Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
SWG a sandbox mivolta miatt etalon többek között, és mert volt néhány dolog benne (pl. a craftrendszer, kantin, professionok), aminek a szintjét eddig egyetlen mmo sem tudta megközelíteni, számomra legalábbis.

Wow-ban is vannak jó dolgok, de nem sandbox, és sokkal egyszerûbb, mivel tömegeket vonz, egyszerûnek kell lennie, nincs ezzel gond, a maga nemében jó játék (volt). Plusz sandbox mmokat nem lehet jelenleg eladni, mert nincs rá igény, a community is hígult, ma már nem lehet azt megcsinálni, hogy mindenféle iránymutatás nélkül (quest indicatorok pl) rábízzák a játékosra a tartalmat, mert állna egy helyben és nézne ki a fejébõl, hogy mi a szar ez.

Jeffjohnson
Kicsit túlértékelitek az SWGt gondolom idõvel szépülnek az emlékek. 2003-2004 es idõszakban 300.000 elõfizetõje volt és ez volt a maximum legutóbbi info: 2009 második felében 50.000 volt.

Wow indulása elég sok mmonak ártott de ne feledjük ,hogy nem véletlenül. Mindenki úgy emlegeti a wowot mint valami fekete bárányt holott gondolom az itt közül nem 1 ember éveket függött rajta.

a.carkey
Kb.

Összevontak jópár szervert, de az NGE utáni játékstílus maradt. Sajnos. Persze modolható, meg minden, de sokkal jobb attól sem lesz.

A medve nem játék.

Szóval, akkor nem zártak be a szerverek, nem szûnt meg a játék, csak nagyon kevesen játszák?
[HUN]Crassus
feltettem az SWG trialt kilogoltam erre most nem enged be aztmondja nincs admin jogom a gépemen...WTF?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
thxthx

Torzonborz
annál kicsit több. nge-vel alapjaiban változtatták meg a játékot ( pl skill/profession rendszerbõl lett egy fos class/lvl izé ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
A lényege, hogy - a csúcson még - cirka 700000 elõfizetõbõl, maradt 50000nél is kevesebb. Hogy ez mára mennyi, nos, arra én is kiváncsi lennék.

A medve nem játék.

a.carkey
New Game Enhancements

Minden más:
itt 😊

A medve nem játék.

lolSL
kb wotlk megfelelõje, csak ott nem voltak akkora balfaszok az emberek hogy ne hagyják abba a játékot amikor elbaszták

[HUN]Crassus
nge? na az mi a rák volt?😛😊

Torzonborz
sikeres volt az , csak aztán jött a wow ( ami megdöntött minden rekordot ) és egyik nagyokos a soe-nél kitalálta hogy hát akkor az swg-t is wowosítani kell mert akkor dõlni fog a lé még jobban , kiadták az nge nevezetû "csodát" és jött is a jól megérdemelt bukta.

röviden ennyi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A SWG-T nem játszottam. Az érdekelne, h mi lett a "veszte"? Miért nem lett sikeres?
a.carkey
Hogy haladjon az idõ ...

Indíts ezzel!

Anno engem ez fogott meg benne elõször (meg persze az "SWisége"). Sosem felejtem el az azóta megszûnt(?) Rince féle honlapot, meg amikor ott a bolygóbemutatót megláttam (ennél jóval nagyobb képeken, ráadásul még 360 fokban elforgathatóak is voltak, blabla) ... 😞

Filmek

Képek

A medve nem játék.

Hát most egyenlõre kivitelezhetetlen (nincs videókártyám!), majd talán pár hét múlva...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

a.carkey
"Engem nem az MMO érdekel, hanem a Star Wars világ" Ezért írtam az SWGt.

