60882
-
Kaputelephant #56031 Hát mivel PvP instance-ban én vagyok egyedül, nehezen veszik észre. 0 player csak én. Ezért akarom majd így megoldani. Másrészt honnan tudnák, hogy nem egy haver segít.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.01. 15:19:46 -
"Aki kurvanak all, ne csodalkozzon, ha ....."
Nagyon szep es jo amit leirtal, nincs benne semmi kivetni valo. Egy dolgot leszamitva. Hogy elfelejted, de vagy a jatekosok 5%-a - na jo, legyen 10% -, a maradek 90%-a pedig az, akit leirtal. Ez meg nem lenne baj, de megis mi a faszert megy te FP-be, tudod, hogy egy, mindenki idiota es bena akit ott talalsz, es ketto, tudod, hogy csak felbaszod az agyad? Nem ok vannak rossz helyen, hanem te :D (ha pedig ezt tudod, akkor nem szoltam, mert akkor direkt szopatod magad, ahhoz meg jogod van) :) -
Plata #56029 Szerintem nem nagyon kell gear,új karival mentem taktikai FP-re és marhára nem éreztem hogy elfelejtettem a geart.Küldizésre sem vettem neki új modot a ruhába,asszem 48-as szinten jöttem rá hogy hoppá még asszem 17-es modokkal rohangálok.Kicsit sokat GSF-eztem vele.GSF felhúzta magas szintre és elfelejtettem modolni. -
Shion #56028 Most az én fejembe is 2 achievement keveredik, amit így szóba hoztál:
- a fertőzős acsi, amiről többen is beszéltünk, van 10 perces Stage 1 és 10 perces Stage 2 fázisa. Amikor a Stage 2 lejár, vagy éppenséggel leugrasz valahonnan és meghalsz Stage 2-ben, akkor felrobbansz és fertőzöl meg másokat. Ennek van 5, 25, 100 és 1000-es acsija. DvL-hez elég az 5-ös acsi.
- "kill enemy player in Rakghoul tunnel" meg egy teljesen másik acsi, itt ténylegesen meg kell ölni X játékost a Rakghould barlangokban. Most ezen a héten Corellia-n van. Ennek szerintem a legegyszerűbb módja, hogy egy haverral összeállsz, ő hozza mondjuk a republic karaktert, te meg mondjuk az imperial-t és találkoztok a Rakgould Tunnel PvP térképén. Én úgy szoktam csinálni, hogy elmegyek a haver éledési pontjára és megölöm mondjuk 100-szor egymást után, ahogy feléledt. Utána csere, az én éledésemi pontomon öl le a haver 100-szor. Ennyitől már általában lezsibbadunk és máskor folytatjuk. De szerintem ez a leggyorsabb módja a PvP kill acsinak :)
Ami szerintem zavaró lehet a témában, hogy mind a fertőzés, mind a "kill enemy player" acsi a PvP szekcióban van. Szerintem ezért kevertük össze a fenti két acsit. :) -
Shion #56027 Tactical Fp gear nélkül nem fog lemenni, vagy ha igen, akkor nem 15-20 perc alatt, hanem 60-80. Jártam már így, egyik barátomnak kellett nagyon az az Fp , gondoltam nem lesz gond. 60-ik percben begőzöltem, kirúgtam az okostojás (mindent behúzó és minden 3-ik percben meghaló) játékost, elővettem a Rank 3-as companion-t és 10-15 perc alatt befejeztük a zónát. Akkor éppen dps-el játszottam én is és a barátom is. Rank 3-as companion simán végighealelte a tactical fp-t, sokkal gyorsabban haladtunk, mint az idióta játékossal.
