3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Beaver
    Ha jol emlekszem winamp5 már alapbol is tudja, de ha nem akkor letöltesz hozzá egy decoder plugint.
  • Crazy Mate
    És az ogg fileokat mivel lehet lejátszani?
  • Crazy Mate
    Ez jobb mint a halo 2?
  • Hellsing47
    hmm..elég jol néz ki!!!!:)
  • Tatyla
    sajna...
  • Mr Bishop
    http://www.redorchestragame.com/
  • Mr Bishop
    Multi Call of Duty-s feeling Fps szemszögből
    Nézz utána, van trailere
  • Rage47
    nem hallottam még arról
  • Mr Bishop
    Még nem, most vettem meg a Red Orchestrát, alig várom, míg leér a Steam-en
  • Rage47
    multit próbáltad már? én 40 perc után beszédültem miután kiléptem:)))
  • Mr Bishop
    Először majdnem lefejeltem a monitort..
    Az kemény lesz, ha így kell majd lövöldözni
  • Mr Bishop
    Ja
  • Rage47
    aztán jöhet fejtetön:))
  • Mr Bishop
    Már visszafelé is végigtoltam
    Most indulok balról jobbra....
  • Promi #1080
    Elvonasi tunetek?
  • NeoMaN
    :D
  • Tatyla
    nagyon lassan csökken ez a számláló...
  • Promi #1077
    Oldalso falakon vannak 1 1 erzekelok arra kell raloni, es elfordul annak megfeleloen a szoba.
  • repvez
    Egy kis help kéne elakadtam a demoban.A second chanse pálya utáni résznél amikor egy dobozon kell keresztülmenni ahol látom saját magamat, ott beleesek egy terembe ahol a menyezeten van egy ajto, de nem látok sehol egy kapcsolot se.Hogyan jutok ott tovább?
  • SNAKE01
    nagyon köszi!
  • Richard90
    hát most hogy így mondod... megnéztem azt az egy 400valahánymegás fájlt, és benne megtaláltam a zenédet...
    fel is töltöttem neked a rapidra
    tess dintfearthereaper
  • SNAKE01
    nincs meg valakinek az a szám?
  • SNAKE01
    jaja,az kúrva jól kilett találva.nagyon nagy feeling az egész,egyébként engem is akkor fogott meg a játék a legjobban...
  • _Atti_
    annál csak az jobb amikor az űrhajóban csendülnek fel az ismerős dallamok:)
  • berlinboy6329
    Az jó szám.:)
  • Rage47
    jah, az a rész nagyon cool,ilyet még játékban nem láttam:)
  • SötétBarom
    Engem ott fogott meg a játék amikor a bárban megjelenik az űrhajó, mindent elkezdenek felcuccolni, és ordít a zenegépből a don't fear the reaper.. Azér a 3d realms még mindig érzi, igen..
  • Magiszter
    Űberhiperfegyverek és űrlények???
  • Mr_no_NaMe
    Vigigvittem a demot..a végén is ilyen überhiper fegyverekkel meg űrlényekkel kell harcolni...szal asszem kihagyom :O)
  • Magiszter
    Azt hogy én hogy utáltam. Csak a miatt kaptam 2-est irodalomból, persze ígyis 5-ös voltam belőle, de akkor is
  • Magiszter
    de most nem 500-an mondják hogy szar, mert még meg sem jelent, csak egy demó. És ez olyan hogy ha nem tetszik egy autó kereke akkor az az autó egy sz*r. Az autó még lehet jó. ki kell próbálni azt is.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Szerintem a "Prey estéjét" is bevállalhatnád Toldi módra. Mire kész leszel vele, addigra talán már a Stalker is megjelenik
  • Kandurex
    A szubjektív véleményről beszélsz, de az átlag, attól a nagyátlag, hogy többnyire egy álláspontban egyetértenek a játékosok. 500 -ból 1 másképp gondolja az nem jelent semmit, ha lehúzzák a játékot az nagy valószínűséggel sz*r is...

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez az én SZerény Véleményem SZerinti álláspont
  • Magiszter
    Ez tetszik:
    Még nem is jelent meg a ful csak egy demó, de már leírják a sztorit. Egy ember az országban megkapta aki azt mondta hogy jó a játék de nem korszakalkotó. Kérdem én. Kinek mi a korszakalkotó? Én a Dúmot végigtoltam de már csak azért mert kiváncsi voltam mikor mutat esetleg újat. Hát nem nagyon tudott. Inkább azt mondtanám hogy végiguntam. Mégis korszakalkotó, nekem nem tetszett akkor miért az? mert másik 8millió játékosnak tetszett az agyatlan brutálhent.
    Végigtoltam a HL2-t és tetszett, mindig tartogatott valami újat. Mikor kezdett ellaposodni jött egy fordulat. És végig vittem megint, és megint és megint, és még ma is itt pineg a vinyón és játszom vele. Korszakalkotó játék volt ez is. mert nekem tetszett? Nem! Mert kb 8 millió játékosnak tetszett. (érdekes módon a doom-osok 90%-ának nem tetszett) ÉS még mai ha megjelenik valami új akkor előjön a Hl2, előjön a Doom. Mert mindkettő korszakalkotó volt, mert mindkettőnek nagy tábora lett. Ezért nem kell elitélni egy játékot addíg mig ki nem jött és végig nem vitted. Mert lehet hogy ez is egy korszakalkotó játék lesz. Mert ez is nagy tábort szerez.
  • Kandurex
    szvsz

Egyszóval: agyatlanszokásosunalomhent
  • Rage47
    én HL2-t angolul, majd magyarul játszottam:) szal 2x, s jó volt másodjára is!
  • Mr Bishop
    Jogos.
    Medal of honor : végigtoltam, jó
    Call of Duty : végigtoltam, jó
    ...és így tovább. Én aztán sok mindent végégtolok, de :
    ki beszél itt már ezekről ?
    Nézd ! Mindenre példát hoznak fel : mi a példa? : Doom3
    Half Life 2
    És ha majd ott lesz a Prey is, akkor én is azt mondom, oké, várok egy évet, de akkor hozzatok ide minden évben 3-4 Doom3-at, 3-4 Hl2-őt, 3-4 Prey-t.
    Hoznak vajon ?
  • Tatyla
    Doom 3 : végigtoltam,nagy durranás volt mert rég vártam,jol kezdödik de ellaposodik a pokol részig amin aztán tényleg leesett az állam és azt mondtam,ez igen megérte,de sajna enyivel ennyi...

Quake 4: végigtoltam,de összeségében uncsi és folyamatosan az volt bennem mikor lesz már vége...

Half Life 2: végigtoltam,és tényleg nagyon bejött,de lehet másodjára már nem lenne türelmem hozzá...

Prey demo: végigtoltam eddig 8x,no comment...
  • Mr Bishop
    Minden jéték jó, amiben sok munka van, mert attól lesz igényes. Szerettem a Beyond Good and Evil-t is, de tudjátok, ez az egész game história olyan , mint az ember, nem akkor tűnik el végleg a süllyesztőben, ha " meghal", hanem amikor már mindenki elfelejti. Nem ?
  • Rage47
    azt sem tom mi az a blitzkrieg:)
    én még nagyon szeretem a blizzard game-eket is^^