3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Eagle16
    Nah végigvittem...a demót és nagyon királyság!!!!!!nem tudtam mellőle felállni,hihetetlen rég láttam ilyet...ennyi újítás meg minden...hát ez kész,remélem kiadják minnél hamarabb
  • Magiszter
    Szerintem kiesnék a székből a röhögéstől, Szerintem

_Atti_:Volt egy panel amikor a nagyfatert kinyírták és átmentél a portálon, és azon éppen a bolygó bekebelezését,terraformálását magyarázta a kompjúter. Nem hiszem hogy a "gömbőc" tudatos lény volna. Mivel ez a faj biológiai alapú technológiát használ, ezért a nagy gömbőc is csak egy hajó, mint a hogy a fegyverek is fegyverek. Szóval szerintem ezek a lényk járják az univerzumot ilyen terraformáló hajókkal, ellopják a lakosokat és üzemanyagként, valamint szolgaként használják, majd az adott bolygót átalakítják a sajátukká.
    Nekem így első blikre a "BioBorg" szó jut eszembe. Aki Star Treket néz(ett) az tudja miről beszélek. (aki meg nem:"Mi a Borg vagyunk. Engedje le a pajzsot és adja át a hajóját. Biológiai és technológiai sajátosságait a mienkbe olvasztjuk. Minden ellenállás hasztalan!" - szabad fordítás angolról).
  • SötétBarom
    Az mondjuk nem lenne rossz humor ha találkoznánk egy elrabolt Vortingauttal..
  • _Atti_
    hát én azt vettem le hogy ez a gömböc vagy mi ez önmagában egy lény, ami járja a világűrt és mindenféle népekből ejt foglyokat,használ tápláléként..szal nem hiszem hogy van bolygója..
  • Rage47
    vagy ez lesz a 2. részben
  • Rage47
    gondoltam ki kéne irtani Gordon Freeman módra az ellenfeleket mindörökre, mégpedig a bolygón:)
  • Magiszter
    Ja és ráadásnak még az 1000-edik hsz-t is átléptük.

Rage, a kérdésedre válasz: Majd kiderül. Az idegenek hajója neked nem elég? Bár biztosan lesz benne némi változatosság, elvégre ha folyton ugyanaz: falak,csövek gravjárda, gravmódosító, monszták, sipákoló csaj, akkor biztos hogy hogy átírom Petőfi Sándor: A Természet vadvirága című művét is.
  • Rage47
  • Magiszter
    Hát ha már van PreyNemzeti Dal is hozzá szerinted milyen lesz?
  • Rage47
    király game lesz.
  • Desert
    jó játék lesz?
  • Magiszter
    Köszi mindenkinek (ezt amúgy tegnap este olyan 12-1 körül követtem el.)
  • Magiszter
    Ezek után mondja azt valaki hogy a Számítógépes Játékok rossz hatással vannak az emberre!

(zárójelben megjegyzem hogy dalszövegírója vagyok egy most alakuló zenekarnak)
  • Desert
    Petőfi Sándor (tm) RUUUULZ
    nagyon jó lett a Prey vers Tetszett
  • Rage47
    amúgy nem tudjátok, h lehet-e majd a földönkivüliek bolygóján is harcolni?
  • Rage47
    prey kihozta belöle 2. Petőfit^^
  • Kandurex

:DD
  • Hellsing47
    Ámen tesó!!!Ámen
  • Magiszter
    Ahogy mondtam itt a v2.0-ás változata a PreyNemzeti Dal-nak akit érdekel:PreyNemzeti Dal

