Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Irigyellek benneteket valahol, ha van idotok es energiatok vadidegen emberek velt vagy valos dolgai miatt gyomorfekelyt kapni az idegtol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Braikingboss
A Sárkány Lovagrend nem játszott a wow-al a Warhammer Online mmo-ban tevékenykedett a wowban sose ez sértés😄 Az exploitrol anyit hogy nem tudok valor 60-as emberkéröl sem. de mind 1 az egész guildröl lehet véleményt alkotni mert neked 1 2 emberel negatív élményeid voltak de sírjatok csak.

Don Kartács :)

Ez nem igaz, a sárkány lovagrendnek indulás után 2 héttel már rossz híre volt. És egyáltalán nem lep meg hogy a wowban is így csinálták, ennyi idõ alatt nem lehet gerincet növeszteni.
PiszkosFred
Konkretan ezt csinalja a jatekosok 99%-a (maradek 1% AFK), szal teljesen felesleges nevet adni a frusztraciodnak. Mondom ezt republickent, szinten a szopoagrol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sáska
+1 <#eljen>

Egyetértek veled nagyon fáradt a Sárkány Lovagrend, én speciál betiltanám ezt a nevet eltévesztettétek a játékot. A stílusotok maradt az a gerinctelen sunyi exploitos, amit a wowban 4 év alatt megismertem bánom már, hogy az Ahto City-re jöttem. Remélem majd szépen roll back lesz, és akkor az exploittal összefarmolt kamu battlemastereitek feje a porba hullik.

Marfy
Baradin Hold, Alliance, Horde.

sokoo
Igazából azért gondoltam a rangedre, hogy ne gátoljuk egymást a gearelésben. De azért érdekel mit gondolsz a ranged tankról, egy kicsit kifejtenéd? Nekem Jugger van, nincs tapasztalatom velük.

This is the beginning of the end.

A sárkány lovagrend-tõl ne félj pvp-ben, kite-olhatóak.
Ahol ott vannak WZ-on az az ellenfélnek tuti win 😊
sokoo
Ez OP, az OP, lag, fps, szar, fos, hugy, bu*i EA, köcsög BW, nyomorék Blizzard. 😊 Szokásos PvP eszmecsere. 😄

Megpróbálnám más felõl megközelíteni a problémát. Majd ha 1 féle class, 1 féle ruci lesz, és egyetlen random értéket sem fog használni a játék + mindekinek 10ms alatt lesz a latency-je és 250 lesz az FPS-e, tök egyforma lesz a számítógépe a monitora a billentyûzete és fõleg az egere, ugyanakkora felbontásban és fényviszonyok mellett játszik... Kihagytam valamit? 😄 Na akkor lesz balance. Tudomásul kell venni, hogy az MMO-kban a PvP csak fûszer, és nem maga a játék. Szerintem a PvP csapatjáték, ezért nem annyira tartom fontosnak az 1v1 balanszot.

Ugyanakkor nyilván sokan vannak, akik szeretnék legalább nagyjából hasonló eséllyel megmérettetni magukat, erre lenne jó egy olimpiai, vagy aréna rendszer, többek között osztályon belüli ranglétrával. (Értsd: azonos classok közötti 1v1 verseny)

Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a frakciózás nagyon elavult, és felesleges is. Kettéveszi a társaságot, és a populáció eloszlása miatt teljesen megöli az open world PvP-t. Nekem személy szerint a klánok / szövetségek közötti PVP (pl Lineage) megoldás sokkal jobban tetszik, és egyáltalán nem lore ellenes. Hiszen aki végigment a sztorin pontosan látja, hogy egy adott frakción belül is folyamatos harc megy a hatalomért, akárcsak a valóságban. Meg különben is milyen jó lenne levágni azt a köcsögöt, amelyik felszedte elõlem a virágot, nem? 😉

A wz-k viszont szerintem ötletesek, és élvezetesek, remélem sok hasonlót kitalálnak még, illetve lehetõvé teszik a szabad választást.

N1ggA
A Sárkány lovagrendet úgy értettem, hogy most is ment republic basen az aoe, csak legalább nem kempelték a respawn pointot, és a tömegben nagyon sok sarkany lovagrendes emberke volt. Biztos vagy 2000-en a guildben, de az biztos, hogy a pvp nektek annyi, hogy a republic basenél kempeltek.. Nem kell magadra venni, ha ilyet nem csinálsz, csak szólok, hogy a guildetek tele van olyan emberekkel, akik csak azt keresik, hogy lehet exploitolni ilumon.

