Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm elõre is!
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
De ki az a Corporation, fõnök?
A halál csupán a kezdet...
Fogalmam sincs mi lesz a crafttal. 😞 Egyelõre jöjjön a béta, aztán majd meglátjuk. Megvenni biztos megveszem.
Amúgy, ha még emlékszer Ryderre, na vele beszélgettem ma, és nekem az is az újdonság erejével hat, hogy nem teljesen olyan lesz az "otthonteremtés", mint gondoltam. Sajnos.
A medve nem játék.
Sith Warrior,Sith Inquisitor Korriban.Bounty Hunter meg Agent megy a Hutta-ra.
De ezek már régi infók szal ne mond,hogy az újdonság erejével hat😊
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
(The Galactic Republic)<#duhos2>#duhos2>😊párti.Termelõipara miatt Corellia stratégiailag fontos a Köztársaságnak.
Erre a bolygóra a Sith Birodalom politikai cselszövéssel próbálja kiterjeszteni hatalmát,megosztani a corelliai szenátorokat,a korrupció már föl is ütötte a fejét.Ezen kívül egyéni szabotázs akciókat terveznek a termelõ gyárak ellen.Megbénítva a termelést.
Ennyit a háttér story(!)-ról😊
A Corellia bolygó valamivel kisebb mint a kezdõbolygók(pl Ord Mantell vagy Hutta),vagyis nem a nagyobb bolygók közzé tartozik majd.
Az új{legújabb😊}bolygóval azonban tovább nõtt az összterület ami szerintem már így is túl nagy.
Túl nagy területen a játékos populáció nagyon szétoszlik.Akkora területen ha néha látni akarunk más játékosokat is akkor nagy server létszám és TOR játékosokra lesz szükség <#duma>#duma>
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Az meg, hogy most miért nem nyerõ ez a fajta annak az az oka, hogy a tömeg, aki a lóvét hozza leginkább, más igényû 😊
Wow rengeteg új dolgot hozott és rengeteg olyat ami már máshol megvolt de jobban megcsinálták. Wow-ot szerintem a TOR sem fogja legyõzni mindazonáltal kiépíthet egy stabil több milliós játékostábort de ehhez az kell ,hogy a tartalom rendben legyen (bugmentes,élvezetes) nomeg az indulás zökkenõmentes legyen.
Részemrõl nem értékelem túl. Sõt, még most is megvan a jedim. 😊
A röhej, hogy azon kívül, hogy jól el lett adva és szépen megírt darab, szerethetõ világgal, nos, semmi extrát nem hozott a WOW a korábbiakhoz képest. De nem offolnék ezzel.
Az SWGben azért volt PvE. Különösen a JTLS után. Az, hogy voltak vele gondok, nos, azt írjuk annak a számlájára, hogy baromarcok közben párhuzamosan heggesztették az NGEt, a CUt és az alapjátékot.
Ez ma már nincs így. Sõt, elég jó lett az egész, ha leszámítom a karaktered visszafejlõdését ovis szintre.
A medve nem játék.
Mielõtt megkövezne bárki tudom mit jelent a sandbox mmo csak éppenséggel jelenleg azért nem hódítanak mert képtelenek tartalommal feltölteni a kettõ nem zárja ki egymást.
Visszatérve topichoz itt lesz bõven pve tartalom a Mythices srácok meg remélhetõleg tanulva a Warhammer hibáiból egy ütõs kis pvp rendszert hoznak tetõ alá.
Wow-ban is vannak jó dolgok, de nem sandbox, és sokkal egyszerûbb, mivel tömegeket vonz, egyszerûnek kell lennie, nincs ezzel gond, a maga nemében jó játék (volt). Plusz sandbox mmokat nem lehet jelenleg eladni, mert nincs rá igény, a community is hígult, ma már nem lehet azt megcsinálni, hogy mindenféle iránymutatás nélkül (quest indicatorok pl) rábízzák a játékosra a tartalmat, mert állna egy helyben és nézne ki a fejébõl, hogy mi a szar ez.
Wow indulása elég sok mmonak ártott de ne feledjük ,hogy nem véletlenül. Mindenki úgy emlegeti a wowot mint valami fekete bárányt holott gondolom az itt közül nem 1 ember éveket függött rajta.
Összevontak jópár szervert, de az NGE utáni játékstílus maradt. Sajnos. Persze modolható, meg minden, de sokkal jobb attól sem lesz.
A medve nem játék.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
A medve nem játék.
röviden ennyi.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Indíts ezzel!
Anno engem ez fogott meg benne elõször (meg persze az "SWisége"). Sosem felejtem el az azóta megszûnt(?) Rince féle honlapot, meg amikor ott a bolygóbemutatót megláttam (ennél jóval nagyobb képeken, ráadásul még 360 fokban elforgathatóak is voltak, blabla) ... 😞
Filmek
Képek
A medve nem játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van trial. Próbáld ki. Ha nem tetszik, van EMUlator is, ami a kettõvel korábbi állapotot adja vissza. Ha az sem tetszik, akkor ez van.
A medve nem játék.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nyilván nem üti meg az SWG szintet és olyan mintha a környezet mozogna a hajó meg állna, de szerintem hangulatos kis lövölde lesz.
Tulajdonképpen ez az elsõ dolog ami tetszik idáig az swtor-ban.<#wilting>#wilting>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindent ne akarjunk már egyszerre: jó harc, jó rpg, jó pve-pvp tartalom, jó story, 150 ezer féle quest, saját ûrhajó, companion, szimulátorszerû ûrhajózás. Józan paraszti ésszel vizsgálva is ennek fejlesztésére még az isten pénze sem lenne elég.... Meg akkor már megszületne a tökéletes játék! Na és akkor mit fejlesztenének a jövõben a játékhoz, hamár megjelenéskor az összes puskaporukat ellövik...
Ne csak abban gondolkodjatok, hogy nekünk játékosoknak mi az érdekünk, érdemes a másik fél fejével gondolkodni és akkor rájössz, hogy mi miért van...
A halál csupán a kezdet...
De Bioware képességeivel tisztában vagyok és kedvelem is a játékaikat!
És akkor is, ha le hüxlye noob-oztok, nekem akkor is tetszik a videók alapján az ûrharc, szerintem baromi hangulatos! Nem kell ide szimulátoros ûrharc, meg belsõ nézetes (max lehessen mászkálni a karival a hajóban, de olyat meg mintha láttunk volna már amúgy is), csak legyen SW feelingje a dolognak és ez nekem a videókból átjön!
elég fasza összefoglaló
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx