60331
  • Kazagor
    Azért én arra a 15 éves MMO tapasztalatra kiváncsi lennék. EQ1 ha jól emlékszem 99-ben indult, vagyis 12 éve, előtte meg csak Ultima online volt meg 36k-s modem.
  • j0nNyKa
    ^^ valahogy úgy

mindenesetre jó volt köztetek, ugyebár én hamarosan meghalok, mert.. hát na, leírta
  • Kazagor
    Jézusom. Ez egy betegagyú barom. Az ilyenek hogy tudnak tükörbe nézni?
  • Svenhassel
    Kicsit elkezdtem számolgatni... 15 év MMO tapasztalata van, ezek szerint legalább 30 éves...
    De én valószínűbbnek találom, hogy az egész életét MMO-zással töltötte és 15 éves kereken.
  • zee21
    lol.
  • TDC Geronimo
    Azért hívták csak be, mert ők még a régi buildel teszteltek. Szerintem rotálnak a behívások és minden hétvégén mások lesznek
  • Khabbas
    ip ban, go!
  • N1ggA
    Ja amúgy biztosan tudjátok, de a mostani béta hétvégére behívták az első béta hétvége tesztereit is! Lehetséges, hogy ezzel próbálják majd visszafogni a leakereket, hogy újra behívják a béta hétvégéseket valamelyik jövőbeni béta hétvégére. Úgyhogy javaslom, hogy aki most bekerült, és tetszik neki a játék, az ne leakeljen az internetre infókat (max szöveges tapasztalatot), mert lehet, hogy még egyszer behívják majd!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze *oda* nyugodtan leakeljetek, azt én is szívesen venném :)
  • j0nNyKa
    Ez most jött a barátunktól:

Tárgy: Üzenet egy egy ittragadt kommunista/fasiszta besúgó köcsögnek!
    Hogy basznád meg a tetves ribanc cigány kurva anyádat a ravatalon,te gerinctelen besúgó féreg.Egyedül kevés vagy, izomban és észben egyaránt.nem kell félned, az al accaimal nem megyek oda húzni azt a zsebpiszok méretű agyadat,több eszem van annál,de ha lejárt a tiltás, megbaszlak téged meg a tetves kurva anyádat a ravatalon a nődnek,gyerekednek ha van egyáltalán, a szemed láttára fogom elvágni a torkát és kizsigerleni őket majd megfürdetlek téged a vérükben.Mert meg tudlak találni ha akarlak, és tönkre is tudlak tenni, és a spicliket különösen nem bírom.Szóval te fasszopó,ezért szenvedni fogsz.Nem kell a nyomorék kis védekező válaszod, úgy sem veszel komolyan, ahogy én se téged,de majd hamarosan meglepődsz, ha az adataiddal és pár fotóval küldöm a köv levelemet.See you soon!Jah te ezt nem érted,mert még ezt az egyszerű magyart is alig beszéled fasszopó spiclikém.Hamarosan találkozunk.
  • Chris
    Szerintem meg maradjunk a tényeknél. Nem túl szerethető formában ugyan, de végtére is csak annyit kérdezett, hogy mi az ami különlegessé teszi ezt a "fos" játékot, ami ugyebár bizonyos szinten eleve öngól az adott játék fórumában. Erre te egyből elkezdtél személyeskedni, lebalfaszoztad, ergo provokáltad, ami kiváltotta az idiótában az eleve bannért kiáltó irodalmi nyelvezetű gondolatok megfogalmazását. Az egyik tizenkilenc...
  • darth devil
    Remélem is h lesz jó kis guild war. :D Kell az bele, h ne laposodjon el a játék. :D
  • zee21
    Ja ezeket az infokat én is láttam. A craft rendszernél úgy értettem hogy 1 gathering skill 3 profot is kiszolgál míg a többi csak 1-et, miközben a leírtak alapján a slicing a legjövedelmezőbb. Magyarán lehet ezen kéne még balancolni csak nehéz mivel (ahogy leírták a craftinghoz szerteágazó ismeretségre lesz szükség) nincs elég teszter a szerokon.
  • zee21
    Én csak az infó kiigazításra gondoltam :) Én se akarok újabb anyázós hullámot indítani. Csak nem akarom úgy osztani az észt hogy közben zöldségeket beszélek érted :)
  • N1ggA
    A crafthoz annyi, hogy írták, hogy (majdnem) raid gear szintű geart lehet majd gyártani raiden szerzet schematicokból meg anyagokból!
    A guild rendszerhez meg annyit mondtak, hogy megjelenés után akarnak majd még contentet vele kapcsolatban, pl. guild hajók, guild war-ok, stb., de megjelenéskor még nem lesz benne.
  • j0nNyKa
    szerintem mára az ilyen arcba tologatás pont elég (sok) volt :)
  • zee21
    A leírtakért felelősséget nem vállalok ha valami marhaságot írtam nyugodtan toljátok az arcomba nem sértődöm meg :)
  • zee21
    Figyeltem én és szerintem kezdőkommentként "ez egy fos" a játék forumában ahol tipikusan fanok vannak akik várják már 3-4 éve a gémet belecsapás a szarba. De mind1 ezen nem vesszünk össze.

