Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow-ban is vannak jó dolgok, de nem sandbox, és sokkal egyszerûbb, mivel tömegeket vonz, egyszerûnek kell lennie, nincs ezzel gond, a maga nemében jó játék (volt). Plusz sandbox mmokat nem lehet jelenleg eladni, mert nincs rá igény, a community is hígult, ma már nem lehet azt megcsinálni, hogy mindenféle iránymutatás nélkül (quest indicatorok pl) rábízzák a játékosra a tartalmat, mert állna egy helyben és nézne ki a fejébõl, hogy mi a szar ez.
Wow indulása elég sok mmonak ártott de ne feledjük ,hogy nem véletlenül. Mindenki úgy emlegeti a wowot mint valami fekete bárányt holott gondolom az itt közül nem 1 ember éveket függött rajta.
Összevontak jópár szervert, de az NGE utáni játékstílus maradt. Sajnos. Persze modolható, meg minden, de sokkal jobb attól sem lesz.
A medve nem játék.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
A medve nem játék.
röviden ennyi.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Indíts ezzel!
Anno engem ez fogott meg benne elõször (meg persze az "SWisége"). Sosem felejtem el az azóta megszûnt(?) Rince féle honlapot, meg amikor ott a bolygóbemutatót megláttam (ennél jóval nagyobb képeken, ráadásul még 360 fokban elforgathatóak is voltak, blabla) ... 😞
Filmek
Képek
A medve nem játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van trial. Próbáld ki. Ha nem tetszik, van EMUlator is, ami a kettõvel korábbi állapotot adja vissza. Ha az sem tetszik, akkor ez van.
A medve nem játék.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nyilván nem üti meg az SWG szintet és olyan mintha a környezet mozogna a hajó meg állna, de szerintem hangulatos kis lövölde lesz.
Tulajdonképpen ez az elsõ dolog ami tetszik idáig az swtor-ban.<#wilting>#wilting>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindent ne akarjunk már egyszerre: jó harc, jó rpg, jó pve-pvp tartalom, jó story, 150 ezer féle quest, saját ûrhajó, companion, szimulátorszerû ûrhajózás. Józan paraszti ésszel vizsgálva is ennek fejlesztésére még az isten pénze sem lenne elég.... Meg akkor már megszületne a tökéletes játék! Na és akkor mit fejlesztenének a jövõben a játékhoz, hamár megjelenéskor az összes puskaporukat ellövik...
Ne csak abban gondolkodjatok, hogy nekünk játékosoknak mi az érdekünk, érdemes a másik fél fejével gondolkodni és akkor rájössz, hogy mi miért van...
A halál csupán a kezdet...
De Bioware képességeivel tisztában vagyok és kedvelem is a játékaikat!
És akkor is, ha le hüxlye noob-oztok, nekem akkor is tetszik a videók alapján az ûrharc, szerintem baromi hangulatos! Nem kell ide szimulátoros ûrharc, meg belsõ nézetes (max lehessen mászkálni a karival a hajóban, de olyat meg mintha láttunk volna már amúgy is), csak legyen SW feelingje a dolognak és ez nekem a videókból átjön!
elég fasza összefoglaló
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ofc. questelni, fejlõdni egyedül jó, én is úgy szeretek, de azért ezek a játékok a többi playerrel lesznek élvezhetõek. A 10 éveseket toborzok 2 óán keresztül pedig "egyszerûen" kivédhetõ...JÓ játékot kell csinálni és akkor jönnek a játékosok, lesz mibõl válogatni😊 (kivéve tank és healer...)
de van egy olyan sanda gyanúm hogy a craft nem éri el az SWG szintet.
Nyugodtan sztároljál egy kipróbálatlan játékot egy kiforrottal szemben...
Igen wowoztam, igen, nagyon szerettem. SWG is megvolt, azt is szerettem.
Csak azért mert valamit jobban szeretek másnál, attól még az nem lesz szar.
Már nem is értem minek írom ezt le😊
Craft lesz benne? Lehetek Architect?
Ahogy olvasom a cikkeket akár instázni is elhet egydül a compánionok segítségével, erre várok már évek óta😄
Mass effecr/kotor szintû pve, mytices pvp (aki kiprobálta a WO-t az tudja hogy a pvp nagyon is oda basz benne) mi kell még???
Persze mivel a WOW, a playerek inger küszöbét ilyen alacsonyre tette így nem is csoda, hogy az a 6-7m játékos nem is fogja fel mi kell egy jó mmohoz😉
<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
hallelujah!
anti hero
remélem tényleg nem kúrják el...:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)