60332
  • Boncmester
    Amúgy minket (Sárkány Lovagrend) még ők is bejelöltek Allynak, akik szintén magyarok:
    No skill no gear
    HGF Sith Huntor
    Culters

Valamint enemynek:
    Hungarian Heroic Crew

Ők nem látszanak a képen, mert sajna csak azt látni, hogy kit jelölt be az adott guild, de azt nem, hogy őket ki jelölte be.
  • McKalton
    sziasztok

A kérdésem az volna, hogy lemaradtam a collectors edition előrendeléséről. Most meg már nem kapható. A dec 22-es megjelenés körül az is megvásárolható lesz ugye csak nem lesz pre-order előny. (mint a sima old republic kiadás)

Jól gondolom?
  • N1ggA
    Nem hiszem el, hogy a robottal is lehet flörtölni, esetleg romance szál is van :D
  • TDC Geronimo
    Nem az én képem, még nincs hétvége :D
  • [HUN]Crassus
    te mázlista! jó játékot:P
  • celgene32
    Olvasgattam tester forumokat es ott azt irtak hogy azt a reszt csak azok latjak akiket teljes betara hivtak meg nem csak hetvegere.
  • TDC Geronimo
    Jonny...előző buildbe voltak ilyen csillogó villogó shaderek? Én nem nagyon emlékszek rá.

• heesh
    Az OTP-s SMSben átutalást jelzett 14600 forintról, a havi számlát meg nem tanulmányoztam át. De ha lesz lehetőségem megnézem otthon.
  • N1ggA
    A rendes tesztre kaptál meghívót?

Amúgy devtrackerből: tegnap is küldtek meghívókat rendes tesztre is meg a béta hétvégére is!
  • j0nNyKa
    biztos?
    én is azt hittem, hogy nem utalják vissza, de valójában csak zárolták a teljes összeget, majd nem húzták le
  • heesh
    Én egy centet se kaptam vissza, de igazából én nyertem vele :D
  • Boncmester
    De aztán visszautalták, nem?
  • heesh
    Az Origin, az 5 euros pre-order fee helyett szépen lehúzza a bankszámládról az egész összeget, ha van rajta annyi, nekem így volt 13k tán.
  • Boncmester
    Az Originen is csak előrendelési díjat fizetsz tudtommal jelenleg, de tény, hogy jobban megéri a dobozos.
    CD Galaxis olyan nagyon nem szokott tévedni, bár lehet tényleg följebb megy az ár, ha ez a jó kis 300 forint fölötti euró marad akkor is :(
    Még senki nem tudja neked garantálni, hogy forintban mennyibe fog kerülni a cucc, de max ezer forint eltérés lesz szerintem, ha lesz egyáltalán.
  • mzprox
    Hol érdemes előrendelni a játékot? A játék oldalán 60 euro, ami manapság már 18e forint (nem tudom az egészet kell e most fizetni). Cd galaxis 1500 most és ez majd beleszámít a teljes árba, ami szerintük 12k lesz, de lehet nyílván több is.
  • celgene32
    Meg van de azert koszi :D

Szerencsere ilyen taltos invite-ot kaptam.
  • Boncmester
    Na igen, de ha meg nem akarok vele annyit játszani, amennyi szabadidőm van (és az nem sok), akkor rossz a játék, és azt nem akarom :)
  • Boncmester
    Add meg a felhasználó neved és jelszavad, és megmondom! :)
  • celgene32
    Hali.

Kaptam en is beta meghivot de nem tudom hogy ez csak a hetvegere jo vagy a "teljes" beta-ra ?

