60892
-
Azért a jelenlegi helyzet az imp station enyhén szólva is iszonyatszar. Ezt javítsák, mert ennél még a régebbi szar, akadás is jobb volt. Ami most van, az játszhatatlnná teszi a dolgot. Bemegyek, megyek 1ö métert, tölt 2ö mpig. Továbbmegyek, ugyanúgy szaggat, mint korábban, de ha megállok, tölt 30 mpig. Végre a raktárnál vagyok, megnézem a cuccaimat, kiveszek-beteszek, mennék az bazárhoz, erre tölteni kezd amint megfordultam. Betölt, odamegyek, tölt. Elintézem, és vissza ue.
Eddig semmi más nem volt csak ha 200+ arc volt ott motoron, compokkal, akkor akadt. Most áll. De nem csak nálam. Amikor megyek, látom megáll más player is miközben én is megyek, és 20 sec után továbbmegy.
Én nem tudom mit qurtak el, de minden máshol, más bolygón ez játszható. Ilumon patch óta nem voltam.
De ha ott ue a helyzet, akkor cancel. Ennek értelme semmi, még úgy sem, hogy hét másik történetágat is le lehet játszani. -
mint irtam, az 50es karimnal nem rohantam, minden elolvastam, nem latom a szoszolos reszletekre ramutato megjegyzeseidben lenyeget, nem kapkodtam el semmit, legkozelebb olvasd el amit irtam, ha reagalsz is ra:)
bugokkal nem ertek egyet, 2012 van, rift gyakorlaltilag meg tudta csinalni normalisan amit kell, itt meg a high level instance/k is bugoksak nem kicsit.
lehet visszanezek par honap mulva, ha addigra pakoltak bele vagy javitottak rajta normalisan, de ekkora hype ennyi penz ilyen fejleszto ceggel a hatterben, ez egy kotor online..ami nem is baj, csak egyben igazad van, engem nem kot le hosszu tavon, ha pedig a story reszt nezzuk barmelyik (mass effect stb) single megveri ezt az mmo-t storyvezetesben:)
no nem spammelem tele a topikot, gondolom 2 negativ kritika elfert tolem is a topikban azert..
-
Tyrpak #33676 Hogy legyen pozitív is:
Ha valakinek villódzik, stb a grafika, kérem szépen, menjen be a
c:\user\"felhasználónév"\Appdata\Local\swtor\settings-be, ahonnan törölni kell az swtor settings-et és a graphic_mirror nevű file-t.
Eredmény nálam pár pontos fps növekedés, és a tükröző felületek valamint a párbeszéd jelenetek nagymértékű javulása. Fleeten elcsodálkoztam, hogy ez így néz ki?
Hogy negatív legyek:
Játszottam a beállításokkal.
Bekapcsolt bloom, és az AA high-on fleeten 30-40 fps, a kettő kikapcsolva 23. Fleeten emberek betöltésénél (IO művelet) cpu megugrik, de ácsorgás közben 25%-on, gpu 40%, fps meg 30.
Közepesen erős gépem van, de kérem szépen használja is!
(phenom x4 970 alapjáraton, radeon 5950 húzva) -
Tyrpak #33675 Ami nekem fórumokból lejön, hogy igazából mindenki egy ilyen jellegű, sűrű hajlongással egybekötött, szívből jövő bocsánatkérést várt a bioware részéről valakitől.
Amit nem kaptunk meg :(
Bár lehet, hogy csak késik, viszont a késés nekik most pár százezer előfizetésbe kerül.
Én subom marad, csak 3 hónaposról levettem 1-re, aztán meglátjuk.
Nincs hová menni, és belátható időn belül nem is lesz.
(megnéztem TSW videót, és azt mondtam, hogy na ne már, ezt hívják animációnak?)
-
Még rengeteg tartalom fog belekerülni a játékba, nem tehetnek bele most mindent, ugye vannak a kiegészitök, meg a nagy tartalmak, türelem játék, aki nagyon sietne. -
Nephin #33673 Lásd lejjebb: ez NEM PvP-játék. SZEREPjáték, sztorialapú, nem elnyomkodós, szöszölős, lassú fejlődős (nem technikailag, mert gyorsan lehet haladni, ha megnyomod), részletekre figyelős. Nem lvl 50-re rusholós, aztán unatkozós.
