Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
semmit nem ir ki, csak elindul, és utánna kéri, hogy mi a hiba, és azt kuldjem el a fejlesztoknek

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Serpa
mit ír a bugreport?

lehet a monitorod nem bírja a kezdõfelbontást.

ColdFire
már kétszer is feltettem, és a végén mikor indulna a jatek, fekete kepernyo, es utanna vissza jön az asztal, és bugreport

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Serpa
normálisan feltelepült a játék?

semmi error?

Hmuda
Síma tanklövedékek. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ColdFire
énis akaroook.... :'(

Serpa
100kilós bombákat dobálsz te?
vagy mitõl nõtt szárnya az embereknek? ^^

robotnyk
i belive i can fly... 😄
Hmuda
Ha valaki repülni akar, akkor annak meg kell adni a kezdõlökést.

Fritz még lenyom egy utolsó Heil-t mielõtt lepottyan.

"Tudtam, hogy túl sok paprikás babot ettem."

"Wheeee! Látom a házunkat!"

"Madárlesen."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gorbesz
nagyon jo game

Spiral Zone fan

Hmuda
Szerintem egész nyugodtan beírhatod a kérdést és a válasz is mehet itt, elvégre ezért lett a [ SPOILER ] tag kitalálva. :-)

radeer
5.küldetésnél vagyok és kellene egy kis help aki megcsinálta.
Nem akarom ideírni mit csináltam meg belõle, hátha valaki még elötte jár és nem lövöm le a feladatokat és poénokat.
Így ha valaki túljutott rajta dobjon egy privit, hogy segít és elmondom mit csináltam meg belõle és vajon miért nem enged tovább..

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

ColdFire
akko DVDre :S

robotnyk
akkor passzolom, frissítsd azt. nemtudom van-e a dvdn directx, ha van, azt is próbáld meg.
ColdFire
Inno3D
GeForce
6600-AGP
128Mb (128BIT)
With DVI+TV DDR

Serpa
biztos, h nem jó.
MXet nem támogatja.

robotnyk
portot passzolom, vga driver nvidia.com. btw, milyen geforce? mxes? mert az nem biztos hogy jó
DummyBoy
Ja igen ... erre értettem, hogy ha a "pont" egy földrajzi pontot jelent akkor oké ... Ha meg a "pont" pontértéket akkor nem szóltam ... mellesleg Multit még nem volt alkalmam próbálni <#worship>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Serpa
elõször is.
CDre hogy írtad ki?

DVDs.

ColdFire
tudsz segíteni mit hogy hogyan honnan kell letölteni, mi a portja a jateknak stb? pls

MSI P4 845PE Max2,
GeForce AGP 8x
512Mb ram

radeer
Szerintem egy nagyon pörgõs, játékmenetet hoztak létre a készítõk.
Fontosnak vélték, hogy legyen stratégiai pontok melyek birtoklása elönnyel jár. Itt ez maga a klasszikus értelemben vett nyersanyag amibõl gazdálkodni kell. Közben a campaign animációi a játékban egybõl kapcsolódnak a dolgokhoz, így valami hihetetlenül realisztikus az egész. A magam részérõl jobban bele tudom kézelni magam ( na jó átvitt értelemben ) mint egy FPS-ben. És ez már valami a készítõktõl. Szal le a kalappal. Azonban egyértelmûen akció-stratégia a játék!!

Vki probálkozott már lanban?hamachin keresztûl,esetleg vmi?
robotnyk
pontszerzést szerintem nem. van multiban olyan mód, mint a battlefieldekben, aki kevesebb pontot birtokol, annak fogynak a pontjai
EmThor
ja szerintem is teljesen "hiteles" a játék szerkezete.. ilyenkor szoktam mondani: csinálj jobbat ha tudsz

DummyBoy
Ööööö ... nem igazán akarok beléd kötni de az igazi háborúban nem a területszerzés és a stratégiailag fontos pontok elfoglalása a lényeg???

(Ha erre értetted a pontszerzést ... ha pontgyûjtögetésre, akkor nem szóltam 😊 )

(Halál 50 órájában pl...)

