Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ebbe a videó van megint jó pár új rész, fõleg a vége felé. Mondjuk az a rész, amikor végre elkezdõdne a pvp és ott vége szakad a videó hát...hallani, hogy mit gondol róla a közönség 😄 Rohadt pvpt még mindig nem mutattak 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Késõ, sry

ez igaz!, ezt már tapsztaltam, szal malac fogd vissza magad, mert tönkreteszed a játékot te k***a!!
<#bohoc><#eplus2>

anti hero

Nem azzal van a para, hanem ha Malav "ráremeg" valamire az nem biztos hogy jó elõjel 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

megnézni én is megnézném, de hogy befizessek még 1 hónapot,, ááá ez teljességgel kizárt, borsózik a hátam
sokat szórakoztunk vele annak idején, de ez már a múlt : )

anti hero

[HUN]Crassus
Failed😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

remélem nem. komolyan

anti hero

TDC Geronimo
<#whatever>

nem is tudom ki betázik épp vele <#fejvakaras>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Tele lesz wowos ratyikkal, akik ráunnak catara addigra :p

én meg azt várom, hogy felhõtlenül jól szórakozzam.
bízom benne, hogy jó játékot csinálnak+ remélem a community is jobb, (érettebb)lesz
<#vigyor>

anti hero

TDC Geronimo
Ja, túl korán az a baj 😄

De elnézve ezeket a videókat abban a tudatban, hogy még minimum 8-9 hónap a megjelenés és már most ilyen állapotban van az egész háát... Akik kint tolták többen is azt mondták, hogy már most jobb állapotban van, mint a megjelent MMOk többsége a kiadás napján :y Biowaretõl nem is várok mást :p

erzem mar megint remegsz <#beka3>

superneed ez a jatek!
<#eljen>

anti hero

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Amúgy itt össze van szedve majdnem minden infó PAXról.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
atyaég.. az a sith inquisitor armor odabaszós. Warrior meg inquisitor között vacilláltam, de most elbillent a mérleg egy kicsit az inquisitor felé 😄

Kompanionnal kapcsolatban:

Kasztunk alosztálya,vagyis specializáció választása nem befolyásolja kompanionunkat.A kompanionnál beépített lehetõségek közül választhatunk,attól függõen,hogy milyen szerepet szánunk neki.

Kompaniont lehetõség lesz úgy fejleszteni,hogy elõre menjen és magára vonja figyelmet vagy háttérben tevékenykedjen.Ettõl függõen a felszerelés sem lesz mindegy,hogy milyen felszerelést,tárgyakat adunk kompanionra.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Ezzel kapcsolatban még nagy kavarás van,már csomó verziót hallottam. Jó lenne ha már befejeznék a kavarást és eldöntenék.
------------------------------------------------------------------------
Legutóbbi PAX infó szerint csoportdöntés lesz és a többség dönt.Ha a többség darkside pontot növelõ döntést hoz,te viszont jó oldalhoz
tartozó döntést hoztál akkor neked akkor is a lightpont fog növekedni ha a csoport többség sötét döntést hozott,mert te nem arra szavaztál.

De megnyugtattak,hogy ez már végleges és ez lesz a csoportdöntés dinamikája <#duma>

BoneDragon
Nagyon durván néz ki. Ez lesz a wow után az elsõ mmo amire tuti befizetek!!!

Khabbas
Csak 300 év, mi az egy droidnak. 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

PAX infók közül egy ragadt meg,hogy nem csak public és story questek lesznek,hanem un.World questek is.Az elõbbieket akár singliben is
tolhatjuk az utóbbihoz azonban már csapat kell,ezzel ösztönzik majd a csoportokba szervezõdést.

Ma kaptunk egy csapat játék vidit PAX-ról. Vidi 1:33-tól mutatja Dark Revan Komplexum instát,hát nem gyenge.

Story-val kapcsolatban.A vidi végén a beszólós HK-47 droid nem tom,hogy kerül oda😊Vagy mi,hogy kerülünk oda.Ugyanis ezt a droidot a TOR elõtt
kb 3660 ével ezelõtt készítette Dark Lord Sith Darth Revan kb a Mandalorian háború idején.A droid vagy nagyon jól tartja magát vagy idõutazott a csapat.

Dead
Engem ez a mondat lepett meg.

"* Instákat többször végig lehet vinni. A sztori szempontjából az utolsó végigjátszás döntései lesznek a mérvadók."

