• Shion
    Tudomásom szerint a multiboxing tiltott dolog az SWTOR-ban, így nem érdemes erőltetni.

A Dark vs Light eventhez bőven elegendő 5 másik játékos megfertőzése, erre leggyorsabb megoldás a fleet-en, az érkezési ponton várakozni és "hamar" meglesz. Nekem az első próbálkozásból 10 fertőzés jött össze. Emiatt fellelkesültem és gondoltam akkor már megcsinálom a 100-as achievement-et is. Nos, ez már lassabban haladt, mint vártam, kb. 4 óra alatt lett meg. Okai:
    - ha egy játékos már meg van fertőződve, vagy éppenséggel beoltotta magát és immunis, ő nem számolódik az achievementbe.
    - a Stage 2 lejártakor meghalsz, felrobbansz és ekkor fertőzöl meg másokat. Na már most, Stage 1 és Stage 2 10+10 perces időtartamú, tehát legjobb esetben is 20 percenként fertőzöl meg másokat.

Nekem átlagosan 2-10 fertőzésem volt 20 percenként és csak úgy bírtam végigcsinálni, hogy filmet néztem a háttérben. Plusz érdemes néha megmozdulni a karakterrel, mert 15-20 perc inaktivitás után kidob a játék a karakter választóra.

A fentiekből kiindulva a multiboxing esetén amikor 20 percenként lesebzed a másik karakteredet, az 1 fertőzés / 20 perc sebességet jelentene. 1000 fertőzés eléréséhez 333 óra játékidő kellene így. Én biztosan nem csinálnám így egy nyamvadt acsiért :(

World Boss-ok között is nagy különbségek vannak. Ugyebár régen (3.x) 60-as szintűként bementél egy kis szintű bolygóra és leszólóztad szerencsétlen 30-as vagy 40-es WB-ket. Meg se tudtak ütni. Azonban 4.x óta már a te szinted is a bolygónak megfelelő, így irgalmatlan nagyokat odacsap a WB.
    - Level 40-ig, mondjuk Hoth-ig bezárólag egy 4 fős, de jó csapat elegendő a WB leveréséhez. Egy jó healer minimum követelmény, anélkül el se induljatok. Healer companion nem működik, mert companion sem Ops-on, sem WB ellen nem működik. Inaktív totál.
    - Level 40 felett már inkább Ops csapat ajánlott legalább 1 tank és 1-2 healer felállásban. Sőt, Belsavis és Voss inkább már 16-os.

Mostanában nagyon nehezíti a játékot (Flashpoint, WB) az az új szokás a játékosok részéről, hogy miután megszerezték a 3 vagy 5 set-es XP Boost ruhát, úgy játszanak, hogy SEMMILYEN mod-ot vagy enchancement-et nem tesznek bele! Hogy ez miért baj? Én ezzel tactical fp-ken szembesültem és jöttem rá a tényleges gondra. Éppen egy healer karaktert húztam és mivel már van healerem jó pár, így rutinos healer vagyok 4 év játékot követően. Sőt, Scoundrel-t healert húztam, amiből már van olyan nagy karim, amivel Hard Operation-re járok gyógyítani. Szóval képben vagyok a Scoundrel gyógyításával. Nos, a Tactical Flashpointra kaptunk egy random játékost, XP boost ruhában, nulla mod és enhancement-el, sőt mint utólag kiderült, az egyik guild társam is így jött be. Én meg azon kaptam magam, hogy nem elég, hogy baromi lassan haladunk egy tactical fp-ben, de folyamatosan haldoklik ez a két jómadár. Aztán feltűnt, hogy a 4-ik társunk bizony rendesen felöltözött, gyakorlatilag szintjének megfelelő mod-okat használt és őrá fél percenként dobok egy heal over time-t, egyáltalán nem kell foglalkoznom vele. Nos, most már ott járok, hogy tactical fp elején azonnal megnézem a többiek gearjét és ha nincsenek modjaik, reflexből kivágom őket. Egy akármilyen szintű companion többet ér, mint ők. :(
    Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.08.01. 08:40:20