Ateizmus, antiklerikalitás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Legalabb a sajat vallasod tanitasaival legyel tisztaban.....
Egyebkent meg, remelem eddig sem, es a tovabbiakban sem szedsz be soha tobbet gyogyszert. Imadkozz helyette, az meggyogyit.
Es nem a Stana legnagyobb hazugsaga, hogy tagadja onmaga letezeset, hanem>
Az egyhaz legnagyobb hazugsaga, hogy Satannak tulajdonitja az osszes eszervet, ami a vallas ellen szol.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
szal elég érdekesen gondolkodnak)
(gondolom)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én ehez az egész hatalmas vitához annyit fûznék hozzá, hogy szerintem, ha logikusan próbálok gondolkodni (ami nem megy😄) akkor Isten mindenhol jelen van. Körülöttünk van. Csak így tudom elképzelni.
Persze nem vagyok vallásos, tehát nem is nagyon érdekel isten, de láttam, hogy itt vitáztatok arról, hogy hogyan néz ki Isten, hát így😄 szerintem😊
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
en mar most azt kivanom
de oroklet? elborzaszt
gondolj bele, van vminek ertelme? semminek. ok. eloszor megprobalod ertelmes celra forditani az idot, de aztan melletted meghal mindeki, az eletek kesobb mar csak egy villansok lesznek, azok a dolgok amiket eddig fontosnak tartottal, sulytalanna valnak, mert minek?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
en nem
irto unalmas lehet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
es miert nincs 0. ev?
a Bibliat meg egy pasztorkodo nep irta, olyan is
ha te egy 2000 eves iromany szerint akarsz elni, hat tedd
ad magyarázatot, majd egyszer rájössz..
és nem a vallás, hanem a hited...
amugy ott a bizonyiték.. Biblia.. A torinoi lepel... stb..
szerintetek az évszámokat miota számolják? biztos pár tag 2005 évvel ezelött hülyeségböl kitalalta hogy legyünk most az 1-ben.. és igy jutottunk el 2005-ig.. <#idiota>#idiota>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BÜNTESSETEK! 😉
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
megérdemlik
egyébként nagyon bízom benne, hogy már csak pár élet van vissza a megvilágosodásig és onnan meg tovább lehet lépni valamerre
ha tévednék...
íj
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyszer, csak egyszer olvass el egy olyan cikket, amit belinkeltem lejjebb. Nem kell hinni neki, csak próbáld valamilyen logikát felfedezni benne. De még ezt sem kell.
Na, 1 magyarázat, hogy hogyan keletkezett a világegyetem.
Neked van valamid???
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
de én nem védem a szent tudomány, nem hiszek olyanban, amiról TUDOM, hogy nem ad magyarázatot
és azért már van amit tudok, hála isten van olyan is amiben nálatok magasabb szinten állok
de az az igazság, hogy fogalmad nincs mirõl beszélsz
talán keresni kéne és nem agyatlanul beszólogatni
Csak épp elhinni kell, nem megérteni (vagy megérteni akarni).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az én nagyapám kórházban halt meg
ha nem megy be talán még élne
nehéz ezt megérteni?
erre nincsen más magyarázat
azt hogy ki az...
az még nem tiszta
és ki a te istened? én ugy vagyok a dolgokkal hogy amig semmi kézzel foghatot nem tudsz felmutatni addig nincs isten és inkább hiszek a tudományban mert logikus válaszokat keresnek és nem 2000 éves dogmákat ismételgetnek ...