8857
-
#1920 felejtsétek el a crackkelt verziót hamachis lanhoz. -
#1919 Jobban magyarázd el!Mit segít?Értelmesen írd le! -
bakker #1918 Sziasztok,
lenne egy oriási problémám. 2.101-es patch van fen. A game működik. Lanon nem tudunk játszani. Minden féle tűzfalat kikapcsoltunk. Ha gamet creálunk a másik fél látja is a gamet csak nem tud belépni. A hibaüzenet hogy nem lehet kapcsolódni stb.
Nektek nem volt gondotok a hamachis kapcsolódással megy nektek a Lan game ?
Mi lehet a probléma ? 2.100-el sem működött... -
chris0000 #1917 A kiegészitőbe miért segit a gép ha elkezdem a kampányt?Mintha tutorial lenne az is!
Vagy csak az elején...! -
#1916 akkor passz, azt hittem talán a vistás adminisztrátor bullshit miatt nem megy. nem módosította esetleg valami mod a filet, vagy ilyesmi? -
#1915 Igen, Xpt használok. -
Cefre #1914 Lenne egy kérdésem.
Nekem 8,4GB volt a játék nem kell hozzá az alap mert benne van csak az a gond vele hogy ha rámegyek a multira nincs benne LAN lehet azzal chamachin játszani?
-
deserter #1913 Nálatok nincsen probléma onlin-on???? -
#1912 nem... xp alól installálnád? -
#1911 Az engine.sga patchelésekor hibát ír ki. Találkozott vki hasonlóval? Akár a béta alatt? -
#1910 Ha patchelni akarsz, akkor crackelés előtt mindig mentsd el a megfelelő fájlokat. Így új patch esetén visszaírod, és máris patchelhetsz. Aztán új crack fel... Persze a megfelelő fájlokat ilyenkor is mentsd el. -
Joe Wallace #1909 Köszi, már nyomon vagyok..legalábbis singlében sikerült egy egész du.-s bazsakodás után, az flt-s cracket kellett összerakni a pyroconos passworddel és megy...de a lant még nem próbáltam...kis szépséghiba,hogy nem peccselhető---de talán ha install a jelszóval pecs és utánna crack, akkor jólehet.Tehát akinek flt-je van és folyton a validating install a gáz az más jelszóval próbálkozzon tapasztalatom szerint, amit a pyroconoshoz adtak bejött Nemtom mi összefüggés, de így ment... -
#1908 úgy látom úgy összegezhető a dolog, hogy az flt verzió nem az igazi. nálam elindult, de a lan nem megy, valakinél egyátalán nem, szóval én pl visszatértem a procyonos verzióhoz. ha ez nincs meg, akkor gcwn van mini-image, érdemes azzal próbálkozni inkább. -
Joe Wallace #1907 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A probléma:
Felraktam a patch-et, utánna crack, és azt írja ki amikor elindul a játék hogy "could not verify media" és csak az ok-ra lehet nyomni, majd megint ugyanezt írja ki.... és így tovább. Csak ctrl+alt+del-el lehet bezárni. FLT-s verzióm van. Mi lehet a probléma?
Patcheltem, jo cracket plusz dllt másoltam be a helyére és mégis...
mondjuk a patchet egy kamu accountal töltöttem le a játékból de kikrekkeltem már mint írtam...
Hálás lennék a segítő ötletekért.
