3581
-
#3337 vannak ehez a játékhoz modok???
-
#3336 Ctrl + Alt + 0 -
#3335 Lehet, hogy írta már valaki, vagy javítani fogja nemsokára,
de a banner-ben szereplő MAGYARÍTÁS! alatti GameHunter csapat weboldala a www.gamehunterteam.hu -n van már.
-
joe1980 #3334 Melyik billentyűvel lehet előhozni a "konzol ablakot" ahova a kódokat irom? -
Csoder #3333 Nem tudom, szerintem nem sikerült olyan jóra, videokban nagyon megtetszett, de játszva már nem olyan jó, uncsi kicsit, és egyhangú. -
Elmör #3332 Ha ilyen részek vannak a játékban, mint amiket olvastam, akkor vadállat lehet. Jaj, de várom már az új gépet, hogy játszhassak!! -
#3331 Na kijáccottam:) -
#3330 Ok.
kössz -
#3329 Szerintem nézd körbe az üveget me énb is ígyjártam hogy egy valahogy kimaradt! me ha kilövöd akkor elvileg a madár berepül és kizavarja onnan és átkerülsz egy másik helyre!
ha nemmmegy akkor kedden küldök neked mailban egy végigjátszást! -
#3328 Na szétlöttem az üvegeket szellem modban aztan rendesen is...de most katonákat küld rám a Keeper.
És még mindig csak körbe tok mászkálni.
Ienkor mit kell? -
#3327 Net nélkül lehet-e neten tolni?? -
#3326 CSóró gyereknek nem telik netre. -
kozitomee #3325 Csóró gyerek vagyok!!! De valaki mondja meg hogy a kalózt lehete neten tolni... Valahogy!!!! -
#3324 Egy dodekaéder-szerű valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lőjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltűnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lőjünk bele ezekbe. -
#3323 Ja találtam...csak az alapján nem igazán értem.
Amugy a legeslegvégén vok..ott az üveggömbnél -
#3322 egyébként ha jól keresel rá akkor találsz a neten végigjátszást hozzá...... -
#3321 a bolygónál vagy vagy az üveggömbnél?
ha az üvegnél akkor löj bele szellemalakban minden ablakba a nyilakkal aztán ha megvan akkor símán rendes fegyverekkel!
ha még kinntvagy akkor rugaszkodj oda azokhoz a szarokhoz amikből még nem jön sugár aztán lőj bele azzal a szarral! mindegyikbe addig amíg nem jön abból is sugár! -
#3320 És a legutolso pályán mit kell csinálni h be tudjak jutni abba a gömbbe? -
#3319 ". Ha megkezdődik a harc, semmi dolgunk nincs, mit szorgalmasan lődözgetni, egészen addig, míg a szörny hátából egy kis gépezet ki nem nyúlik, és el nem kezdi visszatölteni az energiáját. Ilyenkor azt kell lőni szorgalmasan, lehetőleg valami hathatós fegyverrel (ne sajnáljuk a kis robotoktól a robbanó lövedékeket). Két ilyen gépezetet kell elintéznünk a robot testén, mindkettő a hátán van, egyik a bal, másik a jobb felén, de egyszerre csak az egyiket tudjuk szétlőni. Természetesen, ha maximum életerőn van, semmi oka arra, hogy kibocsássa a javítórobotokat, tehát közben "püföljük" szorgalmasan őt is. Ha a javító mechanizmus csődöt mond, már semmi nem akadályozhat meg minket a gép megsemmisítésében. Most egy szívszorító rész következik: Jent, a szerelmünket saját magunknak kell elintézni. Durrantsunk bele egyet a testébe." "Szerző: Wastrel"
tehát nem is a kezét de nem is azokat a szarokat amiket én mondtam. XDDDD -
Code92 #3318 sztem jó lett de fogd meg a monitorod(ha lcd)és azután mondd h. "húdenehéz" sztem nem túl nehéz bár a kocsikat tékólleg köünnyen arrébbb löki amúgy a prey-ben nem is nagyon van fizikájuk a dolgoknak (mielőtt lecsesznétek október elején toltam ki vagyis a legkjisssebb részeletekre már nem emléxxem)de a prey-ben nekem nem rrémlik h. lett volna a tárgyakank fizikájuk de a porey története hát vazz az halálki az nagyon kész és a játékmenet is odaver szal jó a játék de jobb a hl2 sztem.... -
#3317 Hát lehet h jó a fizikája,de3 megvan az a hibája,mint minden más gémes,vagyis az,hogy nem reális a tárgyak tömege.Pl a végén,mikor átváltozik a gravity gunod,és fel tod szedni,azokat a monitorokat meg gépeket,azok nem úgy repülnek,mintha hú de nehezek lennének.Meg a kocsiromok sem.De ez sok játék hibája.Nincs idő megcsinálni v mi? -
Code92 #3316 nem te a végéről beszélsz.........ő pedig azt kérdezte h. jen-t hogy kell kinyírni mikor a szörnybe van raknva -
#3315 Hail! én úgy nyírtam ki a picsát hogy a lézeres lebegő szaroat lőttem ki előszőr! nemtom te akkor hogy csináltad.....
