60898
  • BEAST #32084
    Csak a gw2 készítői? ok :D
  • Chris
    Most így az utóbbi jópár hsz olvasásakor beugrott, hogy mennyivel másabb beszélgetések, normálisabb viták folytak sok évvel ezelőtt az mmo fórumokon... ;)

Szóval ja, úgy van ahogy írja a cikk, csak átsiklik azon, illetve épphogy említi, hogy ennek a realm pridenak a kialakulásához azoknak a dolgoknak a megléte kellett, amiket lentebb írtam. A lényeg, hogy megvolt a motiváció, ami fenntartotta az érdeklődést és ebből még jobb dolgok tudtak szerveződni. Úgy látom ezt amúgy egyelőre csak a GW2 készítői ismerték fel, kérdés milyen lesz a megvalósítás.

• Nephin
    1.0.2d
  • Rubint
    1.1 vagy soon?
  • PiszkosFred
    Hja, es a bannerban van egy link "Craft leiras", arra kattints ra, a legjobb FAQ/guide amit lattam eddig a jatekhoz. Ami abban nincs benne, az nem is letezik :)
  • PiszkosFred
    Maga a Sith Inquisitor (vagy hogy kell irni) classnak van a ketajtos szekreny tars, nem az adott specnek. Valaszthatsz barmilyen stilust, dps, caster, tank. A sith warriornak meg ott a pletykas Vette, a twilek csajszi.
  • Fpocok
    Lesz patch. Most indítottam a játékot és kiírta. hogy reggel lesz patch.
  • csokicsiga #32077
    Árulja már el valaki nekem lécives, hogy a Sith Inquisitor a sorci, vagy az assa ágának van a Khem Val nagy darab monstrum companionja?
    Meg, a sorci a dps ugye?
    Elörre is köcce, mert ilyen kasztu karim még nemvolt, és most akarok ilyet is , unom a lvl50-en patchig.
  • TDC Geronimo
    "There is, to my knowledge, no single DLL that's responsible for a multitude of problems across the game. For example, our 'ability delay' issue is being addressed by the development team right now, and I've been told there are dozens of fixes potentially being looked at to help improve things."

O'rly? Várom mikor kerül livera...
  • Torzonborz
    azperszeee op TKM még mit nem :P
  • Tafaya
    Daoc PvP játékélmény felét át tudnák ültetni, már a 2. legjobb PvP MMORPG lenne :)
  • marasztaló
    Hi.Olyan problémám van,hogy a töltőképernyőnél kidob winbe a game.Valami ötlet mi lehet a baj?
  • Uniel
    na igen a non-force melee kasztot tényleg hiányolom is a játékból... pedig nagyon alapnak kéne, hogy legyen.
  • s0n1c
    Vagy non-force sensitive melee karakterek, teras kasi artist hmhm? :)
  • Uniel
    nem kell oda erőhasználó, akkor inkább már egy Twilek táncos lány kaszt, olyan SWG stílusban :D
  • s0n1c
    Igen, de amiket leírtál az egyetlen célt szolgált, realm pride.
  • Chris
    Pontosan ugyanez nekem is az eszembe jutott már korábban. Vmi renegát erőhasználót még melléjük rakhattak volna, hogy az a rész is le legyen fedve és kész egy tényleg "újító" mmo. Csakhát ez már kicsit késő, túl sok alapvető rendszert, koncepciót kellene kidobni, teljesen átdolgozni és a nyilatkozatokból látjuk, hogy a prioritás, a kijelölt nyomvonal abszolút nem ez.

• TDC Geronimo
    :D majd ha javítják a ****! :D
  • Torzonborz
    ööö izéééé ezt vhogy rég láttam Tőled : swtor <3

• Uniel
    Az általad leírtakra csak annyit: teljesen jól látod a helyzetet.

Az én mmo tapasztalataim főleg az Eve-onlineból vannak (3 év), de azt sajna abba kellett hagynom mert az egy igazi 7/24 játék. Az swtor meg pont azért tetszett meg mert nagy potenciált láttam benne, de amit kaptunk és ezért lehet sokan megköveznek, nem más mint egy casual szemét, a story nagyon jó, ez tagadhatatlan, de ahogy írtan az egészet singleplayer mondba végig lehet tolni.

Amit én nem értek BW-nél, hogy mi a ráknak raktak bele csak 2 frakviót, mert pl a smuggler és a bh rohadtúl nem illik bele sem a jedi, sem a sith vonalba mert ők azok akik mind a két térfélen játszanak.
    Csak egy példa:

lehetett volna egy 3. frakció nevezzük pl. Hutt Kartelnek akik, egyik és másik oldalra is betudnak avatkozni, főleg ez pvp-re értendő és ezáltal ahogy az kell zsírosra kereshetik magukat. Ha meg túl erősek lesznek, még a jedik is szövetkezhetnek a sithekkel hogy szétrúgják a seggüket. Itt pedig bekerült volna a játékba a diplomácia..., de sorolhatnám még a sok kihagyott lehetősége.

Én csak abban bízók, hogy talán felébrednek bio-ék a rozsaszin álomból és rendes gémet csinálnak az swtorból.
  • TDC Geronimo
    high res textúra bugra dev válasz

kiemelném ezt :"After investigation, it seems that the confusion here is a combination of a UI issue that's been resolved and a feature that's working as intended, but the reason why it's 'working as intended' needs explanation.

First, the UI issue. The preferences menu as it is seen on the Public Test Server for version 1.1 of the game is correct - there are only supposed to be two texture choices, 'Low' and 'High'. This replaces the original three-choice preference of Low/Medium/High because in reality, there was never supposed to be a 'Medium' choice - that was a bug."

