60892
  • j0nNyKa
    köszi, mivel bioware nem veszi be az "angol címem van" hekket, így akkor ennél maradok én is
  • Joe004
    Igen az rendszeresen veszunk a sractol xboxlive meg psn cardokat Geroval.
  • [HUN]Crassus
    gondol úgy ,hogy kapsz egy KOTOR3-at többszáz óra játékidővel...simán megéri!
  • j0nNyKa
    ez megbízható? mit tudunk róluk?
  • [HUN]Crassus
    VAN és julius 21-en 30 seccel a vétel után már ki is küldték a kódomat:P:)
  • j0nNyKa
    nekem megjött, aktiváltam is, le is vonták az árát
  • Arwenke
    Nekem mar megjott az Originrol.
  • GreenHun
    Akit érdekel viszonylag olcsó GameCard az vegye itt:LiveKodok.com. Megbízható,gyors, ha OTP-n keresztül utalsz, akkor max. egy óra és jön a GC kódja.
  • TDC Geronimo
    ok nem aktuális már. Megnéztem origin.comon a rendeléseimnél és ott a kód csak mail nem jött még meg.
  • MaRee
    Csak gamecardot tudsz venni 2 hónapra, vagy bankkártyával fizetni egy hónapra. Ez 13 euró. Máshogy nem lehet, trial még nincs, majd egyszer biztos lesz.
  • JethroHUN
    Csasztok, Trial vajon lesz majd megjelenés után? Nem nagyon érdekelnek az mmo-k, csak kíváncsiságból kipróbálnám mit alkotott a bioware, béta kimaradt. Videok, streamek alapján elég tetszetős, meg sw is :D Csak az ára eléggé borsos szerintem, 9k 60 napra... ugyan már, max hétvégén van időm ilyesmire. Úgy meg irtó sok, h fizetek 9k-t össz 8 nap játékért Néztem a FAQ-ot hivatalos oldalt, de csak ez a game card van, nincs véletlenül pl óra alapú? :D (tudom nem telefon társoság, de akkor is) sry az Offért,
  • TDC Geronimo
    Origin digitális előrendelő van itt? Jó lassú a mailküldésük, mert még mindig nem küldték pedig 1 napja már majdnem szórják ki...
  • MaRee
    Pazmek még jó hogy próbáltam most belépni, a három idióta security questiönből csak egyre tudom a választ, fax tudja már mit írtam hozzájuk száz évvel ezelőtt.. Csinálhatok új accot. Kicsit pipa lettem volna, ha már beregelem a kódot és nem tudok belépni mert nem tudom mi a kedvenc filmem :D
  • [HUN]Crassus
    :D:D az ilyen nevekem mindig röhögtem,de legalább jópofa és nem ilyen faszverős nevek,mert azoktól kikészülök....
  • j0nNyKa
    az a Mandalorian Raiders flashpoint
  • DragonKnight
    Ha eszénél van az EA akkor nem lesznek ilyenek, bár tegnap láttam egy HamSolo BH-t
  • [HUN]Crassus
    ezt nemsokan vágják még szerintem,de kíváncsi leszek ki lesz az első DARTH,SKYWALKER,ORGANA,CARISSIAN stb:P:D
  • Ferro_TwL
    Valaki tudna segíteni néhány dologban a Legacy System-mel kapcsolatban, mert nem egészen világos.

Az érdekelne, hogyha megvan a Legacy (asszem chapter 1 után) az MINDEN karakterre vonatkozik, függetlenül attól, hogy melyik oldalon csinálod az új karit vagy melyik szerveren?

