Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
aki SW vilagban akar kicsit okorkodni, kijott a Star Wars: Clone Wars Adventures : )) én már tolom is, debil de eddig poen
anti hero
Eddig az összes trailerben,gameplayben,introban...a DPS-t favorizálják.Mintha szégyellnék,hogy healerek is léteznek.Már elõre félek,hogy az Agent bemutató vidiben is a DPS ágát fogják elõtérbe helyezni mint ahogy a Smuggler trailerben is tették.
Kicsit népszerûsíthetnék a healer kasztokat ha nem akarnak healer hiányt.3/4 éve a JK,JC meg SW-t mutogatják mintha több kaszt nem lenne.
Szépek meg jók meg anyámkinnyja de lépjenek má tovább.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
remelem azert nem ertetted felre, de ha igy jobban megy nyugi azert lajkollak..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
jockeyka te meg mit szologatsz be, nem kapsz autogrammot
sokat kell meg tanulnod, hogy kierdemeld baratom
anti hero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
<#szeret>#szeret>
1:35-37nel az urhajos minijatek is kurva jol nez ki! LÁJK!!!
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Amolyan ûr revolverhõs,mindenkinél gyorsabban lõ(ahogy a filmben is), megnyerõ modor,elbûvölõ mosoly,minden helyzetbõl kivágja magát ezt láttuk a filmben és ez a gameplay trailer is ezt tükrözi.
Csempésznél elsõdleges a pénz meg a szerencsejáték ezért nem épp a becsület lovagja.A filmben Han a hajóját kártyán nyerte,a játékban meg lesz szerencsével kapcsolatos skillje(smugglers luck).Játékban a legjobb filmes kaszt adaptáció.
Én agent healerként,smugglertõl fogok legjobban tartani,mert szerintem egy CC bajnok lesz,plusz a lopakodása számomra nem túl biztató😞
de remélem,hogy mint a többi mmo-ban majd itt is a DPS karik a tankokat támadják meg a nem healer kasztokat😊)
Agent update is jöhetne már <#miaz>#miaz>
------------------------------------------------------------------------
Off de azért SW és még Smuggler is:
Han Fan 1
Han Fan 2
Bármilyen meglepõ ez is Smuggler csak nosztalgia Smuggler Ez a tuti
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spread De Love!
100%
természetesen havidíjas lesz
anti hero
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Köszönöm elõre is!
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
De ki az a Corporation, fõnök?
A halál csupán a kezdet...
Fogalmam sincs mi lesz a crafttal. 😞 Egyelõre jöjjön a béta, aztán majd meglátjuk. Megvenni biztos megveszem.
Amúgy, ha még emlékszer Ryderre, na vele beszélgettem ma, és nekem az is az újdonság erejével hat, hogy nem teljesen olyan lesz az "otthonteremtés", mint gondoltam. Sajnos.
A medve nem játék.
Sith Warrior,Sith Inquisitor Korriban.Bounty Hunter meg Agent megy a Hutta-ra.
De ezek már régi infók szal ne mond,hogy az újdonság erejével hat😊
(The Galactic Republic)<#duhos2>#duhos2>😊párti.Termelõipara miatt Corellia stratégiailag fontos a Köztársaságnak.
Erre a bolygóra a Sith Birodalom politikai cselszövéssel próbálja kiterjeszteni hatalmát,megosztani a corelliai szenátorokat,a korrupció már föl is ütötte a fejét.Ezen kívül egyéni szabotázs akciókat terveznek a termelõ gyárak ellen.Megbénítva a termelést.
Ennyit a háttér story(!)-ról😊
A Corellia bolygó valamivel kisebb mint a kezdõbolygók(pl Ord Mantell vagy Hutta),vagyis nem a nagyobb bolygók közzé tartozik majd.
Az új{legújabb😊}bolygóval azonban tovább nõtt az összterület ami szerintem már így is túl nagy.
Túl nagy területen a játékos populáció nagyon szétoszlik.Akkora területen ha néha látni akarunk más játékosokat is akkor nagy server létszám és TOR játékosokra lesz szükség <#duma>#duma>
Az meg, hogy most miért nem nyerõ ez a fajta annak az az oka, hogy a tömeg, aki a lóvét hozza leginkább, más igényû 😊
Wow rengeteg új dolgot hozott és rengeteg olyat ami már máshol megvolt de jobban megcsinálták. Wow-ot szerintem a TOR sem fogja legyõzni mindazonáltal kiépíthet egy stabil több milliós játékostábort de ehhez az kell ,hogy a tartalom rendben legyen (bugmentes,élvezetes) nomeg az indulás zökkenõmentes legyen.
Részemrõl nem értékelem túl. Sõt, még most is megvan a jedim. 😊
A röhej, hogy azon kívül, hogy jól el lett adva és szépen megírt darab, szerethetõ világgal, nos, semmi extrát nem hozott a WOW a korábbiakhoz képest. De nem offolnék ezzel.
Az SWGben azért volt PvE. Különösen a JTLS után. Az, hogy voltak vele gondok, nos, azt írjuk annak a számlájára, hogy baromarcok közben párhuzamosan heggesztették az NGEt, a CUt és az alapjátékot.
Ez ma már nincs így. Sõt, elég jó lett az egész, ha leszámítom a karaktered visszafejlõdését ovis szintre.
A medve nem játék.