60892
-
Boncmester #14118 Hát azt a 2 oldalas irományt köszönjük Jonnynak, de én bizony lusta voltam elolvasni.
A lényeg, hogy biztos fognak valamennyit számítani a racialok, különben mi értelmük lenne? És nekem ez nem tetszik túlságosan, de együtt fogok tudni vele azért élni, nem mondom le a CE előrendelést :P
Téma lezárva. -
cain #14117 srsly guys. guys srsly.
de most komolyan, tényleg van ilyen?
@BOncmester: múltkor összeírtam egy oldalnyi kérdést jonnynak, és a válaszok alapján úgy tűnik, hogy lineráis lesz minden statból adódó hatás. tulajdonságoknál (pl. presence) nem lesz cap. mivel a taámadásoknál nem veszik figyelembe a célpont szintjét, ezért healre és sebzésre is a crit chancenak van egy természetes 100%os capje. healnek ez akkor sem lesz több, ha majd pár év múlva kicsit elszállnak az itemizációval, és a lineáris növekményeket átalakítják logaritmus alapúra. addig azonban nincs külön soft és hard cap, tehát a feltevés innen értelmetlen. egyébként igazából a konkrét számok ismeretében van értelme erről vitatkozni. de így látatlanban nekem a human bónusza jobbank tűnik. -
Nephin #14116 Ezért nem kell pugozni. :P
Egyébként ezek a racialok nekem nagyon kezdetlegesnek tűntek, megvárom, míg meglesz a végleges hivatalos változat, aztán mondok véleményt. -
Boncmester #14115 Nyilván a heal critnek nem sok köze van a boss hp-hoz, csak azt próbáltam vele érzékeltetni, hogy rengeteg bossfightnál lett a vége, hogy 1-2%-on múlott a dolog. Legyen akkor dmg, ha jobban tetszik, és mondjuk ha minden dps a megfelelő faj-kaszt kombóval jön, akkor ugye 1%-al nagyobb a csapat dps outputja, tehát itt be lehet hozni az 1%-ot.
És tuti lesznek olyanok, ahogy Jonny is mondta, hogy nem veszik be a guildbe/groupba az embert, ha nem a legoptimálisabb kombóval jön.
Hát ezért hülyeség a racial, sokkal jobb lenne, ha tényleg csak a szexi tánc miatt választanád a fajodat. -
ez igaz addig a pontig, amíg nem jönnek olyan fanatic playerek, akik nem vesznek be a heroic groupba / flashpoint groupba, ha nem a "megfelelő" faj/kaszt kombináció vagy
kívánom hogy soha senkivel ne történjen ilyen, csak.. na, el tudom képzelni -
Nem tudom eldönteni, hogy magadat akarod-e meggyőzni, vagy nekünk bizonygatod az elméletedet. Természetesen igazad van, hogy 1% számíthat, csak az nem mindegy, hogy mennyire. Ezért egyébként - ha nem haragszol, mert biztos nem direkt volt - ferdítés a példád. A boss 1% hápéje lehet, hogy 124238562789, 1%-kal hatékonyabb krit gyógyítás meg mennyit gyógyít?