Ha csinálsz egy altot még mielőtt elérnéd a main-el a Legacy szintet, az megkapja ezt a bonuszt, vagy csak azok a karik amiket a Legacy unlock-olás után csinálsz?
  • DragonKnight
    Hmm de kihalt a fórum, mindenki játszik.... Igy még a a 27k is kétséges lesz launch-ig
  • MaRee
    ÓÓÓ Istenem még mindig több mint két nap... Megőrülök már itt nézegetem a dobozt, most értem haza a kórházból. "Szerencsére" egész héten nem kell mennem melózni úgyhogy keddtől úgy bekockulok mint még soha
  • [HUN]Crassus
    nem scavenge-re küldöm őket azt megoldom bááááááár nem követi igazán a questlánc a bolygókon fellelhető nyersanyagok szintjét....értem ezalatt,hogy a tatooine-on már level3-as/grade 3/ fémet tudok szedni közbe pedig a 170 körüli skillemhez amivel 25-27 es cuccokat tudok gyártani grade2-es fém kell ez pedig olyan bolygón van ahol meg a küldik adnak keveés xp-t ,mert már nem az én szintemre vannak méretezve....sőt most,hogy inkább a classküldire gyúrok már az alderaan-ra is elkeveredtem itt viszont már grade4-es fémek esnek amihez pedig még közöm nincs armorgyártásügyileg:D

ami a pénzt illeti 27-re lett meg a mountra a pénz és most,hogy megvettem a skilleket is megint van össz-vissz 10k creditem:P igaz mostmár nem is nagyon tudom mire kéne a skillvásárláson kívűl egyenlőre:P:)

ami űbertáp ahogy észrevettem az a sliceing.....haver guildben ilyen 5000 credites bőröndöket kap 10-20 percenként 25-ös van mountja és 100k lóvéja van....igaz gyártani szart se tud,mert nincs underworld skillje ami kéne az implantokhoz:P:D
  • Chris
    Pedig ahogy tapasztaltam rohadtul nem éri meg küldözgetni az alap gyűjtű skillel, mivel ha questelés közben te gyűjtöd a dolgokat, az ezerszer gyorsabban hozza a nyersanyagokat, ráadásul ingyen. Csak a "kiegészítő" crewskillhez kell vki (pl. underworld trading), aki húzza, mert az baromi lassan, időre fog fejlődni, mondjuk nem is nagyon van rá szükség az elején, csak ahogy láttam a kék vagy annál jobb cuccokhoz.
    Nem tudom, hogy ez milyen lesz végjátékban, majd kiderül.

Neked volt amúgy gondod a pénzzel a múltkor? Nem értem, lvl20-on van 40k creditem. :D
  • a.carkey
    Ez az Alderaan?
  • Cht
    Na megjött a digital deluxa preorderem
  • [HUN]Crassus
    jaja kaptam is az ívet viccesen a guildben,hogy mekkora táp a craft miatt....elküldök 3-at egy meg jön velem:P durva
  • Tyrpak
    Szerintem nem.
    Főleg hogy SI 30-on kapja csak meg a 3.-at.
    Craftolásnál elég nagy hátrány.
    Majd ez is 50-en...
  • [HUN]Crassus
    az normális,hogy 25. szinten már 4!! companionom volt?:P
  • TDC Geronimo
    Kép lemaradt mandalorian instáról...Az a vonatszerűség jópofa volt :)

• TDC Geronimo
    Na athiss meg mandalorian riders letolva. Fasza kis FPk voltak ezek már, főleg az utóbbi. Balmorra meg olyan kibaszott nagy volt és annyi tartalommal volt megtöltve, hogy nem akartuk már elhinni :D Mindig mondtuk na még ez a quest azt vége...utána meg jött még 3 camp tele questekkel oO

swtor <3
  • BoneDragon
  • [HUN]Crassus
    NEMESIS*
  • [HUN]Crassus
    SORY NEMEIS,de ti voltatok SWTOR-os pályafutásunk első IGAZI OUTDOOR PVP-s birodalmi emberkéi:P
    Mondjuk azért az gáz,hogy 32.szintüként legalább a 2 21-es srácunkat nem nyúvasztottátok ki....és mi ketten is csak 26-27-esek voltunk....na mindegy:)
    jó volt reméljük nincs harag:P
  • PiszkosFred
    Szokj hozza, szunet kezdodik :)
  • LSC
    holnap nem kell isibe menni fent lehetnek pistikék 12-ig?
  • LSC
    server full ejj az annyát már ahto is
  • GreenHun
    Ott hagytad a BF.hu szerkesztőséget?
  • ShaiHulud
    http://www.swtor.com/news/news-article/20111214

