60893
  • Tababo
    EVE-ben van a legnagyobb tömeges pvp, 1000vs1000 stb, viszont ott már nagy lag van, de 250vs250-ben semmi lag. Egy 500vs500 elsőre kaotikusnak tűnik, de szerintem szépen átlátható. Meg nyilván nem annyi a pvp hogy elnyomogatod a "skilleket" és csá.

Youtube-on van fent egy rakat videó. Kisregényt nem akarok írni ne legyen annyi off
  • e57
    Állítólag az EVE-ben is van tömeges PvP, de azt nem ismerem, arról mesélhetne olyan aki ismeri.
  • MrStokes
    Mythic nem reg, kb. 1 honapja atvette vegleg a GOA-tol a stafetat az europai szerverek teren, igy most mar mind az usa mind az eu szervereket ok uzemeltetik.
  • e57
    Amiket a WHO-ról írtál annak van igazság alapja, de amennyire tudom a Warhammer az egyetlen játék ami a tömeges PvP-vel próbálkozik. Szerintem a játékosok zöme pont arra vágyik, hogy nagy szabású csaták legyenek.

Engem legalább is nem nagyon hoz lázba egy 6v6 scenáriókkal megszaggatott KOTOR.
    Sem pedig egy bújkállós-leskelődős, várjuk meg a noobokat a sarkon, hogy kapjunk pontot PvP

Szerintem legyenek csaták.
  • Fenrir
    Biztos írták már előttem, de a startkor az SWG-nek sem volt űrszekciója, az első kiegészítő hozta meg a röpködést.
  • arcosharcos
    A Mythic fejlesztésében WHO-ban a bejelentkezős PvP scenariok nagyon jók voltak,azt itt is produkálhatnák.

Az ORvR zónákban az idő számlálós részt itt nem kéne erőltetni,nem akarok két órát dekkolni amíg belockol egy zóna.

A OWPvP zónákba a nagy tömegek miatt lag volt és az ORvR számláló miatt nálam a WHO csak egy Lagonline - Age of Waiting lett.Remélem itt majd tudják kezelni a nagy tömegeket open world PvP zónákban.

Rég toltam,még mindig a GOA van WHO-ban?Valami olyasmit csiripeltek,hogy Mythic megszüntette velük együttműködést.

Itt tuti nem ők lesznek megbízva ami már biztató.Közük nem volt server üzemeltetéshez vagy kínai dzsunkán gyártották servereiket
  • TDC Geronimo
    Miért ne fejlesztenék azt? Év végén jön hozzá új content.
  • MrStokes
    Ez egy nagyon jo kerdes. :)
  • e57
    A Mythic miért nem a Warhammert fejleszti??? Arra is bőven ráférne.
  • MrStokes
    Szeretem a WHO-t, elo is van fizetve, de sztem a pvp meg igy is messze van a jotol.

Ha jol tudom DAoK-ot is Mythic-ek csinaltak korabban, es annak meg mindenki dicserte a pvp rendszeret, nem tudom miert nem vmi hasonlot alkottak WHO-ban is. Remelhetoleg majd itt villantanak.
  • Tababo
    Szerintem a pvp-t jól megcsinálták. Mármint a rendszer jó volt.
    Az már más kérdés hogy a drága mythic az egyik legjobb világot elcseszte.
    Nem is értem hogy kerülhetett a WH-Fantasy ilyen fantasztikus brigád kezébe.
  • MrStokes
    "Az open world pvps részt a mythic csinálja Ebbe reménykedtem."