Van trial. Próbáld ki. Ha nem tetszik, van EMUlator is, ami a kettõvel korábbi állapotot adja vissza. Ha az sem tetszik, akkor ez van.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
szerintem meg visszaadja a filmek feelingjét az ûrharc nekem pl ezért tetszik

Ha majd lesz rajtad vérdij, akkor majd találkozunk. 😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nekem tetszik azûrharc<#vigyor3>
Nyilván nem üti meg az SWG szintet és olyan mintha a környezet mozogna a hajó meg állna, de szerintem hangulatos kis lövölde lesz.
Tulajdonképpen ez az elsõ dolog ami tetszik idáig az swtor-ban.<#wilting>

Pluskast
Mondjuk így is másfél év plussz haladékot kaptak mivel eredetileg idén tavasszal kellett volna megjelennie. Én nem félek attól, hogy rossz játék lesz. Bioware eddig nem okozott nekem csalódást és már jó néhány játékukkal játszottam. Ráaudásúl a KOTOR 1-2 a kedvenc RPG játékaim közé tartoznak és mivel ez a játék tul képpen a KOTOR csak MMO-ban így csak (legalábbis nekem) jó lehet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sokszor sok helyen észreveszem, hogy mindig elfelejtenek a játékosok 1 dolgot: ez még mindig egy iparág, nem jótékonysági intézmény, tehát azt fejlesztik amibõl a legtöbb PÉNZT remélik kitermelni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az az SWG! Ez most más fejlesztõ, más játék, más elképzelés, más koncepció! Mindenkinek amúgy sem lehet meg felelni! Ami az egyiknek jó a másiknak rossz (lásd: neked nem tetszik az arcade ûrharc, nekem meg nem tetszik, hogy ez az egész dolog MMO lesz és nem Singleplayer játék) Ennyi!

Mindent ne akarjunk már egyszerre: jó harc, jó rpg, jó pve-pvp tartalom, jó story, 150 ezer féle quest, saját ûrhajó, companion, szimulátorszerû ûrhajózás. Józan paraszti ésszel vizsgálva is ennek fejlesztésére még az isten pénze sem lenne elég.... Meg akkor már megszületne a tökéletes játék! Na és akkor mit fejlesztenének a jövõben a játékhoz, hamár megjelenéskor az összes puskaporukat ellövik...

Ne csak abban gondolkodjatok, hogy nekünk játékosoknak mi az érdekünk, érdemes a másik fél fejével gondolkodni és akkor rájössz, hogy mi miért van...

Fenrir
Egy SWG-s ûrharc után a veteránoknak ez olyan mint halottnak a csók. Az sem volt tökéletes, de az harc volt, nem árkád lövöldözés.

A halál csupán a kezdet...

Ha azt írtam lentebb, hogy még SOHA nem MMO-ztam, akkor szerinted mi a válasz :-)?

De Bioware képességeivel tisztában vagyok és kedvelem is a játékaikat!

És akkor is, ha le hüxlye noob-oztok, nekem akkor is tetszik a videók alapján az ûrharc, szerintem baromi hangulatos! Nem kell ide szimulátoros ûrharc, meg belsõ nézetes (max lehessen mászkálni a karival a hajóban, de olyat meg mintha láttunk volna már amúgy is), csak legyen SW feelingje a dolognak és ez nekem a videókból átjön!

Említettem már, hogy én "köcsög, zsoldos fejvadász" vadászt indítanék??? :-D

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=188836

elég fasza összefoglaló

a.carkey
Ha ránézek az ûrharcra ..., nos, szerintem igazad lesz.

A medve nem játék.

a.carkey
Az SWGvel játszottál?

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Majd meglátjuk, egyelõre jöjjön már az a rohadt EU beta :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaba23
tehát nem sietik el, szóval a tavasz nem esélyes😊
TDC Geronimo
Bughalmazt Bioware nem fog kiadni.

TDC Geronimo
Hivatalosan is annyit mondtak, hogy 2011 tavasz. Az más kérdés, hogy minden MMO csúszik.

shaba23
venicdan lesz ez is...
a szokásos közhely: inkább késõbb, mint egy korai bughalmazt.
Nagyon remélem, h meg fog jelenni tavasszal, de annyiféle megjelenési dátumot olvastam már, h nem tudom mit higgyek el. Van, ahol márciust ír, van ahol 2011 Q2-t, máshol 2011 októbert olvastam, sõt egy helyen 2012-t ír. Szóval ez a tavaszi megjelenés még nagyon kérdéses. 😊
TDC Geronimo
Amiket nyilatkoztak róla abból az jött le, hogy lesz benne, de kb war szintû. Magyarán nesze semmi fogd meg jól :p Amirõl nagyon titkolóznak az nem jelent jót. Ilyen a pvp meg a craft is. Itt vagyunk elvileg 6-8 hónapra a megjelenéstõl és ezekrõl és még ezer dologról semmit az ég világon nem tudunk. Én egy EU betanak már személy szerint örülnék, mert kétlem, hogy ez a játék megjelenne tavasszal bár ne így legyen.

