-
Boncmester #19513 Na ezaz, ilyen healerek kellenek nekünk! :)
Amúgy vicces, hogy a sorcit elvileg AOE DPS-nek csináltam. 22-es vagyok most vele. Bár az tény, hogy szintezéshez a Madness ágra mentem, ami inkább CC-s single targetes self heales ág, de még úgysem lehet sokmindenre pontot pakolni, meg a Lightning ágra is pakoltam (kell a Force, stb), de eddig egy darab AOE képességem nincs az AOE knockbacken kívül.
De ez nem baj, általában minden warzone-on DPS-ből (plusz killből és deathblowból) benne vagyok minimum az első 3-ban, de azon felül, hogy DPS-elek vele, még healben is általában én szoktam lenni a csapatunkban az első, hacsak nincs mellettünk egy healer a guildből. Tényleg szinte senki nem healel, a többi sorci még saját magát sem képes healelni. Egyszerűen leszarják, vagy nem veszik észre, hogy kicsi a HP-juk, nem tudom, bemennek 10% HP-n a tömegbe meghalni.
Persze emiatt rengeteg MVP jelölést kapok a warzone-okban :)
1v1-ben meg nincs ellenfél, mindenkét szétgyalulok, nagyon bénák az ellenfelek. Megfelelő rota ellen semmi esélyük. Ok, hogy én a legmagasabb szintűek közt voltam a a warzone-okban általában, de a többi magas szintű se tudott nagyon mit kezdeni azzal, hogy magamra pakoltam az absorbos bubit, megfelelő időben lestunoltam őket, fölpakoltam őket dotokkal és szénnénuke-oltam őket. Volt olyan is, hogy az assa elkapott stealthből amikor kb 30% HP-m volt, ő meg fullon, és simán meghalt, mert távol tudtam magamtól tartani.
2 player ellen már neccesebb, de általában 1 azok közül is fekszik, én meg arrébb tudok menni. Akkor van gáz, ha bejön a szokásos 2-3 mp-s késés, és egyszer csak rám ugranak 3-en 5-en, CC-kkel meg mindennel, akkor összecsuklom.
Viszont a legtöbben szerintem nem is használják a PvP vendort, pedig minden warzone elején ott van, és eléggé jó kis healing potikat lehet tőle venni, meg dmg/heal buffot 25 másodpercre. Ezek sokat dobnak a PvP-n.
Az zavaró, hogy ha kijelölök valakit, és az bemegy egy kis oszlop mögé, akkor már nem látom, hogy merre van. Ezen bőven lehetne módosítani, hogy ha közel van a célpont, de takarásban, akkor lássam a HUD-on...