Pacho#21711
Na, én is befejeztem a bétázást. A troopert próbáltam ki, és meg kell, hogy mondjam nagyon jól szórakoztam. Nem kockultam annyit, mert már az előző hétvégén is ezzel a classal játszottam és így is csak lvl 19-ig jutottam. AC-nak commando-t választottam. Aki nem próbálta az egy igazi „turret type” rdps-t képzeljen el. Előnye, hogy sokfajta, és kifejezetten undorító aoe dmg-el rendelkezik, és ahogy halad előre az ember jönnek a cc-k is – aoe kb+snare, stun. Hátrányának talán a mobilitás hiányát említeném, de hát nem lehet mindenben OP. Valószínű azonban, hogy a rendes játékban inkább vanguardot játszanék – shield speccen – még akkor is ha egy méteres löveggel tüzelni priceless;) A sztori egész jó, bár én igazi agyatlan gruntot játszottam „Uram, igen uram!”, Megcsinálom, ingyen, támogatom az elesetteket uram!” (lvl 19-en már light 2 volt). A companion egy igazi morcos nagyokos csávó, igazából kedvem lett volna végig a legszemetebb válaszokat adni neki;)
Az űrhajója kívülről sztem bénán néz ki – de belülről jó. PVP-ben még látszik, hogy nem ismerik egymás skilljeit az emberek, simán szét lehetett szívatni szinte bármilyen classt. Bár ennyi gyökérrel rég találkoztam pvp meccseken. (Legszebb példa egy alderrani meccs volt, ahol szénné farmolta magát az empire rajtunk, mert ők egy csoportban mozogtak nálunk meg mindenki egyenként, max kettesével. Igaz, hogy az ő űrhajójuk hamarabb ment szét, de nekünk 18 killünk volt, nekik 91). (A másik ragyogó példa hogy ki tudtam kiteolni egy sith maraudert;)
Írhatnék még 20 oldalt de már nem lenne benne új info.