108
Hölgyeim, Önöké a terep
  • CattiBrie
    jaigen.. mazohista vagy :))
  • Vlala #27
    én is szeretem, ha valaki "draftol" az autómon... ilyenkor szoktam egy "jaj, átszaladt egy macska" satuféket benyomni, (mire jók a tuningfékek :-) ) aztán ha le kell vakarni a vonóhorgomról, hát, az az ő baja.
  • Bandew
    Én most vagyok forgalomban. K*RVA SZ*RUL VEZETEK!!! :-(
  • Rafaelo
    :)
  • Kalóz Pepi
    Khmm.
    Férfi----------------a kamionos alfajból.Előtte , az ablakban Béla a király/Villámrezső sb feliratú rendszámok.Előszeretettel játszik az előte autózó nőnemű vezetővel "megközelítelek majd lemaradok" című játékot, ami roppant szórakoztató.
    Az első 5 kilométeren legalábbis.Aztán megelőz, leszarva a táblákat, vagy hogy az előtte autózó nőci kitette balra az indexet, s kanyarodna.
    Anyukáját sokan szeretik, mert emlegetik renceresen.

NA ÉN ŐKET ÚTÁLOM!!!!!!
  • kokaii
    a kettest választom. :)
  • Vlala #22
    lásd az 1. hozzászólásom végét, a zárójeles észt :-)
  • CattiBrie
    Ellenben egyre több a veszekedni vágyó pasik száma...
  • Vlala #20
    türelem...
  • RocketyATwork
    figyelj, amit csak csodálni lehet azt nehéz ócsárlni, tiszta sor.

:-) j/k
  • CattiBrie
    úgy néz ki, hogy ide még nem nagyon térődtek be a férfias vezetési teknikákat szídni vágyó leányzók.. :)
  • RocketyATwork
    az férfinak álcázott nő volt akárhogy is nézem :[
  • BEAST #16
  • Vlala #15
    Valaki kezdje már a sort, nem hiszem el, hogy még egy baromállat sem dudált le Benneteket, vagy egy izomagy sem vágott elétek index nélkül...
  • Botond #14
    szerintem voltam itt zárás előtt :-o
  • CattiBrie
    Mennyiért, avagy miért cserébe lehet megvenni/bérelni azt a pósztfix reklámfelületet?
  • Vlala #12
    [pedálozok]
  • CattiBrie
    húú

mi ez a nagy bevágódási kísélet? :))
  • Vlala #10
    Eddig nem írtak a hölgyek. Ebből két dolgot szűrhetünk le:
    1. tökéletesen vezetünk;
    2. A hölgyek műveltebbek annál, hogy beszólogassanak a férfi vezetőknek.
  • Barni
  • BEAST #8
    "be akarok vágódni az SG hölgy-látogatóinál"

• Vlala #7
    Pontosan ezért nyitottam, egyrészt be akarok vágódni az SG hölgy-látogatóinál, másrészt a "Nők a volán mögött" topic annyira egyoldalú volt, hogy elfelejtettük (vagy csak ezzel lepleztük) azt, hogy mi is tudunk nagyon veszélyesek lenni.
  • Rafaelo
    :)
  • CattiBrie
    mamusz :)))
  • Barni
    szerintem zárni is lehet a témát :DDD , a férfiak és a nők vezetési stílusa nem összehasonlítható :
  • Vlala #3
    nem, bakancs. :-)
  • Rafaelo
    te galád áruló !!!!

papucs-e vagy???? :O
  • Vlala #1
    A "Nők a volán mögött" topic elérte a 200. hozzászólást, ez jó alkalom a mérleg egyensúlyba hozására. Hölgyeim (és uraim is), várom a tapasztalatokat - jókat és rosszakat - a férfiak vezetési képességeiről, moráljáról, stílusáról.

(hű, mit fogok én ezért kapni :-) )