60331
-
#13317 az egész jó, bár gondolom a jómunkásembereknek a hétfő már eléggé kiesik, max este pár óra
Gero, te mint jómunkásember, hogy vagy ezzel?
egyébként arra leszek kíváncsi, hogy a béta fórumon megmaradnak-e Geroék, vagy kedden onnan is kipucolják őket -
#13316 hagyd / hagyjuk, én rányomtam egy tiltás gombot, szerintem az megold mindent -
#13315 Ja és nem hétfő, hanem kedd. Kedd hajnali 6 óra -
#13314 ja, ha tényleg így van, akkor nem szóltam
illetve akkor csak a szokásos késést / baszakodást kell figyelembe venni..
arra emlékszem, hogy az első weekend testnél is voltak kisebb gondok, valamennyi késés, meg igensok lag -
#13313 nem olvastam el, amit írtál, de a válaszom / megoldásom szempontjából mind1: játszuk azt, hogy innentől nem reagálsz semmire, amit írok, és én sem reagálok semmire, amit írsz
menni fog? -
Kazagor #13312 Valószínűleg az életben egy elhízott, pizzazabáló kisiskolás, akit otthon vernek a szülei mert ekkora kretén, és ebben leli örömét, hogy bejön ide, és mindenkit nevetségesen megfenyeget, miközben ha meglátna az életben valamelyikünket az utcán, akkor maga alá vizelve, nyüszítve rohanna be az első kapun. Kiváncsi lennék arra, hogy akkor is ekkora pofája lenne, ha személyesen találkoznánk... -
#13311 Ja jól emlékszem, azt írták, hogy GMT idő szerint a péntek este 10-től hétfő reggel 5-ig lehet játszani, ami itt este 11-et és reggel 6-ot jelent -
#13310 Mikor elvileg elindul én melóba leszek :D Úgyhogy mire hazaérek meg felkelek csak menni fog (12 óra múlva) -
Chris #13309 Nézd, nekem nem célom összeveszni senkivel, de ez a "beleugatni" elég erős volt, moderáld kicsit magad. Pláne úgy, hogy egy nyílt fórumon teregeted ki a privát levelezésedet, közszemlére téve azt, teret adva bárkinek, hogy hozzászóljon, tehát nem csak erős, hanem egyúttal ostoba odavágás és öngól is. Sokat kell még tanulnod, edd meg amit főztél.
-
#13308 Egyrészt kutyát nem érdekli, másrészt magánbeszélgetés, harmadrészt meg egy bannelt troll üzeneteinek szócső, amivel csak tovább eteted. (Értettem, hogy leállsz, csak ez kikívánkozott.) -
#13307 ne bámuld, csak rosszabb
meg azzal számolj, hogy valamikor délután fogsz tudni elkezdeni játszani a -6 (vagy 7?) óra miatt
+ a szokásos bioware-s baszakodás / késés, tudod.. -
#13306 Te szegény, úgy sajnállak :D -
#13305 Legyen már 7e. Szar dolog bámulni a launchert :D
Még most se hiszem el :y -
#13304 röhögni, természetesen
nincs ezen mit megoldani, ez egy internetes fenyegetés könyörgöm :D
de mint mondtam, a 23. ugyanolyan trágár mondat már nem is vicces, úgyhogy én lezártam a témát
btw most találtam meg a "letilt" gombot a privát üzenetnél, úgyhogy tényleg vége -
Tomy Lee #13303 Ezt miért osztod meg?Ez neked szól,kezeld ahogy tudod minket nem érdekel.Te szereztél ellenszenvet tőle most old meg magad.. -
#13302 te már olyan rég jelentél itt meg beleugatni a dolgomba, hiányzott :)
tessék, a barátod újabb szösszenete:
Tárgy: re: re: Üzenet egy egy ittragadt kommunista/fasiszta besúgó köcsögnek!
Max a tetves ribanc kurva anyád remeg,mikor hazamész a putriba te cigány.Ezen nem változtat,mennyire ál-intelligens üzenetet írsz tahó parasztkám.Ki leszel zsigerelve, te is meg a kis családod is.Majd meglepődsz.
Na jólvan, ez eddig volt vicces, továbbiakban mellőzöm ezt a tagot. Gondolom itt sg-n még mindig nincs /ignore... -
Chris #13301 Jajj, vihar a biliben. Ha még válaszolni is képes voltál, akkor aztán tényleg magadra vess...
