60870
-
DragonKnight #21726 Ja Soresu-ban voltam attól a perctől kezdve ahogy megkaptam.
Csak azt tudom erre magamnak mondani hogy Vette a két zöld pisztolyával kb 50 dpsel volt erősebb mint én a karddal+shield generatorral.
Ez az aggro gond akkor volt a legocsmányabb mikor rá ugrok egy sith-re aki még repülés közben force choke-ol, és mig kapálózok a levegőben addig Vette beletol egy ütősebb skillt. Addigra én szabadulok a choke-ből elkezdeném gyepálni a száját, erre ő pedig ráugrik a 30 méterre levő Vettére és elkezdi ütni. Nekem az ugrás még cd-n ezért gyalog kell odavánszorognom és addigra már Vette fél élete nincs meg.
-
Pedig nálam is ugyen ezt csinálta. 10-ből 8-szór Vette-re ment rá a mob akivel harcoltam. Engem is idegesített a dolog. -
Bhalage #21724 en is befejeztem tegnap a betat, szerencses helyzetben voltak a BWnel, hogy megvolt ezen a hetvegen a karim, amit a mult hetvegen huztam. Igy sokan kaptak a karimbol arado szeretetbol. vegul sikerult az igen gonosz sith juggernatot felvinni egeszen lvl22ig. igazabol en is BHkent inditottam, aztan lvl8korul rajottem, hogy ááá nem kéne szetspoilerezni, addig is nezzunk meg vmi mast, igy jott a sith warrior. na aztan az meg annyira megfogott, hogy keptelenseg abbahagyni es azota nem is nagoyn neztem vissza. foleg nem a BHra, kiprobaltam meg tegnap egy imperial agentet, de annyira nem voltam elajulva, rep oldalon pedig consulart, troopert lvl 2ig.
tenyleg nem ismerem melysegeben a tobbi karit jobban, de hihetetlen tortenetet es vilagot rittyentettek ossze!
releaseben valoszinuleg maradok a dark sith juggernél, pvpben nem tunt annyira istennek, de tankolni, questelni, kisgroupozni eleg jo. tortenet, kinezet, hang, urhajo 100%full rendben, companionbol ugye cska 2 volt, de remelem lesz kicsit jobb is, marmint vette stilusa szar. robotrobinak meg nincs combat kikepzese ezert cska kraftol es urhajot takarit...
mas: tegnap a imperial fleetnel, atmentem a csillagrombolokra szetnezni es az egyiken van egy ilyen, mint a filmben volt, hogy egy birodalmi magyaraz egy par valogatott vitez, fejvedasznak :D volt ott trandoshan es egy HK47es robot is :D:D:D -
heesh #21723 Biztos jó formban voltál? Mert a Soresu formban eléggé vicces ha lehúzza a companion rólad a mobot. Soresu form: http://db.darthhater.com/spell.aspx?id=1097 -
ShaiHulud #21722 az egy masik vilag, swben nincs csillagkapu, hala a jo istennek:D eleg ovon aluli lett volna egy ilyen rendszer bevezetese. -
nem, a main karim IA sniper lesz de a 2. BH az tuti :)
egyszerűen csak másképp látom a dolgot. -
DragonKnight #21720 
-
DragonKnight #21719 A másik gondom pedig a Jugger tank képességeivel van. Feltéve hogy teljesen zöldfülű vagyok a skilljeihez, akkor is furcsa hogy a kis kedves Vette szinte mindig lehúzta rólam a mobokat. Amikor nagy nehezen valahol lvl17 körül kaptam Tauntot, akkor meg csak addig volt rajtam a mob amig a Taunt 6 másodperce tartott, utána már fordult is rá a companionra.
Nem igazán találtam erre megoldást, hiszen a DPS-em nem volt olyan jó mint Vette-nek pedig neki csak zöld pisztolyai voltak nekem meg szénné moddolt kék kardom...
Valaki aki többet volt Juggerrel adjon már tanácsot...
-
Junger #21718 Te is vérbeli bh-s vagy, jól gondolom? :) -
ez az erő nevezetű baromság csak a vibrátort lóbáló makikra vonatkozik :P
az egész ismert galaxisban egy igazi erő létezik az pedig nem más mint a credit -
Ki tudod kapcsolni menüben. -
DragonKnight #21715 Lehet csak abból gondoltam hogy mind a 3 nap csak este tudtam leülni a gép elé. -
Junger #21714 Köszönjük a beszámolókat, és ha lehet írjátok még, van aki nem tolta most, és ám olvasni is jó ezeket az irományokat! -
Spheriot #21713 Szerintem semmi baj nincs hogy el kell köteleznek a jó vagy a rossz felé.
Az egész sw univerzum, az erő természete ezt megköveteli... -
Tyrpak #21712 Szerintem számold újra a játszott órákat, közelebb lesz az a 20-hoz :)
(nekem 4 óra volt a lvl 10, és összesen 24 óra volt a hétvégén, aminek a végén lvl 22 voltam) -
Pacho #21711 Na, én is befejeztem a bétázást. A troopert próbáltam ki, és meg kell, hogy mondjam nagyon jól szórakoztam. Nem kockultam annyit, mert már az előző hétvégén is ezzel a classal játszottam és így is csak lvl 19-ig jutottam. AC-nak commando-t választottam. Aki nem próbálta az egy igazi „turret type” rdps-t képzeljen el. Előnye, hogy sokfajta, és kifejezetten undorító aoe dmg-el rendelkezik, és ahogy halad előre az ember jönnek a cc-k is – aoe kb+snare, stun. Hátrányának talán a mobilitás hiányát említeném, de hát nem lehet mindenben OP. Valószínű azonban, hogy a rendes játékban inkább vanguardot játszanék – shield speccen – még akkor is ha egy méteres löveggel tüzelni priceless;) A sztori egész jó, bár én igazi agyatlan gruntot játszottam „Uram, igen uram!”, Megcsinálom, ingyen, támogatom az elesetteket uram!” (lvl 19-en már light 2 volt). A companion egy igazi morcos nagyokos csávó, igazából kedvem lett volna végig a legszemetebb válaszokat adni neki;)
Az űrhajója kívülről sztem bénán néz ki – de belülről jó. PVP-ben még látszik, hogy nem ismerik egymás skilljeit az emberek, simán szét lehetett szívatni szinte bármilyen classt. Bár ennyi gyökérrel rég találkoztam pvp meccseken. (Legszebb példa egy alderrani meccs volt, ahol szénné farmolta magát az empire rajtunk, mert ők egy csoportban mozogtak nálunk meg mindenki egyenként, max kettesével. Igaz, hogy az ő űrhajójuk hamarabb ment szét, de nekünk 18 killünk volt, nekik 91). (A másik ragyogó példa hogy ki tudtam kiteolni egy sith maraudert;)
Írhatnék még 20 oldalt de már nem lenne benne új info. -
DragonKnight #21710 Mivel én nem voltam olyan szerencsés hogy a múltkori szervert most is elindítsák, ezért indítottam egy null kilométeres Sith Warrior, de most a változatosság kedvéért Juggernaut lett a lelkem, valamint kipróbáltam hogy milyen az a ha neutrális maradok.
A hétvégén kb. 15 óra játékidőre volta alkalmam és ez idő alatt szissztematikus quest harvest volt, vagyis minden questet megcsináltam amit csak fel lehetett venni.
Elolvastam/meghallgattam az összest nem nyomtam sehol spacebar-t és nem szinteztem úgy hogy kimegyek mobokat ölni valahova.
Ennek az lett az eredménye hogy lvl20-on hagytam abba tegnap este a játékot. Lehet hogy lassan mentem de én már csak ilyen vagyok.
A sztori óriási, tényleg nem lehet mást mondani rá minthogy ez egy Kotor 3 amiben van egy general chat. Nem éreztem sose azt hogy grindelem a questeket, nem hajtott hogy kell még 1000xp a köetkező szinthez, hanem azt hogy hogyan megy tovább a sztori.
De azért vannak gondok is. Első mindjárt az alignement... Van itt egy küldetés szál ami egy Revan nevű ürgéről szól és az ő követőiről. Ez az ürge egy igazi True Neutral egyesíti magában a Jedi és a Sith oldalát az Erőnek. Ez egy egyedi hozzáadott érték a SW univerzumhoz, de amikor én még lvl 20-on is csak kb -300 alignementtel rendelkeztem előjöttek a gondok.
A gond a gear. Minden jobb cucchoz kell valami alignement követelmény minimum light/dark I. Az aki neutral gyakorlatilag kimarad a jobb a cuccokból.
Remélem lesz valami változás ezen a téren és nem leszünk bekorlátozva arra hogy mindenképpen vagy szentek vagy pedig ördögök legyünk. Ez főleg a nem erőhasználó kasztoknál érdekes hiszen egy BH már jellegéből adódóan is egy True Neutral kari, nincs erkölcse, egoista, nem létezik számára jó/rossz csak a pénz érdekli és a saját becsülete/megbízhatósága.
-
Tyrpak #21709 Lásd: Tabula Rasa "csillagkapu" rendszere. A közlekedés csúcs volt abban a játékban. -
ShaiHulud #21708 hat meg hogyan lepsz at egy uton/osvenyen a masik bolygora? :) -
Amúgy meg ha ilyen módon csinálták volna meg akkor asszem még 1 évet várhatnánk a megjelenésre. -
Wow-ban sem olyan egyszerű átlépni a határokat, ott is hegyek, meg tavak/óceánok vannak, de van néhány út, itt meg űrhajó kikötő van :D -
na ezt jó leírtam bocs -
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de egy dolgon változtathatnának. Nevezetesen, hogy a beszélgetéseid során adott válaszaidnál nem feltétlenűl kellene megjeleníteni, hogy az adott válaszod az most dark vagy light pontot ér. Így egy kicsit érdekesebb lehetne a dolog. -
hát nem tudomcsö szerüe lehet az miat mert story alapu és inkábbmegvan határozva hová mehetsz a story miat de a bolygok kellö nagyok szerintem söt alig várod a lvl 14 a futás megkapását mert sokkat kell menni -
Tyrpak #21702 Komolyan, miért mindenki azt az egy cikket olvassa el?
Jópár mmo-val játszottam. A pályák teljesen "industry standard" felosztásúak, tehát megvan, hogy a pálya egyik részén lvl 10, következő részén ha haladsz lvl 11, és a túlsó felén meg lvl 14 (általában egy pályán/bolygón 4 szint a különbség).
Játék a taxi rendszerrel egy picit túlságosan is kézen fogva vezet, és nem támogatja, hogy előre menj, de nem is tiltja.
Az első 2 bolygó az ami viszonylag zárt, és a class questek útvonalán járható be, aztán jönnek a nagy nyílt placcú bolygók.
Ha hasonlítani kellene, akkor pl a WAR-t mondanám, ott is megvolt, hogy melyik térkép milyen szintű, sőt még sorba is voltak fűzve. Itt azért lvl 18 körül megkapod a hajód, és oda mész el meghalni, ahová akarsz :) -
Ugyan olyanok a mapok mint más mmo-ban csak itt nem bírod átlépni a határokat mivel bolygón vagy ezért itt van a pályának vége. (PL hegyek tavak) -
Azért lehet kalandozgatni, de mivel a fő sztori visz végig a játékon, nem annyira érdemes letérni a normális útról, vagy legalábbis időnként vissza kell nézni, különben nem tudsz normális ütemben haladni. Amúgy térképrészről-térképrészre küldözgetnek a küldik, de nem egy folyosón haladsz. Max annyi, hogy egy-egy adott szintre nincs több bolygó, ahol szintezhetsz, hanem csak egy.
Bizonyos mértékben korlátozott a rendszer, de nem annyira, hogy a többségnek zavaró legyen. (Pld. ami előny, hogy mindig tudod, hogy hova tovább :) -
Nem csőszerűek a mapok. Bejárhatod minden egyes szegletét, de nyilvánvalóan csak úgy csatangolni a pályán sok értelme nincsen, mert egyrészt minek, (ha csak nem akarsz lootolni) másrészt meg mondjuk 14-es színten felesleges elmenned a pálya azon részére ahol 17-es színtű mobok vannak. Azokat úgy sem tudod leverni. Egyébként meg ne úgy képzeld el a pályákat mint az SWG esetében. Inkább KOTOR, de azt érdemes megemlíteni, hogy hatalmasak a pályák. -
MaRee #21698 Értem, akkor jó. Viszont egy dolog most kicsit eltántorított. Tényleg nem open world, hanem "pályák" vannak? Sok tesztelőtől olvastam, hogy olyan, mintha egy csőszerű világan menne az ember, nem lehet szabadon mászkálni mint pl más mmokban. -
Tyrpak #21697 Jedi Consularnak, amikor class questben megjelenik Master Vendar és Bastilla? Vagy empire oldalon, amikor Revan maszkját keresed?