Vegyünk egyszerű számokat, és nagyon túlzóakat. Tegyük fel 1000-et gyógyít egy képesség. A krit mondjuk duplázza, így lesz 2000. Azzal a fajjal, amelyik 1%-kal növeli a krit részét a gyógyításnak 2010-et fogsz gyógyítani (de legyen érvényes az egészre, akkor 20-at). De ha ekkorákat gyógyítasz, akkor a tank hp-je mondjuk 4000-5000 körül van valahol (valószínűleg inkább több). Ha a krited esélye mondjuk jelentős 33%, akkor minden harmadik gyógyításod kap +20 gyógyítást (ami a tank hp-jének 0,5%-a). Most a számok alapján (amik persze alakulhatnak teljesen máshogyan is, de szerintem reális amit ideötleteltem, és max irreális dolgokkal nézne ki nagyon máshogy) gondold át, hogy mennyire számít +1% krit healing, és hogy hol nem szarom le, ha a karakter szexin táncol helyette??!?!?4négy
-
Boncmester #14112 Egyrészt attól függ, hogy soft vagy hard cap lesz-e, másrészt meg akkor úgy tudod beállítani a karaktered, hogy egy modificationt, amit heal critre tennél, inkább másra pakolod. Szóval ez hülyeség, nyilván a lehető legjobb karaktert akarod összerakni, és 1% is számít. Ezt mindenki tudja, aki már látott olyat, hogy a boss 1% HP-nál enrage-el. -
cain #14111 ha igazán hc akarsz lenni, akkor azt a fajt választod, amelyik az adott classnak a legtöbb előnyt biztosítja. ha a healing crit capja ötven, és te craftolt gearből összedobsz lazán hetvenet, akkor az a +1 mintha nem is lenne. -
Boncmester #14110 Hát ha igazán HC akarsz lenni, akkor igenis azt a fajt választod healernek, akinek +1% healingje van, nem pedig +1% dmg critje. -
Komolyan úgy gondolod, hogy +1% healing miatt healelni már csak zabrakkal lehet? Vagy +1% force precision, akkor jeti csak mirialan lehet?
-
kis szinten nem lesz pvp szerintem mert ot még nagyon sokk a instancolt küldi rész -
Boncmester #14107 Most ez is azt mondja, hogy a játék jó, csak neki hiányzik a world pvp, mert már az elejétől azt szeretné csinálni, és nem lesz kb a 25. szintig ilyen (ez mondjuk 3-4 nap játék szerintem max), és az utánalevőt meg nem tették még bele, de tuti szar lesz. Bár egyébként a PvP része a játéknak nagyon jó, amit eddig látott belőle.
Hát jól van, nincs world PvP alacsony szinten, a magas szintű pedig MÉG nincs beletéve, de be van ígérve, hogy lesz megjelenéskor. Ezzel szerintem együtt lehet élni. Ha meg valaki mindenképp olyan játékot akar, ahol 1. szinttől lehet PvP-zni, az WARozzon.
Amúgy én is kíváncsi leszek a world PvP részre, meg örülnék, ha pár hónappal a megjelenés után bepakolnának még pár WZ-t, de szerintem elsőre a szintezés-questelés, ami nagyon jó, a két operation, és az eddig bejelentett pvp tartalom elég lesz mindenkinek pár hónapig, azok kivételével, akik kitalálják maguknak, hogy ilyen meg olyan legyen a játék, aztán ha ettől az első elképzeléstől egy kicsit is eltér, akkor egyből minden szar. -
Star Wars : The Old Republic : Negative Review + 30 mins Gameplay -
Boncmester #14105 A4tech a photoshop mágusunk :) -
tehát végülis megbeszéltük, hogy kellenek a racialok, csak nem a játékba, mert elkúrják 
na, anyway, ez majd kiderül
másik: vannak-e itt ügyes grafikusok? -
hát nemtudom, szerintem azért kellenek racialok. én örültem hogy bejelentették az más kérdés hogy ezek teljesen elbasszák a játékélményt és a ballancet is felrugják.
a twi'lek -nél indultak el jó irányba (marmint hogy nem combatot erősítenek vele) de az meg a többihez képest így. w-t-f -
mindenesetre a régi modification rendszert visszaadják!
lehet, hogy megfelelő mennyiségű rinya után a racialokat is kiveszik (mellesleg nekem sem tetszik hasonló okokból) -
Boncmester #14101 Én nem örülök ennek, eddig jobb volt, hogy minden nélkül csak a szerepjátékos dolgok alapján tudtam classot választani. Nem fogok örülni, ha mindenki racialok alapján fog fajt választani, és nem csak kinézet/hozzá közelebb álló dolgok miatt.
