-
dudovec #10797 Lol virs lee fel kene mar ebredni, annyira gaz ahogy kukacoskodsz mar ne is haragudj: - hogy ugyanugy nincs ertelme beszelni az 1.20 rol , mint 1.08 rol (ami mar 3-4 honapja 'reginek szamit') mert x idovel masik patch lesz.. Persze nemtudni, hogy mitfog hozni a kieg, de ha nem veszik a rechargeot, a jatek nemfog akkorat valtozni globalisan es errol jelenleg mit sem tudunk, de latom megin neked az a lenyeg, hogy amikor mar nincs erv a mondokad vedelmere, megprobalod lehuzni a masikat is a szarba.. Jellemzo..
Anci+refresh 'build', mar ha buildnek szamit toltogetni egy 3 perc timeres skillt, akkor legyen ez a te istencsaszar builded:D De erre az asszony lany letere rajott amint elerte a maxolt nature masteryt anno, sőt meg 2 haverom is, akinek az elso karija champ volt es jott es meselte a hatalmas otletet, hogy a refresh tolti az ancit, huu de nagy dolog.. De nemvitatom el toled, lehet tied a spanyol viasz, hajadra lehet kenni..
Az eruption teny , hogy nagyon jo, de foleg 1.20 alatt.. 1.08 alatt is kiprobaltam par honapja olympuson, de nagy csalodas volt es meg a gepemet is kikeszitette.. Most 1.20 ban jobb az optimize picit es a regi kedvenc conjummal nyomatom, es meglepett mert mintha erosebb lenne minden szorny ellen.. A gaz csak az, hogy a Core Dweller amit ajnaroztal olyan sokat, kb nem provokal lofaszt sem.. Hiaba megy elore, hiaba van maxolva, hiaba varom meg, hogy ő üssön eloszor kozejuk, amint kirakom az elso eruptiont szaladnak a kepembe.. Ezert is irtam egy otletet neked anno , hogy probald meg thunderballal kombozni mobokra..
A masik dolog amit soxor latok, h a fika 1.08 as typhoonba gondolkodsz, meg magaban a typhoon runban.. Barmilyen kozelharcos, illetve barmilyen colosuss formos karival 10/10-szer atfutsz 1.08 alatt a szornyek kozt, a titant meg lebaszod barmien karival 30 secen belul, mert akkora 1 lama.
Szal kb szuksegtelen a szuperhyper anci build..
Amugy sztem 1.20 alatt is attudsz futni siman egy 50% rechargeos war hornal.
A shard meg a lightning dologban van valami amit mondasz, h telleg jobban tudsz microzni lightningal, dehat meik stormcaller is az a 4 pure casterbol, ameiknek nincs petje? (spirit,nature,earth)... Elo kene venni egy kis D2 micro skillt, es akkor meg 1.20 as titan se talalna el semmivel kb, ha egyedul vagy akkorse.