Uniel#32065
Az általad leírtakra csak annyit: teljesen jól látod a helyzetet.
Az én mmo tapasztalataim főleg az Eve-onlineból vannak (3 év), de azt sajna abba kellett hagynom mert az egy igazi 7/24 játék. Az swtor meg pont azért tetszett meg mert nagy potenciált láttam benne, de amit kaptunk és ezért lehet sokan megköveznek, nem más mint egy casual szemét, a story nagyon jó, ez tagadhatatlan, de ahogy írtan az egészet singleplayer mondba végig lehet tolni.
Amit én nem értek BW-nél, hogy mi a ráknak raktak bele csak 2 frakviót, mert pl a smuggler és a bh rohadtúl nem illik bele sem a jedi, sem a sith vonalba mert ők azok akik mind a két térfélen játszanak.
Csak egy példa:
lehetett volna egy 3. frakció nevezzük pl. Hutt Kartelnek akik, egyik és másik oldalra is betudnak avatkozni, főleg ez pvp-re értendő és ezáltal ahogy az kell zsírosra kereshetik magukat. Ha meg túl erősek lesznek, még a jedik is szövetkezhetnek a sithekkel hogy szétrúgják a seggüket. Itt pedig bekerült volna a játékba a diplomácia..., de sorolhatnám még a sok kihagyott lehetősége.
Én csak abban bízók, hogy talán felébrednek bio-ék a rozsaszin álomból és rendes gémet csinálnak az swtorból.