3581
-
#974 egyszerre -
#973 Jaja. Én sem vagyok ám normális, de legalább nem tagadom mint azt mások teszik.
És még mindig nem mondta meg senki hogy hogy csinálták a teleportot a játékban!!!! -
#972 igaz,én... -
#971 -
#970 Most mért? Azért mert átköltöttem egy dalt mert unatkoztam? Vannak nálam betegebb emberek is... Nem is egy. (persze nem itt, mert itt még nam tudok olyat mondani ) -
#969 Te egy picit beteg vagy, nem?? -
#968 Ja, és untakoztam. -
Jöjj el kedves PREYapó,
minden gyermek várva vár,
vidám ének hangja száll,
van zsákjába minden jó,
piros zacskó, telepórt,
Jöjj el kedves PREYapó,
hiszen VÁRUNK MÁR!
(Elnézést kérek, de nem jutott eszembe az eredeti dal, ezért egy kicsit átköltöttem, minden szemszögből) -
#966 :DD -
#965 inkább már ez elvetemültség,tudod "azonnal akarom,vagy bántani fogok valakit" kategória... -
#964 enyém?:Dkösz:) -
#963 kira a logód -
#962 látom hangolódsz a játékra[logód] -
#961 nyugalom,a hosszú élet ritka... -
#960 de volt :P nyugodtan példálózhatsz is -
Devergo05 #959 Ez mire jó hogy tele zagyváljátok ezt a topicot mindenféle ide nem illő olyan dolgokkal amira a kutya se kíváncsi meg kanyarba nem függ össze a Prey-el!!!!!??hm???Dante 3 jobb lenne ha nem az előző évekkel foglalkoznál hanem a jelenbe élnél és akkor rájönnél hogy az elmúlt években nem volt ekkora pangás nyáron a játék piacon mint most!!!!!! -
#958 Legalább jól is lakom,egy kis halászlé jól jön,imádom!
Majd viszek paprikát meg sót! -
#957 ha jól tudom a balcsi is kezd forró lenni:/ -
#956 Na most látom csak:új banner!
Királyság,már csak 13 nap! Pont akkor leszek szabin egy hétig amikor kijön!
Párom nem nagyon örül neki!
Sebaj azért a balcsit sem hagyom ki!
"Devergo05" Tavaly is uez volt nyáron:játékpangás,de jött az ősz és még be sem fejeztünk egy gamet már kint volt a következő!
Emlékszem több játékba is belekezdtem és megzavarodtam,mert mindegyiknek más volt az irányítása és tuti összekevertem! -
#955 a mocskos készítők el merészeltek menni nyaralni, mi? Hogy pusztulnának meg... szerintem is menj ki inkább strandra, ott rontsd a levegőt, ne itt... -
#954 Prey Limitált Változat - Ajándék babával :)
[2006. június 27. @ 08:30 - Berkenye]
Bár a szemfülesek már felfigyelhettek rá, csak most vált hivatalossá, hogy a Prey július 10-én két változatban jelenik meg. Az alap mellett lesz egy gyűjtőknek szánt kiadása is, amelyhez ajándékba adnak két, a játékban megtalálható karakterfigurát.
Tehát plusz tíz dollárért (amerikai viszonyok szerint, ha itthon megjelenik, lehet, hogy ennél nagyobb különbségre számíthatunk) megkapjuk a játék DVD-s változatát, egy koncepciós rajzokkal tarkított könyvecskét, két apró fémfigurát (ha előrendeled, hármat), s mindezt egy szép fémdobozban. Alig várjuk!
info: Gamestar -
#953 jaj nehogy már átcsusszunk egy oldalt... -
#952 nekem is szokott vmelyik -
#951 :DDDDDDDD -
#950 -
#949 Jé most frissítettem és már nem zenél... -
#948 Most rosszul hallok, vagy télleg zenél a Fórum? -
#947 Huzatot hol lehet kapni?