Ezek szerint egyszer full light ponttal, máskor full dark ponttal tolok végig egy sor instát, akkor kedvemre váltogathatom, hogy most világos vagy sötét oldalon legyek?

TDC Geronimo
Itt egy topik, ahol összeszedik az összes PAXos swtorral kapcsolatos cuccot. Van már pár új infó meg vélemények játékosoktól, akik kipróbálták. Ma lesz új bejelentés is, de ez itteni idõ szerint sajnos hajnalban lesz valamikor.

Anno sok sok évvel ezelõtt a Dark age of Camelot-ban már voltak tömeges relic raidek. Több 100 ember támadt egyszerre egy várra és mégis bírták a szerverek, pedig az kb 7-8 éve volt vagy több. Persze volt, hogy meghalt a server de ez álltalában akkor volt amikor a támadók a szervezésnek köszönhetõen egyszerre léptek be célpont területre.
A legdurvább ha jól emlékszem az volt mikor 7-800 fõs raid lett szervezve.
Na akkor tényleg server crush lett a vége. Viszont eszméletlen jó látvány mikor majdnem 1000 ember küzd egy területen.
TDC Geronimo
soooooooooooooon. Ez lehet több hónap is még, semmi új nincs benne :/

There will be an announcement about European tests soon if the servers and support are ready for it

Hamarosan lesz egy bejelentés az EU teszttel kapcsolatban, amint a szerverek és a support kész.

Fuckyeah! =)
Béta nem lesz, max teszt. 😊 Az európairól még semmi hír nincs.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Én biztos hogy Jedi Konzulens leszek és a healer ágat fogom fejleszteni. (Wizard <#idiota>)

REAL MADRID

mikorra várható az európai BETA? rég kaptunk híreket már nem bírok a véremmel...már a battlefront 2-t is és a clone wars-republic heroest is agyon játszottam 😄
még mindíg nem tudtam dönteni jedi és trooper közt..jeditõl csak azért félek, mert mindenki az akar majd lenni :Shabár..ha jobb leszek mint a többi, akkor lehet h megéri majd 😄
For the republic 😄😛
Ezzel a játékal mennyit játszotam haveral osztott képernyön még ps1-en. Most hogy megnéztem, sziveesn játszanék battlefront 3-al. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fenrir
Egy jó félévet el kell benne tölteni, hogy kicsit megértsd, hogy mi miért van benne és még akkor sem láttál szinte semmit a játékból 😊

A halál csupán a kezdet...

XenHai
Az eve az kifejezetten ! 1 hét alatt nem szoktam meg!Meg kusza a küldi rendszere nem is beszélve a térképekrõl!
[HUN]Crassus
minden játék átláthatatlan az elején....

XenHai
Gondolkoztam ,hogy el kezdek ívezni de eléggé átláthatatlan az egész!
Wanax
Elõre bocsátom, hogy már kb másfél éve abbahagytam az EVE-t, de amíg játszottam, volt szerencsém párszor nagy csatákban részt venni. Való igaz, hogy lehet a játékban szép nagy csatákat nyomni, és tényleg epikus lenne, nagy capital shipekkel meg anyahajókkal, viszont szerverek nem bírják, azt hogy azokban a rendszerekben, ahol 10-15 ember lézeng, hirtelen megjelennek 100-200an, márpedig így mennek a dolgok, hogy ha jön a flotta, akkor sokan jönnek 😊
Sajnos a dologban az a gáz, hogy ha támadsz valakit, õk is sokan vannak, így ha van 100 ember és még beugrik mellé másik 100 akkor ott vége a dolognak, és az egész egy nagy LAGparty lesz. Kb. 10 percig nézel egy fekete képernyõt és az csak az hogy bejuss a rendszerbe ahol az ellen van, ezt általában túléli a nép, mert lõni nem tudnak rájuk, mert a másik félnek is belassul az egész. Ha a szerver nem crashel bele a hirtelen növekedésbe, akkor szuper, mert ott van a 200-300 ember a rendszerben, mehet a harc.
Viszont, ekkor jön a phase 2, miszerint az ellenfél befogása 3 perc, fegyverek aktiválása újabb 2-3 perc, és ennyi idõ alatt már kiment a fegyverek hatósugarából. A rosszabb verzió, ha ezidõ alatt téged fogott be valaki, és mivel az is 3 perc hogy elindulj, ezért egyhelybe ültél így téged tuti eltalálnak, és azt veszed észre, hogy meghaltál 😊
Sajnos a lag eléggé rontja az ilyen masszív csatákat, de ettõl eltekintve, epic csatákat lehet vívni 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

