8857
-
JTBM #1960 Szerintem a régi Wehrmacht erősebb, mint a Panzer Elite.
Nekem nagyon tetszik a gyalogság + erős tankok.
A Panzer Elite-ben sajnos a német oldalon a tankok korántsem olyan erősek, mint ahogy képzelné az ember.
A Wehrmacht egy géppuskával + fedező AT gun-nal komoly támadásokat is fel tud tartóztatni, miközben ezek az egységek elég olcsóak. Tud fedezékeket is építeni.
A megmaradó erőforrásokból pedig fel lehet építeni egy ütőképes haderőt, pl. 2 panther-t, 3-4 assoult infantry-t és ha megvan a szint, akkor egy Tiger-t. (Régen lehetett több Tiger, az újban csak egy. :-(((
Csapatban a legcélszerűbb keverni a kettőt, a Wehrmacht levédi a területeket, a Panzer elit pedig átüti a védelmet valahol és jó sok kárt okoz, közben a Wehrmacht áttelepíti a frontvonalat. (Előre nyomja új, védhető helyekre.) -
#1959 Mi kell ahhoz, hogy a német hadjáratban a Market Gardenes részben, az első pályán, a második fázisban (védd meg az ágyúkat) beinduljon a szövetségesek támadása? -
heyho21 #1958 Ugynéz ki h sikerült!
Köszi a segítséget! -
heyho21 #1957 -
heyho21 #1956 -
heyho21 #1955 Megvan a hibaüzenet, de sajnos még mindig nem jutottam előrébb.
ezaz egyébként:
HA van még vmi ötlet azt előre is köszönöm -
Amadeus HU #1954 Én is megvettem, és egyszer olyan volt hogy rajta voltam a flashes weboldalakun és elindítottam a játékot. Kérte a lemezt, betettem és nem fogadta el! jó párszor megkíséreltem kilépve meg mindenés semmi. Na akkor bezártam a webböngészőt és egyből jó lett! Elég érdekes azért!
Vista windows-t használok és kb 10 perc játék után kifagy valami nvxxxx dll fájlra hogy nem reagált időben. Ez meg az Nvidiának a drivere. És utána semmilyen játék nem képes elindulni, mert lefagy. Próbáltam újra rakni a drivert és ugyan az. csak úgy áll vissza ha újra indítom a gépet! Amúgy Geforce 8800GTX kártyával futattom D10alatt! Valakinek volt ilyen gondja? -
GerMicid #1953 Köszi!
Megpróbáltam amit mondtál, a Deamon Toolst leszedtem és csak egy DVD író van a gépben, de így is ugyanaz. Sajna elég szar, hogy megveszem a játékot és nem is megy, szal így vegyen az ember eredeti játékot. -
#1952 install utan
1., Relic Online Login (belepsz, vagy csinal acc ha meg nincs)
2., Relic Online Profil Selection menu-nel, alulrol a harmadik:
Add Product, oda be kell irni a CoH:OF key-t, ha volt mar elotte sima CoH fent a gepeden
could not verify media
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=165248
megoldas:
"do you have multiple optical drives? If so disable them in device manager leaving only the one you are using with the coh cd and then try verify media again"
Ha tobb optikai drive-od van (lehet virtualis szerintem, daemon tools) akkor le kell oket tiltani, es megprobalni ujra.
-
GerMicid #1951 Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy:
Megvettem a CoH:OF-ot és feltelepítettem a gépre. DE mikor felrakja a patchet és elindítom a játékot az a gáz, mintha csak az alap játék lenne fent. Ezután rákattintok a az új missiókra és beírom a cd-key-t és erre azt mondja, hogy tegyem be a CoH:OF cd-t és ha beraktam akkor meg azt írja , hogy "could not verify media". Miért csinálja ezt? -
#1950 nézd meg itt,vagy itt a hibakódokat, hátha egyiket kapod ezek közül. -
heyho21 #1949 Nincs!
Nem tom mi lehet vele egy csomószor próbáltam már! -
#1948 ezek kb azok a változások, ameddig az aranylemez után eljutottak a betában, csak eddig tesztelték, lokalizálták gondolom. -
#1947 van ékezet a felhasználói nevedben? -
#1946 kell a cdkulcsa, ha játszani akarsz az alap 2 factionnel, meg az alap kampánnyal. -
#1945 komolyan a opposing force egy standalone kieg?
