Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Can I play alone?

While there are some tasks that cannot be completed without the cooperation of others, the majority of the game can be accomplished by playing alone.

Nagyon sokszor el lett már mondva, hogy a játék nagy része oly módon fog játszódni mint a KOTOR 1 vagy 2. része. Ergó miközben a questet csinálod nem lesz lehetõséged kinyírni a maásik játékost. Az egy teljesen külön sztori lesz. Hozzá tenném nagyon helyes. Soha életemben nem játszottam a Wow-al de ha az abból áll, hogy a kezdõ játékosokat nyírjuk mert milyen jó fun dolog ahhoz csak gratulálni tudok. Tiszta idióta hozzá állás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Majd beszélsz az npc-vel reggel 6-kor EU szerveren és lenyomod a hülye pár quest-et gyorsba mikor nincs senki😄
De el ne csesszék már ilyenekkel world pvp-t,hogy nem ütheted nubot míg beszél npc-vel.Ki francot érdekel kivel beszél,simán le kell csapni akár folyik a párbeszéd akár nem.

★ 汤姆 李

Az eddig közzétett alosztály infókhoz most PAXon annyit fûztek hozzá,hogy még fejlesztés alatt vannak és nem véglegesek,beleértve az advanced megnevezéseket is és,hogy figyelik a visszajelzéseket.

{HöHö😊}a Wizard mondjuk elég röhejes,nem tom melyik elmebajnok találta ki alosztály névnek<#wow2>
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
más;PAXos és SW vidit összehasonlítva azon filóztam,hogy Sith Warrior-nak más a hangja maszkban és maszk nélkül😊

Annó kaszt/nemek szerint egy hangot ígértek,ez meg már kettõ.Lehet audio részleg túlteljesít😊)

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

az advanced classokrol már van valami info? (a sith warrioronkivül)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

vagy annyi lesz h beszelnel az npc vel es pirossa kiirja h you are in combat..😊 Vagy is addig nincs bajcseveges mig lenem rendezted a nezeteltereseteket😄 ha meg annyira elsprintel az ellen h kimegy combatbol mar ugy is mind1😊

nincs tobb kerdesem

anti hero

XenHai
Jód dolog erre én is kíváncsi vagyok remélem nem úgy oldják meg ,hogy no world pvp!
[HUN]Crassus
ha WOW-ból indulok ki,hogy úton útfélen a városkon kívûl van egy rakat NPC akkor miért ne lehetne az általam felvetett dolog egy probléma forrása?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ez majd így lesz, ugye nem?

anti hero

MrStokes
Lehet, hogy pvpre kituntetett helyek lesznek ahol nem lesznek story-zgatos NPC-k.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én MMO-hoz nagyon nem értek, de ha ilyen helyekre, ahol párbeszéd van (márpedig gondolom az npc-k nem fognak elmászkálni, fix helyen lesznek) nem raknak be ellenfelet, akkor nincs mit gyakni... Nem?

Legfeljebb elválasztja 1 db ajtóval az npc-t a "harcmezõtõl" és már meg is van oldva a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

[HUN]Crassus
az oké,hogy nemtudnak megtámadni,de hogyfog az pl kinézni,hogy gyaksz valakit az teszemazt elsprintel a kövi NPC hez majd ráklikkel te meg csak nézel mint Rozi a moziban,mert az ellenfeled ebben az "instában/videóban" lesz míg te a "Real" világban

Torzonborz
ha jól emlékszem olyasmit írtak hogy párbeszéd közben nem tudnak megtámadni. a többi jó kérdés, szerintem majd utólag látod a cseten hogy vki keresett 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
engem azért kicsit aggaszt ez a sok párbeszéd az NPC-el ami átmegy ilyen kis mini "instává"....hogyan fog ez kinézni ha ilyenkor valaki betámadna vagy kereskedne vagy csak szimplán csetelne veled? te meg "benntvagy" a párbeszédes videóban és nem is érzékeled a "külvilág" történéseit...??

