Shion#56028
Most az én fejembe is 2 achievement keveredik, amit így szóba hoztál:
- a fertőzős acsi, amiről többen is beszéltünk, van 10 perces Stage 1 és 10 perces Stage 2 fázisa. Amikor a Stage 2 lejár, vagy éppenséggel leugrasz valahonnan és meghalsz Stage 2-ben, akkor felrobbansz és fertőzöl meg másokat. Ennek van 5, 25, 100 és 1000-es acsija. DvL-hez elég az 5-ös acsi.
- "kill enemy player in Rakghoul tunnel" meg egy teljesen másik acsi, itt ténylegesen meg kell ölni X játékost a Rakghould barlangokban. Most ezen a héten Corellia-n van. Ennek szerintem a legegyszerűbb módja, hogy egy haverral összeállsz, ő hozza mondjuk a republic karaktert, te meg mondjuk az imperial-t és találkoztok a Rakgould Tunnel PvP térképén. Én úgy szoktam csinálni, hogy elmegyek a haver éledési pontjára és megölöm mondjuk 100-szor egymást után, ahogy feléledt. Utána csere, az én éledésemi pontomon öl le a haver 100-szor. Ennyitől már általában lezsibbadunk és máskor folytatjuk. De szerintem ez a leggyorsabb módja a PvP kill acsinak :)
Ami szerintem zavaró lehet a témában, hogy mind a fertőzés, mind a "kill enemy player" acsi a PvP szekcióban van. Szerintem ezért kevertük össze a fenti két acsit. :)