• dudovec
    En nem azt mondom, hogy az anci refresh 'cheat', hanem inkabb beginnerstlye,-csakhogy ne sertselek meg. El is ismered elvegre aszondod, hogy kezdoknek jo cuccszedesre. Btw barki kitalalhatta ezt a dolgot, aki tudta mire jo a refresh eshat nagyon sokan champeltek ilyen modszerrel.

Amugymeg nemtom milyen kezdonek lenne jo 2 db 32masterys skill, foleg 1.20 alatt, ami a legfrisebb es patch valszeg 1 kezdo itt lat neki, ahol a refresh anci nemfog mukodni es cseszheti.. Nembeszelve arrol, hogy a kieg 2 het es ittvan, ami ha felmegy nemlesz tobbe 1.08 sztem.

En 1.08 ra kezdo karinak elementalistot ajanlanek vagy oraclet, elvegre 1.08as titanbol, ami egy 0 az 1.20 ashoz kepest, osszeszedheted a cuccok nagy reszet, van par amit nem szeret adni, de elegge ugynezki h aktualis karaktertol is fugg a drop. Skillbol siman tudsz irtani, mig 1 boltbol vett fos fegyoval, két 32es skillre varni es haladni kissé nehezebb es vontatottabb sztem.
    A champ legnagyobb elonye, h jol tudsz vele bossrunolni mindenhova! cuccok nelkul is amint elered az anci refresht. - de a bosskillekkel meg igyis meggyulhet a bajod es relative lassu lesz.

Teny, hogy egy casterrel nehezebb valahol elkezdeni, de sztem annyira eros a shard az elejen, hogy gyerekjatek eltolni vele, kersz hozza 1 earthot v 1 spiritet, de akar 1 naturet is.. es vigan eltolod vele jo sokaig, foleg hogy mar epic titan 2-3 asaval dobja a lilakat 1.08 alatt, tudom mert amikor kezdtem onnan szedtem meg magam az elso soothal es siman lett motyo uj,jobb buildes karik inditasara.