"Picit" gondold át ezt ... Nem a BF-esre értem, de a valóságban a harcok a fontos pontok megszerzésére/megtartására irányulnak általában ... nem?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hmuda
Hogy jön ide a battlefield? <#ticking>

Itt befoglalod az ellátmánydepókat szimbolizáló területeket és onnan kapod a "nyersanyagot" (emberek, üzemanyag, lõszer). Köze nincs a klasszikus értelemben vett "pontszerzéshez". :-)

Amúgy nyugi, a kampány teljesen normális feladatokat állít eléd. <#eljen>

De gondolom single playerben nem ez a gagyi területfoglalós, pontszerzõs baromság megy. Mert akkor le sem töltöm. Mi köze ennek a mesterkélt pontszerzõs hülkyeségnek a valódi háborúhoz? Pontosan ettõl volt hiteltelen számomra a Battlefield sorozat is.

Sheltem
Persze persze biztosan ezt fogod venni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

az uj gépem amit összerakok nemsoká amd dual core 4200+ , 2x2 giga ddr2 667mhz-es ram , gefos 7950 gx2 1 gigás ha ezen szaggatni fog vagy egyébb más gém akkor inkább eladom és veszek 1 x360-at 😄
szal itt látszik nvidia gefos szériák... 😄
radder azért ez nem igazán igaz mer nekem amd 2400+ , 1 giga ram , 9600xt 256-os van és 1024x768-ba van 2 beállitás van nem fullon árnyék van kivéve meg még vmi kisebb fos azt nem szaggat és csatába kurvára nem szaggat a gém az a durva 😄
radeer
Aki a játék hardware követelményeire kiváncsi annak elmondom, nekem a felajánlott beállításon fut a játék ilyen közepesféle beállításon ( AA-ki, leg több meg MID ) 1024*768-ban.

AMD 3200+, 1 Giga RAM, MSI 6600GT és bizony mikor beindul a csata akkor azért rendesen beszaggat a játék, igaz még a játszható kategória alját súrolja. Jelenleg az 5.küldetésnél vagyok.

EmThor
dettó

Valószínûleg igen, mert nálam csak 4.22 GB a telepített cucc...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Õõõ... az ugye csak vicc, hogy 6,5 GIGÁT telepít a játék??!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Valamint állíts le minden, a háttérben futó és felesleges folyamatot (pl. vírusirtó, stb.).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

robotnyk
vga driver, directx.., esetleg engedd ki a tûzfalon
ColdFire
így se jó, nem igaz :'''''''(((((((

már 1 napot elcsesztem e játék inditásával, ezt nem hiszem el:'(

Alwares
Nekem is ilyesmi gépem van csak egy huzatott AMD-vel (2.9-3 GHz). Meg 512 RAM-al. Szerintetek menne?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

kitömöritve??? <#wilting><#wilting><#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

érdemes megszereznem a játékot a AMD Athlon 2400+ Sapphire Radeon 9600 Pro 1GB Ram
gépemre menni fog elfogadható grafikán
ColdFire
csak már az iso nincs meg, ki van tomoritve cdre:'(
vhogy vissza lehet konvertálni?

hm lehet nemkellet volna kiírni. mountolod démonba azt csö
ColdFire
megszakad a szívem, itt szenvedek vele, volt már reinstall (CD-röl, mert kiírtam), de semmi:'(

pedig tuti ez lenne a favorit játékom :'(

<#nemtudom>
ColdFire
segítsen már vki... :'(

nekem nagyon bejön, dawn of waros jó 5letek + 2.vh, mindez jól megvalósitva, rnedesen optimalizálva..., gyk amióta leért más gamehoz hozzá se értem még 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Én se azt akartam irni hogy hiba hogy hasonlit a War.-ra mert mostanában is azt tolom neten és valami nagyon jó. Csak menne a Company of Heroes! Amiket láttam belõle nagyon király lehet...

ami tegyük hozzá egyántalán nem hiba mivel rengeteg jó 5let volt már abban is..., gyk nekem egyik olyan rts utobbi prá évben ami érdemelges "újitásokat" hozott...

Alwares
Nekem sokan azt mondták játékmenetben túlságosan is hasonlit a Warhammer 40k játékmenetére...