• Braikingboss
    2-3 nap játék után az a véleményem hogy ez egy egészen jól sikerült játék lett. Elég hamar belejön az ember a dolgokba. AZ IA Opertiv lvl 18 ra sikerült húznom. Ez az első mmo ahol élveztem a küldetéseket. Atom jó sztorija van az Agentnek. Medic ágon fejlődtem és olyan lvl 14-15ig eléggé csalódtam warzone-ban is. Inkább késeltem mint healeltem. Azonban mikor megkaptam 3-4 heal képességet meg mi egymást valami eszméletlen durva állat kerekedett belőle. 180-200k healt simán kitoltam míg a 2. emberke 70-80k-t és persze nem dps-elt. Elég ritka volt a jó játékos pvp-n én úgy vettem észre. Már a fellegekben jártak mikor ráhealeltem valakire :D Sokan lehetne még mesélni de szerintem ahoz képest hogy béta nem sok buggal találkoztam.

Ami nálam nagyon negatívum hogy a játék keresési és szűkítési része elég rossz. AH atom szar nem lehet normálisan keresni. Ki kell választani mindenek az al al ágát és majd utána kereshetek hogy beírjam a nevét. Pvp vendornál semmi szint szűrés. Aligvan valami szűrés funkció.... lehetne még írni de lusta vok :D