4-5 év játék után nekem már nincs türelmem azokhoz az agyatlan játékosokhoz, akik level 46-on 7500 hp-val és gear nélkül jönnek Tactical Fp-re. Mikor megkérdezem, miért nincs gearjük, akkor csak röhögnek, hogy nem kell az. Aztán néznek mint borjú az új kapura, hogy 42-es dps barátom 42-es zöld modokkal mindenkiről leszedi az aggrót és furcsa mód egyedül elbánik egy csapatnyi mobbal, míg a többiek egyet próbálnak közösen leverni. A kedvencem, amikor egy juggernaut (nincs se ékszere, se mod az xp boost-os ruhájában, de azért egy focus offhand ott figyel a bal kezében) kitalálja, hogy ő bekapcsolja a tank class buffot és majd ő tankol. Aha, itt már röhögni szoktam. Aztán csodálkozik, hogy behúzza az Elite társaságot és a második másodpercben fekszik a földön :)
A másik agyatlan "nagyképűség", amit hallani szoktam, hogy Story Operation-re sem kell gear, mert ott a buff és simán lemegy. Aha, hát persze. Érdekes módon minden második napi group finderes Ops nem megy végig, a zóna közepén feladja a társaság. Amikor SM Dread Fortress második boss-án (Gate Commander) 2 ember marad életben a harmadik próbálkozás után is, akkor szerinted milyen gearben vannak, vagy éppenséggel mennyire ismerik a saját karakterüket?
Akkor már végképp sírni szoktam, amikor 190-es gearben azt mondja az illető, hogy ő egy állat dps. Sőt, már annyira táp, hogy van már neki 208-as lila cucca is pár. Hm, mondom oké, menjünk el egy Hard Fp-re és nézzük a Starparse-t. Mennyit csinált szerinted? Segítek, fel annyit, amit most gondoltál. :) 1700-2300 dps-e volt, sőt egyszer aoe-val sikerült a 3600 is :) Itt mondtam neki, hogy amíg nincs 5k dps-e dummy-n, addig még SM Ops-ra se próbáljon eljönni. Segítek ezt elérni, de addig nehogy eljöjjön. Hogy miért 5k dummy-n? Mert éles csatában az 5k leesik 4 - 4,5k környékére és egyes boss-okon kell ez a szint. Például Scum and Villainy SM utolsó kettő bossa 4,5k alatt nem megy le. Személyes tapasztalat és mérés.
Persze a másik végletet is ismerem, mert van olyan guild társam, aki olyan szinten keni-vágja a Guardian dps-t, hogy level 50-as karijával többet tol, mint az átlagjátékosok 70%-a a 65-ös kigyúrt karijával. Level 65-ön pedig olyat tol, hogy ... hagyjuk, én sem tudom mit művel :)
Az a helyzet, hogy vannak a rutinos játékosok, akik jól ismerik a zónákat, jól gearelt a karakterük és tudnak is vele játszani. Ha néhány ilyen játékos van a csapatban, akkor furcsa módon minden zóna olyan könnyűnek tűnik. Én eljátszottam a saját guildemben azt, hogy Eternity Vault HM-re bevittem az okoskodókat és direkt megkértem a rutinosakat, hogy ne jöjjenek. Eredmény? 2 óra és 8 wipe alatt végigment EV HM?!. Na azóta nem hallok okoskodást senkitől. :)
Ne érts félre, én nem szoktam azonnal mindenkit lehülyézni, sőt a guild társasaim úgy ismernek, hogy mindenben segítőkész vagyok. Bármiben segítek, amiben tudok, amennyiben az illető nyitott a segítségre. Ha valaki szeretné jobban megismerni a karakterét, milyen gear-t és hogyan érdemes összeszedni neki, milyen taktika van egyes boss-okon, menjek segíteni neki, akkor én mindenben segítek. De ha valaki a szemembe röhög, hogy level 40+ se kell még gear, hát az inkább boldoguljon egyedül, de az én időmet ne csessze el egy Fp-ben vagy egy Ops-on. :(
Ja és elnézést kérek a fenti kirohanásért, de így nyáron a nagy pangásban nagyon megszaporodtak a bénán játszó és okoskodó játékosok létszáma, úgy érzem nálam most lett teli a pohár :( -
Pacho #56026 Az is rohadt unalmas lesz. Még ha előfizető is vagy és korlátlan field respawn-al rendelkezzel, ha jól emlékszem arra is tesz CD-t egy idő után a program. Egy 10-es vagy 100-as achivement-et talán össze lehet hozni mielőtt eret vágsz magadon de egy 1000-et már nehezebben. Ráadásul, ha valaki ezt észreveszi azonnal in-game jelenteni fog. -
Kaputelephant #56025 Én nem a fertőzős Achira gondoltam, hanem a PvP-re srácok. Az alagút rendszerben ki kell végezni 100 ellentétes frakciójú playert és van egy rejtett achi ami ezret számlál. Én arra hajtottam volna. De a multiboxot hagyom is, az ISBoxer-ért fizetni kéne stb. Inkább szerzek egy másik gépet és egy más acc-al belébek, de szerintem majd csak a kövi fertőzés terjedéskor. Most az event achikra fekszek rá. Monolith van még vissza, elég lazán ment tegnap este 7 emberrel, csak mindenki hulla volt már így senki sem tudott rendesen koncentrálni. A többi nem volt kihívás. -
oz #56024 A belsavisi wb-re is elég 4-5 fő (tank, healer kell), 16 az mindenképp sok rá. Monolithra sem kell sokkal több, de 1 agyatlan dps is el tudja barmolni a dolgot, ha átüti idő előtt az egyik kicsit.
