Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah mind1 jót segítettem magamon 😛
mert ****ra elegem van a gamebõl! pls hagy akasszam ki!
elõre is thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem érthetö volt 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
bocs de naon hülye vok így este -no comment pls-
Az utolsó résznél vok, látom a"Gondviselõt" meg az a zöld gömbjét és nem tom mi a faxomat kéne csinálnom, h szétdúrrantsam a seggét! vki helo naon gyorsan pls!
télleg ki akarom akasztani ezt a xart!
elõre is thx
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tûrhetõ storyval és szép grafikával.
Ajánlom mindenkinek.
Egyszer végig lehet játszani aztán Reinstall 😊
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Na de majd a Prey 2..
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
Sajnos olyan gondom van, hogy vrusos lett a c: meghajtóm és a Prey oda save-l. Csak formázni lehetett és így elvesztek a mentések. Tudna vki küldeni mentéseket, a Sacrifices-nél hagytam abba. Elõre is köszi!
[email protected]
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
@
<2006. szeptember 16. @ 09:33 - Berkenye>2006. szeptember 16. @ 09:33 - Berkenye>
Elméletileg már tudni lehetett, hogy a Human Head Studios a 3D Realms csapatával karöltve jelenleg valami plusz Prey tartalmon dolgozik - ám az mindenképp új, hogy a bónuszcsomag ingyenes lesz.
Ezt most a 3D Realms jelentette be, s újfent elárulták, nagyjából mire is számíthatunk. Lesznek itt új multiplayer skinek (Jen, Elhuit, stb.), új multiplayer pályák - ezek pontos száma még nem ismert, ahogy természetesen az sem, mégis mikor próbálhatjuk mindezt ki. Állítólag azonban hamarabb, mint gondolnánk.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
igaz néztem, hogy mennyi pálya van benne, és ha igy haladok, akkor nem hiszem, hogy sokáig tartana
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Fltettem a patch-et is. Monitorom 16:10-es.
de nem lehet a felbontást 1440x900-ra állitani.
Valaki nézte már a gamét 16:9-ben 16:10-es monitoron?<#szomoru1>#szomoru1>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Sok helyen azt mondják, hogy húú, milyen nagy a gépigénye, erre az én kis P4 2,8Ghz, 512MB RAM, 9600XT konfigommal az antialiasingen kívül mindent maxra állítottam, úgy vittem végig. A Legtöbb mai játék low-on nem ment így, mint ez max grafikán, nemtom mitõl lehete ez, de kinézetben überelte a HL2t 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
A módosítások fõleg a multiplayerre és a grafikára vonatkoznak. A játékmenetet egyáltalán nem befolyásolják. Kapunk például szélesvásznú felbontásokat is.
<2006. augusztus 30. @ 10:19 - Berkenye>2006. augusztus 30. @ 10:19 - Berkenye>
A 3DRealms bejelentette, hogy a mai nap folyamán tervezik kiadni a Prey címû sci-fi akciójáték, egészen pontosan este hatkor.
Korábban már említettek néhány új pályát, és egyéb tartalmakat is, ám ezek nem képezik részét a mai csomagnak. Ebben most kizárólag technikai módosítások és bugfixek kapnak helyet. A tartalmi módosítások is megérkeznek hamarosan. A ma esti javítás tartalmaz majd multiplayer sávszélesség optimalizációt, szélesvásznú menü megjelenítést, illetve az idõ közben felmerült és megoldott grafikai problémák orvoslását is.
Ide teszi amúgy: C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\PREY\base\savegames
1. hova teszi a mentéseket a game?
2. szükségem volna mentésre, mivel uccsó elõtti pályán voltam, csak behalt a rendzser, és most nincs meg semmi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
1ébként ûrhajóról szó nincsen. Van története, csak ugye nem árt 1 kis angoltudás hozzá 😄 És amúgy nem végig az idegenek gömbjében játszódik: néha elmész nagypapihoz látogatóba...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Régen kipróbáltam a demót, de rohadt nagyon csalódtam. Szal kb annyi rajzolódott ki nekem a játékról, hogy mész egy ûrhajón és hiperszuper fegyverekkel lövöd amit látsz. De az ugye azér nem teljesen igaz, hogy az EGÉSZ játék azon a nyomorult ûrhajón van ugye? Azér a játék nagyrésze a földön játszódik mint ahogy a játék legeleje is a bárban nem?
Nem mondom h nem várom a folytatást de nem lenne jó ha elsietnék, a Prey az egyik legjobb FPS játék amivel játszottam, jó lenne, ha nem rontanák el a 2. részt sem!
Egyébként multival mi a helyzet mostanság? Van rá vmi mód? (pl hamachi v. hasonló?) Aki tudja, az privátban írja meg plz h ha megy a multi akkor hol találok róla infót!