1142
Eszmecsere a hitről, nem hívők szemszögéből
-
flashX #1062 lol! -
#1061 Ezeket megjátszom a jövőheti lottón :D -
flashX #1060 Tessék mikike:
11,2,33,555,7,88,99
Irónikus poén volt. Pont, hogy szar. -
flashX #1059 lol -
#1058 :D
A mai napom is jókedvvel indúl :P -
flashX #1057 Megbocsátok. -
#1056 nincs humorérzékem kisgyerek, sry -
flashX #1055 Poén volt. -
#1054 az agyad viszont nem... -
flashX #1053 Ezeket, hogy kapod meg?
1-4-7 - Célkijelölés és -megvalósítás, célorientáltság;
2-5-8 - Családkapcsolat, családigény;
3-6-9 - Stabilitás-, illetve változtatásigény;
1-2-3 - Önértékelés;
4-5-6 - Önfenntartás, anyagifüggetlenség-igény, az anyagi feltételek biztosítása;
7-8-9 - Tehetség;
1-5-9 - Szellemiség, igény a spiritualitásra;
3-5-7 - Temperamentum, partnerkapcsolat, intimitás. -
flashX #1052 A numerológiám hasít lol. -
#1051 mégis adok feladatot mint a jó tanár
1. lecke a Hermetika topik elolvasása
nem hosszú, és kezdetnek jó
-
#1050 de adok egy másik linket, ahol nálam okosabb ember ír hasonló dolgokról, bár kicsit tartok tőle, hogy mi lesz, ha gyermeki értelmetekkel és felnőtt meggyőződésetekkel ráharaptok az ő fórumára
de majd a mindenség szelektál
-
#1049 igazad van
tényleg úgy gondolom, hogy lassan felesleges beírnom
ennél okosabbak (pár száz évig) már nem lesztek
én pedig elmondtam amit akartam
az hogy nem gondolkodtok el rajta, már nem az én keresztem
-
#1048 Neked sincs jobb dolgod, mint hogy ide beírj? :D -
#1047 Bár ahogy elnézem Mikike utóbbi hozzászólásait, már nem nagyon tud érdemileg beírni, amióta bebizonyosodott, hogy olyanokért hülyéz le minket, amit ő maga is elhisz. -
#1046 A példát igazándiból Mikikének írtam, hogy lássa mekkora ereje van a hiszékenységnek (mert hát ugye ő húz le minket, hogy mindent elhiszünk).
-
#1045 Gondolom azért van ez a fórum, hogy azt tegyük, amit akarunk -
#1044 Szíjjátok egymás vérét!! Idegeljétek egymást! Ha már értelmesebb dologra nem tudjátok az időtöket elcseszni. -
#1043 Szvsz nincs igazad, ez ugyanis simán átverés, emberek hiszékenységének kihasználása, mint pl. a piramisjáték... -
#1042 Még szerencse, hogy nem a te írásaidat hiszik el :D -
#1041 Annyi köze biztos van a témához, mint az elektronoknak :D -
#1040 Viszont ha hazugságokkal beszéled rá, hogy adja oda a pénzét, akkor igenis pereljen. Ehez nem kell elmebetegnek lenni, elég ha kibaszott hiszékeny az illető. -
#1039 már ne haragudj, de ha valaki önként odaadja nekem a pénzét ilyen célokkal, és nem tudja bebizonyítani, hogy elmebeteg, az ne perelgessen. ha elmebeteg, az megint más kérdés, akkor jogos. -
#1038 talán legközelebb figyelj jobban oda, mert szerintem nem csak hülyeségeket mondhatott... egyébként meg ahány pap, annyiféle prédikáció, ennek megint semmi köze az ateizmus<->teizmus vitához. -
#1037 De itt nem is kell adakoznod senkinek... -
#1036 és mi az az elektron?
Negatív töltéssel rendelkező elemi részecske.
hogy kerül oda?
lsd #1002
miből áll?
Valószínüleg elektronból, nincs kisebb dolog ami fölépítené, de mivel régen a protonról és a neutronról is ezt hitték, ezért kérdéses. (igaz, jóval kisebb ezeknél)
és hogy jön létre?
Ez megválaszolhatatlan, a 'hogy jött létre a világ'-gal egyenlő szintű kérdés, ha vannak is, csak feltételezések vannak.
és miért úgy viselkedik ahogy?
lsd #1002
Amúgy a tudománytól nem azt kell várni hogy minden kérdésre megadja a választ. Nem tudom már hol olvastam, de a tudományt egy dűledező épülethez lehetne hasonlítani, amit folyton újítani kell, építeni, javítani rajta, mert különben összedől... Viszont különbséget kéne tenni a tapasztalat és az elmélet között. Azt, hogy a föld magját úgy tanították neked, ahogy, nem a tudományt, hanem az oktatást minősíti.
amúgy az 1009-re ment csak félrenyomtam. -
#1035 ha az emberek mindennap bejönnek a fórumra látják mekkora baromságokat mondanak az ateisták...
van aki meg el is hiszi... -
#1034 Ha segít, akkor nem kell benne hinnem. -
#1033 Öhm, mért ne engednék bíróságra? Szerintem ez normális.
-
#1032 Csak a hiszékenység miatt raktam be.
Oké, hülye példa, de megmutatja, hogy bizony (nagyon) elkötelett embereket rendesen ki lehet használni. És azért lássuk be, ha minden nap bemennénk egy-egy kisebb templomba, azért látnánk, hogy mekkora baromságokat mondanak a papok, és azokat el is hiszik.
(Jártam már miséken, nem csakúgy mondom.) -
#1031 Jaja, szvsz ezeknek a gyülekezeteknek semmi köze a valláshoz. Max kihasználják más emberek hitét. -
#1030 hmm, izé, most ennek mi köze a témához? hülye emberek mindenhol vannak. szerintem spec Amerikában elég sokan lehetnek az igazságszolgáltatásban, ha ilyen ügyet egyáltalán bíróságra engednek. -
flashX #1029 "khm... érdekes eset"
Inább kibaszottul szánalmas. -
#1028 Ez egy elég.. khm... érdekes eset, de szerintem itthon is simán meg lehetne csinálni egy csomó emberrel.
Ez a példa sajnos jól mutatja, hogyha az embernek teljesen elveszik a realitás érzéke, akkor bármire rávehető.
Ezt most nem azért raktam be, hogy minden hívőt lehúzzak, természetesen nem, de be kell látni, sok mindenre rávehető az ember egy kis rá-"hatással". -
#1027 ez esetben az antenna a modemed.
[komolyan mondja] -
#1026 Hát pedig modem valahol kellene, hogy legyen, de lehet, hogy én tévedek :)
[Mijjaza bridge? Nemlehet, hogy az az?]
[Nemért hozzá, ezért kérdi.] -
#1025 he?
van egy hálókáetyán egy utp kábelem egy bridgem és egy antennám
de lehet, hogy hazudok... -
#1024 Valami modemszerüség ehez nem kell véletlenül?
Csak mert eszerint mégis kellene:
http://www.wdsl.net/faq.html -
#1023 limk