Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
MMO-ban volt ez másképp?
Lesznek story questek,hûség questek,ûrhajós q,public questek,world questek,gondolom insta questek is.
Hogy mennyi questet hegyeznek ki singlire és mennyit csapatra,szerintem lesz bõven mindegyikbõl.
Mindenesetre ne a story és hûség questektõl várjunk raideket meg nagy csapat megmozdulásokat😊
------------------------------------------------------------------------
open PvP-rõl annyit árultak el,hogy ha valamelyik bolygón összetalizunk másik frakció tagjaival akkor mi eldönthetjük,hogy megtámadjuk vagy gyorsan lelépünk.
Több serverrõl beszéltek(vagyis nem az EVE MMO-t követik)de nem többfélérõl.PvP-PvE serverekrõl meg játékos PvP-PvE status ki-be
kapcsolásról nem beszéltek.
A másik megtámadását a játékos fogja eldönteni csak nem biztos,hogy minden zóna harci zóna lesz.Egy questben dumáló csókát meg lehet,hogy célpontként meg sem tudsz jelölni.
Utaltak rá,hogy harci zóna nem csak egy helyen lesz de én ebbõl arra következtetek,hogy nem mindenhol lesz harci zóna sem.
------------------------------------------------------------------------
can i play alone vagyis mások együttmûködése nélkül nem vihetünk véghez bizonyos feladatokat.Persze lehet,hogy én vakultam meg.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
s0n1c #2452: Solo player jelen, de ki tudja lehet rákapok majd az MMO-ra!
Ezt a játékot nem tudom egyszerûen kihagyni valószínûleg!
Crassus #2449: Errõl beszéltem én is és kösz a bíztatást!
Xenhai #2454: Engem nem az MMO érdekel, hanem a Star Wars világ (jobban is örültem volna, ha ugyanilyen vagy hasonló tartalommal, de single player játékként kaptam volna meg Kotor 3-nak nevezve ezt a játékot, megjegyzem sokkal közelebb is áll a single-hez a szememben, mint MMO-hoz, csak hát a pénz beszél, kutya ugat)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Quote: BioWare is working on a second warzone besides Alderaan with another topography. Warzones will be larger than standard parties (at ltest 8 vs. 8). - SWTOR-Station
Quote: There will be "Open World PvP" in terms of meeting members of other factions on planets as Tatooine being able to decide if you want to attack them or not. -SWTOR-Station
Confirmed by Greg Zeschuk that there will be Open World PvP in appropriate areas within TOR - Interview
The designers from Warhammer are working on the PvP for TOR. - SWTOR-Station
While there is no Space Combat PvP at launch it, and Co-Op, will be added at a later date - PC Gamer
PvP can be fought in Warzones which are specific team-vs.-team scenarios - 1up
Warzones were presented as distinct zones that are separate from the persistent Alderaan world map. - Darth Hater
Quote: We’ve explored a lot of those endgame PvP mechanics and that is another area where I think people will be excited - VG247
Quote: Yes, we have anti-twink measures. Yes, high level players get shut out if they kill creatures too far below them. - XP Damion Schubert
Quote: We don’t support the high level character killing the low level player, but it’s safe to say that we’re going to make sure that that does not happen. - VG247
Quote from James Olhen: "We're going to have open world PvP, As for the more structured PvP, I can't going into details but we will have it" - PC Gamer UK April 2010
Small amount of PvP action shown between 3 players during Dev. Video (4.00) - Developer Video
Confirmed that you do NOT have to PvP in TOR, its an option if you want too - IGN
Richard Vogal during an interview said that Battlegrounds were available - Games Reactor
Loot sets also seem to be in game, possible mutliple PvP sets mentioned - Gamespot
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Te a grp play-t/pvp-t preferálod, más viszont a solo playt (ennek amúgy többek között idõhiány is lehet az oka), de ehhez kb. neked nulla közöd van, hogy más hogyan/miként szeretne szórakozni egy adott környezetben. Ill. beleszólhatsz, de akkor az elsõ bekezdés ide vonatkozó része lép érvénybe...
★ 汤姆 李
Fel lesz osztva szintekre a területek így mehet a world pvp és biztos lesz nub nagy szintü játékos aki átmegy kicsikhez de hozzáteszem,hogy ezeket a játékosokat ne itt köztünk keresgéld mivel akármennyi guild-ben voltam x mmo-ban mi magyarok ilyet nem csináltunk.
Az meg,hogy pár szintel nagyobb v.ki esetlegesen lever az õ szintjének megfelelõ mapon az teljesen rendben van.
★ 汤姆 李
a low karik lealázása szerintem is csak a bunkóknak jelent élvezetet!
A játék szerintem mindenképp IstenCsászár lesz ,de én nem "csak" egy single player játékot szertnék ahol 2 küldi közt látok más playereket is akik szintén nyomják az egyjátékos küldijüket...😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem teljesen mindegy, hogy mi a mûfaja ha jó valami. Ha meg nem jó akkor is tök mindegy! Mindegy nem értek hozzá, nem po....ázok bele a beszélgetésetekbe.
Csak még 1 gondolat:
Az MMO: Massively Multiplayer Online játék! Nem mondta senki, hogy nem multi én csak azt nehezményezem, hogy miért jó a gyenge karaktereket ba...tatni, abban mi a szórakozás? Ba...tasson vele 1 szintût az már kihívás nem a gyengét szapulni! Meg egyébként is milyen dolog, amikor az egyik játékos éppen "beszélget" a quest adóval a másik meg elkezdi támadni... Nagy kihívás védtelent legyõzni! Gratulálok!
Na befejezem mielõtt jobban felhergelem magam!
De ne fáradjatok a válasszal, mert nem úgysem reagálok rá...
Nektek ez a szórakozás?? Na ezért is kerültem eddig az MMO-kat...
Pont hogy a pvp szerveren látom azt hogy a 80asok mennek és beállnak olyan helyekre ahol a kisebbek vannak és élvezik hogy 1shotolják õket. (wowról beszélek).
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
While there are some tasks that cannot be completed without the cooperation of others, the majority of the game can be accomplished by playing alone.
Nagyon sokszor el lett már mondva, hogy a játék nagy része oly módon fog játszódni mint a KOTOR 1 vagy 2. része. Ergó miközben a questet csinálod nem lesz lehetõséged kinyírni a maásik játékost. Az egy teljesen külön sztori lesz. Hozzá tenném nagyon helyes. Soha életemben nem játszottam a Wow-al de ha az abból áll, hogy a kezdõ játékosokat nyírjuk mert milyen jó fun dolog ahhoz csak gratulálni tudok. Tiszta idióta hozzá állás.
De el ne csesszék már ilyenekkel world pvp-t,hogy nem ütheted nubot míg beszél npc-vel.Ki francot érdekel kivel beszél,simán le kell csapni akár folyik a párbeszéd akár nem.
★ 汤姆 李
{HöHö😊}a Wizard mondjuk elég röhejes,nem tom melyik elmebajnok találta ki alosztály névnek<#wow2>#wow2>
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
más;PAXos és SW vidit összehasonlítva azon filóztam,hogy Sith Warrior-nak más a hangja maszkban és maszk nélkül😊
Annó kaszt/nemek szerint egy hangot ígértek,ez meg már kettõ.Lehet audio részleg túlteljesít😊)
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
anti hero
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Legfeljebb elválasztja 1 db ajtóval az npc-t a "harcmezõtõl" és már meg is van oldva a dolog.
éééés még 1 kis fekete leves: nekem az NPC-k, szörnyek karakterek mozgása még mindíg túl egyszerûnek/darabosnak tûnik....
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.