Férfiak a volán mögött

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
én mostanában gyalogolok de van kocsink és a kurva anyukat azé hogy nem lehet átmenni a zebrán mert nem áll meg senki <#mf3><#mf3><#mf3>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

CattiBrie
jamm, azért vannak ilyen 10 mp-is tartó zõd gyalogoslámpák 4 sávos úton 😊)

[/spam]&#8482;

Eset helyszíne:
keresztezõdés, gyalogos átkelõvel, nem messze buszmegállóval, lámpával védve.
Eset leírása:
A merõleges úton lévõ gyalogoslámpa zölden villog, közben a hosszanti úton (nem tudom szebben leírni) közeledik a busz. Egy édesanya jön párhuzamosan a hosszanti ttal, a járdán, karján kisgyermekével, "Utolsó elkeseredésében" - a következõ busz egy óra múlva - futni kezd a buszmegálló felé, mit sem törõdve a villogó zöldbõl pirosra váltó lámpával, lelép az úttestre. Egy kisteherautó észleli a piros-sárga, majd zöld jelzést, nagy gázzal indít, kb. egy méter után fékeznie kell, mert elõtte az asszony... KRESZileg rendben is lenne a kisteherautó dudáló idegeskedése. Vagy még úgy sem, elindulás elõtt meg kell gyõzõdni annak veszélytelenségérõl. De emberileg?

Az úton is emberek vagyunk. Legalábbis annak kellene lennünk. Pont én mondom, akibõl néha kijön a vadállat :-)))

teljesen eggyetértek veled.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

az ilyen fellengzõs vezetõk ellen van egy jól bevált módszer: jobbegyenes...

Férfiak a volán mögöttrõl annyit, hogy egy csomó állat részegen vezet. Ez a nõkre nem jellemzõ annyira. Persze a machogórék elintézik ezt azzal, hogy HÖ! HAGGYÁ MÁN! ura vagyok a helyzetnek pedig nem. Magyarul a csajok lehet bénábbak de még mindi biztonságosabban vezetnek a sok részeg állatnál...

Állok a keresztezõdésben, a jobbra kanyarodó sávban (egyenesen és jobbra lehet csak továbbhaladni). Lámpás keresztezõdés, egy négysávos utat keresztez az az alsóbbrendû út, amin álltam. Szóval az elõttem álló kocsi elindult (tilos jelzésnél), megkerülte a balra kanyarodó sávban állókat, megindult szemben a négysávos út forgalmával, megtett ca. 30 métert és bekanyarodott a fodrászüzlet elé... Nos, igen... Egy merész férfi... (hadd örüljenek a hölgyek is egy kicsit)

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

ez igy is van, nagyautó nagyfelelösség!
énis jártam kamionnal tudom miaz,most is teherautóval járok mindennap.
látom és tapasztalom,hogy sok a bal....sz az utakon nemcsak a nõk ügyetlenkednek hanem nagyon sok férfi vezetõ is.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Ez tényleg szép szitu. Ez a város, ezek az utak nem ekkora forgalomhoz lettek tervezve, ezért alakulnak ki ilyen szituk.

egy ekkora jármûhöz legalább ekkora felelõsség is tartozik. Ne feledd, nem mindenki akkora, mint Te. Aki egy DAC-cal padlógázzal megy, azt fejbe kéne lõni...

Másrészt, a polákos tényleg öngyilkos merénylõ lehetett...

CattiBrie
Ez így van. Bár én általában naponta pont két olyan ilyen keresztezõdésen megyek át, ahol nem top-top nagy a forgalom. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
""Ez meg az: alszol, vagy vezetsz?"

Mondom, a HÉVen nem tudok keresztülhajtani. 😊"

"Ha zöldre vált a lámpa és nem indulsz rögtön, már szól a duda is."
Ebben a mondatban nincs HÉV.

Ez egyébként akkor gáz, hogy ha mondjuk van két sáv. A jobboldaliból lehet ugye jobbra és egyenesen. A belsõbõl egyenesen. És ha az a helyzet áll fenn, hogy te a keresztezõdés után következõ keresztezõdésben akarsz jobbra menni. Akkor hova ájj. Ha a belsõbe, akkor mi van, ha a külsõben álló marha volt és igaziból õ is egyenesen megy (értem, úgy, hogy nehezebb lesz elé bevágni, vagy mögé, ha még utána is jönnes sorba), vagy ájj a külsõbe, ahol pedig a jobbrakanyarodósok fognak ledudálni, hogy miért nem indulsz, ha egyszer jobbra már zöld és akkor meg minek állsz ebben a sávban.

[/spam]&#8482;

"ha kétsávos, akkor ájj a belsõbe"

3 sáv volt: kett? balra kanyarodó, a jobb oldali jobbra kanyarodó+egyenesen. HÉV forgalom keresztben - ha jön a HÉV akkor csak jobbra zöld van. Emiatt nem indultam. A siet?s fickó viszont, ha eggyel hamarabb lekanyarodik jobbra, aztán 20 méter után balra, akkor elér egy olyan keresztez?dést, ahol nincs lámpa, és simán elkanyarodhatott volna jobbra. Ott nincs átjáró a HÉVsínen, nem tartották volna fel az egyenesen továbmenni akarók.

"Ez meg az: alszol, vagy vezetsz?"

Mondom, a HÉVen nem tudok keresztülhajtani. 😊

Aramir
Csúcsforgalomban ez nem olyan egyszerü 😛

CattiBrie
""Ha zöldre vált a lámpa és nem indulsz rögtön, már szól a duda is.""

Ez meg az: alszol, vagy vezetsz?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ha kétsávos, akkor ájj a belsõbe

[/spam]&#8482;

"Ha zöldre vált a lámpa és nem indulsz rögtön, már szól a duda is."

Ennek van egy érdekes alváltozata. Nevezetesen állok a lámpánál, zöldre vált. Jobbra kanyarodóknak, de én egyenesen kívántam továbbhaladni, így nem indultam el. F@szparaszt mögöttem ráhasal a dudára, látom a tükörben jobbra indexel. Mit akart vajon? Kerüljem meg a háztömböt, csakhogy ? 10 másodperccel hamarabb indulhasson? Amúgy férfi volt. Remélem a yo q*va anyja temetésére sietett...

N?: nem rég láttam: platinasz?ke pitcha Smartban, jobb kézben mobil, index nélkül kanyarodik balra, lámpa már inkább piros mint sárga. Kár hogy nem jött szembe egy KRAZ.

Aramir
Ez igaz 😄
A honvédségnél a 24 tonnás DAC-om elé elõzés után bevágott egy kispolszkis (!!!), fékezett, és már kanyarodott is le jobbra. Annyit láttam a szememsarkából, hogy egy narancssárga folt elmegy mellettem, a DAC magas, a polszki meg alacsony, alig láttam a kocsi elött lévõ polákot, még jó, hogy lakott területen voltunk és nem padlógázzal mentem, ha nem fékezek, kilapítom a picsába.

CattiBrie
kénytelenek, amikor már elé vágott egy "kisautó" 😊)

[/spam]&#8482;

Ezt értem, de van a topicnak egy nõi párja, és amit leírtál, ott is igaz.

Taranov
Ennek ellenére sokszor lefékeznek, és beengedik az autósokat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CattiBrie
"hogy a kamionosok általában rendesek, engedik az embert,"

A kamionosaok nem rendesek, mert beengedik az embert, hanem nagy "szóközt" hagynak az elõttüklébõ autó elõtt, mert nekik kicsit nehezebb lefékezni.

[/spam]&#8482;

Rafaelo
ez így van a taxisok barmok megyek egy utcában 80 al ahol 50 is halált okoz azé csak megelõz 110 el a rohat taxi persze ha baleset van akkor én vagyok a hibás azt mehetek a börtönbe 😞)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
A topik témájától eltérve: Azt észrevettem, hogy a kamionosok általában rendesek, engedik az embert, viszont a taxisok és a balfaszok türelmetlenek, utóbbi csoportban nagyon sok nõ is van, akik azonnal dudálnak, amint egy kis hibát vétesz, mintha õk osztanák a jogosítványt.
Ha zöldre vált a lámpa és nem indulsz rögtön, már szól a duda is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rafaelo
én férfivezetõ vagyok és néha elbambulok vezetés közben sajnos és akkor szokot valami barom elöttem lefékezni hirtelen valamiért ekkor persze fölébredek 😊