éééés még 1 kis fekete leves: nekem az NPC-k, szörnyek karakterek mozgása még mindíg túl egyszerûnek/darabosnak tûnik....

Ez a játék egyszerûen sikítan 1 singleplayer kiadásért, habár a mostani tendencia szerint (lásd Assassins Creed 2) a singleplayer-hez is kell net, szóval sok különbség nincs már végülis.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

[HUN]Crassus
deszép karácsonyi ajándék lehetne......brühühühûû

az az amit mindig elõvehetsz, mert mindig akadnak benne lehetõségek...én pl 4. kijátszás után jöttem rá az 1-ben is, hogy nem muszáj megölnöm a buckalakókat, hanem tárgyalhatok is a nagyfõnökkel😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én már annyira türelmetlen vagyok. Tegnap megint elõvettem a KotOR-t. Grafikailag már nincs a topon így hét év elteltével, de a jó játékok idõtlenek 😊.
TDC Geronimo
Ebbe a videó van megint jó pár új rész, fõleg a vége felé. Mondjuk az a rész, amikor végre elkezdõdne a pvp és ott vége szakad a videó hát...hallani, hogy mit gondol róla a közönség 😄 Rohadt pvpt még mindig nem mutattak 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Késõ, sry

ez igaz!, ezt már tapsztaltam, szal malac fogd vissza magad, mert tönkreteszed a játékot te k***a!!
<#bohoc><#eplus2>

anti hero

Nem azzal van a para, hanem ha Malav "ráremeg" valamire az nem biztos hogy jó elõjel 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

megnézni én is megnézném, de hogy befizessek még 1 hónapot,, ááá ez teljességgel kizárt, borsózik a hátam
sokat szórakoztunk vele annak idején, de ez már a múlt : )

anti hero

[HUN]Crassus
Failed😊

remélem nem. komolyan

anti hero

TDC Geronimo
<#whatever>

nem is tudom ki betázik épp vele <#fejvakaras>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Tele lesz wowos ratyikkal, akik ráunnak catara addigra :p

én meg azt várom, hogy felhõtlenül jól szórakozzam.
bízom benne, hogy jó játékot csinálnak+ remélem a community is jobb, (érettebb)lesz
<#vigyor>

anti hero

TDC Geronimo
Ja, túl korán az a baj 😄

De elnézve ezeket a videókat abban a tudatban, hogy még minimum 8-9 hónap a megjelenés és már most ilyen állapotban van az egész háát... Akik kint tolták többen is azt mondták, hogy már most jobb állapotban van, mint a megjelent MMOk többsége a kiadás napján :y Biowaretõl nem is várok mást :p

erzem mar megint remegsz <#beka3>

superneed ez a jatek!
<#eljen>

anti hero

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Amúgy itt össze van szedve majdnem minden infó PAXról.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
atyaég.. az a sith inquisitor armor odabaszós. Warrior meg inquisitor között vacilláltam, de most elbillent a mérleg egy kicsit az inquisitor felé 😄

Kompanionnal kapcsolatban:

Kasztunk alosztálya,vagyis specializáció választása nem befolyásolja kompanionunkat.A kompanionnál beépített lehetõségek közül választhatunk,attól függõen,hogy milyen szerepet szánunk neki.

Kompaniont lehetõség lesz úgy fejleszteni,hogy elõre menjen és magára vonja figyelmet vagy háttérben tevékenykedjen.Ettõl függõen a felszerelés sem lesz mindegy,hogy milyen felszerelést,tárgyakat adunk kompanionra.

Ezzel kapcsolatban még nagy kavarás van,már csomó verziót hallottam. Jó lenne ha már befejeznék a kavarást és eldöntenék.
------------------------------------------------------------------------
Legutóbbi PAX infó szerint csoportdöntés lesz és a többség dönt.Ha a többség darkside pontot növelõ döntést hoz,te viszont jó oldalhoz
tartozó döntést hoztál akkor neked akkor is a lightpont fog növekedni ha a csoport többség sötét döntést hozott,mert te nem arra szavaztál.