Spread De Love!

Ferro_TwL
A ranged tank mítosz, mondom ezt úgy, hogy én is "ranged tank" vagyok😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Ezt érdemes megnézni, amikor az Empire és a Republic együttmüködik😄

Illum

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ezt most gyorsan magamra veszem, és kikérem nekem. Attól hogy bioware elbaszta PVP-t annak mi köze van ilumhoz?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

No pl az ilyen miatt javasoltalak házigazdának😊
picket
Úgyis unalmas volt már a tuningtopik, folytatódhat a pvpqqtopik.

&#3237;_&#3237;

N1ggA
Ez így kurvára nem jó. Elbasszák a teljes pvp részét a játéknak azzal, hogy közös valorja van ilumnak meg warzonanak. Eddig kiegyenlített warzone helyett most lesz majd a jó kis battlemaster. És nem csak arra gondolok ami tegnapelõtt folyt. Hanem ami most megy. Minden base imperialé, kapják a bonus valort. Ha te meg arra mész hogy elfoglald a baseket, semmi esélyed arra, hogy akár egy kicsi valort is szerezzél.
SZAR a pvp része ennek a játéknak, ki lehet jelenti, hogy fos. Örülnék ha az egész Sarkany Lovagrend abbahagyná, úgyis nagy pvp-sek vagytok, mennyetek már játszani valami más játékkal.

Spread De Love!

sokoo
Üdv Hölgyek / Urak!

Frissen indult klánunkba keresünk pár embert operation-ökhöz:
1 fõ tank (lehetõleg ranged)
2 fõ dps (lehetõleg szintén ranged)

50-es, vagy ahhoz közeli embereket várunk elsõsorban, húzásban / öltözködésben segítünk szívesen. Akit érdekel a lehetõség, kérem írjon a fórumunkba, vagy keressen meg ingame. Adatok alant..

Klán: Renegade Operatives Regiment
Szerver: Ahto City (Empire)
Jelentkezés, és infók: ror.hu

Köszönöm a figyelmet, további jó játékot!

Djuree
nem egyszerû, mert nem elég csak órajelet emelni, hanem feszültséget is kell, hogy stabil is legyen az emelt órajelen.

Waaaaaagh!

Sáska
Amikor megvettem kb 2 eve, akkor volt egy gyenge probalkozasom a biosban, de mindig megfagytak a jatekok par perc utan, igy visszatettem alap orajelre, azota nem is foglalkoztam vele, mert nem ertek ezekhez. Hutes az eleg jo rajta, ha jol emlekszem amikor vettem, lelkes voltam, s lecsereltem a gyarit, de nem vagyok benne biztos, mert mar eleg reg volt kinyitva a haz, szoval a portalanitas is tobb, mint idoszeru.

de még így is cpu limites volt.
azért cseréltem le a i7-2600K-ra az már alapórajelen is kihajtotta

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Djuree
na az már úgy jó, az a vga passzol hozzá teljesítményben.

Waaaaaagh!

I5-750 nagyon erõs proci jól bírja a húzást is (3,6 Ghz😊). nekem az szolgálta ki az MSI 5870-t. Scythe Grand Kama Cross hûtötte.)

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

csokicsiga
Köszi a segitségeket! <#eljen>

\"Hess innen troll.\"

De azt jó tudni, hogy ha leveszed a VGA kártyáról a hûtést akkor ugrik a gari, szóval úgy cseréld h ne legyen neki nyoma, és ha gariztatod akkor ragd vissza az eredetit.

MSI afterburner (lényegtelen, hogy milyen gyártótól van a karid mûködik.)
Ki tudod íratni vízjelként a VGA-ról pár infót (amit bejelölsz) FPS, hõmérséklet, idõ, GPU terhelés, vga hûtõ ?% pörög, (vagy új szabályzást is beállíthatsz)
Nekem a amd 6950 50% cooler mellett 65 fok körül van.

Atitool-t szedd le és huzd meg a kártyád nem bonyolult használni.
(kicsit olvass utána azért)

mmonomad és pvpista

Djuree
én ajánlanék egy 5850-et vagy 6850-et, ati-ból. nvidia-ból is van, de azokat nem ismerem annyira, majd ajánl vki ilyesmi teljesítményût, aki zöld párti😊
ram sztem elég a 4 giga.