Azért várok véleményeket Privátban (az anyázást mellékeljétek)
  • SötétBarom
    zOMG..
  • Magiszter
    javítás:
    Rate=Rage
  • Magiszter
    Hát ez jellemző a magyar társadalomra. Aki megpróbál kreatív lenni és újításokat hozni azt rögtön elnyomják. Ezért nem lett a magyar nagyhatalom
    És a Nemztei Dalra különben sincs licensz. Hogy is nézne ki: Petőfi Sándor(tm): Nemzeti Dal(r)
    De ha valaki ennyire hazafias az becsülendő, de túlzásokban sem kell esni. Az új nem feltétlen rossz. És lehet hogy aki ma csak nemzeti dalokat költ át, holnap már feltalálja a rák ellenszerét, vagy a vizzel működő P4-est, ammin elfut minen játék full grafon
    Így hát kijelentem: "Talpra magyar hí, a haza![...]" Újítások! Az meg a másik hogy a mai világban (sajnos) már az is tisztelendő dolog hogy valaki tudja a Nemzeti Dalt, és ha már az original verziót nem is ismeri hát ismerje meg az átköltöttet és talán ennek hatására elkezd művelődni. (ismerek olyat aki a komolyzenével előszőr villanyos gitárra átírt változatában találkozott, most meg mozart-ot meg Brahms-t halgat).
    Egy szónak is 100 a vége. Újítás! Reformáció! Szabadság! Ezért kűzdöttek már annyiszor, és ezért vagyunk még mindig Szabad Magyar Nemzet. És ha olyanok mit Kandurex és Rate, vissza fogták volna a 48-asokat akkor még mindig csak elnyomásban élnénk.
    Ezért du. belinkelem a PreyNemzeti Dal 2.0-ás változatát. Forradalom! Forradalom! Foradalom!
  • Kandurex
  • Rage47
    sárgát nekik
  • Kandurex
    Na, azért a 3. számú nemzeti imánkat ilyen célre nem illdomos felhasználni!

• Devergo05
    Fent van a teljes verziós Prey
  • scorpeeon
    Hát te egy állat vagy! :D (ezt pozitív értelemben mondom)
    Még 13 nap és 17 perc :)
  • GeneralsHungary
    Üdvözletem! Akit érdekel, a Prey magyarítása az elérhető szövegek alapján jelenleg 42%-nál tart. A játékban a szövegek mellett a feliratozás is magyar nyelven lesz olvasható. Megjelenésig szeretném ha végeznénk a szövegek 100%-áva. 13 nap múlva kiderül, milyen módosítások történtek a teljes verzióban.
  • zsakosfrodo2
    Persze hogy nincs, mért lenne. Télleg teccet
  • Magiszter
    "...perszehogy jobb mint az enyém! Grat!"

Azért nincs harag?
  • Magiszter
    Köszönöm a pozitív visszajelzéseket. Így 10-óra után már nem igazán fog az agyam. Majd ha van rá igény írok egy jobbat a hétvégére (sűrű lesz a hetem).
  • zsakosfrodo2
    Sztem negyon öteletes lett, perszehogy jobb mint az enyém! Grat!
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem teccett... ^^
  • Magiszter
    lehet izzítani a ikonokat
  • Magiszter
    kihagytam egy versszakot:

A Prey név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy híréhez;
    Mit rákentek a szenylapok,
    Lemossuk a gyalázatot!
    A 3d realms-ra esküszünk! Esküszünk!
    Hogy Prey nélkül mi megveszünk.
  • Magiszter
    Tessék itt is egy vers (nem kell a fikázás):

Talpra 3d realms, mív a haza
    Ide a Prey-t, most vagy soha
    Indiánok legyünk, vagy Arabok?()
    Itt az idő válasszatok!

Arabok voltunk mostanáig
    Kárhozottak Doom3-aink
    Kik szabadon Prey-t, programoztak.
    Szolga gépen, nem dolgoznak

Sehonnani bitang cracker
    ki most ha kell fizetni nem mer
    kinek nagyobb a pénz értéke
    Mint a Prey becsülete

Fényesebb a Doomnál a Prey
    Jobban kell neki hely
    De mi mégis Doom-ot toltunk
    Ide veled régi voltunk

Hol a procik dorombolnak
    Tuningolva high-end modra
    Álló imádság mellet
    mondják el: Szent Prey-nek

• SZilaJMaGGoT
    prey, prey now baby, prey your life was just a dream....
  • zsakosfrodo2
    Már viccelni sem lehet, mert lehurrgoják az embert... -.- :D
  • zsakosfrodo2
    Jóvanna, félreirtam, mondom hogy ÁTKÖLTÖTTEM!!! :D
  • Rage47
    milyen teleportot? játékot akarsz késziteni , vagy miért érdekel ennyire?:)) quake 1-ben is volt már teleport:))