NEM KELL HOZZÁ A SIMA COMPANY OF HEROES??? -
heyho21 #1944 nincs fenn!:( -
lee56 #1943 hmm, csak nekem tünik egy picit lájtosnak ez a peccs? -
#1942 uninstalláld az alap coh-t. -
heyho21 #1941 Hello mindenki!
FLT-t szeretném telepíteni de rögtön kb 3%nál vmi hibát ír ki h nemtudja olvasni a TEMP könyvtáramat vagy vmi hasonlót:)!
Egyébként XP sp2re próbáltam telepíteni!
Vkinek vmi ötlet v ilyesmi tapasztalat?
Elöre is köszi! -
#1940 =============================
Company of Heroes Release Notes
=============================
v2.102
- Players now get distributed to teams evenly as they join.
- Fixed some P2P Sync issues.
- Fixed an error in the way stats were counting.
- Stats are now displaying correctly.
General
- Fixed CD-key validation errors.
- Environmental Reverb is now disabled by default for hyper threaded machines.
Gameplay
- Fixed Overwatch.
- Combat system updates: System reverted to COH infantry combat.
- Vet 3 Ostwind receives a 40% boost to accuracy.
- Wehrmacht Panzer Command Building reduced 15 fuel.
- Wehrmacht Panzer Command build time increased by 15s
- Knights' Cross Holders receive Panzerfaust ability at Vet 3
- Panther cost reduced from 140 fuel to 125 fuel
- Panzerfausts cost reduced to 35
- Stugs and StuHs receive a 15% health modifier at vet 2
- Wehrmacht Halftracks receive damage modifier at Vet 1 decreased from .85 to .75
- Wehrmacht Halftracks deliver 20% more damage Vet 2
- Vet 2 StuH has a received penetration modifier of .85
- Churchill Crocodile Flamethrower range increased from 20 to 35
- Churchill Crocodile Flamethrower damage output increased vs pinned (1.5 damage, 2x accuracy) and suppressed targets (1.25 damage).
- Sniper rifles accuracy vs trench cover increased from .25 to .45
- Reduced cost of Allied MG nest by 5 fuel.
- Ranger Veterancy experience requirements increased to 14/28/50
- British Howitzer Popcap reduced to 10 from 12.
- BAR damage increased to .4 versus Panzer Elite soldiers.
- Puma\234 Armoured Car Vet 2 range bonus reduced to 1.125 from 1.2
- Nebelwerfer Vet 3 damage reduced to 1.15 from 1.25.
valamikor a jövő héttől lesz elérhető. -
#1939 Kösz, akkor ezzel el leszek egy darabig. -
#1938 kizárólag vistához van dx10. szerinted ha xp alatt dx9c van telepítve, miért kéne működnie a dx10 módnak? :) -
#1937 Akkor ott nem lesz Directx10 csak Vista-n lehet -
Cefre #1936 Nem XP-t -
#1935 Vista oprendszert használsz? -
Cefre #1934 nekem nem hagy rámenni DIRECTX 10 re nem tudjátok mitól nem engedi?
8600 gt kártyám van az birja -
#1933 9 angol -
Cefre #1932 8 német 8 angol -
#1931 Hány küldetés van a kiegben? -
chris0000 #1930 "MINTHA TUTORIAL LENNE!!" -
#1929 nem az eredetivel játszom, szóval passz, de betában voltak kapcsolódási problémák, leginkább router, tűzfal beállítások miatt, ilyen témában lenne érdemes keresgélni a hivatalos fórumon. -
#1928 úgy tudom néhány programnál, installernél előfordulnak gondok vista alatt, és adminisztrátorként kell futtatni az ilyeneket, de ha nem vistád van akkor tárgytalan, és passzolom. :c -
#1927 Sajna nem. Mi az a vistás admin szarság? -
Thanatos #1926 nem, meg se születtél... -
deserter #1925 Én most halott vagyok? Hogy ennyire nemlehet látni mit írok? :( észre sem vesztek!!! -
#1924 Na meg csak Vista alatt és Directx10-es kártyával. -
#1923 options, graphics, shader quality -
#1922 egy kérdés felraktam az összese patchet 1.71 ig és a optonsba a graphicnál hol kell a DX 10 et beállitani ? -
bakker #1921 Hát remélem majd kianak egy értelmesebb cracket és megy a hamachis lan akkor....