nem scavenge-re küldöm őket azt megoldom bááááááár nem követi igazán a questlánc a bolygókon fellelhető nyersanyagok szintjét....értem ezalatt,hogy a tatooine-on már level3-as/grade 3/ fémet tudok szedni közbe pedig a 170 körüli skillemhez amivel 25-27 es cuccokat tudok gyártani grade2-es fém kell ez pedig olyan bolygón van ahol meg a küldik adnak keveés xp-t ,mert már nem az én szintemre vannak méretezve....sőt most,hogy inkább a classküldire gyúrok már az alderaan-ra is elkeveredtem itt viszont már grade4-es fémek esnek amihez pedig még közöm nincs armorgyártásügyileg:D
ami a pénzt illeti 27-re lett meg a mountra a pénz és most,hogy megvettem a skilleket is megint van össz-vissz 10k creditem:P igaz mostmár nem is nagyon tudom mire kéne a skillvásárláson kívűl egyenlőre:P:)
ami űbertáp ahogy észrevettem az a sliceing.....haver guildben ilyen 5000 credites bőröndöket kap 10-20 percenként 25-ös van mountja és 100k lóvéja van....igaz gyártani szart se tud,mert nincs underworld skillje ami kéne az implantokhoz:P:D