Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval, hat nem tudom, velemenyed? csapat powertechje volt ugyetlenebb, vagy tenyleg keves toolja osszekapni az enemit aztan aoe :d
vagy csak egy erzes mert a jugga megiscsak ott van kozepen mig a PT messzirol lodoz
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
War, war never changes.
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
Akkor a WHO-ban voltak ilyenek. nem mindegy a környezet? A mentalitásuk a gáz, nem a helyszín ahol csinálták/csinálják.
Amit a pvp-rõl írtam (hogy balfaszok) azt meg láttam. Teccccikérteni?
anti hero
Valor rankom is valami 7 vagy 8.
A halál csupán a kezdet...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Don Kartács :)
This is the beginning of the end.
Ahol ott vannak WZ-on az az ellenfélnek tuti win 😊
Megpróbálnám más felõl megközelíteni a problémát. Majd ha 1 féle class, 1 féle ruci lesz, és egyetlen random értéket sem fog használni a játék + mindekinek 10ms alatt lesz a latency-je és 250 lesz az FPS-e, tök egyforma lesz a számítógépe a monitora a billentyûzete és fõleg az egere, ugyanakkora felbontásban és fényviszonyok mellett játszik... Kihagytam valamit? 😄 Na akkor lesz balance. Tudomásul kell venni, hogy az MMO-kban a PvP csak fûszer, és nem maga a játék. Szerintem a PvP csapatjáték, ezért nem annyira tartom fontosnak az 1v1 balanszot.
Ugyanakkor nyilván sokan vannak, akik szeretnék legalább nagyjából hasonló eséllyel megmérettetni magukat, erre lenne jó egy olimpiai, vagy aréna rendszer, többek között osztályon belüli ranglétrával. (Értsd: azonos classok közötti 1v1 verseny)
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a frakciózás nagyon elavult, és felesleges is. Kettéveszi a társaságot, és a populáció eloszlása miatt teljesen megöli az open world PvP-t. Nekem személy szerint a klánok / szövetségek közötti PVP (pl Lineage) megoldás sokkal jobban tetszik, és egyáltalán nem lore ellenes. Hiszen aki végigment a sztorin pontosan látja, hogy egy adott frakción belül is folyamatos harc megy a hatalomért, akárcsak a valóságban. Meg különben is milyen jó lenne levágni azt a köcsögöt, amelyik felszedte elõlem a virágot, nem? 😉
A wz-k viszont szerintem ötletesek, és élvezetesek, remélem sok hasonlót kitalálnak még, illetve lehetõvé teszik a szabad választást.
Spread De Love!
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
SZAR a pvp része ennek a játéknak, ki lehet jelenti, hogy fos. Örülnék ha az egész Sarkany Lovagrend abbahagyná, úgyis nagy pvp-sek vagytok, mennyetek már játszani valami más játékkal.
Spread De Love!
Frissen indult klánunkba keresünk pár embert operation-ökhöz:
1 fõ tank (lehetõleg ranged)
2 fõ dps (lehetõleg szintén ranged)
50-es, vagy ahhoz közeli embereket várunk elsõsorban, húzásban / öltözködésben segítünk szívesen. Akit érdekel a lehetõség, kérem írjon a fórumunkba, vagy keressen meg ingame. Adatok alant..
Klán: Renegade Operatives Regiment
Szerver: Ahto City (Empire)
Jelentkezés, és infók: ror.hu
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot!
Waaaaaagh!
azért cseréltem le a i7-2600K-ra az már alapórajelen is kihajtotta
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos