DragonKnight#21710
Mivel én nem voltam olyan szerencsés hogy a múltkori szervert most is elindítsák, ezért indítottam egy null kilométeres Sith Warrior, de most a változatosság kedvéért Juggernaut lett a lelkem, valamint kipróbáltam hogy milyen az a ha neutrális maradok.
A hétvégén kb. 15 óra játékidőre volta alkalmam és ez idő alatt szissztematikus quest harvest volt, vagyis minden questet megcsináltam amit csak fel lehetett venni.
Elolvastam/meghallgattam az összest nem nyomtam sehol spacebar-t és nem szinteztem úgy hogy kimegyek mobokat ölni valahova.
Ennek az lett az eredménye hogy lvl20-on hagytam abba tegnap este a játékot. Lehet hogy lassan mentem de én már csak ilyen vagyok.
A sztori óriási, tényleg nem lehet mást mondani rá minthogy ez egy Kotor 3 amiben van egy general chat. Nem éreztem sose azt hogy grindelem a questeket, nem hajtott hogy kell még 1000xp a köetkező szinthez, hanem azt hogy hogyan megy tovább a sztori.
De azért vannak gondok is. Első mindjárt az alignement... Van itt egy küldetés szál ami egy Revan nevű ürgéről szól és az ő követőiről. Ez az ürge egy igazi True Neutral egyesíti magában a Jedi és a Sith oldalát az Erőnek. Ez egy egyedi hozzáadott érték a SW univerzumhoz, de amikor én még lvl 20-on is csak kb -300 alignementtel rendelkeztem előjöttek a gondok.
A gond a gear. Minden jobb cucchoz kell valami alignement követelmény minimum light/dark I. Az aki neutral gyakorlatilag kimarad a jobb a cuccokból.
Remélem lesz valami változás ezen a téren és nem leszünk bekorlátozva arra hogy mindenképpen vagy szentek vagy pedig ördögök legyünk. Ez főleg a nem erőhasználó kasztoknál érdekes hiszen egy BH már jellegéből adódóan is egy True Neutral kari, nincs erkölcse, egoista, nem létezik számára jó/rossz csak a pénz érdekli és a saját becsülete/megbízhatósága.