Semmit nem rontottak el (mert a bugok nem elrontás, természetes velejárói egy MMO-nak, bárki bármit mond, az az elszúrás, ha nem dolgoznak rajtuk, amiről itt egyáltalán nincs szó, aki ezt állítja, az szimplán hazudik), egyszerűen nem neked való a játék, nem azt kaptad, amit vártál, de az elvárásaidról nem a játék tehet. -
Spheriot #33672 Klasszikust idézzünk: ezt elb...sztuk, de nagyon... -
nos, en par nappal ezelottig teljesen ugy voltam vele, szamomra casualkent jo lesz a gamma es nagyon nem zavartak a kritikak, orultem a gyors szintezesnke, 50ig elolvastam szinte minden missiont, tetszett a story, bar csavarokat nem nagyon erzekeltem benne, vagy tul egyertelmunek tunt(sith jugger),de el voltam vele, megvan a champion szetbol a main hand fegyon es nadragon kivul minden, nagyon tetszik a karakterem, de:
1. 50en nincs mit csinalni, mivel alapvetoen pvp beallitottsagu vagyok
2. warzone/k mivel eleg sokat pvp-ztem mara unalmassa valtak es gyakorlatilag valor farm
3. ilum no comment, patch elott azert szar mert nincs pvp, most azert mert amire azt hittem csak warzone bug vagy mittomen az egyertelmusodott hogy massziv engine hiba, gyakorlatilag az ilyen szintu hiba csak a nagyon nagyon nagy munkaval helyrehozhato, valslzeg nem fogjak eroltetni inkabb az opne pvp-t szal, maradni fog a warzone+pve instak, amibol koszonom mar elegem van
4.mutatos ambar lenyegeben gyermeteg craft rendszer
5. ujrajatszhatosagi faktorreszemrol 30%, elkezdtem atlozni, csinaltam republic oldalon is karikat, mivel pvpzni szeretek lesz kit olni, de gyakorlatilag a storyt mar nem otlvasom mert unalmas vagy nemtom, es lv20nal mar nincs kedvem tovabb olni/begyujteni a kovetkezo 5 cuccot a missionhoz, pvp/ol mar nehezl szintezni ha nem premade-l mesz, es gearben anyira elszaladtak a koran kelok(mint en is a mainemmel), hogy nem latom ertelmet az egesznek
6. nincs housing amivel baszakodhatnek, csak egy szaros hajom, ami csak neheziti az eleted mert noveli az utazasi idoset, gyak. idohuzas
kar erte, nemtudom ki a hibas ezert, bioware vagy ea, gyak la is szarom, de ezt elkurtak es nagy lehetoseget szalasztottak el, mert rengeteg potencial lett volna a jatektban (lasd swg), szal remelem jol be is szivajak uzletileg..
-
jaja, lehet visszamenni kockulni a wow-ba, ott mennyivel jobb az egyre unbalancoltabb pvp-s szar aréna rendszer:) -
Bandras DaSilva #33669 +1
Szívemből szóltál. -
Nephin #33668 Sokan marandak, ne aggódj, főleg, akik sírás helyett a játékkal töltik az idejüket. :D -
Nephin #33667 Armen+1
Áldott legyen az ég, hogy lejárt az egy hónap és kikoptatja a sok síró PvP-huszárt.
Nem nektek való ez az MMO.
Aki nem játszott a játékkal, nyugodtan próbálja ki, remek MMO kisebb-nagyobb bugokkal, amiket rohamtempóban javítanak, élvezetes, kidolgozott, a legszórakoztatóbb a piacon jelenleg a hibák ellenére is, főleg PvE-területen, illetve a lvl 50-es bracket megjelenésével a warzone-os PvP-ben. Exploiterek, zergmániások, önjelölt PvP-szuperhumánok kerüljék. -
Ne aggodj, mi is maradunk, meg, még rengetegen, akik picit is türelmesek, meg látják a jót is.
-
na mindenki cancelel? dejó hogy nem érdekel a pvp, lehet csak egyedül én fogom tolni az egész játékot. én még elleszek vele pár hónapig tuti, még meglesz a lvl50:) -
nem az engine a rossz. hanem a netkód. meg sokan nem is megfelelő sebességű nettel tolják, ez itt a probléma. -
smoother #33663 Miért nem lepődöm meg? Ez a motor sem birja a sok embert. Ilyen volt winterg.. is az elején vagy aion ostromok. Nem is értem 2012ben miért nem lehet olyan engine ami 200-400 vagy több playert kezel.
