60180
-
Boncmester #39305 Andoridos böngészővel is látszik. -
Rhilen #39304 Na akkor akit nem érdekel az eltiltott emberek konstans sírása, az hanyagolja a fórum IE-n keresztül történő megszaktekintését :) -
t0xikus #39302 vá baszki most a másik gépemen megnéztem én is ie-vel és látszik nekem is:D -
Nephin #39301 Nekem sem FF-al, sem IE-vel nem látszik semmi. -
#39300 Engem az érdekelne, hogy akik szerint bukott a game azok tudnak-e jobbat mutatni számomra ...
Nincsennek nagy elvárásaim:
Mondjanak egy jobb - profibb - faszább single és coop tartalommal is bíró SW témájú játékot, ahol űrhajózni is lehet.
A hangsúly megint a "SZÁMOMRA" részen van. És most várom a listát ... -
#39299 Aha, F2P. Hány év múlva? Azt le is kéne fejleszteni, hogy átálljanak egy teljesen más modellre, ami pénzt termelhet. Jelenleg zéró ezt támogató feature van. 6 hónapig tartott megoldani a "WZ win not counted" bugot, szóval talán még ebben az évtizedben f2p lesz, ha még egyáltalán menni fognak akkor a szerverek. Vö. Warhammer online - kb. 3 szerverrel, 3 és fél év után is még mindig havidíjas. -
Rhilen #39298 Egyszer otthon internet explorer alatt nekem is látszott amúgy, de többször nem. Szóval lehet, böngésző függő. -
t0xikus #39297 télleg látszik a hozzászólás alatt az az üzenet, aminek nem kéne:) ejnye Nephin, félmunkát végeztél?:) -
Nephin #39296 Nem tudom, hogy csinálja. :D -
Rhilen #39295 Peches ember vagy, hogy neked látszik a kitiltott emberek hozzászólása :)
-
#39294 magam sem tudtam volna szebben leírni.. -
z3d #39293 Igen, bukott a game, F2P lesz, vagy még az sem.
Leírom utoljára, bár tudom, hogy teljesen felesleges.
Attól mert TI azt gondoljátok, hogy a játék rossz, sőt, attól, hogy sokan(?) azt gondolják, az nem azt jelenti, hogy mindenki így gondolja. Attól még, hogy elismétlitek ezt ezerszer, nem fog megváltozni az én véleményem, meg még pár emberé.
Tudjátok, én sem járok át a hárombetűs topicba (meg egyik olyan topicba sem, ami nem érdekel), mert nem játszom vele, mert NEKEM nem jön be. Nem akarom elmagyarázni a vele játszóknak, hogy "de ez nem jó vazze". Nekik jó. Legyen, én örülök. Nekem is jó, ennek is örülök.
Érted? -
t0xikus #39292 -
rholas #39289 ezen már a Jézus patch sem segit... -
#39288 Hát esélyes :p -
cain #39287 szar lesz, me' SZAR MINDEN. -
#39286 Na látom lehet már hétvége előtt lesz 1.2 PTSen. Kíváncsi leszek erre a "jesus" patchre. -
#39285 Igazi szinkron guru lett főleg DC filmekben. -
#39284 Azért most eléggé befutott mint Joker.. el is kezdik felejteni mint Luke. -
#39283 Te hol kocsmázol ember? :D New York café a wesselényinél? :) -
Nephin #39282 Jelentkezés az 1.2 patch klános tesztelésére karaktertranszferrel -
#39281 Mekkora kép bakker! Kapsz is érte egy nagy pluszt! Mark Hammill is milyen alacsony, a filmben nem is tünt fel ennyire! Mellesleg neki is jól rányomta bélyegét a karrierjére Luke szerepe! Onnantól kezdve ahogy elvállalta mindenhol vele azonosították, nem is nagyon lehetett utána semmilyen épkézláb főszerepben látni! Egyszer volt egy színházi szerepe és egy két fanatikus SW rajongó fénykardal az oldalán jelent meg az előadáson! :D -
