8857
  • Rolika16
    Lehetetlen.
    Az én gépem:Intel Core2 E6600 2.4Ghz,Gigabyte ATI 2900XT 512MB PCI-E,2x1GB DDR2 667MHZ Kingston...és erős med-high beállításokkal el megy.
  • NeBby
    Sokkal! De ráadásul még nekem se megy annyival 4×AA val nekem kb 40 el megy maxon , pedig sokkal jobb a gépem...
  • Hecker007
    ez szerintem is kamu 2600xt-nél még egy x1950pro is jobb teljesítményt produkált eddig mindenben
  • NeBby
    Kicsit off , de pls páran válaszoljatok rá ( lehetőleg olyan aki nem csak rámondja )
    Bantu (hamachin ez a neve) azt állítja , hogy neki TELJESEN MAXON( 4×AA ) megy a game 70 fps el (átlagba)!!!
    Konfigja: Ati 2600XT (főleg emiatt vagyok benne biztos h képtelenség)
    AMD X2 6000+
    2GB kingmax RAM
  • robotnyk
    ha fent van az alap coh, uninstalláld előtte.
  • bon
    Még nem volt időm, ha el nem felejtem majd holnap délelőtt megnézem, ma már munka után nem lesz kedvem.
  • pimptastic
    Helló!
    Felraktam a patch-et, utánna crack, és azt írja ki amikor elindul a játék hogy "could not verify media" és csak az ok-ra lehet nyomni, majd megint ugyanezt írja ki.... és így tovább. Csak ctrl+alt+del-el lehet bezárni. FLT-s verzióm van. Mi lehet a probléma?
    Ha vki tud segíteni akkor előre is thx!
  • elite
    Írd le a konfigodat pontosan.
  • Creator
    Telepitéskor feljön ez az üzenet:Mdm Zinc V2 ERROR HANDLER PROBLEM, mi lehet ez, másnak is feljött?
  • elite
    BON: kipróbáltad már high physics és High textures beállításokkal?
  • Rolika16
    Istenem olvass már vissza.Lenek le törli,de ugyanúgy bírsz majd vele játszani,kampány meg marad.

Company of Heroes: Opposing Fronts v2.101 [ENGLISH] Fixed EXE:ha ezt cracket szedted le akkor,kell hozzá alapjáték is.(legalábbis nekem kéri)

A Company of Heroes: Opposing Fronts v2.101 patch pedig itt van:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1450&nev=Company_of_Heroes:_Opposing_Fronts_v2.1.0.1._javitas

Nekem így megy.
  • oroszlan1
    Azt nem tudjátok hogy mi a fenémek törli le telepítéskor az alapjátékot?
  • oroszlan1
    Persze hogy bemásoltam. felülírta mind a kettőt, de betöltés után kilép automatikusan a játékból
  • robotnyk
    most próbáltuk haverral, és vissza kellett állni a yasus módszerre, mert nem ment a lan. ettől még lehet, hogy valakinél jó, de nálunk nem vált be.
  • Savage85
    Nem tudjátok véletlen, hogy Hamachin az Opposing_Front EU szobát ki csinálta?
  • bon
    Akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert nekem gond nélkül megy még a legújabb patchel + crackel is. A játék 2/3-val már végeztem és nem volt semmi gondom. Egyébként itt is fentvan az flt-s crack megy gond nélkül: www.gamecopyworld.com
    Leget, hogy hülye kérdés, de a dll-t is bemásoltad a megfelelő mappába?
  • oroszlan1
    Nem jó a crack, mert utánna már csak elindúl a játék és betöltés után kilép magától
  • NeBby
    Mégse müxik mindenkinek...
  • bon
    Az FLT-s crack jó.
  • NeBby
    Nem jó a krekk , azér nemmüxik!
  • Prince23
    Ebben én nem tudok segíteni, amúgy nekem is ez tart vissza, h beszerezzem.
  • oroszlan1
    Sziasztok! Nagy nehezen leszedtem a Company_of_Heroes_Opposing_Fronts-FLT
    verziót, majd 8 giga és amikor inditom azonnal a felhasználónevet és a jelszót kéri. Nem lehet választani single vagy multi között. hogy a fenébe
    kell elindítani ezt a játékot?
  • NeBby
    Ne vedd úgy Ha nincs fenn élőtte az alap , akkor kiegben nem lesz alap kampány és a sima 2 csapat se lesz ! Ha fennvolt akkor meg 4 csapat , akap kampány
  • NeBby
    De az alap CoH bennevan a kiegben, az a lényeg! Mentések is megmaradnak.
  • Prince23
    Akkor ez a OF - flt fullra független az alaptól, vegyem úgy mint egy teljes játékot telepítenék? semmi buhera meg ilyesmik?
  • lee56
    Amint elkezded a kieget telepiteni le fogja uninstallálni az alap CoH-t, és ha nem rakod fel a kieget csak patchelgetsz akkor meg 3gigányi patchet kell letöltened és bukod a kieg campaignokat is ráadásul, választhatsz :)
  • NeBby
    Az alappal is tudsz gamelni a kiegbe , ez a lényege Alapot meg nem kell peccselni...
  • Prince23
    Nekem az a gondom, h fönn van az alap, és nem akarnám leszedni. De viszont az igaz e, h akkor meg fel kell peccseljem az alapot, és csak aztán rakhatom Fairlightot?
    Én nem akarom letölteni azt a 137 mb-os peccset...
  • NeBby
    2v2 vki?
  • NeBby
    Nade ugyanaz
  • NeBby
    Nem kéri 1ik se , de ha megvan , akkor +2 csapat , azért meg ha akarsz multizni érdemes leszedni!
  • Prince23
    Na de én xp-n tolnám...
  • bon
    Nekem simán megy és nem kéri az alapot. Csak crackelni kell.
  • Naxos
    nekem szarakodik... de már leszedtem a prycon-os verziót. azt mondják hogy azzal nincs semmi gond. kíváncsi leszek...
  • BBazsi
    Hi!
    Ahhoz hogy tudjak neten (relic online-on) játszani mind a 4 oldalallal, kell az eredeti Coh is vagy "elég", ha megveszem a COH:OF-ot?
  • Prince23
    Flt tök simán működik? Kéri az alapot? buhárás?
  • NeBby
    DDR2 667MHz = 2×333 MHz (2 felé van osztva)... de külön olyan gyorsak és az olyan mintha DDR1 333MHz lenne , csak más eltérések vannak , nem ugyanolyan ,de kb. Amúgy ha CPU-Z vel megnézed akkor se 667 ezt ír hanem 330 körül valamennyit! (bocs, tom h 320 at írtam , nemtom miér)
  • bon
    Én se értem, de mindegy
  • NeBby
    Mert?:)
  • elite
    "A Te memóriád egy 320MHz es DDR1 esnek felel meg (kb) , ami azér lassúnak számít (a mai gamekhez). "

Ezt most nem egészen értem...