Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja 😊

Hmuda
Ha egy ilyen játék kikerül akkor az nem csak "rebesgetés" kategória lenne. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

köszi😊 mert már olvastam hogy rebesgetnek egy ilyet Company.of.Heroes-IND de még nemlatni sehol😊

Hmuda
Igen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hali ebben lehet épitkezni vagy gyártani majd ?

Geforce 4-el szerintem hanyagoljad.
Nekem egy Geforce inno 3d 7600 Gs 256-al megy úgy igazán.
geforce 4-en nem próbálta még senki?
tehát akkor holnap már nekünk is "elérhetõ"😊)
Szeva! A full amcsiknál 11, nálunk, vagyis európában 29! Egyébként van szériszámod a multi demóhoz, mert már lezárták és újat nem lehet regisztrálni?!

hello

Nem tudja vki mért nincs kép a játék alatt a demo-ban, csak fekete minden, kivéve a menü alul, pedig a readmeben az van hogy jó geforce 4 ti-vel is! Feltettem a legújabb drivert is és azzal sem jó!
Axon
Éljenek a modderek... :-)

Serpa
gondolom a modderek tesznek majd ellene.

Axon
Hmmm... ez nemjó hír. Hamar megunok tökös jenki legény lenni.

Hmuda
Pedig a világ legegyszerûbb dolga elvinni a katonákat a szögesdrótig. Csak fedezéktõl fedezékig kell menni és lehetõleg ne úgy, hogy egyenként viszed a csapatokat. Ha kiválasztasz egy alapból sárga csapatot, az rögtön átvált kékre és máris mehetnek õk is.

A fullban meg csak szövetséges kampány van, a tengelyesek csak skirmishben és multiban játzshatóak.

Serpa
SPben nem.

Axon
Ugye a teljes verzióban azért a németekkel is lehet majd lenni?

Axon
Végre ki tudtam próbálni a demot.
Szerintem a kampányban elég nehéz pályát választottak. Kezdésnél ott állok a vízben és mindenfelõl lõnek. Egy egyszerûbb pálya talán jobb lett volna, de ez az én véleményem.
Mivel rögtön meghalt az összes emberem mire egyet is pistlanthattam volna, ezért a tutorial végigjátszása mellett döntöttem. Ilyet talán még csak egyszer csináltam életemben :-)
A basic tutorial végigtolása után, azt kell mondjam, hogy a látvány az pazar. Meseszép grafika, remekül lopakodó katonák, forgatás zoomolás a végtelenségig. Hihetetlen milyen részletességig rá lehet nagyítani egy-egy katonára.
Nagyon tetszik.
Végigtolom mind a 4 tutorialt és megpróbálkozom újra a partraszállással. Mondjuk már más játékokban sem szerettem soha a partraszállós pályákat. Nem sok szerepe van a stratégiának, taktikának. Szerencse kell, hogy néhány katonát kiterelj a bunkerekig, amit aztán megpróbálsz kifüstölni. Na mondjuk az is igaz, hogy ez tükrözi a valóságot, de számomra ez nem sok játékélményt jelent.

Mikor jelenik meg a teljes verzió?
Én mindenkinek ajánlom a multiplayer bétát, sokkal jobban megy mint a single béta.
és ingyenes.
igen
Ez már megy 512-vel ugye?
Hmuda
Grafika nem változott a #80-as képekhez képest, csak kevésbé akad.

én szivesen betennék, de sajna ati 9500-öm van az meg aminimum😞(...
de már sokkal jobb mint a béta volt, kevésbé szaggat...a skirmish része isteni..akinek egy 6800 gt-jevagy 7600gt-je van annak vizuális orgia(1 gb rammal)
Serpa
lejjebb vannak képek, igaz betaból.

grebber
Valaki tegyen be pár saját képet a demóbõl!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
gamershell elég gyors szokott lenni.

Axon
Ott regisztrációt kérnek, én meg ahhoz lusta vagyok.

FilePlaneten ha beállsz a sorba, utána fullal jön, legalábbis nekem úgy jött.
Axon
Na én megpróbáltam lehúzni 3 helyrõl is, de sehol sem emelkedett 60k fölé a letöltési sebesség. Ezzel a sebességgel pedig mire lejön, addigra lejárt a munkaidõm. Jó lenne ha fent lenne valamelyik magyar oldalon, mert onnan hamar le tudnám húzni.

Hmuda
Na, a Skirmish miatt érdemes volt kivárni ezt a rendes demót. Nagyon buli, a rakétás Shermanokkal szét lehet gyalulni az egész pályát. ^_^

A bétás abszolút minimumon is beswappolt néha, mostmár ez elmúlt. Remek munkát végeztek. ^.^

fön van a single player demo a file planeten!
ColdFire
de meg is érte😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
én is teljes, de már nagyon várom, bár még a demot se probaltam, de a képek jók...

az OFP-vel is igy voltam😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nem kell parázni, éjféltõl már magyar szervereken is elérhetõ lesz a demo. Amúgy meg 1,8GB, szóval én személy szerint megvárom inkább a teljest.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A kulcs ingyenes regisztráció a fileplaneten.
Eddig csak az elõrendelõknek volt de most már ingyenes.
Valaki egybõl tegye fel ha megtalálta a hivatalos DEMO-t!!!!
KÖSZI
ColdFire
ez milyen kulcs? penze ke venni?? (kellet)

inkább nézd meg mozgás közben, mielõtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom😊
pej-pej stop😊)
inkább nézd meg mozgás közben, mielõtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom😊
pej-pej stop😊)
Serpa
kb este 5 körül lesz elérhetõ.

ha nem dobják ki elõbb, volt már rá példa.

Axon
A Single demo engem is érdekelne.

Single player demot tudja valaki hol vann fenn?
9:00-kor a fileplaneten még nem volt?
Serpa
engem most jobban érdekel a holnapi FoW MP demo
😊

Devid14
Hi!
Én regeltem erre (fileplaneten), de a képek alapján nem nagyon tetszik, és ha valaki lusta kitölteni azt a pár adatot a www.fileplanet.com -on a CD keyért, akkor itt van egy: 6d1c-8948-8ef1-9773-d895 😄

Sziasztok!
A teljes mikor fog megjelenni? Én úgy tudom szept. 15-e körül.
ColdFire
lásd vhol flight sim x

Serpa
a fileplanet is elég gyakran lóbetûkkel kiírja, h world premier.

Hmuda
Tudom, csak a GS már megint úgy harangozza be, mintha nagy világpremier lenne az oldalukon, közben meg mindenki ugynakkor kapja meg mint õk. :-)

Alwares
Egyébként mindenhol ugyanekkor lesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hmuda
Köcc. :-)

Most értem annak a sorozatnak végére, amiben a kislány szerepelt.

ColdFire
jólogo😊

Hmuda
Azok a Gamespotos "elõször-nálunk" dumák szinte mindik hülyeségek. Nem egyszer volt már, hogy egy ilyennek beharangozott demo máshol hamarabb kint volt mint náluk, a többi alkalommal meg csak egy-két perccel voltak gyorsabbak másoknál.