Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Fritz még lenyom egy utolsó Heil-t mielõtt lepottyan.
"Tudtam, hogy túl sok paprikás babot ettem."
"Wheeee! Látom a házunkat!"
"Madárlesen."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem akarom ideírni mit csináltam meg belõle, hátha valaki még elötte jár és nem lövöm le a feladatokat és poénokat.
Így ha valaki túljutott rajta dobjon egy privit, hogy segít és elmondom mit csináltam meg belõle és vajon miért nem enged tovább..
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
GeForce
6600-AGP
128Mb (128BIT)
With DVI+TV DDR
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MSI P4 845PE Max2,
GeForce AGP 8x
512Mb ram
Fontosnak vélték, hogy legyen stratégiai pontok melyek birtoklása elönnyel jár. Itt ez maga a klasszikus értelemben vett nyersanyag amibõl gazdálkodni kell. Közben a campaign animációi a játékban egybõl kapcsolódnak a dolgokhoz, így valami hihetetlenül realisztikus az egész. A magam részérõl jobban bele tudom kézelni magam ( na jó átvitt értelemben ) mint egy FPS-ben. És ez már valami a készítõktõl. Szal le a kalappal. Azonban egyértelmûen akció-stratégia a játék!!
(Ha erre értetted a pontszerzést ... ha pontgyûjtögetésre, akkor nem szóltam 😊 )
(Halál 50 órájában pl...)
"Picit" gondold át ezt ... Nem a BF-esre értem, de a valóságban a harcok a fontos pontok megszerzésére/megtartására irányulnak általában ... nem?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Itt befoglalod az ellátmánydepókat szimbolizáló területeket és onnan kapod a "nyersanyagot" (emberek, üzemanyag, lõszer). Köze nincs a klasszikus értelemben vett "pontszerzéshez". :-)
Amúgy nyugi, a kampány teljesen normális feladatokat állít eléd. <#eljen>#eljen>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD 3200+, 1 Giga RAM, MSI 6600GT és bizony mikor beindul a csata akkor azért rendesen beszaggat a játék, igaz még a játszható kategória alját súrolja. Jelenleg az 5.küldetésnél vagyok.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
már 1 napot elcsesztem e játék inditásával, ezt nem hiszem el:'(
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gépemre menni fog elfogadható grafikán
vhogy vissza lehet konvertálni?
pedig tuti ez lenne a favorit játékom :'(
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400