• dudovec
    Lol.. Hat barki lemasolhatja, de ahhoz eleg ha olvassa ezt a forumot, nem kell kulfoldi.. Csak egyeni otlet alapjan csinaltam, nagyonsok otletes es hatekony buildet ugyhogy pls ezt a nem nehez lemasolnit ne nekem celozd:D
    Es igenis sok kari van, amivel ugyesen is kell jatszani 100% rec melett is, foleg ha direkt ugymond "szart" kezdesz, csakhogy legyen kihivas.
    Cl szerintem kalap kaki bossra, shard magasan veri..

De h most 1.08 alatt jo e az anci v ternion, igen ott jo!, ezzel nem is vitaztam, csak tudod h mar nemsokaig erdekes, sőt mar egy ideje sem , a kieg ill. az 1.20 miatt.. De ha akarod tudni, a bosskillér kb a spirit teszi a legtobbet, a karit meg legjobban a defense vedi meg , nembeszelve arrol, hogy kurvagyorsan szaladsz vele, mehetsz akarhova bosskillerre, szal 1.08 cuccszedesre leginkabb spellbindert.. Kezdo karinak irtam az elementalist/oraclet ami titanrunra siman jo 1.08ban.

Igen enis csak most valtottam 1.08 rol 1.20 ra, de amikor mar megjelent az 1.20, akkor en mar nem ajnaroztam az olyan dolgokat amik csak 1.08 ban voltak jok. Temeg soxor patchfuggetlenul peldalozol veluk es viszonyitod az 1.20 skilljeihez.., pedig bekene latni, hogy mar nincs sok aktualitasuk, es rovid idon belul egyaltalan nem lesz.