-
-
-
mgerihun #33660 Megnéztem linked, igen noob, miért ott szarakodik? Most komolyan, full üres volt egész ilum, minden agyhalott ott tömörült base-en, mi hárman szedtük össze kb 15perc alatt a napit a kis kósza Republikosokon, de mint mondtam aggressive párszor lecsapott minket is. Tudod nagy az a zóna, nem csak abból a kapuból áll, lol
-
mgerihun #33659 Érdekes és Raidek után mentem le és ott Aggressive Negotation vagy mi 7fős kis csoportban farmolta az imperial baseket, ha betámadták őket, akkor szarrá szedtek bárkit. Ők Republikosok és nem ott lámáskodtak a tömegben, mint sokan mások. Ezek szerint mégis csak tud Köztársaság érvényesülni csak kis ész is kell a játékhoz, nem csak rinya mindenért. Akarni kell, nem fórumon meg huncsatin flamelni, fogsz magad mellé 10embert és megcsinálod a questet elvégre ez egy open world pvp zóna, nem solo questekre való. Azért sírni, hogy ott vannak base ajtóban, omg....odébb repülsz vagy kimész másik kapun ami full üres volt..... -
SuLtAN17 #33658 Végre valaki tudja miről is van szó és miért is akkora probléma ez így, konkrétan valor nullázás kellene.
Mgerihun te meg menjél vissza script harcolni még egy picit... -
Az eddigi daily teljesen nevetséges volt, de azért nem "sírt" senki (egyébként sírtak az emberek, nem is véletlen lett megváltoztatva), szóval azért nem volt nagy felháborodás, mert kiegyenlített volt. Republic is és Imperial is megkapta úgy, hogy csak ott állt.
És nem, itt sem kellett csinálni semmit a dailyért cserébe, ami történt, az annyi volt, hogy az Imperialok bejöttek a Republic base-re, a respawn pointra, és folyamatosan aoe-ztak. Mondjuk 50-en egyszerre. A 10 republic player, aki ott volt, minden respawn után egyböl meghalt. Akinek az aoe-ja hozzáért, kapott körülbelül 100-200 valort, a buffok miatt. Ennek segítségével 1 perc alatt több mint 1000 valort lehetett szerezni, vagy még többet, azzal, hogy empireként folyamatosan aoezták a respawn pointot. Ha ma kitartó voltál, és mondjuk pár órán átt ott áltál, simán megvolt a valor rank 60, sokaknak a 100 is.
Én is PVE-s vagyok, és nagyjából leszarom Ilumot, warzonokra járok, ott zavarna ha sok lenne a túloldalt a battlemaster geares, mert nem lehetne nyerni. Viszont ha fogalmad sincs a dologról, akkor ne írogassál hülyeségeket légyszíves. Nézd meg ezt. -
mgerihun #33656 Hát nem tudom, én majdnem full Rakatában tolom már és magasan jobb pve-re, mint Battlemaster. Azért azt a baromi sok expertise kompenzálja más stat ami ér is valamit pve. Nekem pl bejött új patch, SoA hc-ban végre ölhető vérpisilés nélkül is + az új Operation is nagyon hangulatos lett, ráadásul imba itemeket dobnak. Azt is bevertük 8fős HC-ban és 1db bug nem volt benne + utolsó boss egy kis mimiron feelinget is adott :)
Aki meg sír Ilum miatt az azért sír, mert nincs free farm? Vagy szerintetek az jó volt, hogy állt egymással szemben a két frakció és farmolták objectíveket, world pvp zónában? Visszaolvasva hszeket, az jött le, hogy az a baj, hogy csinálni kell valamit a daily questért cserébe, hát lol.....
-
Összes nagyobb külföldi játék fórumon már csak röhögnek a játékon, meg azon hogy mennyire balfaszok a fejlesztők. Ez a hero engine is egy kalap szar. Nagy pofára esés lesz ebből de meg is érdemlik... -
Na most hol vannak azok az emberek akik minket le "sírós kurváztak" ? Én egy hónapot maradok még de csak azért mert
pont meló van és nem tudtam lemondani előfizetést... Valami nagyot kell alkossanak hogy tovább maradjak :( -
Amúgy elég nagy csoda, de a Karagga's Palace operation nem bugos. Illetve normal módban a loot el volt kicsit baszva, mert a névre szóló lootban vanguard cuccot kaptam Jedi Consularként, de a fightok teljesen bugmentesek voltak. -
SuLtAN17 #33652 1 - The over-represented side now gets even more powerful gear and rewards
2 - The overpowered side starts murdering the underpowered side in record numbers
3 - The underpowered side gives up.