-
#13300 szerintem tudja olvasni a topicot, csak hozzászólni nem tud (ez jött le a 2. leveléből)
úgyhogy kedves false: keresd meg szépen a btk megfelelő paragrafusát, és értelmezd :D -
t0xikus #13299 lol:D false-nak nem cseréltek pelust és most hiszti van?:) öröm olvasni az ilyen fröcsögéseket:DDD -
#13298 Pontosan ezért nem írtam többet. Nem kell etetni a trollt, rácson keresztül sem. Arra meg évekkel ezelőtt rá kellett jönnöm, hogy nevelni a szülők feladata, az internet nem a megfelelő dada, főleg nem felnőtt embereknek. Kéne ide egy szőnyegbombázás, hogy elfelejthessük a dolgot, kár hogy nincs ide napalmom
@jonny: te se hergeld, küldj neki egy kivonatot a btk-ból, hogy hány év fegyház jár halálos fenyegetésért, aztán csendben marad. -
Tomy Lee #13297 Viigyázz We'll Kill U -
#13296 Húú valóban, csak simán 15+ tapasztalatot írt, nem MMO tapasztalatot. My bad.
Ezek szerint én is a listára kerültem? -
#13295 Igazából ha leszarnád meg mindenki leszarná mindenkinek jobb lenne.
Engem nem zavart a véleménye bár faszul adta elő ami inkább az hogy utána mit hányt ide (meg neked emailben)
okéoké szép a magyar nyelv lehet káromkodni percekig ugyanazon szó 2x használata nélkül de azért mégse
Ne az legyen szerintem a játékforumának profilja hogy aki nem szereti a játékot az haljon meg csak annyi hogy próbálja kultúrált formában előadni.
ennyi.
False-t meg hagyjuk békén neki is meg nekünk is jobb lesz -
#13294 akkor már 2en vagyunk :DD -
#13293 ehhez már kevés az agyi kapacitásom , valaki legyen szíves nekem dekódolni. :) -
#13292 Az új üzenet pedig ha jól értelmezem, mindenkinek szól, úgyhogy tessék (nekem nem sikerült dekódolni):
Tárgy: te barom
Ti/de főleg te sötét barom,sehol nem írtam, hogy 15+ mmo, hanem 15+ én játékos tapasztalat, nem csak játékos oldalról.Dehát a hülyeség gyorsan terjed,te retard balfasz. -
#13291 Válaszoltam neki, közben már küldött új üzit, mindjárt másolom azt is.
Szóval még az előző levél, válasszal:
intelligento.txt -
#13290 nos az első igazi grafikus mmomak a neverwinter nevezhető de az csak ámerikában volt elérhető aol előfizuval . így már kijönne a 15 év de őszintén szólva valahogy erősen kétlem hogy ahhoz bármi köze lett volna.
egyébként is inkább bekussolok mert a végén még meg leszek halódva :D -
Kazagor #13289 Igazság szerint tök mindegy a sorrend, a 15 év valahogy sehogyan sem jön ki:) -
#13288 Akkor leakeljetek!!!!!!! :D -
#13287 newerwinter -> meridian59 -> UO -
Kazagor #13286 UO - EQ1 - DAOC - SWG - EQ2 - WOW...
Ha jól emlékszem ez volt a sorrend. -
#13285 Hát pedig ezt mondták már korábban is. Aki egyre bekerül az random bekerülhet másikra is, de nem hívják be megint 100%osan az újra. -
#13284 aha, lesem
Wikipedia - History of mmos, szerintem ez minden kérdésre választ ad
Végülis ha a modern mmorpgkről beszélünk, akkor:
"The term MMORPG was coined by Richard Garriott, the creator of Ultima Online, in 1997" -
#13283 wiki szerint az 2001-es -
#13282 Fura lépés lenne, mert így olyan leak özön lesz, hogy csak na. Persze ez nekünk, puszta halandóknak, csak jó :) -
#13281 Javíts ki ha tévedek, mert simán lehet: Nem a dark age of camelot volt az első? -
#13280 Nem tudom megmenteni őket, a szemem láttára fognak meghalni :( -
#13279 -
#13278 Ha még csak te halnál meg... De az egész családod is... Legalább őket mentsd meg!!!