shaba23
érdekes, hogy az emberek egyedül akarnak MMO-zni😊
ofc. questelni, fejlõdni egyedül jó, én is úgy szeretek, de azért ezek a játékok a többi playerrel lesznek élvezhetõek. A 10 éveseket toborzok 2 óán keresztül pedig "egyszerûen" kivédhetõ...JÓ játékot kell csinálni és akkor jönnek a játékosok, lesz mibõl válogatni😊 (kivéve tank és healer...)
can i play alone? igen...de azt nem mondtak h tobben nem lehet😄 ha haverokkal akarsz gyakni sztem azt is lehet. En nem latok ebbe semmi rosszat h egyedul is lehet nyomni. A story q kat foleg nem banom. Ha eppen nem elerhetok a haverok attol had jatszam mar a sztorit annelkul h 10eveseket toborzok 2 orahosszan keresztul. Instakhoz meg nyilvan kell majd party es biztos megeri majd csinalni azt is. wow ba is a kvesztek 75szazaleka megoldhato volt egyedul. Kis instakat BG ket lehetett nyomni akarkikkel, a nagyokba meg szvsz csak a megszallottak jarnak amitol en speciel okadni tudnek. Biztos jol ki lesz ez talalva.de legalabb is ugy, hogy a legtobb embert vonzza.

shaba23
akkor nem is kell...
vagy nyitok IKEA-t, vagy semmi...
Torzonborz
asszem beszarnék ha lenne benne arhitect 😊))))

de van egy olyan sanda gyanúm hogy a craft nem éri el az SWG szintet.

shaba23
Miért van az, hogy minden MMO-s topikban feltünnek azok az emberek, akik a wow-t úgy hozzák kapcsolatba az adott játékkal, hogy a playerek szellemi szinvonalát minõsítik? Nyilván téved az a több millió ember...

Nyugodtan sztároljál egy kipróbálatlan játékot egy kiforrottal szemben...

Igen wowoztam, igen, nagyon szerettem. SWG is megvolt, azt is szerettem.
Csak azért mert valamit jobban szeretek másnál, attól még az nem lesz szar.
Már nem is értem minek írom ezt le😊

Craft lesz benne? Lehetek Architect?
VÉGRE, személy szerint nagyon is örülök, hogy a pve részt lehet sp-ben is tolni, egy mmo nem arra van, hogy npc-ket gyilkoljak, hanem hogy más játékosokat. PVE-ben többnyire amugy is csak nyûg a társ, a sok KS/Ninja Looter/ meg a sok "hétvégi" player miatt akiknek lövésük sincs mi az hogy "tank", "nuker" stb... azt miattuk behal az egész party.

Ahogy olvasom a cikkeket akár instázni is elhet egydül a compánionok segítségével, erre várok már évek óta😄

Mass effecr/kotor szintû pve, mytices pvp (aki kiprobálta a WO-t az tudja hogy a pvp nagyon is oda basz benne) mi kell még???

Persze mivel a WOW, a playerek inger küszöbét ilyen alacsonyre tette így nem is csoda, hogy az a 6-7m játékos nem is fogja fel mi kell egy jó mmohoz😉
😄D
<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egyébként én simán megtámadnám azt aki éppen beszél valakivel. K*csög zsoldos, fejvadász lennék. Muhahaha

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

mijaza rvr meg a twink? 😄 xD

Eddig mindenhol volt twink karim ahol lehetett,ennek ellenére itt örülök az anti twink megoldásnak.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Így is van...rvr-t a népnek.

rvr nélkül multiplayer mass effect lesz sw világban. nem kéne...

wowosok wowozanak, addig se csokkentik a szinvonalat az swtorban
hallelujah!

anti hero

Jockey
egy scxifi köntösû LOTRO-t kezdek vízionálni...
remélem tényleg nem kúrják el...:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Komolyabban nem tudok gémelni munka mellett, csak nap 1-2 órát singleplayer gémekkel, feltéve ha van idõm!