60890
-
cain #19543 igen. éppen ezért konkrét számokat ne várj senkitől attól eltekintve, hogy az early access maximális értéke 5 nap, és a pre-order kód aktiválásának időpontja alapján osztják be az embereket, ki mikor kezdhet. -
Boncmester #19542 Nincs még megmondva, hogy a maximum 5 nap early access minimum hány nap. Lehet, hogy azt mondják, minimum 2-3 nap, végülis most is 2 hullámban be tudtak engedni mindenkit viszonylag zökkenőmentesen. És most ingyenes volt, olyanok is játszották, akik nem rendelték elő :) -
Ertem, koszi.
Gondolom majd csak az early access indulasa kornyeken derul ki, hogy konkretan ki mikor kezdhet. -
Probalj meg egy kesobbi flashpointot CC-k nelkul egyeduli healerkent kihealelni.
Azert nem olyan egyszeru a tortenet. Igy gyakorlatilag szinte minden boss harc vegere elfogyott a force-om, es nem sokon mult a dolog.
Pedig eleg jol feltapolt cuccokban indultam neki, es raadasul meg healernek is voltam talentolva. Szoval en nem felek attol, hogy a kesobbiekben ne lenne bennuk kello kihivas. -
cain #19539 három hét van a rajtig, én egynél több napban nem reménykednék. -
Ha valaki most dontene ugy, hogy elorendeli (ha meg lehet egyaltalan) akkor az illeto vajon hany nap early access-re szamithat? -
Boncmester #19537 Viszont az eléggé brutkó, hogy mennyi féle dologból lehet mennyi féle tokent szerválni, és milyen sok felszerelésre beváltani. Jó sok időt elpöcsöltek az itemek készítésével.
De ha jól láttam, itt ha egy setből veszed meg a ruháid, akkor azok nem adnak együtt további bonust? Mármint ha egy setből rajtad van mondjuk 3, akkor azért nem kapsz még valamit, az egyes statok összegén kívül? -
tudnak rola, az uj build ota mindenkinek usable a sniper (kiiras szerint)
wtb jugger sniper rifle build -
Boncmester #19535 Nekem az inquisitoromnak simán kilistázta a sniper rifle-t, mint usable... Szóval eléggé vacak szerintem az a rész, de írtam róla ticketet. -
Nekem nem laggol, elhiheted :D -
csak nekem vannak lagok ma?
csináltam egy consulart ,mert healelni szeretnék mivel 3 napja nem láttam healert a játékban,mert mindenki DÉPÉESMERAZAKEMÉNY:) jópofa,hogy lvl 7-en van 7 képességem abból 5 db az CC:D igaz healelni még nem tudok,de jópofa -
köszi! meló után átrágom :) -
Hmmm ... csak alap vendoroknál működik a "Show Usable only"? -
Boncmester #19530 Mi ilyenek vagyunk. PvP szerveren leszünk.
Sárkány Lovagrend -
tegnap este sikerült egy flashpointot lenyomni republic oldalon.. hát baromi jó hangulata van!! :) (igaz első próbálkozást kicsit megnehezítette a szerver restart.. :P)
kisebb bugokon kívül (pl. nem mozgott a karakter szája beszélgetés közben) nem nagyon tapasztaltam mást, szal ennyire jó bétához még nem volt szerencsém.
olvasgattam, hogy már készülnek guildek a releasere.. van egy olyan magyar sith oldali "klán" ahol a többség 20 év feletti és nem kövez meg, ha nem ülök a gép előtt 24 órából 25öt? :)
wow karrieremnek is ott lett vége mikor megmondták, h x nap y óra kötelező részvétel.. -
amugy a sokadik karakternel mar le se fogod szarni a storyt, de az teny, hogy ahhoz kell jopar karakter -
koszi sracok, majd szombaton iszunk ram (is) egyet, meg arra is, hogy altalanosagban bejon a jatek az embereknek :)
oszinten attol feltem, hogy csak en lettem ilyen fanatic, es amugy nem is fog akkorat utni a tor, de ugy tunik a velemenyekbol, hogy fog :) -
Boncmester #19526 Olyan feelingem van, mint amikor a Civ-et toltam :) -
Boncmester #19525 Dettó, nálam is ez van :) -
Amúgy tény, hogy itt a story miatt élvezetesebb küldetéseket csinálni. Más mmo-ban sem volt rossz de bele tud unni az ember egy idő után. Én személy szerint itt azon kaptam magamat, hogy na még egy kicsit, még ezt megcsinálom mert kíváncsi vagyok mi lesz....ááá na akkor msot mé ezt is mert nehogy már ne tudjam meg mi fog történni stbstb :) -
Csak, hogy témába vágó legyen gz LUP :] 
-
Boncmester #19522 Mert instázni, pvp-zni, közösségben játszani, stb stb millió dolgot nagyon szerethet az ember egy mmo-ban, de ehhez az kell, hogy megölj tizenhatmillió oposszumot, ami meg unalmas. Itt meg ez feelinges.
