8857
-
lee56 #1840 Azért szaggat mert megint siettek a kiadással valószinüleg, remélem majd jön egy pár patch ami renbeteszi a teljesitményt, mert annyival nem lett szebb mint amit az a 20-40% plusz gépigény indokolna szerintem... -
#1839 Dehogynem , azér szaggat , mert nemtudja olyan gyorsan kezelni az adatokat!
A Te memóriád egy 320MHz es DDR1 esnek felel meg (kb) , ami azér lassúnak számít (a mai gamekhez). Min. 800MHz vagy több az ajánlott , ha már úgyis 4gb van... Tuti az a baja , mivel nekem megy maxon (ultra-n) 2× AA val 40-60 FPS el! Procitól is függ , igaz ,de ez még nem használja ki mind a 4 magot és a VGA-m és xarabb kicsit , igaz ez 512 es , de 320 is elég. -
#1838 Erre nagyon kíváncsi lennék. Mindenképp számolj be az eredményről kérlek... -
#1837 Szerintem nem a memórián múlik, hanem a procin és a 320mb-os és 640mb-os kártya csak a memóriában tér el. Egyébként szerintem a játék gépigénye nagyobb mint korábban volt. De kifogom probálni a texture és physics opciót high-re rakni. -
#1836 :S
Úgy olvastam a high shadows veszi el a legtöbbet.
Engem ezek közül a texture és physics lebutítés zavarna leginkább.
(Lehet hogy 640MB-oson a texture high jobban menne?) -
#1835 Textura detail, shadows, physics, Tree quality. Az összes többi high beállítás az antialiasing kikapcsolva, így átszható. Az átvezető videók viszont nagyon szaggatnak időnként. -
#1834 És miket állítottál mediumra? -
#1833 Ha csak nem akarsz vele játszani felesleges. -
koliz #1832 Flt verzió van ,feltegyem az alap játékotis ? -
#1831 Kevés lessz hozzá a 8800GTS. Nekem legalábbis szaggat a kártyámon ha minden maxon van, kénytelen voltam medium-ra állítani néhány dolgot. -
#1830 Megosztom tapasztalataimat.
Nekem alap COH volt meg, DVD-re kiírva. Mikor leszedtem a béta teszt OF verziót, az kedvesen leszedte az alap COH-omat is.
Leszedtem PROCYON OF-et, feltettem. 2.100 to 2.101 patchet rátettem.
MDS file hiányzott ezért cracket leszedtem. Így működött a játék, de hamachin nem tudtam tolni, vagy nem látták a hostomat, vagy én nem tudtam csatlakozni máshoz.
Ezután OF-et leszedtem, alap COH vissza, aztán felpatcheltem szépen végig. Ekkor az új campaignokat nem tudtam elérni, hamachin viszont ment, tudtam mind a 4 sereget választani, viszont a beszédhangok teljesen hiányoztak. Effektek, zene volt, beszéd nem.
Begurultam, leszedtem...
MDS file beszerez, PROCYON telepít, YASU be, DVD drive-ban alap COH.
2.100 to 2.101 patch fel.
És így már működik. Minden elérhető, ok, megy hamachin.
Grafikát feltolva gyönyörű, de sajna erősen szaggatóssá válik csaták közben. Kb 50-60% nagyobb a gépigény mint eddig szerintem.
Célom beszerezni 8800GTS 640MB, és remélem úgy már faxa lesz... -
#1829 Gondolom a cracket már bemásoltad a játék könyvtárjába és azért nem megy a patch. Másold vissza az eredeti exe-t, megtalálható a lemezen, csak átkell nevezni. -
koliz #1828 Sziasztok én csak a kiegészitött raktam fel de nem tudom patchelni
segitsetek mit rontottam el? -
#1827 Shift+enter talán? -
#1826 Multiba hogy lehet mindenkinek írni? (All) -
#1825 Jah a szoba :)
COH:OF
pass: havefun -
#1824 Premium bekapcs.