Coruscant űrkikötő nagytermében "jé ez pont olyan mint Taris" (hosszú terem középen fás szigetekkel)
Nagyon sok hang (Satele Shan pl) már a kotorban is szerepelt.
Light side / dark side rendszer egyértelműen kotor érzés.
Egyébként, szerintem inkább olyan érzés, hogy igen, ez a kotor 3, nagyobb, szebb, tovább fejlődött, de a kotor "leszármazottja". -
Igen hozza. Nekem a béta alatt (no persze nem volt sok az a kb 3 nap amit tudtam játszani) végig az volt az érzésem, hogy olyan mint a KOTOR 1-2, sőt még több is hiszen multis a dolog és nagyon élveztem azt a fajta mission-t amit csak többen (a barátaiddal) lehet végig vinni. -
Asszony találta:
"Mivel nézik a Star Warsban a képeket?
Birodalmi jpegetővel!"
Amúgy a consular story-ja lvl 10-ig szerintem sokkal gyengébb, mint a trooper-é, az nagyon tetszett, de azért még kitartok a consular mellett, de a második karim, az lehet, hogy egy trooper lesz... persze, először jelenjen meg :) -
MaRee #21694 Bas*szátok meg, már így elment az idő? 2hét múlva SWtor? Azt hittem még hónapok vannak hátra. Na akkor egy kérdésem lenne a tisztelt egybegyűltektől, és béta tesztelőktől:
Hozza a jó öreg Star Warsos hangulatot, legalább annyira mint a Kotorok? -
Tyrpak #21693 Hát én egyelőre úgy képzelem, hogy 50-en azt csinálom, amit egy másik meg nem nevezett játékban lvl 40 után, hogy a pvp szintet növelem orvr-ben és warzone-ban.
A nagyritkán pve nekem tökéletesen elég, főleg hogy mindig bizonytalan, hogy egyáltalán el tudok-e menni aznap raidre. -
Hát ha nem akarsz pvp-zni 50-en akkor ki se használod a játékot. Szal kifarmolod a raid instákat és vakarod a heréd és szétunod az agyad. Max szakmázol. -
mnorbi #21691 már most hiányzik / Nem gondoltam volna hogy valaha rálehetek még kattanva ennyire egy mmora , annyi csalodás volt már az utolsó pár évben ...
Ez a játék tényleg magába szippant.
Ki mit tud level 50 röl ??? . tudom hogy lesz 5-6 Fp amit 2 nehézségi fokozatban lehet tolni majd , meg 2 Op és 3 warzone . De nem láttam csak 1 50 es bolygot az is Rvr volt illum, mit fogunk csinálni 50 en ha kifarmoltuk az instákat és nem akarunk pvpzni ? ? -
Wlanseraf #21690 Nyugalom!:) mindennek eljön az ideje.... -
Ingyen volt mert skype-on hívtam őket, én kb 15 másodpercet várakoztam és már kapcsoltak is, kérdeztek pár dolgot, pl account név, email cím, aztán feltett 2 olyan Security kérdést az ötből amire tudhatod a választ. Ha ez megvan akkor lediktálja neked azt amivel gondod van.
Az egész nekem 3 perc alatt megvolt. Érdemes őket délelőtt hívni mert akkor nagyobb esélyed van, hogy nem kell várakoznod percekig.
1. Download Skype
2. Setup Skype and use a headseat or any other form of utility to comunicate with person on the other side.
3. When on Skype phone change country to USA!
4. Call 1-855-467-9867 using Skype -
maniac001 #21688 pont tegnap volt asszopnykámnak ilyen gondja. hagyd a levelet, bot mind. hívd fel az angol számot, 10 perc és megoldják. -
LaCz #21687 Mennyibe kerül egy ilyen hívás? Ahogy olvastam Redditen ~1 órát kell zenét hallgatni, mire kapcsolnak valakit... Milyen adatokat kérnek?