Azt irja hogy BETA IN PROGRESS de nem penteken kezdodik ?
  • Svenhassel
    Én nem, mert annak mindig valami más látja kárát :D
  • Boncmester
    Én azt remélem, hogy többet akarok majd játszani a játékkal, mint amennyi időm lesz rá :)
  • Svenhassel
    Valahogy én is így vagyok... Másrészt örülnék ha tudnék heti 8 millió órát ezzel tölteni, de sajnos kedvem se lenne rá, de még csak rá se érek :D
    Jobb az ha a játék, játék marad. (szerintem)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de nem feltétlen azok, amiket véristvánék hozzáköltenek a gammához. :D Néztem a feltételeket némelyik klánnál a belépéshez, hááááát, vesszek meg ha bárméknek a tagja akarnék lenni. :D Pedig voltam ám én klánvezető élcéhben is a kezdetektől a csúcsig. Szóval ez "csak" játék.
  • Boncmester
    Ahogy Mónika mondaná a Jóbarátokban:
    "A szabályok irányt adnak a szórakozásnak!" :D
  • Sir Quno Jedi
    Mi szvsz. ketten fogjuk tolni egyik SW + KOTOR fan barátommal. Nem szeretem ha siettetnek, elvárásokat támasztanak irányomban (pláne időben), vagy plusz szabályokat állítanak elém játékban. Aztán ha van egy jópofa és laza klán, ahol csak funkodás megy, akkor talán beszállunk (vagy csináunk sajátot). Már nem akarom komolyan tolni, mint régen. Csak szórakozni szeretnék.
  • Flaetiru
    Te látod a legreálisabban, az összes többi hozzászóló beképzelt pökhendi majom, akik odáig vannak a nagy eszükkel.Azt a hozzászólásaikon látszik,nagyot tévednek :D
  • Boncmester
    Na igen, mi is leszünk kb 20-30-an indulásnál, és ahogy néztem, a többi magyar guild is 10-30 közti játékost tudhat magáénak, szóval szerintem pvp és pve szerveren is lesz 2-300 magyar játékos, ha nem több.
  • mgerihun
    De ha megnézzük azt, hogy nálunk casualokkal 50fős létszámot verdessük, nem beszélve a többiekről, azért elég népes tábora van már gamenek magyarok közt.
  • mgerihun
    Lényeg, hogy jelöljük egymást, aki lemaradt az vagy nem volt még jelölve amikor készült, vagy Angol/Nemzeti klánnak készül. Ezek csak a magyar klánok.
  • Braikingboss
    Jó kis ábra. Kíváncsi leszek a játék elején induló guildek hány %-a marad meg. Ezt mondjuk befolyásolja a játék sikeressége is. Biztos tanúi lehetünk pár feloszlásnak. Persze ezt nem a lent szereplő guildekre értem de hát bármi megtörténhet
  • Fenrir
    Mi nem is vagyunk rajta pl.

Nightly Strike:

Allies: Pulsatrix, Wrath of the Darkside
    Adversaries: Elysium
  • Boncmester
    Ez király!
    Még a bal oldali empire klánok és a jobb oldali köztársasági klánok között kellene még egy oda-vissza nyíl az SL <-> Unknown-on kívül is, és akkor tuti lenne.
    Ja, a bal meg jobb oldalit nem politikailag értem :D
  • j0nNyKa
    tess:
  • Pacho
    Nomost én ezen csak egy fagyott békát látok...vagy már ámos vagyok nagyon....
  • mgerihun
    Davos utólagos engedelmével berakom ide amit összefirkált. Ez PvP szerverre érvényes:

Mint láthatjátok elég szépen körbejelöltük egymást magyarok. Ez a 10 klán már 300+ létszámot tesz ki magyarokból pvp szerveren, ez már egy elég szép alap így a megjelenés előtt. Ha valaki még pvp szerverre menne, akkor az ezen szereplő klánokból bökjön rá egyre, hogy minél többen legyünk.
  • j0nNyKa
    +1 az ivásra
  • Boncmester
    De ezt úgy sem tudjuk, amíg nem zárul le a szerver besorolás, utána meg még nyilván agyalhatunk. Szerintem a guildleaderek gyorsan tudnak reagálni, és értesíteni a többieket, plusz megalakítani újra a guildeket, ha szükség lesz rá, ha meg nem, akkor no para. Az tuti, hogy most ezzel semmit nem tudunk csinálni.
    Max inni :)
  • Boncmester
    Ez poén :)
  • Boncmester
    Egyetértek. A kijelölt szerverek eredményét úgyis csak akkor fogjuk megtudni kb, amikor indul a játék, utána meg ha nem jön össze, max 1-2 napon belül összeszervezzük. De egyelőre nem tudunk ebben előrelépni, mert semmit sem tudunk.
    Anno meg Rift alatt próbáltuk szervezni a szervereket, hogy hova menjenek az emberek (a bétában), de a felét ide, felét meg oda nem engedte be a rendszer. Szerintem itt, ha meg van oldva a jelölgetés, akkor azért nagyjából lehet majd tudni, hova kell menni, max 1-2 klánnak kell újraalakulni másik szerveren.
  • BoneDragon
    Jézusom, milyen vita ment itt és kihagytatok?! Ejnye...