.20 alatt), nem kell neki 100% rec, mint ahogy akkor nem is volt hozzá cuccom. Ilyen szempontból kifejezetten jó build, kezdők is tudnak táp cuccok nélkül jó karit csinálni, amivel ősszerunolhatják a jó cuccokat későbbi karikhoz.

az 1.06 os cast delay mentes frozen orb ugyanakkora csit, mintha egy barbar tudna reviveolni
    Akkor lenne csít ha annyit sebezne és annyi manába kerülne mint LOD-ban, de cast delay nélkül. :P