Véleményem szerint mindenki aki MOST(ezekben a hónapokban hetekben) fikázza illetve dicsőíti a játékot ugyanúgy téved.

A videokból (persze valamennyit le lehet szűrni) azért kiderült hogy marha jó az sw-s hangulata (legalábbis számomra) a játéknak és szerintem a combat is egész finomra/pofásra sikerült. (pl. nem csak ugyanazzal a mozdulattal csapkod a JK hanem néha forgatja, pörgeti a kardot véd/hárít szúr)

Con.: -A craft rendszer alig van tesztelve (nem is lehet hiszen alig van player a szervereken) és a beharangozás alapján fontos része lesz a gearelődésnek
    -A béta beszámolók alapján a guild rendszernek semmi hasznossága sincs csak a guildchat ami elég szomorú.

DE mindezek változhatnak/változnak még dec 22.-ig szóval teljesen fölös bármiféle "objektív" ítéletet mondani :D
  • j0nNyKa
    Köszönjük a részvételt. Előre szólok, hogy a következő accountodat is ugyanúgy "beköpöm", ha visszatolod az arcod trollkodni - ez ugyanis itt senkinek nem hiányzik, maradjál szépen a magadfajtával.
  • False
    Az mondjuk ha figyeltél biztos feltűnt,hogy azok akik normálisan szóltak hozzám /Zee21,Sven,mgerihun/, azokhoz én is a maximális tisztelettel szóltam.Aki meg egy barom retardált troll fanboi,az magára vessen amiatt amit kap tőlem.
  • False
    Zee21: Nem csaptam én bele semmiben, és érdekes módon, azok akik ezt semmibe belecsapást nem vették az elkorcsosult szívükre, azok tudnak/tudtak normálisan válaszolni, ahogy te is.Azt sose mondtam hogy egy video alapján 110%osra le lehet tesztelni egy játékot,de ha tudod mit nézz, és már van jócskán tapasztalatod ilyen téren akkor viszont 90% eséllyel elmondasz róla mindent,legyen szó rtsről fpsesről,mmoról.És tévedsz mert a te postod teljesen normális, nem ezek a fanboi-ok ismertetőjegyei.
  • zee21
    (hosszú lesz szoval mehet nyugodtan a TL;DR ;) )
    Kedves False!

Ha belecsapsz a szarba hogy fröcsköljön minden irányba, akkor ne csodálkozz ,ha azok akikre fröccsent nem intézik el annyival hogy te leírod hogy "jó akkor innentől off." Sok mindenkit trágár kifejezéssel illettél ,illetve teljesen random anyáztál mert téged senki rossz szóval nem illetett kivéve a jó öreg Irónia mester tanításait azt persze egyből mindenki alkalmazta rajtad de hát erre azért szerintem még te is számítottál :).

Ja és akármennyi év mmo-zás után se lehet megállapítani egy 3 hónappal az indulás elötti béta videórol hogy maga a játék milyen lesz. Azt csak úgy tudod megmondani hogy ott vagy te játszol és te érzed át az egészet.

Én (szavaiddal élve) hatalmas fanboi vagyok, de fent tartom annak a lehetőségét (és ennek fényében próbálok objektíven ítélkezni), hogy bukta lesz. Én biztos megveszem és tolom. Majd meglátjuk...
  • j0nNyKa
    Jeffffffffffff kerülj elő
  • False
    Kussolhatsz te főtroll, látom te sem bírsz békénhagyni, pedig felajánlottam a békepipát, de látom a 2 es IQ-al nem tudtad ezt felfogni, hogy szakadt volna fejed anyádba.....
  • sanyiiiii
    Nem volt semmi kioktató célzata a kommentjeimnek, csak szimplán informatív.
  • j0nNyKa
    Erre esetleg azt tudom javasolni, hogy kapj fel egy laptopot, vagy külső vinyót, menj át egy családtaghoz / baráthoz / barátnőhöz, akinek gyors a nete, és húzd le ott.