-
Code92 #3314 mikoe újratölti az életét akkor a kezén lévő gépstukikat kell lőni amőúgy jónak jó játék de ha már a fiziokánál tartunk akkor Half-Life 2 az istencsászárt fizikailag a prey a nyomába se ér de az a fegyver nagyoin mókás volt mi tüzet jeget meg villlámot tudott beszívni és kilőni sztem a mindig újjáéledés annyiból jó h. nem reszketsz minimális élettel a sarok mögött h. nah ha meglő kezdhetem előről de thoszútávon kissé uncsivá terszi a játékot nagyon feelinges fps H-L2 után a második legjobb fps -
#3313 Levan már irva párszor!
Megjelenik mindig nála az a 2 bizbasz amivel lézerez na azokat kell kilöni! -
#3312 Most egy főellenségnél tartok.
A csajom vmi szörnyre van "rárakva".
Lövöm-lövöm de ujratölti az életét.
Akkor probálom az ujratöltö izéket löni de azt is hiába.
Szal itt mit kell csinálni? -
#3311 Ok.
Ja ott tartok ahol mondod.
Ez a rész amugy hol van a játékban?
A közepe vagy a vége fele?
kössz amugy -
#3310 Nem jelenik meg a kép...
De, ha jól sejtem hol vagy, akkor bele kell repülni az egyik olyan üvegbe lent, ahol adogatja a darunak és az szállít tovább. -
#3309 törölt hozzászólás -
#3308 Ja és a történet is jó sztem, bár egy valami nagyon nem tetszett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor le kellett gyakni Jen-t, mégha csak félig is volt ember formája. -
#3307 Most vittem végig. Sokkal jobb volt, mint a Doom3. Ebből látszik, hogy lehet erre az engine-re normális játékot is írni...
De a legnagyobb probléma a játékkal, hogy nem jelent kihívást. Eleve, hogy nem lehet meghalni, mert mindíg újraéledsz, ez eléggé unalmassá teszi a harcokat. Igy nyugodtan mentem be az ellen közé gyakni, úgyis újraéledek alapon. A másik, hogy ugyan találhatók benne feladványok, de elég könnyen rá lehet jönni mindegyikre. Szóval csak a hangulat miatt nem unja el az ember, ami viszont nagyon ottvan.
De még1szer nem játszanám végig. :) -
#3306 Ha az kikészít várd meg a gravitációváltókat............:D -
#3305 most kezdtük el haverral.. és azt kell mondjam nagyon állat a fizika.. de ez a síkváltós őrület ez kikészít :D az egyik pályán mikor átmész az jtón aztán a másik felén meg máshova, hát az teljesen kiborított. nagyon jóóóóóóóóóó... és grafika is nagyon szép :))) -
#3304 de -
#3303 nem nincs -
SkYPeT #3302 Code92 ezt muszály volt előnöd?! Van akimég nem jáccota vágig mint ahogy én sem... -
#3301 Csekkold a #2872-es hozzászólást, hátha segít. -
szpjenci #3300 háthogy hiba az alkalmazás futtatása közben és ezért leállt és elnézését kérjük és kilép -
Code92 #3299 hát mivel a grad fater kihal és a csat meg beleoperálják egy szörnybe és muszály kinyírnod......kivi leszek a bosszzúra a 2.dik résdzre -
vg #3298 Hogymi? Mit ír ki?