Én sem szerettem más játékban (Jonnyka szülinapján nem mondom, hogy a WAR-ban
), de föl kellett érni max szintre, mert ott kezdődik mindenhol az igazi feeling. Itt meg már 1. szinten is nagyon jó :)
-
Akkor én is lefordítom: minek fizetsz egy olyan "játékért", ahol "csinálod mert kell", de nem élvezed? -
Boncmester #19520 Mindenhol csinálta, mert kell, csak itt élvezi is. Remélem sikerült lefordítanom, bár szerintem eléggé egyértelmű volt :D -
Boncmester #19518 Ahol kiszálltál a hajóból Dromund Kaasban, oda visszamész, fölszállsz megint az imperial fleetben, és ott 2 hajó van a hangárban. Az egyik huttára, a másik dromund kaasra visz. -
ez a mások companionja / chatre kiírja dolog bugos, nem hinném, hogy így marad, mert működött már jobban is.. :) -
"Ez az első mmo ahol élveztem a küldetéseket." - Te eddig minek / hogyan játszottál mmo-val? Vetted a maxos karikat ebay-en? O.o -
ah köszi, kellett vagy 1 perc mire felfogtam, mi az a HBD :) -
Boncmester #19514 Lootot csak azok az ellenfelek dobnak, akikkel harcolsz. A Generallal nem harcolsz, őt csak kinyírod, ha úgy döntesz, azért nyilván nem jár loot :D
Előtte a jedi csaj dob lootot, meg a végén a questért kapsz valamit. -
Boncmester #19513 Na ezaz, ilyen healerek kellenek nekünk! :)
Amúgy vicces, hogy a sorcit elvileg AOE DPS-nek csináltam. 22-es vagyok most vele. Bár az tény, hogy szintezéshez a Madness ágra mentem, ami inkább CC-s single targetes self heales ág, de még úgysem lehet sokmindenre pontot pakolni, meg a Lightning ágra is pakoltam (kell a Force, stb), de eddig egy darab AOE képességem nincs az AOE knockbacken kívül.
De ez nem baj, általában minden warzone-on DPS-ből (plusz killből és deathblowból) benne vagyok minimum az első 3-ban, de azon felül, hogy DPS-elek vele, még healben is általában én szoktam lenni a csapatunkban az első, hacsak nincs mellettünk egy healer a guildből. Tényleg szinte senki nem healel, a többi sorci még saját magát sem képes healelni. Egyszerűen leszarják, vagy nem veszik észre, hogy kicsi a HP-juk, nem tudom, bemennek 10% HP-n a tömegbe meghalni.
Persze emiatt rengeteg MVP jelölést kapok a warzone-okban :)
1v1-ben meg nincs ellenfél, mindenkét szétgyalulok, nagyon bénák az ellenfelek. Megfelelő rota ellen semmi esélyük. Ok, hogy én a legmagasabb szintűek közt voltam a a warzone-okban általában, de a többi magas szintű se tudott nagyon mit kezdeni azzal, hogy magamra pakoltam az absorbos bubit, megfelelő időben lestunoltam őket, fölpakoltam őket dotokkal és szénnénuke-oltam őket. Volt olyan is, hogy az assa elkapott stealthből amikor kb 30% HP-m volt, ő meg fullon, és simán meghalt, mert távol tudtam magamtól tartani.
2 player ellen már neccesebb, de általában 1 azok közül is fekszik, én meg arrébb tudok menni. Akkor van gáz, ha bejön a szokásos 2-3 mp-s késés, és egyszer csak rám ugranak 3-en 5-en, CC-kkel meg mindennel, akkor összecsuklom.
Viszont a legtöbben szerintem nem is használják a PvP vendort, pedig minden warzone elején ott van, és eléggé jó kis healing potikat lehet tőle venni, meg dmg/heal buffot 25 másodpercre. Ezek sokat dobnak a PvP-n.
