Bhalage#21724
en is befejeztem tegnap a betat, szerencses helyzetben voltak a BWnel, hogy megvolt ezen a hetvegen a karim, amit a mult hetvegen huztam. Igy sokan kaptak a karimbol arado szeretetbol. vegul sikerult az igen gonosz sith juggernatot felvinni egeszen lvl22ig. igazabol en is BHkent inditottam, aztan lvl8korul rajottem, hogy ááá nem kéne szetspoilerezni, addig is nezzunk meg vmi mast, igy jott a sith warrior. na aztan az meg annyira megfogott, hogy keptelenseg abbahagyni es azota nem is nagoyn neztem vissza. foleg nem a BHra, kiprobaltam meg tegnap egy imperial agentet, de annyira nem voltam elajulva, rep oldalon pedig consulart, troopert lvl 2ig.
tenyleg nem ismerem melysegeben a tobbi karit jobban, de hihetetlen tortenetet es vilagot rittyentettek ossze!
releaseben valoszinuleg maradok a dark sith juggernél, pvpben nem tunt annyira istennek, de tankolni, questelni, kisgroupozni eleg jo. tortenet, kinezet, hang, urhajo 100%full rendben, companionbol ugye cska 2 volt, de remelem lesz kicsit jobb is, marmint vette stilusa szar. robotrobinak meg nincs combat kikepzese ezert cska kraftol es urhajot takarit...
mas: tegnap a imperial fleetnel, atmentem a csillagrombolokra szetnezni es az egyiken van egy ilyen, mint a filmben volt, hogy egy birodalmi magyaraz egy par valogatott vitez, fejvedasznak :D volt ott trandoshan es egy HK47es robot is :D:D:D