60331
  • Svenhassel
    Mi nem a kérdés részét forszíroztuk, hanem a stílust... El vagy te tévedve, de nagyon.

@Jonnyka: Ez van, nyugdíjba vonult... :D
  • j0nNyKa
    Ebben megegyezhetünk... :)
    De abban is, hogy elég durva jószág volt ő "fénykorában", ahhoz képest igencsak leépítették szegényt. HK ditto.
  • False
    Sven: a kérdés része teljesen normális volt, titeket az baszott fel, hogy az eddig látott videok alapján leszóltam a játékotokat, mert semmi innovációt nem láttam benne.Az hogy itt magatokra vesztek mindent, nem az én hibám,titeket absolute normálisan szólítottalak meg elsőre.
  • j0nNyKa
    egyébként ha már ez a maki felhozta a témát, épp ezzel kapcsolatban csináltam egy pollt alteren, meglepően pozitív az eredménye
  • Svenhassel
    Szerintem ő maga sem tudja, hogy mi is ő valójában...
  • j0nNyKa
    nehéz definiálni ravent, de.. volt ő sith is végülis :)
  • Svenhassel
    "teljesen normálisan kérdeztem" Mivan!?!? Te hol élsz, hogy nálatok ez a normális?
  • Nephin
    Mert nem sith. :P
  • Nephin
    Á, köszi. Valamiért még az októberre emlékeztem.
  • j0nNyKa
    egy igazi sithnek nem nagyon számít 300 év :)
    (neki mondjuk megártott)
  • False
    teljesen normálisan kérdeztem, arról nem tehetek hogy a többség itt is paraszt, illetve fanboi
  • Torzonborz
    ha normálisan kérdeznél akkor normális válaszokat kapnál. tudod amilyen az adjon isten...
  • BoneDragon
    Próbáld már meg moderálni magad, óvodás.
  • Svenhassel
    És te eddig hány gameplay videót láttál? Mert ha jól értelmeztem eddig a dolgokat nem sokat...
  • False
    Dehogynem.Rengeteget meg lehet tudni belőle.Mondjuk nem árt ha valakinek van 15+ év tapasztalata az ilyesmiben.Mondjuk itt nem az előgyárott hype videokra gondolok,amit a stúdió ad ki reklámnak,hanem a tényleges gameplay-t.
  • Svenhassel
    Hogy lehet véleményed egy olyan dologról, amit nem ismersz? Bármennyire is állítod egy videóból nem fogsz megtudni semmit...
  • False
    Csakhogy némi tudást is csepegtessek a sötét fejetekbe, egy videoból már nagyon is meg lehet állapítani hogy mien lesz a végleges produktum, objektíven.Én nem tapasztaltam vele kapcsolatban jókat, ezért próbáltam megkérdezni a közösséget, hátha valami elkerülte a figyelmem.De max annyi, hogy ide is csak kis hülye fanboi-ok járnak verni a nyálukat a szarra, és ha tölcsérrel töltik beléjük a fekáliát, annak is örülnek, mert egységsugarúan nincs agyatok, gondolkodni luxus,csak verni a nyálatokat a nálatok okosabbra, illetve arra, akinek nem 1000% egyezik a véleménye a tietekkel.Tisztelet a kivételnek /mgerihun/.
  • Svenhassel
    Egy hozzászólásban leírod a véleményed, miszerint egy fos. Illetve, hogy semmit nem tudsz a játékról. Gratula!
  • Kazagor
    Revan – megjelenés és szinopszis

Revan: borító
  • Svenhassel
    Mert már egy 300 éves aggastyán! Görbefénybottal, vagy járófénykerettel. :D
  • j0nNyKa
    Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy mivel magyarázzák, hogy csóró Raven ilyen alsó kategóriás flashpoint boss lett.
  • gerey
    Akkor jó, csak abban nem voltam biztos, hogy a Kotor utáni eseményeket írja le, de akkor igen. Meg hát arra kíváncsi mindenki, hogy akkor mi történt.
  • False
    mgerihun : Köszönöm!Elsősorban pont az, hogy a nemhivatalos videokra vagyok kíváncsi, mert azok mutatják meg az igazságot, nem a kiadó által összevágott és agyon utómunkázott szutykok.
  • j0nNyKa
    menj már innen

