• arcosharcos
    Az űrharc vidi amit kaptunk úgy kezdődik,hogy a karakter fölvesz egy questet és meghatározott céllal startol az űrbe.A lövöldözés részén meg látszik,hogy többféle fegyvert és célkeresztet használ,váltogat a célpontok között stb

Questeket adnak gondolom rewardokat is vagyis nem csak egy fölszállok és lövöldözöm egyet céltalanul része lesz a játéknak már most sem.

Továbbra is fönntartom,a lehetőség,hogy fölszállhatunk az űrhajónkkal hozzátartozik az SW hangulathoz és ezzel kár lett volna várni.A space PvE és PvP részét csapatban én is várom adjunk nekik időt hátha egyszer lesz.

Az SWTOR továbbra is egy MMORPG-ként fog megjelenni nem pedig egy űrszimulátorként.Ne keverjük össze,mert két külön kategória.

Az űrhajó méretileg kb akkora mint a karink,ha egyszer csapatjátékra kerülne sor,könnyen átlátható egész csapat.Ez a mostani nézetes megoldás nekem bejönne.Nem vágyom belső szimulátor nézetre.

Engem nem zavar a negatív kritika vagy a fikázás sem mindig.Azért vannak a fórumok meg hivatalos oldalak (esetleg trialok),hogy minél többet tudjunk meg egy játékról megjelenés előtt,hogy ne fölösleges pénz kidobás legyen