Az zavaró, hogy ha kijelölök valakit, és az bemegy egy kis oszlop mögé, akkor már nem látom, hogy merre van. Ezen bőven lehetne módosítani, hogy ha közel van a célpont, de takarásban, akkor lássam a HUD-on... -
CC háború? engem egyszer pala healerrel egy Rugo+pap+frostmage 37 secig tartott CC-ben......szerinted? amikor meccs után megnéztük a combat logot azthittem eret vágok....
meglehetősen durva a CC már itt is én 22-es vanguardal pvp-zem és már 10 secekre simán kiszednek....vagy kiszedekm mást_S -
de ugye nem úgy van az FP-k be, hogy csak akkor érek el bizonyos loot-ot ha mindig megölöm ezt vagy meghagyom annak az életét? Mert pl a végén én nyertem a dobást és a dagadt fickót csak börtönbe raktam nem lett megölve viszont ha e miatt a válasz miatt mondjuk kiesik egy boss és e miatt 1 loot al kevesebb lesz akkor az nagyon szar mert akkor igazából nincs választás és kötelező lesz ezt vagy azt válaszolni. -
már írtam én is fórumra,hogy totál átláthattaéanok a vendorok....kb. az összes cuccon egyesével végigkell scrollolni,hogy megtalálhasd mit tudsz használni az adott szinten.... -
kovalik #19509 Dromund Kass-ban vagyok, hogy tudok viszajutni Hutta-ba, mert ott van class üldim, amit meg kéne csinálnom. -
2-3 nap játék után az a véleményem hogy ez egy egészen jól sikerült játék lett. Elég hamar belejön az ember a dolgokba. AZ IA Opertiv lvl 18 ra sikerült húznom. Ez az első mmo ahol élveztem a küldetéseket. Atom jó sztorija van az Agentnek. Medic ágon fejlődtem és olyan lvl 14-15ig eléggé csalódtam warzone-ban is. Inkább késeltem mint healeltem. Azonban mikor megkaptam 3-4 heal képességet meg mi egymást valami eszméletlen durva állat kerekedett belőle. 180-200k healt simán kitoltam míg a 2. emberke 70-80k-t és persze nem dps-elt. Elég ritka volt a jó játékos pvp-n én úgy vettem észre. Már a fellegekben jártak mikor ráhealeltem valakire :D Sokan lehetne még mesélni de szerintem ahoz képest hogy béta nem sok buggal találkoztam.
Ami nálam nagyon negatívum hogy a játék keresési és szűkítési része elég rossz. AH atom szar nem lehet normálisan keresni. Ki kell választani mindenek az al al ágát és majd utána kereshetek hogy beírjam a nevét. Pvp vendornál semmi szint szűrés. Aligvan valami szűrés funkció.... lehetne még írni de lusta vok :D -
Boncmester #19507 Ha nem ölöd meg az npc-t, kicsit változik a story. Persze a vége ugyanaz lesz, de pl sw-ként ha kinyírod a mestered az elején, meg akar ölni a lánya két questtel később, meg ilyenek. Vagy Black Talonban más a story és másfelé kell menni, attól függően, h megölitek-e a kapitányt az elején. -
Jah Black talon jó móka volt. Párbeszédeknél sokat röhögtünk két benga sith warriorral voltam akik mindenkit le akartak mészárolni TS en már előre hallottam ahogy püfölik a 3-as (kill him) választ aztán ha nem ők nyertek gurultam a röhögéstől jó móka volt. Ez a része a játéknak nagyon tetszett.
Szóval nálam 10/8,5 mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Így a hétvégi játék után én is írok pár szót a játékról 3 karit húztam 10-12 es szintre (Agent,Inquisitor,BH). Hát a béta hétvége felülmúlta a várakozásaimat nem kellett sorba állnom komoly lagg sem volt és a sok ember ellenére a kezdő területeken sem volt olyan nehéz a haladás. Story-k élvezetesek voltak bár bevallom volt pár amit átpörgettem, ami ebben nem tetszett az a szokásos ölj meg 12 ezt 30 azt hagyományos questek de a class questek jók voltak. Azt mondjuk nem nagyon éreztem, hogy ha nem ölök meg egy npc-t azon kívül, hogy light pontot kapok lesz-e bármi egyéb befolyással rám később? Másik kérdés pl BH nál a Merc és a PowerTech story-ja különbözik?
Viszonylag kis szinten egész sok skillem volt és rengeteg CC remélem nem válik a játék CC háborúvá mint anno a WAR, hogy 10 secig csak nézegettem a karim, hogyan szedik szét. PVP-t csak 1x próbáltam huttball hát ez a része a játéknak elég gyenge rengeteg animáció lagg volt és számomra élvezhetetlen volt remélem javítva lesz mert volt olyan, hogy Flashpointban ahol csak 3an voltunk ott is néha volt animáció lagg ami lehet szerver lagg miatt volt amit szombaton észre lehetett venni de annyira nem volt vészes.
Grafika jobb lett mint amit vártam.
3 class közül amit kipróbáltam a BH jött be messze a legjobban így teljesben tuti Merc leszek. -
kovalik #19504 kezdő területre vissza lehet menni vhogy, mert egy halom küldi van még ott ?
Köszi -
Ok, szóval nem egyből a fővárosba érkezésemkor kapom meg, köszönöm a választ.