Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Asszem ma megnyerted a napi PROSZTÓ díjat s még csak reggel van...

Hehe nagyon jó, én is kipróbáltam, vagyis végigvittem :)
Szerintem nem olyan hosszú, vagy talán annyira lekötött hogy nem vettem észre, ahogy telik az idõ. :)
Végre egy nagyon jó game, várom a teljest. :)
Ja és a multi se semmi. Ugyanis abban is van grav lépcsõ, teleport kapuk, stb.
berlinboy6329
A jó kurv@ anyját ennek a kibaszott IE-s letöltõnek.A kib@xott szeme elõtt szedett le 449 kurv@ megát,másolja fel dobog a szívem mint állat,megyek a zipõ filehoz,rányomok erre bedob 1 f@xom hibaüzenetet.Gondolhatjátok mi volt.Megnézem ,erre 145 MB-s az egész.Hogy a faszomvba lehet 145,amikor 449-et szedett le az a szar?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Csibe001
Ezt a "pofátlan" gravitációt fejtsd már ki kicsit bõvebben plz. :P

Csibe001
Majd írd le hogy fut.Beállítások. :)

vááá istenjó ez a game:)
jó ez a pofátlan gravitáció meg portálhasználat.. naon ütõs:)

berlinboy6329
Még 5 min.<#vigyor1>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ThugEdge
illetve AA nálam sem,de én nem is szoktam azt használni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
én kipróbáltam,sztem nagyon páva lesz
képeim nincsenek,mert gondolom úgy is mindenki kipróbálja hamarosan
a lenti konfigomon röccensé nélkül megy úgy,hogy a default beállításokat egybõl kimaxolta indításkor,jó ez a d3 motor

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Glpetyus
nem

berlinboy6329
Nekem még 17 min.b@x@ meg!Tolni akarom.

berlinboy6329
sapphire radeon 9600 256DR-en megy maxon?Mer én maxon akarom.Vagy leagábbis naggyon közel a maxhoz.

2.4-eamd proci meg 768 mb ram(DDR).

ha?

NeoMaN
ááááááááááááááááááááá

Még fél óra. Itthonvagyok szabin!
Végre hent!
:)))

mucsácsó
huhh, nagyon örülök hogy eljött az ideje ennek is, és hogy 10 év után végre valamit kapunk is a kezünkbe<#eljen>
amúgy az jó, ha olyan a gépigény mint a Q4-é, mert az tök jól ment, GEF 6600-am van :)
Csibe001
Köszi a képeket!!Már várom hogy hazaérjek.. :P

Maxtreme
kb

Maxtreme
mittomén. Még nem értem a végére, és nem is fogok most, mert lassan lépnem kell.

Glpetyus
Gondolom a gépigény olyasmi,mint a kvék 4-é,ugyi ?

kisfigi
Milyen hosszú a demo?

Destiny. The design is clearly ancient.

Maxtreme
A skálázhatóság:

Maxtreme
Titeket nem emlélkeztet valamire a menü zenéje? :)
Elõször azt hittem 1 az 1ben ellopták :D
1 bizonyos farcry nevü game alatt egészen (nagyon) hasonló volt :D

köszi:)

Maxtreme
Kipróbáltam. Yo lesz ez <#nyes>

Csináltam 1-2 képet. Minden maxon, kivéve AA

viso 007
Na eljutottam oda hogy elvettem az elsõ ellenféltõl a puskáját (szétvertem a fejét egy csõfogóval.<#buck> sajnos mennem kell melózni délután re.

Csibe001
Tényleg tegyetek majd képeket plz, én csak este tudom kipróbálni, addig meló :(
Köszi!!

Hali!

Majd aki kipróbálta írjon légyszi róla, hogy mi a pálya vele:) grafika stb.. és képet is ha tud majd valaki:) kiváncsi lennék mennyire lehet más mint amiket eddig láttunk..

Honna tudfod, hogy abból a 452 megából nem következik a másfél órás játék? Tíz évet dolgoztak rajta. Volt idejük optimalizálni (legalábbis a méretét). :D

Glpetyus
452 mb-ot tesz fel.
Ennyit arról,hogy másfél órás lesz a demó... (vagy mit is mondtak régebben..)

viso 007
na lent van....install

Remélem volt idejük optimalizálni. <#hehe>

Glpetyus
Hát ha 3x telepíted fel... <#gonosz1>

viso 007
kösz a linket mert az elsõrõl 15k-val küszködtem már negyven perce innen tényleg jól jön igaz nekem csak 350k

Feltelepítve meg lesz az.

Más:
A Doom3-ban a konzolba ha beírtuk, hogy editor, akkor bejött a gyárileg beleinvesztált pályaszerkesztõ. Ez is a D3 Engine-t használja, szóval. Értitek. <#finom>

gamestar.hu-n van lokal mirror.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

chello+, de kozben mar erre az oldalra is raugorhattak sokan, a felenel elkezdett lassulni..

Glpetyus
Nem arról volt szó,hogy 1.5 giga a demó ?

berlinboy6329
Nem fake,vagy tényleg ekkora neted van?

gyorsabb mirror, nekem innen jon 600k-val :)

berlinboy6329
6 óra,megjelent a demó és nem pörög a topik? :O

Mindenki csendeben tölgi az anyaaaaagggggóóóótttt.. Húúúúááááá.<#idiota><#ijedt>

berlinboy6329
Mekem be se jön :)

ûamespotról elnavigál a download.com-ra ot meg:

"The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."

gamespot.com / download.com , de lassu mindketto, 50k alatt szenved. majd mindjart fent lesz vmi magyar oldalon is biztos.

berlinboy6329
ööhhhmm...Honnan lehet ezt leszedni?

berlinboy6329
Itt az idõ.

Már csak 14 perc!!!!<#worship><#worship><#worship>
Kandurex
jézusom... <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

már csak 20 perc és jön a megváltó!!!<#worship><#worship><#worship>
berlinboy6329
Sztem az én hülyülésemre írta.Én mondtan h 7GB lesz,de csak<#idiota> voltam.

Tatyla
álmodban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
kimondta neked gyermekem hogy 7 giga?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SZilaJMaGGoT
Én nem szeretném ha odáig fejlõdnének a dolgok... Max ilyen autósat képzelnék el, hogy egy kasztni minden szarral felszerelve, és pl az oldal ablakban a képcsövek a melletted lévõ dolgokat mutatná.. Odáig még okés, de nem szeretnék olyan mátrix szerûen élni....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)