A fertőzés gyorsítható, ha van VIP hozzáférésed, és fel tudsz menni az emeltre. Másokat nem akkor fertőzöl, amikor lejár a stage 2, hanem amikor meghlasz a stage 2 alatt (amikok lejár, akkor meghalsz, így fertőzöl). Ha stage 2 alatt felmész a vop szekcióra, le tudsz ugrani az érkezési pontra. Azonnal meghalsz, egyből fertőzöl.
Tactical fp-be geart megkövetelni? Modolatlan xp ruha miatt kirugsz embereket? Helaerként? lol. -
Shion #56023 Tudomásom szerint a multiboxing tiltott dolog az SWTOR-ban, így nem érdemes erőltetni.
A Dark vs Light eventhez bőven elegendő 5 másik játékos megfertőzése, erre leggyorsabb megoldás a fleet-en, az érkezési ponton várakozni és "hamar" meglesz. Nekem az első próbálkozásból 10 fertőzés jött össze. Emiatt fellelkesültem és gondoltam akkor már megcsinálom a 100-as achievement-et is. Nos, ez már lassabban haladt, mint vártam, kb. 4 óra alatt lett meg. Okai:
- ha egy játékos már meg van fertőződve, vagy éppenséggel beoltotta magát és immunis, ő nem számolódik az achievementbe.
- a Stage 2 lejártakor meghalsz, felrobbansz és ekkor fertőzöl meg másokat. Na már most, Stage 1 és Stage 2 10+10 perces időtartamú, tehát legjobb esetben is 20 percenként fertőzöl meg másokat.
Nekem átlagosan 2-10 fertőzésem volt 20 percenként és csak úgy bírtam végigcsinálni, hogy filmet néztem a háttérben. Plusz érdemes néha megmozdulni a karakterrel, mert 15-20 perc inaktivitás után kidob a játék a karakter választóra.
A fentiekből kiindulva a multiboxing esetén amikor 20 percenként lesebzed a másik karakteredet, az 1 fertőzés / 20 perc sebességet jelentene. 1000 fertőzés eléréséhez 333 óra játékidő kellene így. Én biztosan nem csinálnám így egy nyamvadt acsiért :(
World Boss-ok között is nagy különbségek vannak. Ugyebár régen (3.x) 60-as szintűként bementél egy kis szintű bolygóra és leszólóztad szerencsétlen 30-as vagy 40-es WB-ket. Meg se tudtak ütni. Azonban 4.x óta már a te szinted is a bolygónak megfelelő, így irgalmatlan nagyokat odacsap a WB.
- Level 40-ig, mondjuk Hoth-ig bezárólag egy 4 fős, de jó csapat elegendő a WB leveréséhez. Egy jó healer minimum követelmény, anélkül el se induljatok. Healer companion nem működik, mert companion sem Ops-on, sem WB ellen nem működik. Inaktív totál.
- Level 40 felett már inkább Ops csapat ajánlott legalább 1 tank és 1-2 healer felállásban. Sőt, Belsavis és Voss inkább már 16-os.