SZilaJMaGGoT
Jáááá ne is mondd, az de jó lenne... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[HUN]Crassus
majd ha végre az EVE-sek nekilátnák a world of darkness-nek végre valahára😊

TDC Geronimo
A játék már rég képes kezelni a nagy tömeget. 300-350en voltunk pár napja is egyik zónába és minden gond nélkül lehetett játszani.

"
Az ORvR zónákban az idõ számlálós részt itt nem kéne erõltetni,nem akarok két órát dekkolni amíg belockol egy zóna."

Ezt pont az év végén megjelenõ RvR packben fogják megszüntetni, ahol átalakítják teljesen a kampányt. Se dom lock se VP stb... GOAs dologra meg már válaszoltak alattam

EVE-ben van a legnagyobb tömeges pvp, 1000vs1000 stb, viszont ott már nagy lag van, de 250vs250-ben semmi lag. Egy 500vs500 elsõre kaotikusnak tûnik, de szerintem szépen átlátható. Meg nyilván nem annyi a pvp hogy elnyomogatod a "skilleket" és csá.

Youtube-on van fent egy rakat videó. Kisregényt nem akarok írni ne legyen annyi off <#wink>

Állítólag az EVE-ben is van tömeges PvP, de azt nem ismerem, arról mesélhetne olyan aki ismeri.

MrStokes
Mythic nem reg, kb. 1 honapja atvette vegleg a GOA-tol a stafetat az europai szerverek teren, igy most mar mind az usa mind az eu szervereket ok uzemeltetik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Amiket a WHO-ról írtál annak van igazság alapja, de amennyire tudom a Warhammer az egyetlen játék ami a tömeges PvP-vel próbálkozik. Szerintem a játékosok zöme pont arra vágyik, hogy nagy szabású csaták legyenek.

Engem legalább is nem nagyon hoz lázba egy 6v6 scenáriókkal megszaggatott KOTOR.
Sem pedig egy bújkállós-leskelõdõs, várjuk meg a noobokat a sarkon, hogy kapjunk pontot PvP

Szerintem legyenek csaták.

Fenrir
Biztos írták már elõttem, de a startkor az SWG-nek sem volt ûrszekciója, az elsõ kiegészítõ hozta meg a röpködést.

A halál csupán a kezdet...

A Mythic fejlesztésében WHO-ban a bejelentkezõs PvP scenariok nagyon jók voltak,azt itt is produkálhatnák.

Az ORvR zónákban az idõ számlálós részt itt nem kéne erõltetni,nem akarok két órát dekkolni amíg belockol egy zóna.

A OWPvP zónákba a nagy tömegek miatt lag volt és az ORvR számláló miatt nálam a WHO csak egy Lagonline - Age of Waiting lett.Remélem itt majd tudják kezelni a nagy tömegeket open world PvP zónákban.

Rég toltam,még mindig a GOA van WHO-ban?Valami olyasmit csiripeltek,hogy Mythic megszüntette velük együttmûködést.

Itt tuti nem õk lesznek megbízva ami már biztató.Közük nem volt server üzemeltetéshez vagy kínai dzsunkán gyártották servereiket <#duma>

TDC Geronimo
Miért ne fejlesztenék azt? Év végén jön hozzá új content.

MrStokes
Ez egy nagyon jo kerdes. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A Mythic miért nem a Warhammert fejleszti??? Arra is bõven ráférne.

MrStokes
Szeretem a WHO-t, elo is van fizetve, de sztem a pvp meg igy is messze van a jotol.

Ha jol tudom DAoK-ot is Mythic-ek csinaltak korabban, es annak meg mindenki dicserte a pvp rendszeret, nem tudom miert nem vmi hasonlot alkottak WHO-ban is. Remelhetoleg majd itt villantanak.

Szerintem a pvp-t jól megcsinálták. Mármint a rendszer jó volt.
Az már más kérdés hogy a drága mythic az egyik legjobb világot elcseszte.
Nem is értem hogy kerülhetett a WH-Fantasy ilyen fantasztikus brigád kezébe. <#wow3>