Nem tudom sírjak e vagy nevessek. Ki hiszi el nekik, hogy ez egy "kis" bug volt csak :D Mellébeszélés meg a vetítés már megy ezeknek is ezerrel :/
  • Omlás
    No akkor meg is oldódott a problémám :] ergo szépen cipelem átt a jó bónuszokat a csúnya itemről a cép itemre :] a barnákra(narancsáááárga)
  • t0xikus
    "- The set bonus of end gear purples (PVP and PVE) will be transferable to custom items. "
  • TDC Geronimo
    war :(
  • BEAST #32060
    Hát aki eladja a lelkét az EA-nek...
  • TDC Geronimo
    Akkor még jóformán azt csináltak amit akartak. Ma meg azt, amit mondanak nekik. Már amennyi maradt abból a mythicből...
  • Chris
    Ja, és ugye mindez "realm vs realm vs realm" rendszerben működött... Szóval mindezekért hatványozottan érthetetlen a régebbi motorosok számára az swtor pvp "nemléte", hiszen látjuk, hogy honnan indult a Mythic és hová jutott.
  • csokicsiga #32057
    Ez nagy beszolás, az egyik fórumon most olvastam, az egyik srác, barátja az egyik saját altjának küldött postán creditet, és nem érkezett meg.Persze, ezis a BW-nek köszönhetö, hogy valszeg elütött a nevet .
    Sok a "agyas" játékos , mint minden hol.
  • Chris
    Ne felejtsd el, DaoC-ban sem csak úgy a semmiért pvp-ztél, relicekért, realmbuffokért, Darkness Falls birtoklásáért, realm rankokért-abilitykért (!) na meg úgy önmagában is baromi jó volt a pvp, plusz lehetett várakat ostromolni, birtokolni, stb. Akkor még tökéletesen ki tudták találni a megfelelő koncepciót a srácok és ez így összességében folyamatos motivációt jelentett.
    A lényeg, hogy akkor is kellett ötlet a hímestojás mögé és most is kellene.
  • MaRee
    Igen, mint említették érthetetlenül alacsony az fps az ilyen konfigom, nekem az általad említettnél jobb gépem van, de még jobb gépeken is ezt csinálja. Mindegy, majd gondolom megcsinálják normálisan. Vagy nem.
  • csokicsiga #32054
    Samsung 22 colos. 1680x1050 megy jelenleg.
  • j0nNyKa
  • s0n1c
    Nekem a legnagyobb problémám a mostani mmorpgkel csupán csak annyi, hogy nem elég massively multiplayer :D Értsd, nincs "kényszerítve" a játékos, hogy csapatban mozogjon. Egyedül is 99%-ban el lehet boldogulni. Lehet nyomni rewardot, meg plusz szintet, meg színes lófaszt, de ez csak timesink, egy ideig. Mindenki (csak és kizárólag) a saját dolgával foglalkozik, mert így van felépítve a játék. Nincs szerver összetartás (valójában ok sincs, amiért kellene lennie), nincs semmi olyasmi, amivel közösséggé kovácsolódhatnának a játékosok. A pvp egy carebear fos lett, mert mindenért rinya van, plusz ugye, ha nincs phat reward, akkor már miért is lenne jó tarkón vágni a másikat (ez mondjuk erősen egyre inkább híguló community probléma is).

Könnyen fenn tudja magát tartani az swtor, csak kellenek új pve contentek, középszar szinten működő instance rendszerű pvp (mint a wowban), kieg: új fajok, plusz szint, phat loot \o/ és egy normális community manager, aki többé-kevésbé eljuttatja az építő jellegű kritikákat a fejlesztők felé.
  • N1ggA
    monitor?
  • Laroa
    Nekem jobb kártyám van, viszont jóval gyengébb procim. Akkor ezzel el is dőlt, hogy új alaplap proci kell, vagy egy kis kód optimalizálás bw részről.
  • csokicsiga #32049
    Még az Ati radeon 4800-as széria 1 giga rammal, 2 éves lessz.
    Egyedül nekem a memoria ugrik fel 70-re , mig játszok, de ezt nem érzékelem játék közbe.
  • Laroa
    videókártya? bár tippre nvidia
  • csokicsiga #32047
    Nekem 4 giga rammal, i5-ös procival, 70 Fps van warzone alatt , fletten, ha 270-meg ilyen számot ír playerek alatt, akkor is 50-60 fpssel megy a cucc.
    Amikor patch van, szépen felteszi, hiba nincs.
    Ma egész nap a haveri társasággal direktbe figyeltük, hogy késnek -e a skilleim, semmi nemvolt, amikor löttem, suhintottam skillekkel, ment simán.
  • DummyBoy
    Ennél a HAWX vadászgép - szimulátor résznél kicsit kihagyott a lélegzetem, majd 72-es piros triplabold Arial-al leírtam párszor telicaps-al, hogy "blaszfémia" ... de ez nem szim topik, ezért töröltem, lehet kicsit túlzás lett volna

Mellékesen szép cucc, én is szerettem volna ilyet anno, de mikor 21"-esre cseréltem a régi monitoromat, már akkor elkezdte az asszony, hogy minek ilyen nagy monitor?

Nem díjazta, mikor mondtam, hogy valamiről vezérelni kell majd a 3 projektort ... xD
  • j0nNyKa
    hja igen, azok szép monitorok :)
    olyanom van a 22 colosban, és 2-vel kevesebb darabszámban :D