Waaaaaagh!

csokicsiga
Akkor talán egy jobb viedókari?
Plussz ram hozzá?

\"Hess innen troll.\"

Djuree
ez így nem teljes, mert egy corei7 proci alapból nem megy annyin, de mégis baromi erõs. magok számától is függ, meg az architektúrától, nem csak a frekitõl😉

Waaaaaagh!

Djuree
ha nem megy 60 fok fölé a hõmérséklet akkor hûtés sem kell új....elõször érdemes megnézni mennyire megy fel. nehogy megvegye a hûtést és a procit meg alig lehet húzni.

Waaaaaagh!

Djuree
nincs értelme. túl erõs a procid ehhez a vga-hoz, ha procit húzol nem gyorsul, vga-t kéne húzni de az meg nem sokat jelentene.

Waaaaaagh!

aham a procit minima 3.6-ra😊 csak rendes hûtés kell hozzá...

picket
Nyilván a nap 24 órájában a hét minden napján te vagy a kémeid sorban álltok, hogy ezt meg tudjátok állapítani. (Ne értsd félre, szerintem ezzel kapcsolatban mindenki csak tippelget - ha éppen nem nyíltan faszságot írogat. A baj ezzel az, hogy ezeket az okosságokat, mindenki tényként közli.)

&#3237;_&#3237;

csokicsiga
Most jelenleg ez a gép van nálam, erröl megy a Swtor.
Elég szépen.

Jellemzök:

rendszer: win7 ultimate service pack1
proci: intel core i5 750 2.67Ghz
alaplap: gigabyte p55-ud3
memoria: 4 giga kingstone ddr3
videokari: ati radeon hd 4870 1giga ram

A kérdés, lehet ezt húzni, vagy érdemes?

\"Hess innen troll.\"

az a valor szint lépegetés az ilumon nem volt olyan egyszeru ,azért az ember feje és szeme nagyon keményen megfájdult a 1-4 fps következményként
a pár óra alatt.

mmonomad és pvpista

Sáska ha még nem nagyon húztál procit elõtte akkor olvass utána, és óvatosan. Csak saját felelõségre. Ha komolyabban akarsz enkiesni akkor egy komolyabb léghûtést szerezz rá, s nem árt ha elõtt kitakarítod a mostanit.

Na de akkor rajtunk kívül van más magyar is Tomb on ezek szerint (mi 4en vagyunk Empire oldalon) ti melyik oldalon vagytok?

BDO: Jordine

Igen, akartam is írni, hogy 4870-hez az E8400 tökéletes volt, fõleg ha azt nézzük, hogy sok példány simán ment 3600-4000Mhz között, és akkoriban még nem voltak elterjedve a 4 vagy több magot kihasználó programok.
Kicsit régebben volt emlékeim szerint, legalább is az ide commentelõ emberek leírásai alapján az elsõ héten voltak több órás sorok Tomb-on, aztán egyszer csak bejutott mindenki, gondolom akkor emeltek cap-et.

Omlás
4870-hez az ajánlott CPU sebesség 3000-3100 MHz akkor van kihajtva a kártya Optimálisan 😉

5870-hez az ajánlott CPU sebesség 4000-4100 MHz akkor van kihajtva a kártya Optimálisan 😉

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ha volt is az jó pár napja lehetett (múlt hétvége), mert akkor volt, hogy queue 390-rõl egybõl beugrott a karakterválasztóra az ember.

Tomb of Freedon Nadd

Hy, te is Tomb on vagy vagy csak tudod hogy volt emelés? 😊

BDO: Jordine

*cpu*

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

cou órajelre gondoltam, ha valakinek nem lett volna világos.

TheGOro
Még szerencse hogy minden inkriminált komponensnek van saját órajele...

http://GOro.hu

Sáska
akkor megprobalom meghuzni a procit, szerzek be meg egy kis RAM-ot, s adok neki meg egy eselyt.

OOo tomb of freedon nadon pl konkretan tudom hogy volt cap emeles, egyik naprol a masikra csokkent jelentosen queue, ill volt hogy sorban allas kozben tunt el tobb szaz ember. tehat ha mar itt tuti noveltek, akkor mibol gondolod tobbi realmen nem emeltek capet?

Nekem 2.8-ról lett felhúzva 3.1-re nem melegszik számottevõen, és 10-20 fps növekedést tapasztaltam mindenhol, szerintem megéri. Nekem hd 4870 kártyám van mellé.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

a játék szemlátomást inkább órajelfüggõ.