Mostanában nagyon nehezíti a játékot (Flashpoint, WB) az az új szokás a játékosok részéről, hogy miután megszerezték a 3 vagy 5 set-es XP Boost ruhát, úgy játszanak, hogy SEMMILYEN mod-ot vagy enchancement-et nem tesznek bele! Hogy ez miért baj? Én ezzel tactical fp-ken szembesültem és jöttem rá a tényleges gondra. Éppen egy healer karaktert húztam és mivel már van healerem jó pár, így rutinos healer vagyok 4 év játékot követően. Sőt, Scoundrel-t healert húztam, amiből már van olyan nagy karim, amivel Hard Operation-re járok gyógyítani. Szóval képben vagyok a Scoundrel gyógyításával. Nos, a Tactical Flashpointra kaptunk egy random játékost, XP boost ruhában, nulla mod és enhancement-el, sőt mint utólag kiderült, az egyik guild társam is így jött be. Én meg azon kaptam magam, hogy nem elég, hogy baromi lassan haladunk egy tactical fp-ben, de folyamatosan haldoklik ez a két jómadár. Aztán feltűnt, hogy a 4-ik társunk bizony rendesen felöltözött, gyakorlatilag szintjének megfelelő mod-okat használt és őrá fél percenként dobok egy heal over time-t, egyáltalán nem kell foglalkoznom vele. Nos, most már ott járok, hogy tactical fp elején azonnal megnézem a többiek gearjét és ha nincsenek modjaik, reflexből kivágom őket. Egy akármilyen szintű companion többet ér, mint ők. :(
Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.08.01. 08:40:20 -
Kaputelephant #56022 Elég könnyűek a WB-k. Gyorsba össze is jött egy Rep Group. Most csak Ziost Monolith fogott ki rajtunk, de most már tapasztalatból mondhatom, hogy 6-7 emberrek le lehet nyomni őket simán alap gearel lvl 65-n. Nem tudom mit túloznak sokan hogy 16 member kell. Biztos van olyan, de én még nem találkoztam olyannal. A ziost is csak azért nem ment mert fáradt volt már mindenki. Még a scale mellett is piskóta a WB-k. -
Kaputelephant #56021 Jézus, valamely Imp csóka elkezdett rinyálni, hogy a scale óta minimum 16 fő kell... :D -
Kaputelephant #56020 Oks, köszi az infót. -
Gudott #56019 full ops group nem szükséges, de 4 embertől azért több kell.
6-8 emberrel már el lehet döcögni, ha van köztük 2 healer és 1 tank. (nyilván ha jobb a gear, kevesebb ember is elég) -
Kaputelephant #56018 Most az event miatt a megadott W Bossokat akarom kiírtani. A scale miatt nem vágom, hogy msot hogyan is van. Szükséges egy full OPS Group vagy elég 1tank+1heal+2dps?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.31. 16:56:46 -
Kaputelephant #56017 Egy event miatt? Miért tennék? Max a multibox miatt elképzelhető, de egy Achi vadászat miatt kétlem. -
Plata #56016 Rossz ötlet,tuti feljelentik. -
Gudott #56015 esetleg redditre postolhatnál egy ilyen felhívást, hátha megindul a nép rá :D -
Gudott #56013 multiboxingra keress rá, bár lehet, hogy fleeteken szerveznek ilyen eventeket is -
Kaputelephant #56012 Van valami mód arra, hogy 2 klienst indítsak a játékból? Ha már fertőzés event van akkor megcsinálnám a PvP achi-t, kill 1000 player. Másik accounttal beloggolnék ellentétes frakcióval és farmolnám "magam" :) Van valakinek valami ötlete?
Guildek: Progenitorról tudok csak jelentkezni. Ott egyedül a Fényhozók(rep)/Éjhozók(imp) guild van jelen mind 2 frakciónál ha jól emlékszem. Talán 1-2 kisebb van még, de azok nem nagyon aktívak. Fényhozók is inkább Rep Oldalon, de mikor hogy. -
Gudott #56011 Itt egy tavaly klánkörkép, kiindulási alapnak jó lesz.
http://swtor.hu/ezek-vagyunk-mi-avagy-a-nagy-magyar-seregszemle
Akik EU-s szerveren vannak, majd írnak tapasztalatot, hogy mi s merre. -
Thomasovics #56010 Sziasztok!