4 - The overpowered side gets ridiculous queues because nobody on the underpowered side wants to bother anymore
5 - The overpowered side gives up, and pvp dies down
6 - People that enjoy pvp quit the game. -
SuLtAN17 #33651 http://www.swtor.com/blog/design-notes-game-update-1.1 -
SuLtAN17 #33650 Tudjátok meg láttátok tőlem, hogy nagy protector-a voltam (vagyok???) a játéknak, de ha itt nem történik változás 2-3 napon belül ennek a játéknak lőttek. Hagyja ám, hogy grafikailag tökéletlen motor működteti, mert nálunk nyugatra nem nagy kunszt olyan gépet venni, ami pörgeti, de ezzel az Illum patchel vége a pvpnek. Ugyanis történt az az exploit, hogy 1 republicos killért 150 valor járt egy torony killért 500-600, imp-esek fél nap alatt lettek battlemasterek, ami azt jelenti, már most előnyben vannak. PvE-ben, pedig a battlemaster gear a legjobb eddig ami teljesíthető. Szóval, ha itt nem lesz valor rollback, és Illumot nem gondolják át sürgősen nem lesz republic oldal aztán lesz polgárháború a birodalomban. Én nem rollolok imp-re leszarom cancell. Az hogy a Bioware mindezek ellenére (10211781012 millió post a hivatalos fórumon, hogy kelljenek már fel) a saját f*szát szopja, hát komolyan mondom. Elnézést Christől és akinek neki ugrottam igazuk lett. -
Én is cancel-t toltam, de a haverok miatt lehet betolok még 1 hónapot. Nagyon alapszinten van elkúrva az engine, nincs egy tigris gépem, de egy sima párobjektumos space combat közben ne forrjon már fel a CPU és legyen 3-4 FPS. Ami gyanús, hogy más 3D játékoknál ha mondjuk a földet nézem, akkor felmegy az FPS, itt meg semmi hatása, sőt néha még rosszabb is lesz. -
tusken #33648 cancelled -
bementem, megneztem ilum-t es ment is a cancel acc, meg 19eig aktiv..de feleslegesen.. olyan szintu engine hiba van, amibol sosem lesz semmi jo, egyszeruen nemt ud ennyi embert kezelni, az, hogz ezt meg ki adtak igy a kezuklbol meg rontja a helyzetet, kar erte.. -
nekem is ugyanez.
hirtelen felidulasbol nyomtam is egy cancel sub-ot; majd ha lesz kedvem, ujra befizetek. pont holnap jart volna le. -
Wlanseraf #33645 Ez a COG:) cooperative online gaming:) nem rendelkezne SW univerzummal kb most fejeződne be... -
Brutál, hogy mennyire elqurták az imp stationt. Megyek, erre putty, elkezd tölteni, bejön a töltőképernyő. Eddig picit belassult, ha sokan voltak, de leszartam. Viszont így most ez játszhatatlan.
Hallottatok valamit, hogy a Bioware átvett embereket a SOE "Hogyan qurjunk el egy jó játékot?" részlegétől? -
A patch másik újítása, hogy az UI-n az ellőt ability nem elsötétedik, hanem csak az a része lesz sötét amennyi idő még vissza van (remélem érthető:P). Na ezzel aztán az összes olyan ability aminek nagyobb a cd-je (1+ perc) az utolsó 5-10 mp-t nem látod, mert kb van egy-két miniméter sötét csík a többi világít, így azt hiszed tudod használni, közben meg még várni kell X mp-t. Komolyan mondom katasztrófa. -
Instance-olódik az már magától. Átnéztem oda is, sehol senki, 2-3 doboz szétdobálva, néhány óra alatt meg is lett volna a 30 darab cucc, de már semmi erőm nem volt hozzá. Szomorú ez a nap, Black Wednesday (BioWare... BW/BW). -
MaRee #33641 Egyébként akik amellett kardoskodnak, hogy instanceolni kéne Ilumot meg stb, ajánlom itt Drakaris hozzászólását. Kb annyi a lényeg, hogy a játék egyszerűen nem hajlandó a CPU-t és a VGA-t kihasználni, 1-2 fps mellett is 30 és 20%-ot használ ezekből, tehát a létszámstop és az instanceolás ezen nem segít. -
MaRee #33640 Hát igen, elég gáz. Sokak szerint rollback lesz belőle, majd meglátjuk. Egy-két hónapra mindenesetre én is visszatérek a jól bevált gémemhez, aztán meglátjuk összeszedi-e magát a Bio :) Én nagyon remélem, nagyon megtetszett a játék, imádom a Star Wars-t is. -
nowan #33639 Azért jó látni, hogy van ahol egész jól működik Ilum. Itt már "csak" a lag és fps a gond.