8857
  • robotnyk
    felejtsétek el a crackkelt verziót hamachis lanhoz.
  • Rolika16
    Jobban magyarázd el!Mit segít?Értelmesen írd le!
  • bakker
    Sziasztok,

lenne egy oriási problémám. 2.101-es patch van fen. A game működik. Lanon nem tudunk játszani. Minden féle tűzfalat kikapcsoltunk. Ha gamet creálunk a másik fél látja is a gamet csak nem tud belépni. A hibaüzenet hogy nem lehet kapcsolódni stb.

Nektek nem volt gondotok a hamachis kapcsolódással megy nektek a Lan game ?

Mi lehet a probléma ? 2.100-el sem működött...
  • chris0000
    A kiegészitőbe miért segit a gép ha elkezdem a kampányt?Mintha tutorial lenne az is!
    Vagy csak az elején...!
  • robotnyk
    akkor passz, azt hittem talán a vistás adminisztrátor bullshit miatt nem megy. nem módosította esetleg valami mod a filet, vagy ilyesmi?
  • a.carkey
    Igen, Xpt használok.
  • Cefre
    Lenne egy kérdésem.
    Nekem 8,4GB volt a játék nem kell hozzá az alap mert benne van csak az a gond vele hogy ha rámegyek a multira nincs benne LAN lehet azzal chamachin játszani?
  • deserter
    Nálatok nincsen probléma onlin-on????
  • robotnyk
    nem... xp alól installálnád?
  • a.carkey
    Az engine.sga patchelésekor hibát ír ki. Találkozott vki hasonlóval? Akár a béta alatt?
  • elite
    Ha patchelni akarsz, akkor crackelés előtt mindig mentsd el a megfelelő fájlokat. Így új patch esetén visszaírod, és máris patchelhetsz. Aztán új crack fel... Persze a megfelelő fájlokat ilyenkor is mentsd el.
  • Joe Wallace
    Köszi, már nyomon vagyok..legalábbis singlében sikerült egy egész du.-s bazsakodás után, az flt-s cracket kellett összerakni a pyroconos passworddel és megy...de a lant még nem próbáltam...kis szépséghiba,hogy nem peccselhető---de talán ha install a jelszóval pecs és utánna crack, akkor jólehet.Tehát akinek flt-je van és folyton a validating install a gáz az más jelszóval próbálkozzon tapasztalatom szerint, amit a pyroconoshoz adtak bejött Nemtom mi összefüggés, de így ment...
  • robotnyk
    úgy látom úgy összegezhető a dolog, hogy az flt verzió nem az igazi. nálam elindult, de a lan nem megy, valakinél egyátalán nem, szóval én pl visszatértem a procyonos verzióhoz. ha ez nincs meg, akkor gcwn van mini-image, érdemes azzal próbálkozni inkább.
  • Joe Wallace
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem!
    A probléma:
    Felraktam a patch-et, utánna crack, és azt írja ki amikor elindul a játék hogy "could not verify media" és csak az ok-ra lehet nyomni, majd megint ugyanezt írja ki.... és így tovább. Csak ctrl+alt+del-el lehet bezárni. FLT-s verzióm van. Mi lehet a probléma?