uj video smuggler vs sith warrior
  • Rockety
    dec 16 azaz ma 14:02-kor rendeltem meg, 21:08-kor behívott. oh ye :- )
  • DoctorStryker
    elentkezni:
    stryker.hu [] gmail [] com
    Játékon belül: Stry'ker
  • DoctorStryker

Akik még nem tagjai egyik klánnak sem, szeretném a figyelmébe ajánlani a miénket!

Rendünk története
    A WatchInsideCircle életrehívását Satele Shan kezdeményezte a Jedi Főtanácsban, miután tudomást szerzett a titokban működő Látókból álló csoportról, akik különleges érzékenységgel képesek megérezni a Sith-ek jövőbeli lépéseit. Ők voltak az Első WatchCircle, a Jedi Covenant vezetői (A Jedi Tanács kérésére erről a két szervezetről további információt nem szolgáltathatunk /De megleshetitek a Wookieepedia-ban /).
    Shan tudta, hogy a Látóknak meg van a maga határai a Sith-ek elleni harcban, ezért személyesen szervezte meg a Jedi Tanácstól függő új rendet, hogy egy ütőképes elitalakulat álljon rendelkezésre az előre vizionált Nagy Háborúban. Az rend tagjai fiatal, de tehetséges Jedikből áll, nem is lehetne ez másképp, hiszen a Jedi Rend hatalmas veszteségeket szenvedett el az utóbbi néhány évben. Corusant-i Jedi Templom pusztulása és a Jedi Fő Tanács fele oda veszett a Sithek meglepetésszerű támadásában.
    Shan további újítása volt, hogy a rend nem csak Jedik számára nyitott, hiszen a Sithek ellen szerzett harci tapasztalata rávilágított, hogy a Jediek ereje nem elég az eredményes harchoz. Szükség van a Köztársaság többi különleges katonájának tudására és együttműködésére, hogy a rend el tudja végezni a neki szánt feladatot. Az pedig nem más, hogy felderítse és megelőzze a Sithek terveit, valamit likvidálja a vezetőit (A Jedi Tanács abban egyetértett, ha mód nyílik arra, hogy valamelyik Sith visszatéríthető az Erő Világos oldalára, akkor azt meg kell próbálni).

(OutGame)
    Szeretettel várunk minden kedves játékost, akik szeretnek és tudnak is csapatban játszani. Nem vagyunk HC klán és nincs is ilyen vágyunk, hiszen mindenkinek van privát élete, amit teljes mértékben tiszteletben tartunk. Az viszont biztos, hogy végsőkig kitartunk szövetségeseink mellet és bizony fogunk nem is kevés borsot törni ellenségeink orra alá
    Első és legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat, játszunk együtt és szórakozzunk egy jót a Star Wars világában. Ezzel a nagyszerű játékkal, humoros társasággal azt hiszem nem is lesz lehetetlen egy jó kikapcsolódás… kezdő lépésként érdemes egy kicsit azon elmélkedni, miért is nem lettünk csak szimplán, WatchCircle.

A baráti társaságunk 2003 óta játszik együtt, sokan megfordultak köztünk; provokátorokat, prédikátorokat nem tűrünk meg magunk közt. Három hét próbaidő van és utána szavazással döntünk sorsod felett, ezalatt minél több időt tölts velünk, hogy jobban megismerjünk. Öregbítsed klánunk nevét.

Klán neve: Watch Inside Circle
    Frakció: Köztársaság
    Klán weboldala: később
    Beállítottság: PvP
    Tagok száma: 15+
    Szerver: Ahto City
    TS3: van
    Korhatár: 18+