Ez a WHO utan nem biztos hogy olyan jo hir.
  • a.carkey
    Szerintem nem próbálták az SWG űr részét, ami ugye egy kiegként jelent meg anno, és szerintem nagyon jól sikerült. (Aki nem szeretett repkedni, az max. csak épített. De ugye voltak nagyobb hajók, amelyeket be is lehetett rendezni. És nem volt egy IL-2, de még egy lebútított szimulator sem, de mégis volt feelingje.)
  • a.carkey
    No igen. :) Volt 12 különböző űrszektor. De szép is volt. Amikor először ültem be egy sima, béna, trainee Tie Fighterbe, na akkor kirázott a hideg - cocpit, a hangok, stb. miatt. Aztán ugye az ember megszerezte az összes szépséget (B-Wing, X-Wing, Y-Wing, Opressor, Bomber, Aggressor, Decimator - YE4-em nem volt -, és ugye a Falcon meg a Firespray - a neutral gépek mondjuk annyira nem hoztaklázba, stb. ...), és repkedett ha szomorú volt vagy vidám.
  • a.carkey
    Ez nem túl jó. :(
  • TDC Geronimo
    Kis infó swtor.hu-ról

* Nagy valószínűséggel lehetséges lesz a kommunikáció a két frakció között. (askajedi.com)
    * Lesznek közös ellenségek, akik mind a Birodalomra, mind a Köztársaságra veszélyt jelentenek. (askajedi.com)
    * A játékos fajának hatása lesz a játékélményre. (askajedi.com)
    * Lesz valamiféle rendszer arra, hogy kezdhessünk olyan kaszt/faj kombókkal is, amelyek eredetileg nem elérhetők. (swtor-station.com)
    * Guild hajók megjelenéskor nem lesznek, de később lehetséges, hogy bekerülnek a játékba. (swtor-station.com)
    * Néhány companion végleg elhagyhat, mások maradnak, akármekkora köcsög vagy velük. (swtor-station.com)
    * Fénykard formák az advanced class-okhoz lesznek kötve. (swtor-station.com)
    * Instákat többször végig lehet vinni. A sztori szempontjából az utolsó végigjátszás döntései lesznek a mérvadók. (swtor-station.com)
    * No comment: “Animations and graphics are definitely going to be improved.” (swtor-station.com)
    * Az open world PvP-n a Mytchic-es srácok dolgoznak (Warhammer Online). Ez a feature tehát biztosan lesz a játékban, de lehet nem megjelenéskor. (swtor-station.com)
    * Az egyetlen faj, amely szövetkezik a Birodalommal a Chiss. (SWTOR Wiki)
    * A kaszt kezdőbolygók mérete körülbelül a negyede egy rendes bolygónak. Íme Ord Mantell térképe, ebből mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket. :) (SWTOR Wiki)

Az open world pvps részt a mythic csinálja Ebbe reménykedtem.
  • TDC Geronimo
    Megint egy rahedli gameplay GCről
  • TDC Geronimo
    Imperial agent gameplay, de ez a betaból van és pár érdekes idézet egy beta testertől.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre igen.
  • Torzonborz
    rollenspiel :D

egyébként Mortal már felejtős Neked ?
  • TDC Geronimo
    Ezmeg egy trooper gameplay.
  • TDC Geronimo
    Animok is sokkal jobbak. Alakul ez csak jönne már a rendes EU beta :(
  • TDC Geronimo
    Itt a többi
  • Torzonborz
    mindhülyékvagyunk !
  • oO VinyuS Oo
    Ingame videó:
  • oO VinyuS Oo
    inkább nézzetek ingame videot:

• Tababo
    Nyugi, én sem.
  • [HUN]Crassus
    nem is baj
  • shaba23 #2347
    2010 van, nem értem az Elites összefüggést.
  • oO VinyuS Oo
    Játékélményileg gondoltam arcade-re vivel nekem az a fontos a sok csilli villi effekt engem valahogy sose hatott meg
  • Monoton
    Pazaak PVP
  • SZilaJMaGGoT
    És nem is lenne hülyeség, sőt az említett swooper rész sem... :)
  • arcosharcos
    Az űrharc vidi amit kaptunk úgy kezdődik,hogy a karakter fölvesz egy questet és meghatározott céllal startol az űrbe.A lövöldözés részén meg látszik,hogy többféle fegyvert és célkeresztet használ,váltogat a célpontok között stb

Questeket adnak gondolom rewardokat is vagyis nem csak egy fölszállok és lövöldözöm egyet céltalanul része lesz a játéknak már most sem.

