Ateizmus, antiklerikalitás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még sosem gondolkodtatok el dolgokon?
pl. hogy minek születtek meg (isten kegyelmébõl), amikor úgyis késõbb meghaltok?
vagy minek esztek, ha úgyis kiszarjátok?
szerintem még a ti sötétségben leélt életeteknek is VAN ÉRTELME, ti ezt nem látjátok?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megnyugtatlak Mikikém, semmivel sem vagy jobb mint én, meg bárki más
Jézus, mint példakép. Ez felejtõs
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Gondoltam segítesz, na mind1 😊
Akkor sziasztok!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha nem lenne szükséges téged meg egy hullát SEMMI nem különböztetne meg
nem érted igaz?
miért is tennéd"
1) Megkérlek, hogy ne kezelj le ennyire.
2) Ne haragudj, de elmesélnéd mégegyszer, összeszedve ezeket a "szükségességet" bizonyító dolgokat! <#smile>#smile>
Gorvik? vagy Beast?
személyesen?
nekik elhinném ám...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha nem lenne szükséges téged meg egy hullát SEMMI nem különböztetne meg
nem érted igaz?
miért is tennéd
1. az ateisták nagyot néznek ha a pokolba kerülnek 😊))
2. a hívõknek már késõ lesz mert õket is széthordják a kukacok 😄DDD
Ja, bocs nincs is fekete lyuk, mert hát ez még elmélet.
De akkor faszikám, MUTASS OLYAN BÍZONYÍTÉKOT ISTEN LÉTEZÉSÉRE, AMI MÉG EGY KÕKEMÉNY ATEISTÁT IS MEGGYÕZNE (TEHÁT NEM TUDNA SEMMILYEN ELMÉLETTEL ELÕÁLLNI)
DE AZTÁN NE BESZÉLJ MELLÉ MEGINT, MINT EDDIG TETTED
😄DDDD
1) Stíluson változtass, mert nem hiszem, hogy az ilyen magas-lovas ide való, ti. semmi értelme: nem is meggyõzõ, és nem is flém, mi más lehetne még, ha vitáról van szó? 😄
2) Te miért hiszel benne, ha elismered, hogy se nem szükséges, se nem valószínûsíthetõ a létezése?
😄DDDDDDDDDDD"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nekem 8
akkor nincsenek más naprendszerek
én már mondtam bizonyítékokat, de te még a levegõ létezésében sem hinnél, ha a kormány nem mondaná meg neked, hogy van olyan
Bízonyítsd be hogy van isten a tököm az okoska fejedbe
vannak akik közelebb állnak az igazsághoz és vannak akik rohadt messze vannak tõle
-Nem hiszem, hogy véleményt mondhatok Einstein agyával kapcsolatban, de õ is ember volt hibákkal, erényekkel. Nem hiszem, hogy versenyeznem kéne vele, és hogy ugyanazt el tudnám érni, mint õ egyszerûen azért, mert õ nem én vagyok. De hány dolog van, amiben Einstein sem tudott volna olyat alkotni, mint mások?
Neki is meg volt az igazsága.
A hitedet meg kitõl véded? Neked arra van a hited, hogy megvédhesd, és másokkal háborúzz érte?
Az igazság meg mindenhol ott van, nem hiszem, hogy bárki közel, vagy távol áljon tõle.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem lehet, hogy vannak nálunk fejlettebbek?
azoknál is fejlettebbek
meg azoknál is?
meg isten?
ha lehetséges, akkor minek kizárni, amíg mással meg meg se tudjuk magyarázni dolgok mûködését?
pl. mert nem mûködne?
vagy pl. mert a dolgok nem teremnek maguktól?
lehetne példát is?
az nem fordulhat elõ, hogy te nem értettál meg valamit?
esetleg te vagy buta mint a tök?
szal talán még nekem is van idõm
magamon változni pedig nem tudok, mint ahogy a mocsárban süllyedõ ember nem tudja kihúzni magát a saját hajánál fogva
Nomeg a komoly bizonyítékjaid (élsz) 😄
És tényleg nem azért, amiben hiszel, hanem ahogy azt "csinálod".
lentebb említetted, hogy Jézus a példaképed. ez dícséretes, de szerintem akkor kicsit utána kéne nézned az alázat és szerénység szavaknak. (nem akarok flame-et, csak azt akarom, hogy jobban boldogulj az életben, gondolkozz el ezen légyszíves!)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
DCsabaS
"A viszonylag nyitott gondolkodású vallásos emberek számára egyébként a következõkkelel szoktam emészthetõbbé tenni az evolúcióelméletet:
1.) Megteheti-e a mindenható, hogy bizonyos szándékait úgy érvényesítse, hogy azok számunkra törvényeknek tûnjenek? (A válasz: IGEN.)
2.) Megteheti-e a mindenható, hogy bizonyos más szándékait meg úgy érvényesítse, hogy számunkra garantáltan kifürkészhetetlen (azaz véletlenszerû) maradjon? (A válasz: IGEN.)
3.) Megteheti-e a mindenható, hogy pl. a szaporodás TÖRVÉNYSZERÛSÉGEIT a mutációk VÉLETLENSZERÛSÉGÉVEL kombinálja, majd pedig a körülmények segítségével SZELEKTÁLJA? (A válasz: IGEN.)
Az elõbbi "IGEN" válaszok után a következõt mondhatjuk: Isten megteheti, hogy az evolúciós mechanizmus mûködjön. A természettudósok ebbõl csak annyit használnak, hogy látják, elfogadják és kihasználják az evolúciós mechanizmust, de nem firtatják, hogy Isten van-e mögötte, mármint a törvényszerûség és a kifürkészhetetlenség kettõse mögött, ugyanis ez már egy további kérdés, mégpedig az evolúció mûködéséhez és felhasználásához felesleges."
)