• Jockey
    nos, en par nappal ezelottig teljesen ugy voltam vele, szamomra casualkent jo lesz a gamma es nagyon nem zavartak a kritikak, orultem a gyors szintezesnke, 50ig elolvastam szinte minden missiont, tetszett a story, bar csavarokat nem nagyon erzekeltem benne, vagy tul egyertelmunek tunt(sith jugger),de el voltam vele, megvan a champion szetbol a main hand fegyon es nadragon kivul minden, nagyon tetszik a karakterem, de:
    1. 50en nincs mit csinalni, mivel alapvetoen pvp beallitottsagu vagyok
    2. warzone/k mivel eleg sokat pvp-ztem mara unalmassa valtak es gyakorlatilag valor farm
    3. ilum no comment, patch elott azert szar mert nincs pvp, most azert mert amire azt hittem csak warzone bug vagy mittomen az egyertelmusodott hogy massziv engine hiba, gyakorlatilag az ilyen szintu hiba csak a nagyon nagyon nagy munkaval helyrehozhato, valslzeg nem fogjak eroltetni inkabb az opne pvp-t szal, maradni fog a warzone+pve instak, amibol koszonom mar elegem van
    4.mutatos ambar lenyegeben gyermeteg craft rendszer
    5. ujrajatszhatosagi faktorreszemrol 30%, elkezdtem atlozni, csinaltam republic oldalon is karikat, mivel pvpzni szeretek lesz kit olni, de gyakorlatilag a storyt mar nem otlvasom mert unalmas vagy nemtom, es lv20nal mar nincs kedvem tovabb olni/begyujteni a kovetkezo 5 cuccot a missionhoz, pvp/ol mar nehezl szintezni ha nem premade-l mesz, es gearben anyira elszaladtak a koran kelok(mint en is a mainemmel), hogy nem latom ertelmet az egesznek
    6. nincs housing amivel baszakodhatnek, csak egy szaros hajom, ami csak neheziti az eleted mert noveli az utazasi idoset, gyak. idohuzas
    kar erte, nemtudom ki a hibas ezert, bioware vagy ea, gyak la is szarom, de ezt elkurtak es nagy lehetoseget szalasztottak el, mert rengeteg potencial lett volna a jatektban (lasd swg), szal remelem jol be is szivajak uzletileg..