Ha nincs ilyen lehetőség, akkor próbáld meg a launcher.settings file-ban kézzel átírni a megfelelő értékeket
    "enableRateLimit":"false","uploadRate":"0","downloadRate":"0"
    helyett
    "enableRateLimit":"true","uploadRate":"10","downloadRate":"100"
    vagy ilyesmi, nyilván ezek kb/sec-ben vannak megadva, válassz magadnak értékeket

az uploadot mindenképp korlátozd a béka segge alá, mert p2p rendszeres a launcher, úgyhogy folyamatosan tolod fel a többieknek is, ami már hozzád lecsurgott
  • Fenrir
    A gondom az, hogy mivel adsl-em van a sávszélességem véges, mondhatni baromi kicsi, csak 4 megabit. Mivel sokkal nem töltök, csak kb 470 körül ezért ezt lazán elérem, cserébe szinte semmi mást nem tudok csinálni addig. Mivel 24 giga a kliens ez nekem jópár óra amíg lecsorog. Ha le tudtam volna korlátozni 275-re akkor tudtam volna játszani mellette mással, de így most csak erre van kapacitásom.
  • j0nNyKa
    most te tényleg nekiállsz kioktatni a purebloodokról? :D

na, viccet félretéve, lezártuk azzal, hogy ravent igen nehéz definiálni beállítottság alapján, mindamellett le is nyugdíjazták szegényt :/
  • sanyiiiii
    A "tiszta" sith faj kihalása az emberi dark jedikkel való "hibridizáció" volt.
  • picket
  • Svenhassel
    Ha sithekről beszél az ember, már rég nem a Sith faj jut az eszébe, mert az, mint olyan rég kihalt. Vannak még Prueblood-ok de azok is ember-sith keverékek, ha jól tévedek.
    Szóval ebben az időben a Sith már inkább egy "vallás" vagy valami ilyesmi.
  • sanyiiiii
    A normák minden közösségben mások, kannibálok között pl nem vagy normális ha nem eszed meg a saját fajtádat...
  • sanyiiiii
    Sith néven futott egy faj is (vörös/piros bőrű korribani népség), Revan pedig ha jól tévedek ember. Persze csordogálhat az ereiben némi sith vér de erre tudtommal nem utal semmi.
  • False
    Caliph: pedig a grafika engem absolute nem érdekel, nem az a fontos, hanem a játékélmény /magam részéről a 2002 előtti címekben találom meg a számításom, mert akkor még a játékélmény volt a fontos, mostanában meg a pénz/, ez pedig azért vonzana részben, mert a KOTOR 1-2 nagyon jó volt, mai napig jó játékok,de ez nagyon ellenszenvesnek tűnik.És mivel mmo 100% egyet tudok érteni az utolsó mondatoddal,csak gondoltam körbekérdezek itt, hátha van valami plusz info.
  • darth devil
    Hagyjátok őt a fenébe. Nem kell leállni vitatkozni az ilyen 15 éves random fórumtrollokkal. Úgyis legyőznek a rutinjukkal. :D
  • LaCz
    Neked sem kötelező válaszolni.

Amúgy felfogtuk, ha megveszed mész külföldiekhez, ok, hf.
  • Caliph
    a grafika egy nagyon kis része az egésznek. az még engem sem győzött meg teljesen de látom hogy karakter mozgásban finomitottak sokat. és hiába mondjátok h a grafika nem számít,mert az a legelső benyomás. mint egy csajnál,ha nincs meg a szimpátia a külcsínre sose szólítod le.
    Mindezek után igazi véleményem csak a kiadás után lesz. ezért sem rendeltem elő mert nem vagyok benne biztos hogy elnyeri a személyes tettszésem. persze ne legyen igazam. ja és kb fél évvel a megjelenés után derül ki hogy sikersztori lesz-e. milyen a support,a bugjavítás a content frissités azaz képes lesz e megtartani az embereket.
  • False
    Látom túl nagy az egod paraszt, hogy abba tudd hagyni.Pedig megadtam az esélyt.
  • Kazagor
    Figyi, ez egy tök szar, fos játék. Most, hogy bizonyosságot nyert az igazság, amit eddig is hangoztattál, huzzál vissza a barlangba, ahonnét kiszabadultál, és baszogasd tovább ott a családtagjaidat.
    Ne ide szemetelj a böfögéseddel. Köszi.
  • False
    Én a realitások talaján élek.Ti vagytok elszállva.De mind1, ha ilyen a magyar közösség,akkor majd ha esetleg megvenném, megyek a külföldiekhez.Ha innentől nem szól be nekem senki,akkor abbahagytam,és itt hagyom a topicot.Your Call.
  • j0nNyKa
    hahaha, ok, legyen ez a végszó :D