Gélt használnak a Ricoh új nyomtatói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már van. Sõt, 3D-ben nyomtat. A kötõanyaga valami gipsz-szerû dolog. Kicsit lassú, de mûködik.
Na jóóóó, lézernyomtató egy dolog.
Ezeket a tintasugarasokhoz kellene hasonlítani.
Ezeket a tintasugarasokhoz kellene hasonlítani.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem inkább eurócentnek tûnik a dolog.
A dizájn: hát, láttam már szebbet és fantáziadúsabbat is, ez valahogy egy '50-es évekbeli Batmobil és egy 500-as deskjet keresztezésébõl születhetett <#wow3>#wow3>
A dizájn: hát, láttam már szebbet és fantáziadúsabbat is, ez valahogy egy '50-es évekbeli Batmobil és egy 500-as deskjet keresztezésébõl születhetett <#wow3>#wow3>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Én a saját nyomtatómról tudok csak információval szolgálni:
HP LaserJet 1015, fekete-fehér, a toner kb. 14 000 Ft Áfával együtt, és nagyjából 1 tonerrel 2000 oldalt lehet nyomtatni, tehát egy oldal nyomtatásának ára durván 7 Ft, ami 3.5 cent, ha a dollárt 200 Ft-nak vesszük. Persze ez fekete-fehér nyomtatásra vonatkozik, nem színesre, ugyhogy nem könnyû összehasonlítani a két adatot.
HP LaserJet 1015, fekete-fehér, a toner kb. 14 000 Ft Áfával együtt, és nagyjából 1 tonerrel 2000 oldalt lehet nyomtatni, tehát egy oldal nyomtatásának ára durván 7 Ft, ami 3.5 cent, ha a dollárt 200 Ft-nak vesszük. Persze ez fekete-fehér nyomtatásra vonatkozik, nem színesre, ugyhogy nem könnyû összehasonlítani a két adatot.
"egy színes oldal kinyomtatása az új készülékekkel 9 és 11 cent közötti összegbe kerül majd. A fekete-fehér nyomtatáshoz "
és mennyibe kerül más gépekkel?
és mennyibe kerül más gépekkel?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"A folyékony gélhez..." <#idiota>#idiota>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.