• picket
    Nem tudom eldönteni, hogy magadat akarod-e meggyőzni, vagy nekünk bizonygatod az elméletedet. Természetesen igazad van, hogy 1% számíthat, csak az nem mindegy, hogy mennyire. Ezért egyébként - ha nem haragszol, mert biztos nem direkt volt - ferdítés a példád. A boss 1% hápéje lehet, hogy 124238562789, 1%-kal hatékonyabb krit gyógyítás meg mennyit gyógyít?
    Vegyünk egyszerű számokat, és nagyon túlzóakat. Tegyük fel 1000-et gyógyít egy képesség. A krit mondjuk duplázza, így lesz 2000. Azzal a fajjal, amelyik 1%-kal növeli a krit részét a gyógyításnak 2010-et fogsz gyógyítani (de legyen érvényes az egészre, akkor 20-at). De ha ekkorákat gyógyítasz, akkor a tank hp-je mondjuk 4000-5000 körül van valahol (valószínűleg inkább több). Ha a krited esélye mondjuk jelentős 33%, akkor minden harmadik gyógyításod kap +20 gyógyítást (ami a tank hp-jének 0,5%-a). Most a számok alapján (amik persze alakulhatnak teljesen máshogyan is, de szerintem reális amit ideötleteltem, és max irreális dolgokkal nézne ki nagyon máshogy) gondold át, hogy mennyire számít +1% krit healing, és hogy hol nem szarom le, ha a karakter szexin táncol helyette??!?!?4négy