60331
  • cain
    az meg hosszútávon nem lesz buli.
  • Nephin
    Nyilván nem a legsűrűbben lakott "Revan" meg "Satele" szervereket érdemes kiválasztani, hanem a mittudomén "JarJar"-t :D
  • cain
    szopás akkor lesz csak, ha néhány később érkező játékos a magas induló populáció miatt nem fog tudni karaktert indítani a kívánt szerveren.
  • cain
    felteszem ez volt az első játék, amitől elkezdte a számolást
  • Nephin
    Csak bocsánatot kérnek a tévesen kiment mailekért.
  • AkAfinucsi
    Srácok ilyet kapott valaki?...

On September 29th, you received two emails regarding the Star Wars™: The Old Republic™ Game Testing Program. These emails were sent to you by mistake. This was due to an internal error and not the result of hacking or malware. Please be assured that no personal information was compromised. We are sorry for any confusion this may have caused. Please note that receipt of these e-mails does not affect your chances to be invited to test the game at a later date.

Between now and launch, we will be conducting additional large scale Beta Testing Weekends where we will be inviting more people than ever before. Additionally we will be releasing even more information about the game as we gear up for launch in December. If you haven't signed up for game testing yet, you can still do so at www.swtor.com/tester.
    Thank you for your understanding,
    The Star Wars: The Old Republic team.
  • Omlás
    Elvetemült
  • j0nNyKa
    :DDDDDD nájsz
  • Nephin
    Igen, csak épp azt mondjuk, hogy szerintünk nem fog beválni. :P Mindegy, meglátjuk majd.
  • TDC Geronimo
    azt a beteg mindenit :DD

• leslieb77
    Mondjuk egyszerűnek tűnik a megoldás: amennyiben a kijelölés beválik és tényleg egy szerverre teszi a körbejelölt klánokat, akkor azt a szervert kell ajánlani swtor.hu-n, ahová teszi őket.

A PvE klánok közt legalábbis elég szépen ment a körbejelölés mind 2 oldalon és egymás közt, így phase 3-ban egy szervere tehet minket.
  • Nephin
    Ne legyen igazunk. :) Mindenesetre ha meglesz a szerverlista, szerintem kiírunk PvP és PvE nevet is.
  • j0nNyKa
    na igen, én is így gondolom, csak nem akarok itt vészmadárkodni :)
  • Nephin
    Egyetértek, kétlem, hogy ez a bejelölgetés tökéletesen fog működni, tartok tőle, ha ehhez ragaszkodunk, alaposan szétforgácsolódik a közösség. Persze lehet, hogy van, akinek épp így a jó, de szerintem nem ez a cél. Írtam is a fórumon, az oldalon, hogy akit a "kijelölt" szerver érdekel, az valószínűleg kénytelen lesz megválni a kijelölősdi eredményeitől és nem elfogadni a harmadik fázisban bedobott szervert (mert ugye erre lehetősége van minden klánvezérnek).
  • j0nNyKa
    jogos
  • Boncmester
    Vesztenivalónk nincs vele.
  • j0nNyKa
    Nézd, lehet hogy tökéletesen fog működni, és istenkirály lesz használni, de a béta során megtanultam ezekben kételkedni.
  • Boncmester
    Akkor meg semmi értelme az egész guildesdinek jelenleg a hivatalos oldalon.
    De persze ha valami nagy szar jön ki, utólag lehet változtatni...
  • j0nNyKa
    Mindenesetre én nem bíznám a játék rendszerére a szerverválasztást, hanem majd ha itt lesz az ideje, szépen meg kell dumálni "manuálisan".
  • Boncmester
    Dec 22-re garantálom neked, hogy jóóól össze lesz hangolva, csak addig a megfelelő guildek jelöljék be egymást :)
  • t0Mi
    Igen, én is szeretném, hogy így legyen, ezért kell majd jóóól összehangolni! :)
  • Boncmester
    Nyilván. Úgy értettem, hogy az automatikus guild összepakolás kiteszi az egymást bejelölgető guildeket 1-1 szerveren. Jó esetben 1 PvP és 1 PvE szerverre kerül az összes magyar guild. Na amikor ez megtörténik (a headstart első napján, de lehet, hogy már hamarabb kiderül, hol leszünk), akkor majd szépen kiírjuk ide a fórum tetejére, meg az swtor.hu-ra, meg az swtorhun.blogspotra, és az összes létező magyar swtor oldalra baszott nagy bold piros betűkkel, hogy X szerverre menj, ha PvE-zni akarsz, és Y-ra, ha PvP-zni, addig pedig szerintem tökmindegy.
  • t0Mi
    Csak gondolj bele abba, hogy a játékosok 70-80%-a nem a játék előtt, hanem játék közben választ guildot magának. Nekik meg tudni kell, hogy mégis hol kezdjék el az "életüket".. :)
  • Boncmester
    Szerintem ezért van a guild phase 2, aztán majd abból kialakul, melyik szervereken lesznek az emberek.
    De amúgy akik pvp szerveren lesznek, azok jelöljék be barátnak/ellenségnek a Nemesist vagy a Sárkány Lovagrendet, és akkor 1 szerveren lesz a PvP-s community, mert a két guild egy szerveren lesz.
  • t0Mi
    Én mintha olvastam volna valahol olyat, hogy lesz.. aztán meg lehet, hogy nem. Jut eszembe Nephin. Majd a megjelenéskor egyeztessünk már, hogy melyik szerverekre tereljük a népet, jó? Jó lenne, ha egy-két helyre tömörülne a magyar community.
  • Nephin
    :D

Csak belegondoltam, hogy ezeknek a stresszteszt a céljuk végülis, az meg kell az EU szerverekre is, tehát tuti lesz... :P
  • Boncmester
    Azért figyelitek, 3 mp alatt hogy lett a "gondolom elképzelhető"-ből "biztos" :DDD

Erről egy Jóbarátok rész jutott eszembe, de sajna nem találtam azt a jelenetet a youtube-on :)
  • zee21
    Jaja valahogy én is így képzeltem. Mindenesetre köszi a választ :)
  • Nephin
    Ezt a hétvégét mindenesetre igen, gondolom elképzelhető, hogy a jövőben az EU szerverekre is csinálnak. Sőt, biztos. :)
  • Nephin
    Így van.
  • Braikingboss
    Igen. A Francia és Német emberkék akik kaptak meghívót normál tesztre azok EU szerverre mentek.
  • zee21
    Elméletben már vannak EU szerverek nem? Csak a hétvégi tesztereket rakják az US-ba aki normál tesztelésre kapott meghívót azokat EU-s ra rakja nem?
  • hyjal
    köszönöm
  • Nephin
    Nem, keleti parti szervereken megy a hétvégi teszt. Péntek éjfélkor kezdődik, kedd reggelig tart.
  • hyjal
    kaptam meghívót a hétvégi beta tesztre,lesznek európai szerverek?meg pontosan mikor indul a beta?
  • Svenhassel
    Ugye azt mondani sem kell, hogy F12-n (vagy akármin amivel screenshotot lehet csinálni) legyen a kezed állandóan :D
  • TDC Geronimo
    Hát megnézem a sith warriort meg a BHt végre személyesen és eldöntöm, hogy retailbe melyiket nyomom majd.
  • j0nNyKa
    tudod már, hogy milyen karit nyomsz?
  • TDC Geronimo
    Hétvégém szabad lesz végig, hétfőn meg este még tudom tolni :)
  • Kazagor
    +