MAGUSban is utáltam, hogy mindenki folyton a megszokott kaszt kombókat választotta, mert az milyen tápos, és nem csak a szerepjátékos részét nézték, csak a statokat. -
A "player bounty" pontosan hogyan működik?
Olvastam valahol hogy SWG-ben volt ilyen rendszer. Tudna valaki felvilágosítást nyújtani? Előre is köszi :) -
Pureblood – 1% force dmg/healing,
chiss: +1 stealth/stealth detection,
rattataki: 2% Crit Damage -
ezek még nem véglegesek, csak durva fordítások német / francia kliensből -
Jó hír a Zabrak Sage-mnek :) -
Human – Passive: 3% Bonus to Presence / Social : Rally nearby Allies
Miraluka - Passive: +1 Stealth Detection / Social : Perceive alignment of the target via the force
Twi’lek – Passive: 5 Minute Reduction on Rapid Travel / Social : Sweet Twi’lek Dancing Moves
Zabrak - Passive: Increase healing given / taken by 1% / Social : Inspire Loyalty in nearby Allies
Miralian - Passive: Increase precision ( hit rating? ) of Force and Tech powers by 1% / Social : Execute a ritual allowing the spirits to rest peacefully
Cyborg - Passive: Increase precision ( hit rating? ) of Force and Tech powers by 1% / Social : Scan target with your Cybernetic eyes
-
na, zsír ötlet, hozzátok össze :) -
belehet csak írjátok meg mit -
pont azt akartam kérdezni hogy Jeff-el nem lehetne betetetni bannerbe ? :) -
Javascript meg html. php-t tudsz futtatni ha javascripttel (ajax) behúzod egy külső oldalról. -
adj neki egy classt, hogy editcss pluginnal tudjam magamnak baszkurálni, mást szerintem úgysem érdekel / zavar.. :)
egyébként itt sgn bannerbe mit lehet pakolni, és mit nem? php kód, vagy javascript futhat? -
Próbáltam én is, nekem nem tetszett. Na majd ha következő verzió lesz (mert mondjuk még előbbre hozzák a megjelenést
), akkor rakok bele konfigot is, ahol lehet dokkolni a fejlécre.
-
én használom, de csak mert tisztelem a hazai programozók munkáját, zavarni meg nem zavar, pont jó az ott :)
fasza lett a háttér is, meg a piros szín
margin-topot esetleg ha eltávolítanád, nem lenne vagányabb? meg persze akkor a bordert fentről kikapni, csak 2 oldalt meg lent meghagyni, illetve border colort átállítani a banner border colorjára
most ezt megcsináltam firebuggal, és bejövősebb
ha érdekel:
element.style {
background-color: #E1EBF3;
border-bottom: 1px solid #999999;
border-left: 1px solid #999999;
border-right: 1px solid #999999;
padding: 5px;
} -
Frissítettem a visszaszámlálót, hátha valaki használja :p
A régit érdemes letörölni előtte (greasemonkey -> parancsfájlok kezelése -> The Final Countdown -> törlés). -
Boncmester #14087 Nem akartam ilyen bonyolult felvételi követelményeket támasztani. Elég lesz az, ha kész lesz az új guild honlap, hányan fognak oda eltalálni a régiről :D -
sanyiiiii #14086 Biztosan rossz az ha nem látják olyan emberek a guild reklámozását akik nem képesek másolni kép urljét és megnyitni egy másik tabban?:) -
Bhalage #14085 ejha fasza!! -
Nephin #14084 :D -
LaCz #14083 Összekevertem a 2 új FPvel, megyek elbújok. -
Nephin #14082 Nem. Említettek és mutattak képeket egy huttos raidből, ennyi. Az két raid. :) -
LaCz #14081 Azt mondták, bekerült még két raid, az barátok között is három, nem kettő. :) -
Boncmester #14080 Na jó, bekaphatja az SG is a 20Kb-s képméret korlátot, meg hogy nem lehet kepfeltoltes.hu-t használni, és az imageshack pedig a hülye ToS-ét... -
Boncmester #14079