Patcheltem, jo cracket plusz dllt másoltam be a helyére és mégis...
    mondjuk a patchet egy kamu accountal töltöttem le a játékból de kikrekkeltem már mint írtam...
    Hálás lennék a segítő ötletekért.
    Köszi
  • deserter
    Hello... A kérdésem azokhoz szól akik onlinen nyomják. Csak nekem van olyan problémám hogy 50ből 1 szerverre tudok belépni? a ranked match egyáltalán nem müködik. Eltelt fél óra és nem indult egyetlen játék sem. Mióta összenyomták a régi coh ot meg az ujjat... Nemtudok játszani :( Inkább maradt volna minden a régiben. Akinek van valami ötlete hogy mit csinálhatok, az légyszives írjon.
  • NeBby
    Mondjuk lehet , hogy annyit számít az az 512MB vga memória...
  • NeBby
    Pedig nekem Ultra-n megy 2×AA val , úgy ,hogy szarabb a VGAm , 50fps átlaggal!
  • bon
    Nem túl jól van megírva a játék, nem a memória lassúság hibája. A más szebb játék tökéletesen megy.
  • okmt
    Hogy lehet elöhozni a konzolt hogy beüssem a cheat kódot?Szivok mint állat az egyik pályán az alapjátékban mert a ctrl +shift+kukac gombbal nem tudom elöhozni.
  • NeBby
    Többet bír az a VGA , neki csak a memória miatt megy lassabban. Ha van hozá normális procid/ramod , akkor még ultra-n , 2×AA val is megy normálisan!
  • elite
    Királyság! Végre valami bíztató hír!
    Tuti ilyen karit veszek akkor.
  • Rolika16
    van:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1450&nev=Company_of_Heroes:_Opposing_Fronts_v2.1.0.1._javitas

Csak ez a patch van,írja mit javítottak.
  • Cefre
    Az új COH OF
  • Rolika16
    Az alap Coh+Coh:OF rakd fel,akkor minden néppel játszhatsz multiban.
    Többi #1870 hsz-ben ott van.
  • mustar
    Ha itthon szeretnénk lanozni az OF-fal és szeretnénk minden fajt akkor melyik verziót töltsem le és mit rakjak fel hogyan?
  • Rolika16
    Talán le írhatnád,milyen van fent most.
  • Rolika16
    #1870 hsz ott van leírva,meg olvass vissza fele is,biztos meg találod.
  • SuLtAN17
    Sziasztok! Tudom nem szabad meg csúnya dolog a warez de egyetemista vok nincs pénzem:)) Crackelem minden király de tudjátok mindig behozza hogy reggeljek de azt prsze nem tudok hogy tudnám azt átlépni?:)
  • bon
    Ma kipróbáltam és játszható a sebessége High-re állítva
  • Cefre
    Hello
    Nem tudjátok véletlenül, jön ki valami javitás a köszeljövőben ,mert a németeket nagyon elbaszták a régi jobb volt sokkal .Eddig a német volt az erősebb betették hozzá a briteket akkor egyenrangú lett volna ha nem rontották volna le enyire a népmeteket.
  • Solid Snake
    Na megoldodott a problem, minden faxa
  • Rolika16
    oroszlan1:Ha nekem köszönted meg,akkor szívesen.
  • Rolika16
    Azért mert hibás lemez,vagy ha a gépen van az install-ja,akkor meg valami baja lett.Igencsak le kell töltened újra,ha más se tud nálam jobb megoldást.(esetleg azt fájlt meg szerzed valahonnan,nem lehetetlen)

• oroszlan1
    Igazad volt.Tényleg működik a játék. Köszi
  • formatuq
    a felbontas? 800x600 hiheto
  • formatuq
    kell mind a ketto, vCoH es Coh:OF
  • Scottt
    HELP!

Felakarom rakni az alap játékot :)De mindig kihoz egy hiba üzenetet ,hogy a F:\program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Archives/WW2Data.sga file hibás vagy mi.Lehet nyomni retryt és exitet hiába nyomok retryt nem tudja felrakni pedig már nagyon akarok játszani pls help!
  • Solid Snake
    Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem a procyon-os verziót,feltelepítettem és utána a yasut elindítom bemountolom a mini image-t és a játék odáig jut hogy csináljak magamnak acc-ot de viszont ha crack-elem akkor beindul a game rendesen csak nem tok. hamachin gamelni vele!Lécci segítsetek hogy crack-elés nélkül el tudjam indítani a gamét és hogy tudjak vele hamachin gamelni! előre is thx
  • Hecker007
    nem te vagy a hülye, az ő fejével van a baj, vagy csak nem tudja hogy mi van a gépében :)
  • NeBby
    Ezaz! 2 órán keresztül magyaráztam neki ,de akkoris csak azt bizonygatta , hogy neki van igaza és hülye vagyok