• Boncmester
    Most ez is azt mondja, hogy a játék jó, csak neki hiányzik a world pvp, mert már az elejétől azt szeretné csinálni, és nem lesz kb a 25. szintig ilyen (ez mondjuk 3-4 nap játék szerintem max), és az utánalevőt meg nem tették még bele, de tuti szar lesz. Bár egyébként a PvP része a játéknak nagyon jó, amit eddig látott belőle.
    Hát jól van, nincs world PvP alacsony szinten, a magas szintű pedig MÉG nincs beletéve, de be van ígérve, hogy lesz megjelenéskor. Ezzel szerintem együtt lehet élni. Ha meg valaki mindenképp olyan játékot akar, ahol 1. szinttől lehet PvP-zni, az WARozzon.

Amúgy én is kíváncsi leszek a world PvP részre, meg örülnék, ha pár hónappal a megjelenés után bepakolnának még pár WZ-t, de szerintem elsőre a szintezés-questelés, ami nagyon jó, a két operation, és az eddig bejelentett pvp tartalom elég lesz mindenkinek pár hónapig, azok kivételével, akik kitalálják maguknak, hogy ilyen meg olyan legyen a játék, aztán ha ettől az első elképzeléstől egy kicsit is eltér, akkor egyből minden szar.