Nemrég elővettük haverral a játékot, ToFN-ból költözve Red Eclipse-re. tudnátok valami aktív klánt esetleg? -
Gudott #56009 Rakghoulok Corellián, heti Cartel Market változások. -
Kaputelephant #56008 Han Solo Casting :D -
Kaputelephant #56007 4.6 New Datacron Ha valakit érdekel. -
Kaputelephant #56006 Mióta van Oricon-on Datacron? Most nézem a LvD event résznél a Datacron panelt. Ott szerepel, de a összegző résznél a Legacy-nál nincs. Hát ha másra nem is, de erre jó volt az event... -
Kaputelephant #56005 Ahogy észrevettem ezt előszeretettel csinálják. Revannál is járt a Hutt kieg is. Ez azért korrekt gesztus. Nem kell midnen kieget megvenni külön. -
Nomad90Hun #56004 Én is megkaptam a levelet, azt írja hogy KotFE karkaterrel kell belépni, hogy megkapd az ingyen chapter 10-14-et. Namost, hogy ez 60+ kartaktert jelent, vagy elég ha chapter 1-9 birtokában 1-1 frissen / nemrégiben kreált karakterrel belépsz azt passzolom, bár ha tippelnem kéne, akkor, utóbbi, mert valószínűsíthető, hogy a Knights of the Eternal Throne-ra be akarják rántani a népeket, ami ugye KotFE folytatása lesz, és ugyanezt játszották el amikor kijött KotFE, hogy ha előfizetsz, akkor jön KotFE 1-9 plusz hutt és revan kieg is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.07.23. 16:50:50 -
gunji #56003 Így igaz.
Promo vagy sem, de ebben legalább konzekvensek, s ezért respect. Másokkal ellentétben. -
Gudott #56002 Redditen postolták, hogy páran, akik csak az első kilenc fejezetre fizettek elő, megkapták a 10.-14. fejezetet is, egyfajta promoként. Szóval érdemes ránézni az email fiókokra, ki tudja milyen elvek alapján küldik ezeket a promóciókat.
kép a promopról
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.23. 08:15:13 -
Gudott #56001 Elképzelhető, hogy igaz a Q&A, de sok mindent maguknak köszönhetnek.
Mennyibe tellett volna az Eternal Championshipet operation móddal is felruházni, kb semmibe
Vagy a Star Fortesseket és shield bunkereket tényleges flashpoint ( tactical és hm) móddal?
Pár új GSF map (még csak új játékmód sem)
Egyedül az Odessen új warzone az, amire kalapot lehet emelni.(maga a játékmód és a cross-fraction)
és ha már Shadow of Revan, nem volt népszerű húzás tavalyelőtt karácsonykor azt mondani, hogy bocsi fiuk,lányok, mi elmentünk telelni viszlát februárban...
Értem én, hogy kettős nyomás van rajtuk a játékosok és az EA miatt, de ebbe a helyzetbe ők navigálták bele magukat.... -
Mellebeszeles meg hagyjan... de hogy ennyire be vannak fosva attol, hogy "ha nem tetszik, akkor mekkora hiszti lesz miatta" az mar nonszensz. -
Kaputelephant #55999 Van benne valami :)
Lassan srácok GamesCon, talán majd akkor kapunk valami friss infómorzsát, szerintem addig tutira semmit. + Előbb le kéne futnia a last chapternek. -
oz #55998 Nem vagyok biztos benne, hogy ez a Q&A valódi. Elvileg fejlesztőkkel beszélgettek, de egy fejlesztő nem tud ilyen szinten mellébeszélni, egész bekezdéseket tolni a semmiről :). -
Kaputelephant #55997 Kösz a HD-s képet! :D
Kaptunk egy Q&A Ha valakit érdekel. -
Gudott #55996 Új kiegészítő, Fallen Empire utolsó fejezet, Cantina Tour ajándék mount és még pár apróság -
Gyakorlatilag is.
Ugy fest elfogytak a szinek az elozo prinawe vagymianeve gepek kinalatabol :) -
Kaputelephant #55994 Nem a szokásos megosztós van. Most mindenkinek csak annyit kell beírni, hogy "CelebrationCantina16". -
Kaputelephant #55993 elvileg ezt a mountot kapjuk: new mount -
Kaputelephant #55992 (Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, bocs)
Kaptunk az 5 éves évfordulóra egy kis beszédet James Ohlen-től, ha valakit érdekel: 5th Year!
COLLAGE PROJECT-et is terveznek, be lehet küldeni karakterünk képét.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:26:33 -
Kaputelephant #55991 Köszi
Kódok majd itt lesznek: https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4t4um9/community_post_london_star_wars_celebration/
Majd kiírom a sajátomat ide is + swtor.hu fórumra is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:17:17