Taranov
Szerintem nem lehet a férfiak vezetési tudásáról beszélni, hiszen mindig a legjobb vezetõhöz (illetve a _normális_ vezetõhöz mérjük a többieket.
Mivel a legjobb vezetõk is a férfiak közül kerülnek ki, ezért csak a nõk vezetési tudásáról beszélhetünk.
A vezetési stílusról általánosságban a férfiaknál szintén nem lehet beszélni, mert vannak óvatosak, vannak sportos vezetõk stb.
Max. életkorra lebontva lehet, én úgy gondolom, hogy a 17-28 közti olcsó BMW-s száguldozó társaság a legrosszabb az összes vezetõ közül.

félrdeértetttél, én személyautóval szoktam ezt eljátszani. Majd hüle lennék bwesatuzni egy kamion elõtt...

Kalóz Pepi
*sunyin felröhög*

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Sir Quno Jedi
Kamiont a vonóhorgodról ?!! Mivel jársz te, reptéri vontatóval ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kalóz Pepi
De mi jó van benne, mondd?
Én már elgondolkoztam.A csávó levezet x ezer kilométert egy nap, és unatokozik.Szórakozik.De basszus, én meg ott vagyok nulla rutinnal, csak lesem a visszapillantóból a játszadozását.
Agyatlan egy barmok vannak.És bocsi, de még egy nõt sem láttam így vezetni.
Én elhiszem hogy a pasik jól vezetnek.Nálam biztosan jobban.
De néha meredek dolgokat csinálnak.

CattiBrie
jaigen.. mazohista vagy 😊)

[/spam]&#8482;

én is szeretem, ha valaki "draftol" az autómon... ilyenkor szoktam egy "jaj, átszaladt egy macska" satuféket benyomni, (mire jók a tuningfékek :-) ) aztán ha le kell vakarni a vonóhorgomról, hát, az az õ baja.

Bandew
Én most vagyok forgalomban. K*RVA SZ*RUL VEZETEK!!! :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rafaelo
😊

Kalóz Pepi
Khmm.
Férfi----------------a kamionos alfajból.Elõtte , az ablakban Béla a király/Villámrezsõ sb feliratú rendszámok.Elõszeretettel játszik az elõte autózó nõnemû vezetõvel "megközelítelek majd lemaradok" címû játékot, ami roppant szórakoztató.
Az elsõ 5 kilométeren legalábbis.Aztán megelõz, leszarva a táblákat, vagy hogy az elõtte autózó nõci kitette balra az indexet, s kanyarodna.
Anyukáját sokan szeretik, mert emlegetik renceresen.

NA ÉN ÕKET ÚTÁLOM!!!!!!

kokaii
a kettest választom. 😊

lásd az 1. hozzászólásom végét, a zárójeles észt :-)

CattiBrie
Ellenben egyre több a veszekedni vágyó pasik száma...

[/spam]&#8482;

türelem...

figyelj, amit csak csodálni lehet azt nehéz ócsárlni, tiszta sor.

:-) j/k

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

CattiBrie
úgy néz ki, hogy ide még nem nagyon térõdtek be a férfias vezetési teknikákat szídni vágyó leányzók.. 😊

[/spam]&#8482;

az férfinak álcázott nõ volt akárhogy is nézem :[

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Valaki kezdje már a sort, nem hiszem el, hogy még egy baromállat sem dudált le Benneteket, vagy egy izomagy sem vágott elétek index nélkül...

Botond
szerintem voltam itt zárás elõtt :-o
CattiBrie
Mennyiért, avagy miért cserébe lehet megvenni/bérelni azt a pósztfix reklámfelületet?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
húú

mi ez a nagy bevágódási kísélet? 😊)

[/spam]&#8482;

Eddig nem írtak a hölgyek. Ebbõl két dolgot szûrhetünk le:
1. tökéletesen vezetünk;
2. A hölgyek mûveltebbek annál, hogy beszólogassanak a férfi vezetõknek.

Barni
<#csodalk>

Avanti Italia!