108
Hölgyeim, Önöké a terep
-
#28 jaigen.. mazohista vagy :)) -
Vlala #27 én is szeretem, ha valaki "draftol" az autómon... ilyenkor szoktam egy "jaj, átszaladt egy macska" satuféket benyomni, (mire jók a tuningfékek :-) ) aztán ha le kell vakarni a vonóhorgomról, hát, az az ő baja. -
#26 Én most vagyok forgalomban. K*RVA SZ*RUL VEZETEK!!! :-( -
#25 :) -
#24 Khmm.
Férfi----------------a kamionos alfajból.Előtte , az ablakban Béla a király/Villámrezső sb feliratú rendszámok.Előszeretettel játszik az előte autózó nőnemű vezetővel "megközelítelek majd lemaradok" című játékot, ami roppant szórakoztató.
Az első 5 kilométeren legalábbis.Aztán megelőz, leszarva a táblákat, vagy hogy az előtte autózó nőci kitette balra az indexet, s kanyarodna.
Anyukáját sokan szeretik, mert emlegetik renceresen.
NA ÉN ŐKET ÚTÁLOM!!!!!! -
#23 a kettest választom. :) -
Vlala #22 lásd az 1. hozzászólásom végét, a zárójeles észt :-) -
#21 Ellenben egyre több a veszekedni vágyó pasik száma... -
Vlala #20 türelem...
-
RocketyATwork #19 figyelj, amit csak csodálni lehet azt nehéz ócsárlni, tiszta sor.
:-) j/k -
#18 úgy néz ki, hogy ide még nem nagyon térődtek be a férfias vezetési teknikákat szídni vágyó leányzók.. :) -
RocketyATwork #17 az férfinak álcázott nő volt akárhogy is nézem :[ -
#16 -
Vlala #15 Valaki kezdje már a sort, nem hiszem el, hogy még egy baromállat sem dudált le Benneteket, vagy egy izomagy sem vágott elétek index nélkül... -
#14 szerintem voltam itt zárás előtt :-o -
#13 Mennyiért, avagy miért cserébe lehet megvenni/bérelni azt a pósztfix reklámfelületet? -
Vlala #12 [pedálozok] -
#11 húú
mi ez a nagy bevágódási kísélet? :)) -
Vlala #10 Eddig nem írtak a hölgyek. Ebből két dolgot szűrhetünk le:
1. tökéletesen vezetünk;
2. A hölgyek műveltebbek annál, hogy beszólogassanak a férfi vezetőknek. -
#9 -
#8 "be akarok vágódni az SG hölgy-látogatóinál"
-
Vlala #7 Pontosan ezért nyitottam, egyrészt be akarok vágódni az SG hölgy-látogatóinál, másrészt a "Nők a volán mögött" topic annyira egyoldalú volt, hogy elfelejtettük (vagy csak ezzel lepleztük) azt, hogy mi is tudunk nagyon veszélyesek lenni. -
#6 :) -
#5 mamusz :))) -
#4 szerintem zárni is lehet a témát :DDD , a férfiak és a nők vezetési stílusa nem összehasonlítható : -
Vlala #3 nem, bakancs. :-)
-
#2 te galád áruló !!!!
papucs-e vagy???? :O -
Vlala #1 A "Nők a volán mögött" topic elérte a 200. hozzászólást, ez jó alkalom a mérleg egyensúlyba hozására. Hölgyeim (és uraim is), várom a tapasztalatokat - jókat és rosszakat - a férfiak vezetési képességeiről, moráljáról, stílusáról.
(hű, mit fogok én ezért kapni :-) )