Jeff: kerüljél elő!
  • Nephin
    Nem, jól emlékszel. :)

A FA jelent meg először, annyira nem kapcsolódik a játékhoz, legfeljebb az időszak hangulatáról ad némi infót, a classok egyes tulajdonságairól (nem pontosan) és a nagyhatalmak (Birodalom, Köztársaság, mandalóriaiak) egymáshoz viszonyított helyzetéről.

A Deceived Malgus és Coruscant lerohanásának története, gyakorlatilag a játék közvetlen előzménye (priceless úgy nézni a Deceived trailert, hogy olvasod közben...)

Októberben jön a Revan, ami Revan sorsára derít fényt és választ ad néhány kérdésre, ami majd felmerül a játékban.
  • False
    gseldon : érveket te paraszt
  • mgerihun
    swtorhun.blogspot.com

Tessék, magyar leak oldal, ezen megtalálsz minden hasznos infót. Javaslom szaladj végig a "Holonet" menün, abban vannak szép leírások egy-egy részről. Mellé javaslom a ToR videók szekciót, amiben fent van kb az összes kiszivárgott leak videó, hogy ne csak azokat lásd, amik hivatalos oldalakon feltűnnek.
  • j0nNyKa
    #13207, #13209: köszi mindkettőtöknek

Akkor úgy látom, hogy nem függenek össze, mert ez meg egy random smugglerről szól, meg ha jól vettem ki a főszereplő listából, egy szintén random bounty hunter lesz még főbb szereplő.

Cool, Deceived is lerendelve :)
  • Ahet
    Több is van, neneked: Star Wars: The Old Republic: Deceived :)
  • gseldon
    Loller öcsém, kemény vagy :)

A dolog ott kezdődött, hogy egyáltalán nem normálisan kérdezted, amit kérdeztél. Bejönni egy topikba, ahol szinte kizárólag rajongók vannak és azzal kezdeni, hogy ez szerinted egy vödör fos, de valaki győzzön meg az ellenkezőjéről, mégis mit vártál? :)
  • gerey
    Arra nem gondoltál, hogy esetleg normális stílusban tedd fel a kérdésed és akkor úgy is kapsz választ?!

@jonny: A Deceived Malgusról szól, a Revan ugye meg Revan útját mutatja be a Kotor után, de lehet, hogy erre rosszul emlékszem.
  • BoneDragon
    Na most kezdem hasznosnak gondolni a lájkolósdit. :D
  • False
    Igazi gyökerek vagytok egytől egyig.Kérdezek valamit normálisan, erre nekem estek.Hát akkor menjetek nyugodtan, és a tetves telibevert ork ordas ribanc anyukátokkal közösüljetek a ravatalon, csak hogy olyan stílusban válaszoljak nektek, mint ti nekem.
  • j0nNyKa
    Zsír köszi. Összefüggő storyk? Szóval van sorrend, vagy az mind1?
  • gerey
    Amiről én tudok, hogy van, az a Deceived, és a Fatal Alliance, meg novemberben lesz a Revan.
  • Caliph
    küldd el a passt kipróbálom nekem megy-e:D
  • j0nNyKa
    wait, több swtoros könyv is van? linket grafikont bizonyítékot, most!
  • j0nNyKa
    az azért van, mert még nincs hétvége, te maki :)

ne aggódjál, ha már envit keres, akkor minden rendben
  • TDC Geronimo
    Éjjel hagytam, hogy szedje. Most keltem, elindítottam azt látom hibát ír. Már a szívbaj kerülgetett :D Rámentem fórumra ott írták, hogy új launchert kell leszedni. 21.4 GB a könyvtáram és ezt írja a launcherbe. Gondolom Akkor innen tovább se lehet menni, amíg el nem indul

• Nephin
    Book Depository? :)

Jó könyv, bár a Deceived még jobb.