De megnyugtattak,hogy ez már végleges és ez lesz a csoportdöntés dinamikája <#duma>

BoneDragon
Nagyon durván néz ki. Ez lesz a wow után az elsõ mmo amire tuti befizetek!!!

Khabbas
Csak 300 év, mi az egy droidnak. 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

PAX infók közül egy ragadt meg,hogy nem csak public és story questek lesznek,hanem un.World questek is.Az elõbbieket akár singliben is
tolhatjuk az utóbbihoz azonban már csapat kell,ezzel ösztönzik majd a csoportokba szervezõdést.

Ma kaptunk egy csapat játék vidit PAX-ról. Vidi 1:33-tól mutatja Dark Revan Komplexum instát,hát nem gyenge.

Story-val kapcsolatban.A vidi végén a beszólós HK-47 droid nem tom,hogy kerül oda😊Vagy mi,hogy kerülünk oda.Ugyanis ezt a droidot a TOR elõtt
kb 3660 ével ezelõtt készítette Dark Lord Sith Darth Revan kb a Mandalorian háború idején.A droid vagy nagyon jól tartja magát vagy idõutazott a csapat.

Dead
Engem ez a mondat lepett meg.

"* Instákat többször végig lehet vinni. A sztori szempontjából az utolsó végigjátszás döntései lesznek a mérvadók."

Ezek szerint egyszer full light ponttal, máskor full dark ponttal tolok végig egy sor instát, akkor kedvemre váltogathatom, hogy most világos vagy sötét oldalon legyek?

TDC Geronimo
Itt egy topik, ahol összeszedik az összes PAXos swtorral kapcsolatos cuccot. Van már pár új infó meg vélemények játékosoktól, akik kipróbálták. Ma lesz új bejelentés is, de ez itteni idõ szerint sajnos hajnalban lesz valamikor.

Anno sok sok évvel ezelõtt a Dark age of Camelot-ban már voltak tömeges relic raidek. Több 100 ember támadt egyszerre egy várra és mégis bírták a szerverek, pedig az kb 7-8 éve volt vagy több. Persze volt, hogy meghalt a server de ez álltalában akkor volt amikor a támadók a szervezésnek köszönhetõen egyszerre léptek be célpont területre.
A legdurvább ha jól emlékszem az volt mikor 7-800 fõs raid lett szervezve.
Na akkor tényleg server crush lett a vége. Viszont eszméletlen jó látvány mikor majdnem 1000 ember küzd egy területen.
TDC Geronimo
soooooooooooooon. Ez lehet több hónap is még, semmi új nincs benne :/

There will be an announcement about European tests soon if the servers and support are ready for it

Hamarosan lesz egy bejelentés az EU teszttel kapcsolatban, amint a szerverek és a support kész.

Fuckyeah! =)
Béta nem lesz, max teszt. 😊 Az európairól még semmi hír nincs.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Én biztos hogy Jedi Konzulens leszek és a healer ágat fogom fejleszteni. (Wizard <#idiota>)

REAL MADRID

mikorra várható az európai BETA? rég kaptunk híreket már nem bírok a véremmel...már a battlefront 2-t is és a clone wars-republic heroest is agyon játszottam 😄
még mindíg nem tudtam dönteni jedi és trooper közt..jeditõl csak azért félek, mert mindenki az akar majd lenni :Shabár..ha jobb leszek mint a többi, akkor lehet h megéri majd 😄
For the republic 😄😛
Ezzel a játékal mennyit játszotam haveral osztott képernyön még ps1-en. Most hogy megnéztem, sziveesn játszanék battlefront 3-al. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fenrir
Egy jó félévet el kell benne tölteni, hogy kicsit megértsd, hogy mi miért van benne és még akkor sem láttál szinte semmit a játékból 😊

A halál csupán a kezdet...