87
  • UnnameD
    Ez milyen típusú energia? Csak azért mert úgy tudom, hogy energia önmagában nincs, kell valami hordozó közeg (pl elektromos áram, mozgási, vagy hőenergia).
  • nenad
    erre mondjak (neked mondom);

a vak szol a festohoz:
    - ne olyan ragyogo szinekkel!

Azert mert valaki nem tud vmit az nem jelenti azt hogy nem letezik. Ez egy dolog, nyiltan lefitymalni pedig egy masik...
  • FTeR
    juj, látjátok a bábún hol is van egy lyuk?
  • Kalwa
    Te valami médiumokról beszélsz vagy mi? Mi az, hogy látják, hogy áramlik az energia? Ne nevettes már
  • Cat #3
    Rosszul indulsz ki, az akupunktura csak egy módszer az emberi test meridiánjainak szabályozására, ennek mentén áramlik az energia. Vannak olyan emberek akik látják ezeket, és a tükkel blokkolják, vagy adott szakaszokon felgyorsítják az energia áramlását. A tukon kivul számtalan más modszerrel is lehet ezt befolyásolni, és ma már ez bizonyos technológiával fényképezhető is.
  • FtranX
    én valahol olyan kísérletről is olvastam, ahol véletlenszerűen szúrkáltak és hasonló eredményeket értek el, mint a rendes akupunktúrával.
  • vegesm
    mindig azon golkodom, mennyi ideig tartott kitalálni az akupunktúrát(melléktermékként jó sok embert "mellészúrkálhattak")