Továbbra is fönntartom,a lehetőség,hogy fölszállhatunk az űrhajónkkal hozzátartozik az SW hangulathoz és ezzel kár lett volna várni.A space PvE és PvP részét csapatban én is várom adjunk nekik időt hátha egyszer lesz.

Az SWTOR továbbra is egy MMORPG-ként fog megjelenni nem pedig egy űrszimulátorként.Ne keverjük össze,mert két külön kategória.

Az űrhajó méretileg kb akkora mint a karink,ha egyszer csapatjátékra kerülne sor,könnyen átlátható egész csapat.Ez a mostani nézetes megoldás nekem bejönne.Nem vágyom belső szimulátor nézetre.

Engem nem zavar a negatív kritika vagy a fikázás sem mindig.Azért vannak a fórumok meg hivatalos oldalak (esetleg trialok),hogy minél többet tudjunk meg egy játékról megjelenés előtt,hogy ne fölösleges pénz kidobás legyen
  • Torzonborz
    ha már minigame akkor a pazaak-ot is be lehetne tenni.
  • [HUN]Crassus
    jaja nem is hülyeség ,hogy lesz egy esetleges SPACE pack kieg:P
  • Monoton

Amúgy aki nem tudja elfogadni, az gondoljon úgy rá mint a KOTOR-ban a suhanóversenyre. (azt hiszem ez a neve, régen játszottam vele :D)
  • bekasybalazs
    ember te hol élsz?:D ez 90es évek arcadeja? akkor te valami hyper-szuper felturbózott 90es éevekben élehettél öreg. a videó alapján nagyon szépen ki lesz dolgozva, és unalmas sem lesz..mit vársz még?talán csillagrombolót akarsz vezetni és ott dirigálni? örülj neki hogy van(lesz) egyáltalán, és semmi enm zárja ki azt a lehetőséget, hogy a közeljövőben ki lesz adva egy kiegben egy teljesen szabad space-battle pack..gondolok én akár SWBF-re vagy akár az SWG félére, azis egész szépen meglett oldva, ki lett dolgozva.

ui.:ha ez egy mini game lesz a játék megjelenésekor, akkor szinte 100% hogy a sok rajongó miatt később kiadják egy kiegben..és ha ez tényleg egy minigame,akkor semmi kifogásod nem lehet ellene! csak nézdd meg párszor a videót..hol látsz te MMOban ilyen kidolgozottságot?
  • [HUN]Crassus
    olyan ez mint a WOW-ban járművek nem nagy cucc,de benne van és jó kis extra fun persze anno ott is akadt aki Dirt2 szintű irányítást akart hozzá:P:)
  • Monoton
    Így már érthető, ezt nem tudtam. Annak teljesen jó.

Amúgy nem tudom mire jó ez a vita, mint fentebb említettem én nem úgy tudtam, hogy a Space Combat minigame lesz. Tehát jogosan feltételeztem, hogy valami hasonlón dolgoznak mint pl. amilyen az STO űrrendszer. Majd meglátom ezt és eléggé meglepődtem. De persze mint mondtam minigame-nek több mint jó
  • Torzonborz
    szerintem tanulj meg szöveget értelmezni. csak leírtam - pontosabban linkeltem egy videót - mire gondoltam space combat alatt .
    a fikázás kb így néz ki : háteznaggyonfos
    értem ?
    IL2 ,Crysis , EVE meg nem tudom hogy jön ide meg minek hoztad fel.
    SWG JTL sem hardcore szimulátor .
    ez tényleg csak egy szimpla minigame ami lehet hogy élvezetes lesz csak ennél jóval többet vártam és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

bocsásd meg óóó mester hogy egy fórumon ennek hangot mertem adni.

ahhoz meg sok közöd nincs hogy mennyit játszok majd vele.