Ja nem jó! Anyám mindig azt mondja vigyázz nehogy huzatot kapj
Amúgy ha rárakom a házat akkor az már nem számítógép hanem kohó. És kb 10s alatt elkezd leolvadni a ház a gépről a kábelek összefolynak a panelek megolvadnak és egy vörösen lüktető masszává vállik az egész (így lesz az integrált számítógép). Egyszóval: túlmelegszik és leáll 10s alatt. Szóval jobb ha kintvan a szabadban és úgy okádja a meleget. -
Richard90 #946 miért.. ha rajta van akkor van benne huzat ? -
#945 Ha leveszed a ház oldalát, akkor még melegebb lesz, mert nincs benne huzat... -
#944 A ház oldalai eddig szerintem összesen 1x ha voltak fent vagy 1 órán át míg költöztünk Amúgy a szobámban van 42-44 fok napközben, a prociventi meg már a 4. életéve felé vánszorog és már történt vele 1-2 dolog. Úgyhogy erre mondják "már ideje volt elromlania". Ja amúgy hozzá teszem hogy gyári hűtő, tehát nem vártam tőle zalman-ék féle teljesítményt.
Devergo: próbáltad már a hl ep1-et pajszerral végigvinni? nekem 3 nap volt, de így is csaltam mert néh eldurrant az agyam és előkaptam a "tankelhárító pisztolyt" is. Ja meg néha az "atomgránátot" is.(általam fabrikált modok)
-
#943 Sztem te vagy nevetséges... -
#942 Nah, volt szerencsém most kényelmesen 1-1 és negyed óra alatt kényelmesen kijátszanom a demót... Eleinte azon lepődtem meg, hogy nagyon jó a grafikája, és tökéletesen elfut a gépemen, ami igen ritka a mai játékoknál. Lassan fel is tűnt, hogy ez bizony Doom 3 motor. Már régebben is mondták, hogy a Doom 3 motorja nem akármilyen, a HL2nél is szebb. Ezt akkor még nemigazán vettem részre, de ebben a játékban bizony nagyokat néztem, ilyen szép dolgok bizony nincsenek a HL2ben, ez a grafika oda**sz hogy finoman fejezzem ki magam! A játékélmény meg egyszerűen hihetetlen! Sztem game még nem részesített ilyen játékéményben, mint ez a játék, egyszerűen eszméletlen! Nagyon frankón emgcsinálták! Ez a játék mindenben ott van! Életem eddigi legjobb demójával játszottam! -
Richard90 #941 ja és fejezd be ezt a stílust... ha nagyon unatkozol menj ki a stardra vagy mittudomén -
Richard90 #940 loool
optimalizálatlan szarság :D:D:D
öcséém te el vagy tévedve...
nagyon is jól fut a játék... csak előbb fel kellene rakni a patcheket meg a legújabb drivert + nem ártana levenni a maxi grafikáról a játékot
nekem simán fut -
Devergo05 #939 Mit kezdjek a Half Life 2 Ep1-el??????Olyan rövid nyúlfarknyi hogy nevetséges!!!!A Hitman 4 meg egy optimalizálatlan szarság!!!!!!!!!!!!! -
#938 sztem meg minden évben kicsit pangás van nyáron. azonban most itt volt a Hitman 4, és HL2 Ep1, amik igencsak ütös game-k sztem -
Devergo05 #937 De eddig nem volt ezTavaly is meg az előtt is folyamatosan nyomták ki az új cuccokat!!! -
#936 elmentek nyáriszünetre a készitök:) -
Devergo05 #935 Áááá ez úgy rühellem hogy mostanában olyan játékokat raknak fel a torrent oldalakra amik fabatkát se érnek,idegesítőek vagy régi kövületeket raknak fel ismét!Nem értem mi van most hogy kb 2 hónapja képtelenek megjelentetni egy normális értékelhető játékot!!!A Prey megjelenéséig punnyadás van vagy mi?Mert már nagyon kezd elegem lenni ebből hogy semmi értelmes játék!!!