Köszi
-
deserter #1906 Hello... A kérdésem azokhoz szól akik onlinen nyomják. Csak nekem van olyan problémám hogy 50ből 1 szerverre tudok belépni? a ranked match egyáltalán nem müködik. Eltelt fél óra és nem indult egyetlen játék sem. Mióta összenyomták a régi coh ot meg az ujjat... Nemtudok játszani :( Inkább maradt volna minden a régiben. Akinek van valami ötlete hogy mit csinálhatok, az légyszives írjon. -
#1905 Mondjuk lehet , hogy annyit számít az az 512MB vga memória... -
#1904 Pedig nekem Ultra-n megy 2×AA val , úgy ,hogy szarabb a VGAm , 50fps átlaggal! -
#1903 Nem túl jól van megírva a játék, nem a memória lassúság hibája. A más szebb játék tökéletesen megy. -
okmt #1902 Hogy lehet elöhozni a konzolt hogy beüssem a cheat kódot?Szivok mint állat az egyik pályán az alapjátékban mert a ctrl +shift+kukac gombbal nem tudom elöhozni. -
#1901 Többet bír az a VGA , neki csak a memória miatt megy lassabban. Ha van hozá normális procid/ramod , akkor még ultra-n , 2×AA val is megy normálisan! -
#1900 Királyság! Végre valami bíztató hír!
Tuti ilyen karit veszek akkor. -
#1899 van:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1450&nev=Company_of_Heroes:_Opposing_Fronts_v2.1.0.1._javitas
Csak ez a patch van,írja mit javítottak. -
Cefre #1898 Az új COH OF -
#1897 Az alap Coh+Coh:OF rakd fel,akkor minden néppel játszhatsz multiban.
Többi #1870 hsz-ben ott van. -
mustar #1896 Ha itthon szeretnénk lanozni az OF-fal és szeretnénk minden fajt akkor melyik verziót töltsem le és mit rakjak fel hogyan? -
#1895 Talán le írhatnád,milyen van fent most. -
#1894 #1870 hsz ott van leírva,meg olvass vissza fele is,biztos meg találod. -
SuLtAN17 #1893 Sziasztok! Tudom nem szabad meg csúnya dolog a warez de egyetemista vok nincs pénzem:)) Crackelem minden király de tudjátok mindig behozza hogy reggeljek de azt prsze nem tudok hogy tudnám azt átlépni?:) -
#1892 Ma kipróbáltam és játszható a sebessége High-re állítva -
Cefre #1891 Hello
Nem tudjátok véletlenül, jön ki valami javitás a köszeljövőben ,mert a németeket nagyon elbaszták a régi jobb volt sokkal .Eddig a német volt az erősebb betették hozzá a briteket akkor egyenrangú lett volna ha nem rontották volna le enyire a népmeteket. -
#1890 Na megoldodott a problem, minden faxa -
#1889 oroszlan1:Ha nekem köszönted meg,akkor szívesen. -
#1888 Azért mert hibás lemez,vagy ha a gépen van az install-ja,akkor meg valami baja lett.Igencsak le kell töltened újra,ha más se tud nálam jobb megoldást.(esetleg azt fájlt meg szerzed valahonnan,nem lehetetlen)
-
oroszlan1 #1887 Igazad volt.Tényleg működik a játék. Köszi -
#1886 a felbontas? 800x600 hiheto -
#1885 kell mind a ketto, vCoH es Coh:OF -
#1884 HELP!
Felakarom rakni az alap játékot :)De mindig kihoz egy hiba üzenetet ,hogy a F:\program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Archives/WW2Data.sga file hibás vagy mi.Lehet nyomni retryt és exitet hiába nyomok retryt nem tudja felrakni pedig már nagyon akarok játszani pls help! -
#1883 Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem a procyon-os verziót,feltelepítettem és utána a yasut elindítom bemountolom a mini image-t és a játék odáig jut hogy csináljak magamnak acc-ot de viszont ha crack-elem akkor beindul a game rendesen csak nem tok. hamachin gamelni vele!Lécci segítsetek hogy crack-elés nélkül el tudjam indítani a gamét és hogy tudjak vele hamachin gamelni! előre is thx -
#1882 nem te vagy a hülye, az ő fejével van a baj, vagy csak nem tudja hogy mi van a gépében :) -
#1881 Ezaz! 2 órán keresztül magyaráztam neki ,de akkoris csak azt bizonygatta , hogy neki van igaza és hülye vagyok