Vagy használjuk az én szobámat , azt figylem és törlöm aki nem gamel , úgy mindig lesz hely! -
#1823 hello. én mennék de televan a hálózat. :( -
#1822 Ma 8 kor gondoltuk csinálunk égy 3v3 vagy 4v4 et , akinek van kedve jöjjön! eddig 4 en vagyunk. Ezen a hamachi szobán:
Opposing_Fronts EU
pass: opp -
#1821 Végigértem a német kampányon és pár észrevétel:
- Normalon játszottam és nagyon könnyűnek tűnt az egész játék, az előző részben normalon volt jópár pálya aminek többször neki kellett futni (sőt olyan is ami kifejezetten megizzasztott) de itt csak 1 volt az is a saját hülyeségem miatt. Persze ez nem a játék hibája mivel ott van a normalon felül még két nehézségi fokozat lehet én voltam túl profi.
- A pályák nagyon hangulatosak és a feladatok is jól eltaláltak, szóval ezzel nem volt gond. És nagyon örültem, hogy végül a németekkel is lehet menni, az előző részben ugye multiba is féltem őket választani amikor a szövetségesek oldalán már mindent ismer az ember ha végignyomta a játékot.
- Itt is működik az a trükk, ami az elődben, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom a scriptek miatt, ha adott egy feladat amit teljesíteni kell de mielőtt azt megcsinálod simán körbemehetsz a pályán és elfoglalhatod amit akarsz álltalában nem jön a következő támadóhullám vagy ilyesmi. Persze volt kivétel is pl. amikor a hidat kell felrobbantani goliattal na ott is nekiálltam foglalgatni erre egyszercsak jött a második része a feladatnak így azt el is buktam, ez volt az egyetlen pálya amit újra kellett kezdeni. De szinte mindenhol máshol működött a dolog.
Most jön majd a másik oldal kampánya. :) -
#1820 Bemásoltam a cracket és megy. Az rs könyvtárba a rs.dll-t is, de ezt az nfo is írja. -
#1819 Működik a lan procyon verzióval és nem krekkelve? -
hapi #1818 nekem csak a kieg van fenn. -
Kalozoner #1817 és hogy sikerült mert én már reggel óta nem tom elindítani...THX -
#1816 Nekem az FLT változat van és megy gond nélkül, a játék 75%-nál járok. -
#1815 akinek Opposing Fronts FLT-s verzió van meg (és el is tudja indítani) írjon légyszi 1 privit. köszi. -
#1814 igen -
#1813 Ok, tehát akkor az első két kampány a kiegé ugye? -
#1812 vistát passzolom, alapjátékot utólag kell a lemezével beaktiválni (meg cdkulcsával) -
#1811 lassan elkelne 1 faq. :) Hapi. neked fent van a sima CoH és ha igen hogyan telepítetted hogy nem törölte le a kieg a sima CoH-ot. -
#1810 Jah és patch felrak , de én nem a játékba töltöttem azt le , de tökmind1 sztem! -
#1809 Procyon van meg!
Először feltettem az alapgamet , utánna az OF ot , telepítés elején kiírja , h fennvan az alapgame és törölni fogja , de kell majd még ! Feltette az OF ot DTpro ba be minnimage ( Fixed Image ) (vagy sima DT 4.xx + YASU 1.47(A YASU-t a DT mappájába kell rakni és onnan indítani)) és megy is ! -
#1808 Ja nekem nem kellett a patch -
#1807 Hát, hogy megszakadt a telepítés mert bla bla bla. Vista alól feltettem és most megy xp alól, vista alatt viszont annyra jó a dolog, hogy ha kinyomom a gamet, az exe file továbbra is fut és leállítani se lehet.
Ja igen a Normandy-s küldetéssorozat az azért nem válik játszhatóvá, mert az az alapjáték küldetéseit takarja? -
#1806 patch
a többiért olvass vissza... -
#1805 hello sztem már megvoltak beszlve a kérdések de
azér megkérdezem hátha válaszoltok
Company_of_Heroes_Opposing_Fronts-FLT ez a verzió van meg
kell az alapjáték ?
és mikor belépek kér nevet kódot majd azt írja töltsem le a patch-et de azt nem tölti le honnan tudnám letölteni?
és mien eevet és koodot kell beírni a menüben? -
#1804 milyen hibaüzenet? -
hapi #1803 a procyon megy.
Csak a kieg felrak.
yasu, dameon tools legújabb behergel
minden megy felpatcholja magát és műkszik
ráadásul alap kampányt is aktivizáltam + a régi "népeket" multiban
lan is jó bár hamachiban nehéz kapcsolódni
-
#1802 Nekem install közben hibaüzenettel kilép, mi baja lehet? -
#1801 leírnád pontosan melyik verzió van meg neked és hogy sikerült elindítani? köszi:)