Boncmester #39280 Így van, ár/idő arányában az MMO az egyik legolcsóbb szórakozás. 2-3 mozijegy is drágább már, mint egy havi MMO előfizetés. -
#39279 Dolgozni kell, es akkor meg sem kottyan havi par ezer forint, amit az adott mmo-ert fizetsz. (bar minden szamla amit havonta fizetunk max ennyi lenne, mint egy mmo havidij:) Ha melo mellett sem telik ra, keress mas munkat, mert azzal a fizetessel nem hogy mmo-ra, de kesobb mas, IRL dologra se lesz eleg penzed. -
#39278 Harrison Ford (Han Solo), David Prowse (Darth Vader), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Kenny Baker (R2-D2), Mark Hammill (Luke)
* Nem vagyok ekkora fanboy, ez 10 másodperc googlizás eredménye. -
Boncmester #39277 Az vader. C3PO nincs a képen, ő ilyen kis vézna csávó, nem is magas. -
sata75 #39276 ááá, nem, az arany ember, rájöttem:) -
sata75 #39275 a szemüveges ürge az Vader nagyúr? -
t0xikus #39274 abszolute nem drága a cucc. hagyj ki egy pénteki kocsmázást oszt megvan a játék ára+1havi díj -
Tyrpak #39273 Blizzard kirúg 600 embert - no comment -
#39272 OFF:
-
Tyrpak #39271 Múlt hónapban nekem a Bioware 2888 forintot vont le, vagyis dollárban számolta az árat... -
sata75 #39270 nekem még napi 3-4 csavaros kiflire is marad... -
Pacho #39269 3990 forint - 30 napra számolva az napi 133 forint. Olcsó szórakozás.... -
#39268 Ha teszem azt levonnának tőlük wz commendationt, ha a leavere lépnek, akkor nem biztos, hogy lelépnének.
(Megj. engen zsinórban van hogy 5x kivág, pedig még csak be se jelentkeztem. Egyszerűen lassan tölt nálam a pálya, mire beéérek, már van hogy kivág, de van hogy - mint huttballon - 15 sec kell, hogy az ajtóig érjek, ami ált. zárva van. Különösen igaz ez, ha csak beesek egy-egy meccsre. Egyébként semmi gond, de ki tudja, hogy most éppen be fogsz esni, vagy éppen kezdődő meccsre érsz oda? Szóval, remélem csak a wz leave gombra fog a rendszer büntizni, mert amúgy qurvára nem lenne fair, ha a saját hibádon kívüli rendszerbaromságra, amit automatikus kapnál büntit.) -
#39267 Minden mmo grindelésből áll. Vagy így, vagy úgy. A Bioware próbált ezen javítani, majd ugyanúgy grindelés az endgame, különösen, hogy a jelek szerint megneheztik a top pvp cuccok összeszedését. -
#39266 de kúrva gazdagok vagytok basszátok meg
Vásárlási lehetőségek:
1. swtor.com: a legolcsóbb verzió (standard digital) 60 dollár. (átváltás forintra)
2. CD Galaxis: 11990 Ft.
3. iPon: 10274 Ft.
Havidíj fizetési lehetőségek:
1. swtor.com: 1 hónap 3990 Ft, 3 hónap 10990 Ft, 6 hónap 19990 Ft.
2. livekodok.com: 2 hónapos gamecard 6500 Ft. -
#39265 Empire oldalon a fleeten kapod a pvp terminállal szemben. -
stern #39264 na sikerült megtalálnom az Organa ház egyik szobájában... Ezt komolyan gondolták, hogy valaki belefut? Nem értem miért nem ácsorgott ott valaki a spaceporton, ahogyan megszoktuk a többi bónusz küldetésnél... -
stern #39263 Alderaan Bonus Series mikortól elérhető? Mert őszintén szólva nem emlékszem rá, hogy megcsináltam-e. Hogy tudom megnézni, kinek kéne adnia a küldetést?